-
Έτσι απλά!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έτσι απλά!!!
ΛΟΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ sirgus,ΔΙΑΤΑΞΤΕ!!!
-
Τρία Γαλλόπουλα από μένα!!!
Citroen Xsara
Citroen Saxo
Peugeot 106 R -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Έτσι απλά!!!
ΛΟΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ sirgus,ΔΙΑΤΑΞΤΕ!!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε....
Citroen Ami 8 (Berline)
-
- lancia prisma 1.3 1989,
- suzuki swift gti 1991.
-
NISSAN ALMERA 1.4 (4D)
ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ CLIO (1.4)
-
NISSAN ALMERA 1.4 (4D)
ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ CLIO (1.4)
-
μεγκαν κουπε 1.4 16v μοντ.2000 αλλα εξισου κολλημενος με το τερας αξιοπιστιας του πατερα μου, αουντι 80 1.6 μοντ.91
-
Αν και καθαρα δικο μου δεν εχω κανενα (δεν ειναι στο ονομα μου),
Ζ3 1.9 (143 ps) '99Ειμαι τρελος Γερμανος!
-
OCTAVIA 1,8T (για την οικογένεια...)
TOYOTA STARLET για εμένα (Πισωκίνητο παρακαλώ) το τέλειο αυτοκίνητο. Χωράει παντού και με όλες τις γωνίες.
-
FIAT PUNTO GT II (ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ!!)
-
Ο χρήστης topmar έγραψε:
FIAT PUNTO GT II (ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ!!)Υπάρχει Punto απείραχτο?!!!! Θαύμα..Θαύμα..(πλάκα κάνω ετσι;!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
FIAT PUNTO GT II (ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ!!)
Υπάρχει Punto απείραχτο?!!!! Θαύμα..Θαύμα..(πλάκα κάνω ετσι;!)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟUK!!
ΟΜΩΣ ΝΑΙ, ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ 135.000 ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΛΜ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ, ΔΗΛ. ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ!) -
- Alfa 75
- Peugeot 106 GTI
- Subaru Justy 4WD
... Οδηγω το Peugeot, χρησιμοποιω το subaru και νοσταλγω την Alfa
-
suzuki bandit 250cc(μηχανή είναι, 250 κυβικά, 4 κύλινδροι 16βαλβίδες , 48 ίπποι , κόφτη στις 17500 -192 ίπποι/λίτρο )
Το απόλυτο φαν μπαϊκ για την πόλη, πας στη δουλειά σου με τα δόντια γεμάτα μυγάκια από το χαμόγελο ειδικά με το συντελεστή πρόσφυσης(;) των αθηναϊκών καλντερίμιων.
Αλήθεια όμως, οι πιο πολλοί εδώ μέσα δεν έχετε μηχανή;Α..να πάρετε Σοβαρά τώρα, έχω 'πείσει' δυο φίλους μου να πάρουν και ειλικρινά με ευγνωμονούνsuzuki swift 1.0 5D μοντέλο 93 πολύ ωραίο αμαξάκι,που απλά θέλει αντιστρεπτική μπροστά (αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος να βρούμε..),προσφέρει πληροφόρηση στις στροφές με το ζωντανό τιμόνι του(επειδή δεν έχει υδραυλική υποβοήθηση),έχει κατανάλωση 9 λίτρα στα 100 χλμ εντός, 5.5 εκτός, χωράει άνετα 5 άτομα(έχει το μεταξόνιο του σεντάν), πολύ καλή αίσθηση σασμάν αν και παραείνει μακρές οι σχέσεις (ίδιες σχέσεις με το gti αν και με διαφορετική τελική σχέση.Όντας όμως 750 κιλά τελικά διασώζεται).Στα σχέδια είναι ζάντες σιδερένιες 14΄, καλύτερα(και ίισως λίγο ψηλότερα) ελατήρια να σταματήσει να γέρνει επιτέλους (ώστε να μην έχει μεταφορά βάρους στις στροφές).Μετά απ΄αυτά, αν βρω και τον κινητήρα διαμάντι του gti, ε..θα έχω ένα αξιοπρεπέστατο suv .Δηλαδή τα κανονικά, που έχουν την χαζοτετρακίνηση-NINTENDO
LANCER EVO μείον 7(το χαϊδευτικό του) back to 80's. Πισωκίνητο, πολυστροφο(το τιμόνι βρε), το αμάξι που αποπνέει την υπέρτατη σιγουριά!!Η λαμαρίνα του είναι ΝΑΑ (με το συμπάθιο).Με το σουϊφτ, όταν περνάω κάποια συγκεκριμένα φανάρια, προσέχω μην έρθει κανά τέρας-τζιπάκι με κόκκινο και με..χάσετε!!Ε με το λάνσερ,στο δρόμο προς την..αλάνα (όπου πηγαίνουμε για..κολιές):D σχεδόν το εύχομαι!!Η εκδίκηση της..γυφτιάς.Όσο κάνει όλο το λάνσερ, θα κάνει μόνο ο προφυλακτήρας του..βλάκα ..ποιος προφυλακτήρας δηλαδή που αντί να τρακάρεις με παλιό, καλύτερα να πέσεις πάνω σε ρέο.
-
TOYOTA COROLLA GT Twincam 16 (AE86) του 1987.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
-
Fiat Punto Sporting του 1997
Προσπαθώ να το κάνω λίγο πιο γρήγορο (χταπόδι, φιλτροχοάνη, πρόγραμμα, καζανάκια κτλ κτλ) αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟ... έχει χτυπήσει peak
Γι'αυτό ψάχνω αντικαταστάτη του.....
Πάντως έχω κάνει 108.000 χλμ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ χωρις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και ας μου έλεγαν όλοι ότι θα χάλαγε συνέχεια.. απλά ψιλογέρασε (1200cc και πάλι καλά με αυτά που τράβηξε)
-
Lancia Y 16v του 1999, με 75.000 σχεδόν απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Δεν το αλλάζω γιατί το θεωρώ πολύ όμορφο και μου αρέσει το νεύρο του...να είχε και λίγο καλύτερη πίσω ανάρτηση..... -
Subaru Impreza WRX '01 ελαφρως 'γαργαλημενο'!
Toyota RAV4 2.0 '01
Toyota Corolla T-sport '03Euripides θελω βολτα!!!
-
Seat Ibiza 1.4lt ABS RCS (75 hp) - μοντέλο 2002
Καλό είναι, αν εξαιρέσουμε την αντικατάσταση εγκεφάλου (ελατωματική παρτίδα), την πίσω ανάρτηση, την ελαστικότητα του κινητήρα και κάποιους τριγμούς (σαν πολλά να μαζεύτηκαν !!!!)
Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τα ίδια λεφτά σήμερα πάλι το ίδιο θα έπερνα (το βλέπεις... κόλλησες που λέει και η διαφήμιση)
ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΤΕ?