-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ε... Πραγματικα... Στο Φαληρο, στην διασταυροση Αμφιθεας και Αγ.Βαρβαρας, οπου το φαινομενο ειναι συνηθες, ...
Εκεί ειδικά έχει παραγίνει το κακό. Κάποια στιγμή θα πέσει κανείς από αυτούς που κινούνται κανονικά στην Αμφιθέας πάνω σε κανένα πονηρό που προσπερνά τη σειρά και θα κλάψει κόσμος. Προ ετών στο συγκεκριμένο φανάρι περίμενα να περάσω και μετά από κάμποση ώρα κατάφερα να φτάσω μπροστά όπου και ήρθε ο πονηρός της γειτονιάς και μπήκε μπροστά. Δεν έβλεπε το φανάρι φυσικά και πως μου ήρθε και του κορνάρισα. Ξεκίνησε ο τύπος αλλά το ikarus που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα παραλίγο να τον κάνει πουρέ. Όταν τον προσπέρασα (είχε κάνει δεξιά στην Αγ. Βαρβάρας και είχε σταματήσει κατατρομαγμένος) το χρώμα του ήταν πιο λευκό και από χαρτοπετσέτα.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μαλάκες ή όχι υπάρχει σήμα και ορθώς με έγραψαν.
Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να εφαρμόζεται το 'πνεύμα' του νόμου και όχι το 'γράμμα' του νόμου. Δεν πρέπει να είμαστε νομολάγνοι. Ναι, υπάρχουν και παράλογοι νόμοι και όταν αυτό γίνεται αντιληπτό καταργούνται (συνήθως πρώτα στην πράξη).
Δε λέω σε καμια περίπτωση ότι πρέπει να παραβιάζουμε τα σήματα, αλλά η κατάσταση έχει καταντήσει αηδία, πάνε και πετάνε σήματα όπου να 'ναι με καμία λογική και μετά τη στήνουνε από κάτω και γράφουνε. Ε, αυτό είναι μαλακία.
Το να το δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα είναι επίσης μαλακία.
Στη γειτονιά μου πάντως είχαμε ζητήσει και είχαν αλλαχτεί δύο STOP που ήταν εντελώς παράλογα εκει που μπήκαν.
Πρέπει να κινητοποιούμαστε και μεις λίγο...Σε κάθε περίπτωση , επειδή ειλικρινά δεν κάθισα να σκεφτώ το πνεύμα του νόμου στην προκειμένη περίπτωση , βλέπω ότι έχω μάλλον άδικο δεδομένου ότι το σήμα υπάρχει εκεί και μέχρι να φύγει ( όπως κάνατε και εσείς με τα δύο ΣΤΟΠ της γειτονιάς σας ) πρέπει να υπακούω. Φαντάσου αντίστοιχα στην γειτονιά σας. Εάν κάποιος με το πνεύμα του νόμου παραβίαζε το ΣΤΟΠ , θα έφταιγε ή όχι σε ενδεχόμενο ατύχημα ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ε... Πραγματικα... Στο Φαληρο, στην διασταυροση Αμφιθεας και Αγ.Βαρβαρας, οπου το φαινομενο ειναι συνηθες, ...
Εκεί ειδικά έχει παραγίνει το κακό. Κάποια στιγμή θα πέσει κανείς από αυτούς που κινούνται κανονικά στην Αμφιθέας πάνω σε κανένα πονηρό που προσπερνά τη σειρά και θα κλάψει κόσμος. Προ ετών στο συγκεκριμένο φανάρι περίμενα να περάσω και μετά από κάμποση ώρα κατάφερα να φτάσω μπροστά όπου και ήρθε ο πονηρός της γειτονιάς και μπήκε μπροστά. Δεν έβλεπε το φανάρι φυσικά και πως μου ήρθε και του κορνάρισα. Ξεκίνησε ο τύπος αλλά το ikarus που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα παραλίγο να τον κάνει πουρέ. Όταν τον προσπέρασα (είχε κάνει δεξιά στην Αγ. Βαρβάρας και είχε σταματήσει κατατρομαγμένος) το χρώμα του ήταν πιο λευκό και από χαρτοπετσέτα.
Εγώ τώρα θα είμαι πολύ κακός εάν πω ότι το χάρηκα λίγο αυτό που του έκανες ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Κ εγω...αλλα....
