-
Σε μιά υποτιθέμενη κοινωνία όπου ο πολίτης παίρνει τον νόμο στα χέρια του χωρίς επιπτώσεις, θα έβγαινα στο μπαλκόνι με το τουφέκι με την διόπτρα, θα του φύτευα μιά στο κεφάλι και τέλος. Ούτε κάτω δεν θα κατέβαινα. Το κουνούπι που πάει να σε τσιμπήσει, δεν το πιάνεις από το φτερό να το βγάλεις από το δωμάτιο, του δίνεις μιά σφαλιάρα και το λιώνεις. Και αυτόν που θέλει να βάλει χέρι στην τσέπη μου, σαν κουνούπι τον βλέπω...
Και αφού μπορεί να λήξει εκεί το θέμα, γιατί απλά να τον τρομάξω να φύγει και να πάει στον παραδίπλα να κλέψει? Να σκεφτόμαστε και λίγο τους γείτονες, μην είμαστε εγωϊστές...
-
Η πιθανοτητα να κανεις λαθος και ο αντρας που βλεπεις διπλα στην πορτα του αμαξιου σου απλα να κοιτα το κινητο του ή να κατουρα ή να μπερδεψε το δικο του αμαξι με το δικο σου δεν παιζει ε;
-
Άμα χτυπάει ο συναγερμός, εγώ δεν ξέρω τίποτα, θα του την ανάψω...
Είπαμε, τζάμπα είναι...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Είπαμε, τζάμπα είναι...
Δηλαδή όπως λέμε τζάμπα μάγκας;
-
Κοίτα να δεις. Είπαμε υποθετικά: Από την μία μεριά είπαμε ότι δεν έχουμε επιπτώσεις. Από την άλλη το τομάρι που σου λέει έμμεσα ότι για 2-3 χρόνια σηκωνώσουνα τζάμπα το πρωί να πας στην δουλειά, να βγάλεις λεφτά, να τα βάλεις στην άκρη και να πάρεις ένα αυτοκίνητο. Δούλεψα δηλαδή 2-3 χρόνια για αυτόν τον π##στη, χωρίς να το ξέρω.
Ε, δεν μου καίγεται καρφάκι λοιπόν να τον δω στην άσφαλτο με ανοιγμένο το κεφάλι. Δεν τον ξέρω. Δεν θα μου λείψει. Ας μην ήθελε να μου κλέψει 2 χρόνια από την ζωή μου...
-
Κοίτα να δεις. Είπαμε υποθετικά: Από την μία μεριά είπαμε ότι δεν έχουμε επιπτώσεις. Από την άλλη το τομάρι που σου λέει έμμεσα ότι για 2-3 χρόνια σηκωνώσουνα τζάμπα το πρωί να πας στην δουλειά, να βγάλεις λεφτά, να τα βάλεις στην άκρη και να πάρεις ένα αυτοκίνητο. Δούλεψα δηλαδή 2-3 χρόνια για αυτόν τον π##στη, χωρίς να το ξέρω.Ε, δεν μου καίγεται καρφάκι λοιπόν να τον δω στην άσφαλτο με ανοιγμένο το κεφάλι. Δεν τον ξέρω. Δεν θα μου λείψει. Ας μην ήθελε να μου κλέψει 2 χρόνια από την ζωή μου...
Χρυση κουβεντα......
Γιατι απ οτι καταλαβα μερικοι εχουν τα λεφτακια 'ετοιμα' απο μπαμπα μερια και δεν τα υπολογιζουν.... -
asteris
Wagner669+1000
Οι παραπανω με καλυψανε απολυτα
Οι Ιταλοι εχουν μια παροιμια ''Buonο e fesso''(Καλος και βλακας)
Ετσι να μην κανουμε τιποτα, και σε λιγο θα μας χτυπανε το κουδουνι να τους πεταξουμε τα κλειδια απο το μπαλκονι
Οποιος εχει κουραστει να αποκτησει κατι, θα δωσει και το τομαρι του για να το προστατεψει!
