-
Ναστρόβγιε ταβάριτς...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Απλα δε θα βρεις ευκολα τετοια φανατιλα στο δυτικο κοσμο
Τα τοσα χρονια εμπαργκο στον Καστρο τι δειχνουν ;
Φανατιλα = Γεματα σταδια, με ατομα με μπουρκες και μαντιλες και αραβες με τουρμπανια να φωναζουν 'Θανατος στην αμερικη, Θανατος σε ολους τους αμερικανους'!
Προσωπικα και εγω εαν τα εβλεπα αυτα και ημουν αμερικανος, δυσκολα θα ημουν κατα του 'πολεμου'
Στον 'δυτικο πολιτισμο' ενας τρελος με τετοιες αποψεις, αντε να μαζεψει τιποτα ξεμωραμενους, παντως σιγουρα οχι τετοιο πραγμα που βλεπουμε στην TV...
-
@ karabouzouklis: Κι όμως, βρίσκεις και ΠΟΛΥ εύκολα. Κάποιος Timothy McVeigh σου λέει τίποτα; Οι αδερφούλες της 17Ν (περίμεναν να ΠΕΣΕΙ η χούντα για να την πολεμήσουν... Τόσο 'γενναίοι' είναι); Οι ΠΚΣίτες και οι ΕΑΑΚίτες μήπως; Ο συρφετός του Χριcτόδουλου; Οι χρυσαυγίτες και το συνάφι τους σ'όλην την Ευρώπη; Οι 'διεθνιστές' και κάτι κουναλακομπίστηδες που μου'γιναν πρώτοι απολογητές του Μπους και του Μπλαιρ; Ή μύπως τα χουλιγκάνια των ΠΑΕ, που κάθε λίγο και λιγάκι τα κάνουν λίμπα γιατί έχασε η ομάδα τους;
Και ΟΧΙ, δεν κινδυνεύουμε εμείς από την Αλ Κάιντα, γιατί και καλές σχέσεις έχουμε με τον αραβικό κόσμο. Βλέπεις, είμαστε οι μοναδικοί δυτικοί τους οποίους δεν βρίζουν οι Άραβες, από τον καιρό του Μ. Αλεξάνδρου, τον οποίον τον θεωρούν ΚΑΙ δικό τους ήρωα. Α, επίσης, οι Έλληνες ΔΕΝ έκαναν σταυροφορίες, και υπενθυμίζω ότι ένας όρος που χρησιμοποιούν συνέχεια τα μέλη της Αλ Κάιντα είναι 'σταυροφόροι'.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ψηφοθηρία. Φοβούνται μη χάσουν τις ψήφους απο τους αμερικάνους πολίτες κουβανικής καταγωγής οι οποίοι μισούν θανάσιμα τον Κάστρο
-
Karabouzouklis εγω σου μιλαω για την Καραιβικη,εσυ μου απαντας για τον Περσικο κολπο.Ας σταματησουμε λοιπον μιας και ειμαστε τοσο μακρυα ο ενας απο τον αλλο και δεν ακουγομαστε καλα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν έχω δει την εκπομπή του Κούλογλου, εγω αναφέρθηκα στα 'ντοκυμαντερ' που κυκλοφορούν στο διαδικτυο.[πρήχτης]
Ωραία, συμφωνώ μαζί σου οτι αυτά τα 'ντοκυμαντέρ' κατα το μεγαλύτερο ποσοστό παπαρολογούν. Εσύ ως σκεπτόμενος πολίτης δε βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ που να σε κάνει να αμφιβάλεις έστω και λίγο για την επίσημη εκδοχή των γεγονότων σλυμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ;
[/πρήχτης] -
@ dog80: Ναι, και είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙ πολλοί οι Κουβανικής καταγωγής πολίτες των ΗΠΑ, ώστε ρίχνουν κυβερνήσεις... Πιο πολλοί είναι Μεξικανικής και Πορτορικανής. Πιο πολύ νοιάζονται για τις ψήφους των φανατισμένων χριcτιανών, για την ψήφο των οποίων και προωθούν αηδίες όπως 'intelligent design' κλπ.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν έχω δει την εκπομπή του Κούλογλου, εγω αναφέρθηκα στα 'ντοκυμαντερ' που κυκλοφορούν στο διαδικτυο.