Τι φταιει αυτος που ερχεται απο απεναντι;;;;
Το κλεισημο ειναι η καλυτερη λυση;) -
'Εχε χάρη που μέχρι σήμερα όσες φορές μου το έχουν κάνει δεν ήμουν με το Terios. Αν είμαι με αυτό, μια μέρα δεν θα έχω βγάλει 'κατά λάθος' τον κοτσαδόρο από πίσω, θα χωθώ μπροστά από τον εξυπνάκια και θα τσαρουχώσω τα φρένα. Κάποιος ή κάποια θα την πληρώσει αναδρομικά για όλους....
-
Αν ερχοτανε μηχανη απο την αλλη και δεν προλαβαινε να φρεναρει?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
'Εχε χάρη που μέχρι σήμερα όσες φορές μου το έχουν κάνει δεν ήμουν με το Terios. Αν είμαι με αυτό, μια μέρα δεν θα έχω βγάλει 'κατά λάθος' τον κοτσαδόρο από πίσω, θα χωθώ μπροστά από τον εξυπνάκια και θα τσαρουχώσω τα φρένα. Κάποιος ή κάποια θα την πληρώσει αναδρομικά για όλους....Ναι...αλλα αν εχεις τον κοτσαδορο πισω, τον πληρωνεις....
-
'Εχε χάρη που μέχρι σήμερα όσες φορές μου το έχουν κάνει δεν ήμουν με το Terios. Αν είμαι με αυτό, μια μέρα δεν θα έχω βγάλει 'κατά λάθος' τον κοτσαδόρο από πίσω, θα χωθώ μπροστά από τον εξυπνάκια και θα τσαρουχώσω τα φρένα. Κάποιος ή κάποια θα την πληρώσει αναδρομικά για όλους....
Ναι...αλλα αν εχεις τον κοτσαδορο πισω, τον πληρωνεις....
Αλέξανδρε μην το ψάχνεις. Σπάνια θα βγάλεις άκρη σε τέτοιες περιπτώσεις αν πέσεις σε κοτσαδόρο. Δεν φταις αν ο άλλος ήρθε αντικανονικά και χώθηκε μην κρατώντας απόσταση ασφαλείας. Εξάλλου είναι με leasing οπότε...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αλέξανδρε μην το ψάχνεις. Σπάνια θα βγάλεις άκρη σε τέτοιες περιπτώσεις αν πέσεις σε κοτσαδόρο. Δεν φταις αν ο άλλος ήρθε αντικανονικά και χώθηκε μην κρατώντας απόσταση ασφαλείας. Εξάλλου είναι με leasing οπότε...
Πες το ετσι βρε αδερφε... leasing... τι κοτσαδορος και ππαριες μου λες.... leasing... lea-sing!!
Εμενα μου κλεισαν ενα γεφυρακι στη γειτονια μου και αναγκαζομαι να κανο κυκλο καθε φορα, ειτε φευγω ειτε επιστρεφω σπιτι.
Οποτε πλεον απο Αγ.Βαρβαρας δεν βολευει κ εχω ψιλο-ηρεμησει... -
έτσι την έχει πατήσει γνωστός. κινούταν κανονικά στη βουλιαγμένης όταν κάποιος που ήταν σε κάθετο φανάρι λίγο πιο μπροστά που δε το έβλεπε άκουσε μια κόρνα από πίσω και νόμιζε ότι άνοιξε το φανάρι και ξεκίνησε και γίναν και τα 2 τα αμάξια σούπα.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να εφαρμόζεται το 'πνεύμα' του νόμου και όχι το 'γράμμα' του νόμου. Δεν πρέπει να είμαστε νομολάγνοι. Ναι, υπάρχουν και παράλογοι νόμοι και όταν αυτό γίνεται αντιληπτό καταργούνται (συνήθως πρώτα στην πράξη).
Δε λέω σε καμια περίπτωση ότι πρέπει να παραβιάζουμε τα σήματα, αλλά η κατάσταση έχει καταντήσει αηδία, πάνε και πετάνε σήματα όπου να 'ναι με καμία λογική και μετά τη στήνουνε από κάτω και γράφουνε. Ε, αυτό είναι μαλακία.
Στη γειτονιά μου πάντως είχαμε ζητήσει και είχαν αλλαχτεί δύο STOP που ήταν εντελώς παράλογα εκει που μπήκαν.