Δηλαδη αν σου γκρεμισουν το σπιτι, θα πεις ''Δεν πειραζει εχω ασφαλεια!''?
Ελα μωρε, και να μου βιασουν την γυναικα δεν πειραζει, ξερεις τι αναλογια πληθυσμου ειναι οι γυναικες με τους αντρες στην Ελλαδα?Περιμενα να παρει τετοιες διαστασεις, οταν το ανοιγα, αυτο το thread, αλλα σιγουρα δεν περιμενα απαντησεις στην τελευταια επιλογη, που πιο πολυ την εβαλα για πλακα
Απο την μια δεν θελω το κακο κανενος, αλλα απο την αλλη αν κατσω να σκεφτω τι τομαρια κυκλοφορουν αναμεσα μας, οι οποιοι θα με σκοτωναν χαλαρα για 100
-
Δεν θέλω να κουράσω κανέναν επαναλαμβάνοντας την προηγούμενη δημοσίευση μου σχετικά με το ότι τέτοιες ενέργειες λειτουργούν ως μπούμερανγκ στη μελλοντική πορεία αυτού που τις διαπράττει, καθώς και των οικείων του, αλλά με ορισμένα από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα τείνω να χάσω πάσα ιδέα!
Κατ' αρχήν, αυτή την καραμέλα με τα λεφτά του μπαμπά ας την αφήσουμε κατά μέρους, γιατί είναι σχετικό πως ο καθένας βγάζει τα χρήματα του, και είναι δική του υπόθεση. Άλλωστε, στο ίδιο επίπεδο σκέψης, και δη του ψευδο-επιχειρήματος, θα βάζαμε όλους στο μικροσκόπιο να δούμε αν τους αξίζουν τα λεφτά που βγάζουν κ.ο.κ. Τρέχα γύρευε...
Άλλωστε, δε μπορεί κάποιος να πρεσβεύει την θέση πως ο φόνος είναι η τελευταία δυνατή επιλογή, και σίγουρα η λιγότερο ευκταία; Ναι, στην ανάγκη θα σκότωνα τον κλέφτη για να προστατεύσω εαυτόν και οικογένεια, αλλά να γίνω δολοφόνος και μετά να κοκκορεύομαι για το πόσο 'μάγκας' είμαι, και μάλιστα για ένα αυτοκίνητο- ε όχι.
Αλίμονο εάν η πλειοψηφία των πολιτών είχαν τέτοια ένστικτα και τέτοια απαξίωση για την ανθρώπινη ζωή. Αλίμονο εάν κάθε παράβαση, οδηγική ή ποινική, έπρεπε να τιμωρείται με θάνατο.
Εσείς λοιπόν που τόσο εύκολα θα σκοτώνατε, ελαφρά τη καρδία δηλαδή, είστε τόσο τέλειοι και σωστοί σε όλα σας; Εάν κάποια από τις φορές που τρέχατε (τρέχουμε) με 200+ γινόταν κάτι, θα έπρεπε να πεθάνετε για να μάθετε; Εάν προκαλέσετε ατύχημα θα πρέπει να σας σκοτώσουν οι συγγενείς;
Το να ζητάμε αίμα, είναι ένα χαμηλό συναίσθημα. Κι εγώ παρασύρομαι, αλλά δεν παύω να ντρέπομαι που ολόκληρο γαϊδούρι κάθομαι και τσακώνομαι στο δρόμο για τις μ@λ@κίες του καθενός. Πόσο μάλλον να αρχίζω να σκοτώνω για 15 τ.μ. λαμαρίνας...
Άσε που μου φαίνεται πιο λογικό να πάρω ένα άλλο με τα λεφτά της ασφάλειας, παρά να λερώσω το ποινικό μου μητρώο- με τις συνέπειες μάλιστα να είναι συχνά πολύ μεγαλύτερες (δικαστήρια, καταδίκες κτλ).