[πρήχτης]
Ωραία, συμφωνώ μαζί σου οτι αυτά τα 'ντοκυμαντέρ' κατα το μεγαλύτερο ποσοστό παπαρολογούν. Εσύ ως σκεπτόμενος πολίτης δε βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ που να σε κάνει να αμφιβάλεις έστω και λίγο για την επίσημη εκδοχή των γεγονότων σλυμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ;
[/πρήχτης]To συγκεκριμένο, όπως είμαι σίγουρος 100% ότι γνωρίζεις, όχι Χρηστο.
Στο site του είναι όλα τεκμηριωμένα και ο καθένας μπορεί να βρει και να διασταυρώσει ότι χρειάζεται.
-
TRAVELLER
Μαλλον δεν κατάλαβες (κακό πιντί)
Ο ΙΚΕ αμφισβήτησε την εγκυρότητα των κάθε λογής Loose Change ή πως στην ευχή λέγονται κι εγώ συμφώνησα μαζί του αλλά του επεσήμανα οτι υπάρχει και ο Κούλογλου που δε συνηθίζει να βγάζει ιστορίες από τη κοιλιά του -
Δεν το διάβασα ολόκληρο το thread
-
TRAVELLERΜαλλον δεν κατάλαβες (κακό πιντί)
Ο ΙΚΕ αμφισβήτησε την εγκυρότητα των κάθε λογής Loose Change ή πως στην ευχή λέγονται κι εγώ συμφώνησα μαζί του αλλά του επεσήμανα οτι υπάρχει και ο Κούλογλου που δε συνηθίζει να βγάζει ιστορίες από τη κοιλιά τουΝαι καλά. Ο Κούλογλου δε βγάζει ιστορίες από την κοιλιά του αλλά μπορεί να παρουσιάζει το ρεπορτάζ του όπως θέλει. Ο καθένας προβάλει ότι θέλει να προβάλει.
Πάντως έχει ενδιαφέρον να διαβάζω τις απόψεις για την 9/11. Είναι γνωστό άλλωστε ότι εμείς οι Έλληνες δεν τρώμε κουτόχορτο. Φυσικά για το 5,9 της Αθήνας το 99 φταίνε οι Αμερικάνοι
-
[πρήχτης]
[/πρήχτης]Μέχρι τώρα δεν έχω δεί τίποτα που να με κάνει να αμφισβητώ την επίσημη εκδοχή. Δεν λέω πως το έχω ψάξει αναλυτικά και δνε βρήκα τίποτα, απλώς απο όσα έτυχε να δώ ή να διαβάσω τίποτα δεν ήταν αξιόπιστο ή -συνήθως- στοιχειωδώς σοβαρό.
Δεν συμφωνώ με το 'όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά', το να ακουσω 10000 μπούρδες δεν μου λέει πως 1 απο αυτές είνα αλήθεια. Εκεί βασίζεται και η κάθε προπαγάνδα άλλωστε, στο 'πες, πες όλο και κάτι θα μείνει'...
Όσα έχω ακούσει/δει/διαβάσει περι συνομοσιών εως τώρα είναι δήθεν εκτιμίσεις απο ανθρώπους που λένε πως δεν πέφτει έτσι το κτήριο απο πρόσκρουση αεροπλάνου (με βάση την πείρα τους σε ανάλογα γεγονότα φαντάζομαι), δεν αφήνει τόσα λίγα συντρίμια ένα αεροπλάνο (ομοίως...) κλπ.
Επίσης βλέπω μια τάση στον κόσμο να πιστέψει συνομοσιολογίες ασχέτως επιχηρημάτων. Θυμάμαι τη σαχλαμάρα με τη γραμματοσειρά windings, ακόμα και αν εξηγούσες αναλυτικά περι τίνος πρόκειται δεν έπειθες.