Πρέπει να κινητοποιούμαστε και μεις λίγο...Συμφωνώ απόλυτα με τον ginogsm και εν μέρει με τον kovathe. Θεωρώ σωστό ότι θα πρέπει να κινητοποιούμαστε. Εφ'όσον η πινακίδα είναι λάθος θα πρέπει να κινητοποιηθούμε αλλά όσο η πινακίδα παραμένει θα πρέπει να συμμορφωνόμαστε.
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Πρέπει να κινητοποιούμαστε και μεις λίγο...Συμφωνώ απόλυτα με τον ginogsm και εν μέρει με τον kovathe. Θεωρώ σωστό ότι θα πρέπει να κινητοποιούμαστε. Εφ'όσον η πινακίδα είναι λάθος θα πρέπει να κινητοποιηθούμε αλλά όσο η πινακίδα παραμένει θα πρέπει να συμμορφωνόμαστε.
Εμενα στην ευρητερη γειτονια μου ενας δρομος που ενωνει την αγιας βαρβαρας με την καλαμακιου εχει και απο τις δυο μεριες απαγορευτικα...
Δεν μπαινεις απο πουθενα....
Τα παρανομα μπικαν μια νυχτα του 2003 και δεν τα πηρε κανενας πρεφα...
Εχω κανει ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 4 δκαστηρια για κλησεις που μου βεβαιωσαν τα παιδια με τα μπλε.
Οταν τους ελεγα οτι το απαγορευτικο εχει μπει παρανομα και αντι να το καταργησουν, καθονται και γραφουν καταχριστηκα και παρανομα, μου παν οτι εφ οσων υπαρχει απαγορευτικο, γραφουν.
Μεχρι που αρχησα να κουβαλαω δικαστηκες αποφασεις μαζι μου, μεχρι που τα εκλεψαν μαζι με το αμαξι το 2005.
Ακομα και σημερα τα απαγορευτικα ειναι εκει.... -
σε εχω ρωτησει 2-3 συγκεκριμενα πραγματα, και εσυ κανεις τον κινεζο. ΞΑΝΑρωταω.
α)Κλεβεις ουρες στα φαναρια και ενω οι αλλοι - μαλακες απο οτι φαινεται - περιμενουν 3 φαναρια για να περασουν, εσυ τους προσπερνας απο λωριδα που δεν ειναι για στριψιμο για να βγεις πρωτος στο φαναρι (πιθανως δημιουργωντας και προβλημα σε οσους φρεναρεις στην λωριδα που χρησιμοποιεις ειδικα αμα ειναι η αριστερη - γρηγορο - λωριδα)?
β) Αν ναι, θεωρεις οτι εχεις δικαιωμα να το κανεις αυτο?
γ) Αν ναι, θεωρεις οτι εγω πρεπει να σε αφησω να στριψεις?
Και τα τρια απαντωνται με ενα απλο ναι/οχι, περιμενω. Για το αν θα καταφερεις να στριψεις, στην χειροτερη των περιπτωσεων θα πεσω πανω σου και θα μου φτιαξεις το αυτοκινητο.
ΥΓ Δεν ξερω αν ειμαι ταρζαν, παντως δεν ειμαι γυφτος να κλεβω ουρες και να νομιζω οτι ειμαι και μαγκας...
-
Εμενα στην ευρητερη γειτονια μου ενας δρομος που ενωνει την αγιας βαρβαρας με την καλαμακιου εχει και απο τις δυο μεριες απαγορευτικα...
Δεν μπαινεις απο πουθενα....
Τα παρανομα μπικαν μια νυχτα του 2003 και δεν τα πηρε κανενας πρεφα...
Εχω κανει ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 4 δκαστηρια για κλησεις που μου βεβαιωσαν τα παιδια με τα μπλε.
Οταν τους ελεγα οτι το απαγορευτικο εχει μπει παρανομα και αντι να το καταργησουν, καθονται και γραφουν καταχριστηκα και παρανομα, μου παν οτι εφ οσων υπαρχει απαγορευτικο, γραφουν.
Μεχρι που αρχησα να κουβαλαω δικαστηκες αποφασεις μαζι μου, μεχρι που τα εκλεψαν μαζι με το αμαξι το 2005.