Βέβαια, στα λόγια είναι εύκολα όλα... αλλά εδώ μιλάμε για φόνο. Όσοι έχουν περάσει τα 15 φαντάζομαι καταλαβαίνουν τι σημαίνει σκοτώνω κάποιον, έτσι;
Καταληκτικά, για εμένα μαγκιά είναι ο έλεγχος των κατωτέρων αισθημάτων... το ότι το πιστεύω βέβαια δεν σημαίνει πως το έχω καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό.
-
YO GANGSTA NATION
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Βέβαια, στα λόγια είναι εύκολα όλα... αλλά εδώ μιλάμε για φόνο. Όσοι έχουν περάσει τα 15 φαντάζομαι καταλαβαίνουν τι σημαίνει σκοτώνω κάποιον, έτσι;
yo
εννοειται πως αξιζει μαν οχι απλως να σκοτωσεις αλλα και να διαμελησεις το πτωμα
yo men
ειναι θεμα τιμης, δεν ειναι η λαμαρινα
fakin omerta...
ρε σεις!!!
πραγματικα θα ηθελα να συνεχισω το καλαμπουρι, αλλα μ'αυτα που διαβαζω δε μου κανει κεφι
ξεκολλατε λιγο ρε
πολυ godfather και τριλογιες πειραζουν στον εγκεφαλο
don corleone και τα ρεσταο μαρλον μπραντο ειναι ηθοποιος
και αυτα που βλεπετε στην οθονη που μοιαζει με αιμα ειναι κετσαπΥΓ. και το σαν αντρεας ειναι απλα ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ
-
Υποθετική δεν είναι η ερώτηση? Ε, υποθετικά μιλάμε. Δεν είπα ότι είμαι ο John Wayne της αυτοκίνησης και στον δρόμο το πολύ να ρίξω καμιά μούτζα για να ξεδώσω άμα με αγανακτήσουν. Αλλά κάτι τέτοια τομάρια που δεν αξίζουν μία στην κοινωνία, τουφεκισμό επι τόπου να γλιτώσουμε. Άντε γιατί γεμίσανε οι φυλακές παιδεραστές, δολοφόνους και λήσταρχους, που τους παρέχουμε δωρεάν τροφή και στέγη από τους φόρους μας...
Και αν είναι να διαλέξω είπαμε, να κατέβω ένα πρωί και το αμάξι μου να λείπει, ή να σκοτώσω (χωρίς κανένα άλλο κόστος) ένα τομάρι που δεν θα λείψει σε κανέναν, εγώ προτιμώ το δεύτερο...
-
Υποθετική δεν είναι η ερώτηση? Ε, υποθετικά μιλάμε. Δεν είπα ότι είμαι ο John Wayne της αυτοκίνησης και στον δρόμο το πολύ να ρίξω καμιά μούτζα για να ξεδώσω άμα με αγανακτήσουν.Αφού μιλάμε υποθετικά, γιατί θα τον σκότωνες και δε θα φώναζες τον σούπερμαν να καθαρίσει? Θα κουραζόσουν και λιγότερο.
-
Έχεις δίκιο. Θα φωνάξω τον σούπερμαν. Και για backup τον σούπερ-Γκούφη.
Άμα δεν έρθουν όμως σε 10', μετά τον καθαρίζω μόνος μου...
-
Έχεις δίκιο. Θα φωνάξω τον σούπερμαν. Και για backup τον σούπερ-Γκούφη.Άμα δεν έρθουν όμως σε 10', μετά τον καθαρίζω μόνος μου...
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Εγω θα φωναξω την Super-X-Girlfriend.... και αφου της περασω ενα μανικη, θα την στειλω να κανονισει το κλεφτρονι.... -
Υο
μη με κοιτας στα ματια πανω απο δυο δευτερολεπτα
ρε παιδια ενταξει..
δε λυποσαστε τους τυπαδες που στελνετε στον αλλο κοσμο και το καταλαβαινω..
