-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Τα θεωρεις συγκρισιμα απο δυνατοτητες????Σύμφωνα με το μηχανολογικό εξοπλισμο τους όχι, αλλά λογικά, θα είναι τόσο μικρές οι διαφορές που δε νομίζω να είναι πρόβλημα...
-
Οσον αφορά το Nissan Patrol γνωρίζω ότι είναι Diesel αλλά επειδή γενικά τώρα τελευταία βλέπω πάρα πολλα ντιζελοκίνητα εντός πόλης, ίσως τελικά να αξίζει τον κόπο. Είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Βέβαια κι εγώ μάλλον τελικά το LC θα έπερνα και εαν μπορούσα σε diesel...
Καλή τύχη!
-
Επειδη ανεβηκε σχετικα το budget, θα κοιταξω και για 3θυρα LC 90 4.0 V6 (με το 4αρι σαζμαν). Γνωριζετε αν εχει αλλες διαφορες το μοντελο με το 5αρι, εκτος απο το κιβωτιο?
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Επειδη ανεβηκε σχετικα το budget, θα κοιταξω και για 3θυρα LC 90 4.0 V6 (με το 4αρι σαζμαν). Γνωριζετε αν εχει αλλες διαφορες το μοντελο με το 5αρι, εκτος απο το κιβωτιο?Μήπως εννοείς το προηγούμενο, με τα 178 ή κάτι τέτοιο άλογα που ήταν λιγότερο από 4,0? Πάντως αυτό το παλιό τρίθυρο (το είχε φίλος μου που το άλλαξε με το νέο 3θυρο με τα 250 άλογα) έχει συμπαθέστατο μεγάλο χώρο αποσκευών και χωράνε πάνω από 3 ενήλικα άτομα στο πίσω κάθισμα.... Ακόμα κι έτσι όμως συνέχιζε να μην καταλαβαίνει τίποτα και να σκαρφαλώνει παντού....
Κερδίζει φυσικά και την ψήφο μου! -
Επειδη ανεβηκε σχετικα το budget, θα κοιταξω και για 3θυρα LC 90 4.0 V6 (με το 4αρι σαζμαν). Γνωριζετε αν εχει αλλες διαφορες το μοντελο με το 5αρι, εκτος απο το κιβωτιο?H ουσιαστική διαφορά είναι το κιβώτιο, εκτός αυτού έχει μια μικροβελτίωση στο υδραυλικό σερβόφρενο και στο ESP, στο cruise control και στο σύστημα πλοήγησης (έξτρα).
-
Επειδη ανεβηκε σχετικα το budget, θα κοιταξω και για 3θυρα LC 90 4.0 V6 (με το 4αρι σαζμαν). Γνωριζετε αν εχει αλλες διαφορες το μοντελο με το 5αρι, εκτος απο το κιβωτιο?Xαιρετώ!Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για μεταχειρισμένο LC 90,θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την έρευνα που πραγματοποιήσατε.Σε τί τιμές κυμαίνονται τελικά;Αξίζει να έρθει από το εξωτερικό ή να ψάξουμε στη χώρα μας;
-
ψαχνω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο suv και μου ειπαν για το x-trail της nissan σε χρονολογια γυρω στο 2002.Δεν εχω ιδιαιτερη γνωση πανω στο θεμα ξερει κανεις κατι για αυτο το μοντελο?
Ευχαριστω
-
Τελικά lefos το πήρες?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά lefos το πήρες?Οχι. Απο τη στιγμη που ελιωσαν τα χιονια στις αρχες του ετους (οταν ανοιξα το τοπικ δηλαδη) δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα.
Τωρα που ηρθε παλι η σκεψη για αγορα 4χ4 δεν μπορω ευκολα να καταληξω σε συγκεκριμενο μοντελο αφου οι υποψηφιοι ειναι πλεον αρκετοι (LC, Touareg, Discovery 3, Range Rover 4.4, ML 350 κτλ). Απο αυτα, μονο το LC θα αγοραστει απο την Ελλαδα (καινουργιο). Οσο χαλαει ο καιρος πιστευω πως θα εχουμε εξελιξεις στο θεμα. Οπως και να εχει, ο χειμωνας στην Ελλαδα ευνοει τις αγορες 4χ4 -
Noμίζω ένα μεταχείρο LC ή ένα Discovery είναι ότι πρέπει.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απο τον φεβρουάριο του 2000 μέχρι τον Απρίλιο του 2003 είχα LC 90 5θ αυτόματο από τα πρώτα με face lift.Κατόπιν LC 4.0 luxury 5θ το πρώτο που ταξινομήθηκε στην Ελλάδα.Με το πρώτο έκανα 112.000 χλμ και με το δεύτερο 92.000 χλμ μέχρι τον Ιανουάριο του 2006 που το πούλησα.
Ενα έχω να πω. Και τα δύο είναι κορυφαία.Εκτός από βενζίνη (αρκετή) και λάδια δεν χρειάστηκαν απολύτως τίποτα.
Τα συνιστώ και τα δυο. Είναι κορυφαία απο κάθε άποψη.Αν επιτρεπεται, το πουλησες για να παρεις καποιο αλλο 4χ4?
-
Ωραιος! Θα ειχε ενδιαφερον να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου, κυριως στα εκτος δρομου κομματια.
Ποιο (μεταχειρισμενο) 4χ4 μεχρι 30,000 ευρω?