Ακομα και σημερα τα απαγορευτικα ειναι εκει....παιρνεις ενα πολυ ομορφο μαυρο σπρευ μια ομορφη νυχτα οπως και αυτοι που τα βαλανε νυχτα και θα το κανεις οοοολο μαυρο να μη φαινετε τιποτα απολυτως ειναι μια καλη λυση
-
Ο χρήστης Dark_Angel έγραψε:
παιρνεις ενα πολυ ομορφο μαυρο σπρευ μια ομορφη νυχτα οπως και αυτοι που τα βαλανε νυχτα και θα το κανεις οοοολο μαυρο να μη φαινετε τιποτα απολυτως ειναι μια καλη λυση
Το κανα 3 φορες.... την μια με συνελαβαν
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@kovathe:**σε εχω ρωτησει 2-3 συγκεκριμενα πραγματα, και εσυ κανεις τον κινεζο. ****ΞΑΝΑρωταω. **
α)Κλεβεις ουρες στα φαναρια και ενω οι αλλοι - μαλακες απο οτι φαινεται - περιμενουν 3 φαναρια για να περασουν, εσυ τους προσπερνας απο λωριδα που δεν ειναι για στριψιμο για να βγεις πρωτος στο φαναρι (πιθανως δημιουργωντας και προβλημα σε οσους φρεναρεις στην λωριδα που χρησιμοποιεις ειδικα αμα ειναι η αριστερη - γρηγορο - λωριδα)?
β) Αν ναι, θεωρεις οτι εχεις δικαιωμα να το κανεις αυτο?
γ) Αν ναι, θεωρεις οτι εγω πρεπει να σε αφησω να στριψεις?
**Και τα τρια απαντωνται με ενα απλο ναι/οχι, περιμενω. **Για το αν θα καταφερεις να στριψεις, στην χειροτερη των περιπτωσεων θα πεσω πανω σου και θα μου φτιαξεις το αυτοκινητο.
ΥΓ Δεν ξερω αν ειμαι ταρζαν, παντως δεν ειμαι γυφτος να κλεβω ουρες και να νομιζω οτι ειμαι και μαγκας...
Δικαστής είσαι ρε φίλε και πρέπει να σου απαντήσω;
Αν διάβαζες αυτά που έγραψα θα καταλάβαινες...
Άσε μας ήσυχους.. -
Για κάτι τέτοια λοιπόν ' ' κλείνω και εγώ όλους τους 'ξύπνιους' που προσπερνάνε σειρές...
Γέλιο είχε εχτές, στρίβοντας αριστερά από παραλιακή για καλαμακίου, 2ος εγώ αλλά προωθημένος, βλέπω από τον δεξί καθρεύτη 'ξύπνιο' πράσινο ibiza να πλησιάζει ενώ άναβε το φανάρι πράσινο... Ε, λοιπόν, ξεκίνησα όσο χαλαρά χρειαζόταν για να βρεθεί στο Δ που έχει σε εκείνο το σημείο ο δρόμος και να κλείσει το κενό ο από πίσω μου με εμένα. Από ότι είδα ούτε ο από πίσω μου τον άφησε να περάσει...
Πιο πίσω δεν ξέρω τί έγινε... -
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Πιο πίσω δεν ξέρω τί έγινε...
Τι να γίνει φιλε.... κάποιος που κοιμόταν... θα τον άφησε να περάσει... Παντα αυτό γίνεται. Ποτέ δεν τους αφήνουν μεχρι το κόκκινο εκεί. Κλείσιμο και κράξιμο στους εξυπνάκηδες που κλέβουν ουρές στο φανάρι (και ΛΕΑ). Είστε ζώα ρεεεεεειιιιιι
-
πολυ σωστα...εχω αποζημειωθει απο ατυχημα που ειχα...επεσα πισω απο κοτσαδορο και με πληρωσε μετα απο δικαστηριο!@
-
Όντως μπορεί να αποζημιωθείς αλλά μόνο αν είσαι ψιλιασμένος και το κυνηγήσεις. Ούτως ή άλλως αστειευόμενος το έγραψα, αλλά πραγματικά με το Terios από τη στιγμή που είναι και με leasing απλά αδιαφορώ αν πάει κάποιος να μου χωθεί αντικανονικά και τον κλείσω στεγνά μέχρι να καταλήξει πεζοδρόμιο, νησίδα ή σε κολώνα. Αν και μέχρι τώρα, όσες φορές είμαι με αυτό λόγω ύψους είναι όλοι επιφυλακτικοί και κανείς δεν έχει προκαλέσει την τύχη του.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]