ηλιθιοι κλεφτες (ειναι)ητανλυπηθειτε τουλαχιστον το 3ο ξαδερφακι του φιλου μου του Τακη που ειναι νεκροθαφτης και βαραει τρελες υπερωριες επειδη υπαρχουν αλανια με γκανια και σιδερογροθιες..
δεν προλαβαινει να δει ουτε τη θρυλαρα στο champions leagueενα βιντεακι για την Αθηνα
AK is the tool
dont make me act a mathafakin fool
so when im in ur hood
u betta duck
coz skye is crazy as fukk -
Εγω προσωπικα θα τον σκοτωνα...ακομα και αλλου αμαξι να εβλεπα α κλεβει θα τον παταγα με το δικο μου... δεν μπορω στην ιδεα να βγω και να μην δω το αμαξι μου...για αυτο δεν θα επαιρνα ραλλυε ποτε εαν δεν ειχα γκαραζ..θα μου πεις δεν μπορουν να στο παρουν στην βολτα??μπορουν αλλα μειωνεις τις πιθανοτητες στο ελαχιστο...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Δεν θέλω να κουράσω κανέναν επαναλαμβάνοντας την προηγούμενη δημοσίευση μου σχετικά με το ότι τέτοιες ενέργειες λειτουργούν ως μπούμερανγκ στη μελλοντική πορεία αυτού που τις διαπράττει, καθώς και των οικείων του, αλλά με ορισμένα από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα τείνω να χάσω πάσα ιδέα!Κατ' αρχήν, αυτή την καραμέλα με τα λεφτά του μπαμπά ας την αφήσουμε κατά μέρους, γιατί είναι σχετικό πως ο καθένας βγάζει τα χρήματα του, και είναι δική του υπόθεση. Άλλωστε, στο ίδιο επίπεδο σκέψης, και δη του ψευδο-επιχειρήματος, θα βάζαμε όλους στο μικροσκόπιο να δούμε αν τους αξίζουν τα λεφτά που βγάζουν κ.ο.κ. Τρέχα γύρευε...
Άλλωστε, δε μπορεί κάποιος να πρεσβεύει την θέση πως ο φόνος είναι η τελευταία δυνατή επιλογή, και σίγουρα η λιγότερο ευκταία; Ναι, στην ανάγκη θα σκότωνα τον κλέφτη για να προστατεύσω εαυτόν και οικογένεια, αλλά να γίνω δολοφόνος και μετά να κοκκορεύομαι για το πόσο 'μάγκας' είμαι, και μάλιστα για ένα αυτοκίνητο- ε όχι.
Αλίμονο εάν η πλειοψηφία των πολιτών είχαν τέτοια ένστικτα και τέτοια απαξίωση για την ανθρώπινη ζωή. Αλίμονο εάν κάθε παράβαση, οδηγική ή ποινική, έπρεπε να τιμωρείται με θάνατο.
Εσείς λοιπόν που τόσο εύκολα θα σκοτώνατε, ελαφρά τη καρδία δηλαδή, είστε τόσο τέλειοι και σωστοί σε όλα σας; Εάν κάποια από τις φορές που τρέχατε (τρέχουμε) με 200+ γινόταν κάτι, θα έπρεπε να πεθάνετε για να μάθετε; Εάν προκαλέσετε ατύχημα θα πρέπει να σας σκοτώσουν οι συγγενείς;
Το να ζητάμε αίμα, είναι ένα χαμηλό συναίσθημα. Κι εγώ παρασύρομαι, αλλά δεν παύω να ντρέπομαι που ολόκληρο γαϊδούρι κάθομαι και τσακώνομαι στο δρόμο για τις μ@λ@κίες του καθενός. Πόσο μάλλον να αρχίζω να σκοτώνω για 15 τ.μ. λαμαρίνας...