Δεν είμαι δογματικός παρ'όλα αυτά, ευχαρίστως να δεχθώ κάποια άλλη εξήγηση, όχι όμως ανευ τεκμηρίων και με μόνο στήριγμα το ότι οι αμερικΛάνοι είναι 'ικανοί για όλα'.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Φυσικά για το 5,9 της Αθήνας το 99 φταίνε οι ΑμερικάνοιΜπα; Εξελίξανε τόσο πολύ το HAARP κι ακόμα δε μας το'παν;
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Φανατιλα = Γεματα σταδια, με ατομα με μπουρκες και μαντιλες και αραβες με τουρμπανια να φωναζουν 'Θανατος στην αμερικη, Θανατος σε ολους τους αμερικανους'!
Προσωπικα και εγω εαν τα εβλεπα αυτα και ημουν αμερικανος, δυσκολα θα ημουν κατα του 'πολεμου'
Λάθος. Φανατίλα, είναι κι άλλα πράγματα. Μια μερίδα αμερικανών (ή άλλων 'δυτικών') δεν είναι φανατικά υπέρ του πολέμου; Δεν πιστεύουν φανατικά ότι είναι τρομοκράτης όποιος είναι σκουρόχρωμος με πολλές τρίχες, ντύνεται και τρώει διαφορετικά από αυτούς και βέβαια πιστεύει σε άλλο θεό;
Η φανατίλα βρωμάει, είτε είναι θρησκευτική, είτε πολιτική, είτε ποδοσφαιρική, είτε οποιουδήποτε άλλου είδους. Και υπάρχει και στο 'δυτικό' και στον 'υπόλοιπο' κόσμο.
-
Είδε κανείς χθες την προπαγανδιστική μπαλάφρα τηλεταινία για την 9-11;;;
Ήταν απίστευτα τα όσα έδειχναν (και κυρίως ο τρόπος που τα έδειχναν). Η πλάκα είναι ότι μέσα στην αφέλειά τους, είπαν μία τραγική πλην μεγάλη αλήθεια για το πώς σκέφτεται ο μεσο(κατώτερος) αμερικάνος = KILL-KILL-KILL!
-
Είδα χθες το βράδυ το United 93. Δεν ξέρω πόσοι από σας το έχουν δει, αλλά μου έκανε εντύπωση το πώς μια ταινία περνάει ως αναπαράσταση ενός γεγονότος για το οποίο γνωρίζουμε ουσιαστικά ελάχιστα. Και το αξιοπερίεργο είναι ότι για πολύ κόσμο, το ότι τα γεγονότα που αφορούσαν σε εκείνη την πτήση απεικονίστηκαν με ένα συγκεκριμένο τρόπο στην ταινία, θα πάρει τη θέση της πραγματικότητας - δεν αποκλείω ο μέσος Αμερικανός να θεωρήσει ότι όντως έτσι έγιναν τα πράγματα αφού το είδε στο σινεμά.
-
Την έχω δεί εδώ και καιρό τη ταινία, πιστευω απεικονίζει αρκετά ρεαλιστικά τις επικρατέστερες εικασίες σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν για το τί έγινε.
-
επίσης γνωρίζετε πως ο ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας που παιζει στην ταινια United 93, δεν είναι ηθοποιος αλλά ο ελεγκτής που ήταν πραγματικά στον πύργο ελέγχου την συγκεκριμένη ημέρα?
-
Εγώ πάντως αναφερόμουν στην τηλεταινία (όνομα δεν είδα, τη μισή πρόλαβα) που έδειξε χθες το βράδυ στο Alter
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
TRAVELLER
Μαλλον δεν κατάλαβες (κακό πιντί)
Ο ΙΚΕ αμφισβήτησε την εγκυρότητα των κάθε λογής Loose Change ή πως στην ευχή λέγονται κι εγώ συμφώνησα μαζί του αλλά του επεσήμανα οτι υπάρχει και ο Κούλογλου που δε συνηθίζει να βγάζει ιστορίες από τη κοιλιά τουΝαι καλά. Ο Κούλογλου δε βγάζει ιστορίες από την κοιλιά του αλλά μπορεί να παρουσιάζει το ρεπορτάζ του όπως θέλει. Ο καθένας προβάλει ότι θέλει να προβάλει.