Άσε που μου φαίνεται πιο λογικό να πάρω ένα άλλο με τα λεφτά της ασφάλειας, παρά να λερώσω το ποινικό μου μητρώο- με τις συνέπειες μάλιστα να είναι συχνά πολύ μεγαλύτερες (δικαστήρια, καταδίκες κτλ).
Καταληκτικά, για εμένα μαγκιά είναι ο έλεγχος των κατωτέρων αισθημάτων... το ότι το πιστεύω βέβαια δεν σημαίνει πως το έχω καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό.
Πολυ σωστη τοποθετηση...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Δεν θέλω να κουράσω κανέναν επαναλαμβάνοντας την προηγούμενη δημοσίευση μου σχετικά με το ότι τέτοιες ενέργειες λειτουργούν ως μπούμερανγκ στη μελλοντική πορεία αυτού που τις διαπράττει, καθώς και των οικείων του, αλλά με ορισμένα από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα τείνω να χάσω πάσα ιδέα!Κατ' αρχήν, αυτή την καραμέλα με τα λεφτά του μπαμπά ας την αφήσουμε κατά μέρους, γιατί είναι σχετικό πως ο καθένας βγάζει τα χρήματα του, και είναι δική του υπόθεση. Άλλωστε, στο ίδιο επίπεδο σκέψης, και δη του ψευδο-επιχειρήματος, θα βάζαμε όλους στο μικροσκόπιο να δούμε αν τους αξίζουν τα λεφτά που βγάζουν κ.ο.κ. Τρέχα γύρευε...
Ολοι μιλατε εκ του ασφαλους....
Οταν μπουν στο σπιτι σας και σας τα παρουν ολα.
Κ οταν μαθετε οτι στη διπλανη πολυκατοικια η γριουλα που ξυπνησε απο την φασαρια, βρεθηκε με κομενο λαιμο....
Η οταν σας φανε το αυτοκινητο για το οποιο δουλεψατε και το πηρατε.
Τοτε.... Να ρθειτε να μου πειτε αν θα δισταζατε να κανετε τον καριολη λυπασμα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κ οταν μαθετε οτι στη διπλανη πολυκατοικια η γριουλα που ξυπνησε απο την φασαρια, βρεθηκε με κομενο λαιμο....
Τοτε.... Να ρθειτε να μου πειτε αν θα δισταζατε να κανετε τον καριολη λυπασμα.Και όσοι εδώ μέσα υπάρχουν που μπορούν να σου μιλήσουν 'όχι εκ του ασφαλούς', θα τους άκουγες ή θα θεωρούσες τη γνώμη τους εξίσου μικρής σημασίας; Το να πεις 'θα σκοτώσω', απ' το να το κάνεις, έχει μεγάλη διαφορά μάγκα μου. Όχι για αυτοκίνητο ή για υλικά γενικότερα, αλλά απ' το οτιδήποτε! Και να σου πω και κάτι; Αμφιβάλλω αν υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που θα μπορούσαν να σκοτώσουν με ψύχραιμο χέρι. Τώρα, το να 'κάνω τον καριόλη λίπασμα', τσάμπα μαγκιά μου ακούγεται εμένα. Αλλά φυσικά, σε ένα forum o καθένας μπορεί να γράφει ό,τι του καπνίσει και μάλιστα χωρίς να είναι απαραίτητο να τεκμηριώσει τα γραφόμενά του. Ζώο έχεις σκοτώσει ποτέ; Αν ναι, πώς ένοιωσες; Γιατί εγώ έχω σκοτώσει και ένοιωθα πολύ άσχημα μετά. Για σκέψου να είναι άνθρωπος το θύμα σου! Επειδή μου έκλεψε το αμάξι; Σιγά ρε παιδιά, έλεος με τα αίματα!!! Να σκοτώνουμε όποιον μας κλέψει το αμάξι, να σκοτώνουμε όποιον μας προσπερνάει στο δρόμο, όποιον μας καθυστερεί στο δρόμο κτλ.
Έλα απ' την Κρήτη φιλαράκο Wagner, που συναντάς κάτι αγροτικά με φιμέ ολόμαυρα τζάμια στα ορεινά και σχεδόν δεν τολμάς ούτε να τους προσπεράσεις γιατί ξέρεις ότι 99% οπλοφορούν και αν τους στραβώσεις σε καθάρισαν για πλάκα, και μετά θα σου πω εγώ πόσο μάγκας είσαι για να σκοτώσεις τον κλέφτη, ό,τι και αν σκοπεύει να σου κλέψει!
Ξαναλέω, η τσάμπα 'μαγκιά' είναι εύκολη! Αλλά το κύριο ερώτημα για εμένα είναι:
Γιατί να ΝΟΜΙΖΕΙ έστω κάποιος οτι θεωρείται μάγκας όταν είναι έτοιμος να σκοτώσει για έναν τόσο ασήμαντο λόγο; Πού ζούμε; Ας επιστρέψουμε στην εποχή της οπλοφορίας και ο πιο μεγάλος μάγκας να είναι αυτός με το μεγαλύτερο κουμπούρι!
Αλλά να μου πεις, κάτι ανάλογο δεν ισχύει και τώρα; Που ο μεγαλύτερος μάγκας είναι αυτός με το πιο μεγάλο ή πιο γρήγορο ή πιο θορυβώδες αυτοκίνητο;
Πολιτισμός σου λέει μετά...
@NickNT...
**Τείνεις **να χάσεις πάσα ιδέα; Τότε μάλλον είσαι ένα βήμα πίσω από εμένα!
Βέβαια, είναι ζώο αυτός που περνάει με κόκκινο ή που δεν δένει το παιδάκι του στο παιδικό κάθισμα, αλλά αυτός που θα σκότωνε για να προστατέψει ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ όπως σωστά γράφεις, θεωρείται μάγκας.
Ε ρε πού έχουμε φτάσει!!!
@Wagner και τους υπόλοιπους που έχετε ίδιες απόψεις:
Να παρακαλάτε να μην βρεθεί κάποιος ο οποίος να θεωρεί ότι του προκαλέσατε με τον οποιονδήποτε τρόπο ζημιά ίσης σημαντικότητας με την κλοπή ενός αυτοκινήτου και αποφασίσει να σας κάνει λίπασμα, απλώς και μόνο επειδή σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο με εσάς και έτυχε να κρατάει ένα πιστόλι πάνω του!!!Καλή Κυριακή!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τοτε.... Να ρθειτε να μου πειτε αν θα δισταζατε να κανετε τον καριολη λυπασμα.Και όσοι εδώ μέσα υπάρχουν που μπορούν να σου μιλήσουν 'όχι εκ του ασφαλούς', θα τους άκουγες ή θα θεωρούσες τη γνώμη τους εξίσου μικρής σημασίας; Το να πεις 'θα σκοτώσω', απ' το να το κάνεις, έχει μεγάλη διαφορά μάγκα μου. Όχι για αυτοκίνητο ή για υλικά γενικότερα, αλλά απ' το οτιδήποτε! Και να σου πω και κάτι; Αμφιβάλλω αν υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που θα μπορούσαν να σκοτώσουν με ψύχραιμο χέρι. Τώρα, το να 'κάνω τον καριόλη λίπασμα', τσάμπα μαγκιά μου ακούγεται εμένα. Αλλά φυσικά, σε ένα forum o καθένας μπορεί να γράφει ό,τι του καπνίσει και μάλιστα χωρίς να είναι απαραίτητο να τεκμηριώσει τα γραφόμενά του. Ζώο έχεις σκοτώσει ποτέ; Αν ναι, πώς ένοιωσες; Γιατί εγώ έχω σκοτώσει και ένοιωθα πολύ άσχημα μετά. Για σκέψου να είναι άνθρωπος το θύμα σου! Επειδή μου έκλεψε το αμάξι; Σιγά ρε παιδιά, έλεος με τα αίματα!!! Να σκοτώνουμε όποιον μας κλέψει το αμάξι, να σκοτώνουμε όποιον μας προσπερνάει στο δρόμο, όποιον μας καθυστερεί στο δρόμο κτλ.