Όταν έχεις πάρει δύο συνεχόμενες χρονιές το** 'Euro Comenius'**, το ευρωπαϊκό βραβείο για τα ιστορικά ντοκιμαντέρ, δε νομίζω ότι παρουσιάζεις τα πράγματα όπως θέλεις αλλά όπως είναι στην πραγματική τους διάσταση.
Παράδειγμα: Σχεδόν ένα χρόνο πριν είχε γράψει /δείξει αυτό:
'...Η CIA Airlines - ειδικά ναυλωμένα αεροπλάνα που φαίνεται ότι ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρείες - μεταφέρουν τους θεωρούμενους ως πιο επικίνδυνους σε μυστικές φυλακές ή τους παραδίδουν για ανάκριση σε χώρες όπου εφαρμόζονται βασανιστήρια....'
http://www.rwf.gr/episode1-new.php?id=147
Ενα χρόνο μετά 'επιβεβαιώθηκε' από τα πιο...επίσημα χείλη. Από τον Αμερικανό Πρόεδρο.
Επειτα πόσο μπορείς να ...αυτοσχεδιάσεις, πάνω σε κάτι τέτοιο;
ΕΡ: 'Έχετε μιλήσει για το ουράνιο και για το πώς παρουσιάζει ο Τύπος τα γεγονότα;
**ΑΠ: **Ασφαλώς. Είναι ένα ζήτημα στο οποίο δεν έχω μεγάλη ανοχή. Άνθρωποι όπως ο Μπιλ Ο’ Ράιλι, ο Σον Χάνιτι, η Ανν Κόλτερ, η Μέλανι Μόργκαν, όλοι προωθούν τις πολιτικές του Μπους. Υποστηρίζουν τον πόλεμο στο Ιράκ, υποστηρίζουν αυτό τον πόλεμο και την τρομοκρατία. Όμως, δεν κάνουν κάποια προσωπική θυσία. Και υπάρχουν πολλοί νέοι άνδρες στην ηλικία μου απέναντι, που τους βλέπω αυτή την στιγμή, που έχουν μακρύτερα μαλλιά από τα δικά μου, πράγμα που δείχνει ότι δεν υπηρετούν τον Αμερικανικό Στρατό. Και όμως, κουνούν τις σημαίες, χτυπούν το στήθος τους και φέρονται πολύ πατριωτικά. Όμως, κανείς τους δεν είναι πρόθυμος να πάει στην Φαλούτζα, στη Βαγδάτη ή να κάνει μια προσωπική θυσία. Υπάρχει ένας Σταθμός Στρατολογίας εκεί ακριβώς. Αν είσαι τόσο πατριώτης και θέλεις να κουνάς σημαίες, να καυχιέσαι και να υποστηρίζεις να μπουν τα στρατεύματα σε αυτό το νοσοκομείο μέσω ενός άδικου πολέμου, τότε θα πρέπει να μπεις «στο παιχνίδι».
http://www.rwf.gr/interviews_senaria-ne ... iew_id=449
Πάντως έχει ενδιαφέρον να διαβάζω τις απόψεις για την 9/11. Είναι γνωστό άλλωστε ότι εμείς οι Έλληνες δεν τρώμε κουτόχορτο. Φυσικά για το 5,9 της Αθήνας το 99 φταίνε οι Αμερικάνοι
Με τίποτα. Τα βαριέμαι αφόρητα όλα αυτά τα πράγματα. Αν και δε νομίζω να με αφορούσε το τελευταίο quote.
5 χρόνια ύστερα απο την 11/9