Έλα απ' την Κρήτη φιλαράκο Wagner, που συναντάς κάτι αγροτικά με φιμέ ολόμαυρα τζάμια στα ορεινά και σχεδόν δεν τολμάς ούτε να τους προσπεράσεις γιατί ξέρεις ότι 99% οπλοφορούν και αν τους στραβώσεις σε καθάρισαν για πλάκα, και μετά θα σου πω εγώ πόσο μάγκας είσαι για να σκοτώσεις τον κλέφτη, ό,τι και αν σκοπεύει να σου κλέψει!
Ξαναλέω, η τσάμπα 'μαγκιά' είναι εύκολη! Αλλά το κύριο ερώτημα για εμένα είναι:
Γιατί να ΝΟΜΙΖΕΙ έστω κάποιος οτι θεωρείται μάγκας όταν είναι έτοιμος να σκοτώσει για έναν τόσο ασήμαντο λόγο; Πού ζούμε; Ας επιστρέψουμε στην εποχή της οπλοφορίας και ο πιο μεγάλος μάγκας να είναι αυτός με το μεγαλύτερο κουμπούρι!
Αλλά να μου πεις, κάτι ανάλογο δεν ισχύει και τώρα; Που ο μεγαλύτερος μάγκας είναι αυτός με το πιο μεγάλο ή πιο γρήγορο ή πιο θορυβώδες αυτοκίνητο;
Πολιτισμός σου λέει μετά...
@NickNT...
**Τείνεις **να χάσεις πάσα ιδέα; Τότε μάλλον είσαι ένα βήμα πίσω από εμένα!
Βέβαια, είναι ζώο αυτός που περνάει με κόκκινο ή που δεν δένει το παιδάκι του στο παιδικό κάθισμα, αλλά αυτός που θα σκότωνε για να προστατέψει ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ όπως σωστά γράφεις, θεωρείται μάγκας.
Ε ρε πού έχουμε φτάσει!!!
@Wagner και τους υπόλοιπους που έχετε ίδιες απόψεις:
Να παρακαλάτε να μην βρεθεί κάποιος ο οποίος να θεωρεί ότι του προκαλέσατε με τον οποιονδήποτε τρόπο ζημιά ίσης σημαντικότητας με την κλοπή ενός αυτοκινήτου και αποφασίσει να σας κάνει λίπασμα, απλώς και μόνο επειδή σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο με εσάς και έτυχε να κρατάει ένα πιστόλι πάνω του!!!Καλή Κυριακή!
Δεν θέλω να κουράσω κανέναν επαναλαμβάνοντας την προηγούμενη δημοσίευση μου σχετικά με το ότι τέτοιες ενέργειες λειτουργούν ως μπούμερανγκ στη μελλοντική πορεία αυτού που τις διαπράττει, καθώς και των οικείων του, αλλά με ορισμένα από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα τείνω να χάσω πάσα ιδέα!
Κατ' αρχήν, αυτή την καραμέλα με τα λεφτά του μπαμπά ας την αφήσουμε κατά μέρους, γιατί είναι σχετικό πως ο καθένας βγάζει τα χρήματα του, και είναι δική του υπόθεση. Άλλωστε, στο ίδιο επίπεδο σκέψης, και δη του ψευδο-επιχειρήματος, θα βάζαμε όλους στο μικροσκόπιο να δούμε αν τους αξίζουν τα λεφτά που βγάζουν κ.ο.κ. Τρέχα γύρευε...
Τοτε.... Να ρθειτε να μου πειτε αν θα δισταζατε να κανετε τον καριολη λυπασμα.Α...ζωο εχω σκοτωσει.
Κ οχι μονο ενα.
Εχω παει και για αγριοχειρο.
Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?