-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
'Μόνο εγώ περπατάω ακουσε με γυρνάω,η Σαλόνικα δε θα με χάσει...
Μόνο εγώ περπατάω πίστεψε με κερνάω,παγκοσμίως η χάρη μου θα φτάσει.'Αυτά τα γράφω επειδή η barbie είναι μελαχρινή πλέον.
Μελαχρινή ε? Να σου πώ την αλήθεια το 'άχυρο' ξανθό δεν νομίζω οτι της πήγαινε και πολύ
Insane δεν ήταν ΠΑΟΚτζήδες αυτοί χτές ούτε προχτές...Είναι τα γνωστά παιδάκια στην αστυνομία που τα σπάνε σε κάθε πορεία....
1 σύλληψη χτές just for the record και αναρωτιέμαι αν η αστυνομία θέλει πραγματικά να τους συλλάβειΟΧΙ Δεν θέλει να τους συλλάβει, γιατί είναι δικοί της!!!!
Προσωπικά πιστεύω ότι οι 'γνωστοί - άγνωστοι' είναι άτομα πολύ γνωστά στην αστυνομία που η δουλειά τους είναι να δημιουργούν επεισόδια. Έτσι θα μπορέσουν οι πολίτες να δεχτούν πράγματα όπως αυτό που είπε ο φίλος Trx8iantafillos για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.
Πάντως, εγώ θα κάνω και την αφελή ίσως ερώτηση: Ξέρεις καλέ μου άνθρωπε ότι έχει πορεία... Ξέρεις ότι πάντα σε κάτι τέτοιες πορείες γίνονται φασαρίες (αν δεν τα ξέρεις αυτά είσαι αρκετά αφελής ή ζεις σε άλλη χώρα...).
ΓΙΑΤΙ καλέ μου άνθρωπε πας και βάζεις το αμαξάκι σου μέσα στο πανεπιστήμιο;;;;;;
Δεν λέω ότι φταίνε οι άνθρωποι που έχασαν την περιουσία τους (προς θεού), αλλά αφού η κατάσταση είναι γνωστοί, ας προστατευθούμε μόνοι μας όσο μπορούμε... Είδα για παράδειγμα μία BMW 3άρα (προηγούμενης γενιας) απανθρακωμένη, παρκαρισμένη μέσα στο πανεπιστήμιο...λίγο ατυχής η σκέψη, δεν νομίζετε;;;
Προσοχή! Δεν δικαιολογώ τα 'καλόπαιδα' που κατέστρεψαν τις περιουσίες τόσων ανθρώπων, ούτε ότι φταίνε οι παθώντες, αλλά λίγη προνοητικότητα δεν βλάπτει...
-
Εγω παντως για να αποφυγω το ολο μπαχαλο του 3μερου, σηκωθηκα και εφυγα, πηγα Χαλκιδικη και ηρεμησα...
-
Ο χρήστης Trx8iantafillos έγραψε:
Εγω παντως για να αποφυγω το ολο μπαχαλο του 3μερου, σηκωθηκα και εφυγα, πηγα Χαλκιδικη και ηρεμησα...Σωστόοοοος...
Εγώ πάλι ήμουν απίστευτα τυχερός... Χρειάστηκε να διασχίσω το κέντρο 3 φορές το ΠΣΚ σε δύσκολες ώρες και ήταν άδειο... Κάθε φορά το πετύχαινα λίγο πριν κλείσουν τους δρόμους ή λίγο αφού τους άνοιγαν... My name is farden... kolofarden...
-
Δεν ειναι θεμα φαρδους. Εγω που ζω στο κεντρο μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι πιο ερημικο κεντρο σε περιοδο εκθεσης δεν εχω δει ποτε. Ακομα και αν το συγκρινεις με τυχαιο σαββατοβραδο.
Τι να πω; Οτι στο φαναρι της ΧΑΝΘ δεν περιμενε κανεις και η Τσιμισκη ηταν αδεια στις 2; Που ενα τυχαιο σαββατοβραδο εχει μποτιλιαρισμα της τανασπου; -
Ρε παιδιά, τι εννοείτε με το 56; το 57 και το 4; Σχολεία; Ας μου πει κάποιος....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε παιδιά, τι εννοείτε με το 56; το 57 και το 4; Σχολεία; Ας μου πει κάποιος....Ακόμα να μάθεις?
-
Ρε παιδιά, τι εννοείτε με το 56; το 57 και το 4; Σχολεία; Ας μου πει κάποιος....
drdino, σιγά μη σου στείλω πμ.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν θέλει να τους συλλάβει, γιατί είναι δικοί της!!!!Προσωπικά πιστεύω ότι οι 'γνωστοί - άγνωστοι' είναι άτομα πολύ γνωστά στην αστυνομία που η δουλειά τους είναι να δημιουργούν επεισόδια. Έτσι θα μπορέσουν οι πολίτες να δεχτούν πράγματα όπως αυτό που είπε ο φίλος Trx8iantafillos για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.
Σε διαβεβαιώ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λόγων μου, πως αυτό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
Ναι, η αστυνομία γνωρίζει αρκετούς από αυτούς, αλλά επειδή, αντιθέτως, είναι 'πολύ γνωστοί' ορισμένων που βρίσκονται σε ανώτερη θέση εξουσίας σε σχέση με τα στελέχη της αστυνομίας, η καταδίκη τους σε δικαστήριο είναι πρακτικά ανέφικτη.
Μάλιστα, θα σε προέτρεπα να αναρωτηθείς ποια είναι η σχέση των γνωστών-αγνώστων με τον ακαδημαϊκό χώρο- και όχι με τα σώματα ασφαλείας.
Θα εκπλαγείς- ενδεχομένως. Για αυτό άλλωστε αναρωτιέμαι έαν το άσυλο είναι κάτι πέραν τους απτής έκφρασης της υποκρισίας ορισμένων.
Ή μήπως πιστεύει κάποιος, ων αδιανότητα κατ'εμέ αφελής, πως εάν καταλυθεί η δημοκρατία το άσυλο θα στέκεται εκεί, ιερό και ανέγγιχτο;!; Ή, το αντίθετο; Αυτά είναι φαντασιώσεις αιθεροβαμόνων.
-
NickNT
Είναι 1.21 τα μεσάνυχτα και σου απονέμω τον τίτλο του 'πιο δυσνόητου ποστ, ακατάλληλου για μη διαυγές μυαλό'!!!Θα το ξαναδιαβάσω το πρωί και αν έχω κάτι να σχολιάσω, θα το κάνω!
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Δεν θέλει να τους συλλάβει, γιατί είναι δικοί της!!!!
Προσωπικά πιστεύω ότι οι 'γνωστοί - άγνωστοι' είναι άτομα πολύ γνωστά στην αστυνομία που η δουλειά τους είναι να δημιουργούν επεισόδια. Έτσι θα μπορέσουν οι πολίτες να δεχτούν πράγματα όπως αυτό που είπε ο φίλος Trx8iantafillos για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.
Σε διαβεβαιώ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λόγων μου, πως αυτό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
Ναι, η αστυνομία γνωρίζει αρκετούς από αυτούς, αλλά επειδή, αντιθέτως, είναι 'πολύ γνωστοί' ορισμένων που βρίσκονται σε ανώτερη θέση εξουσίας σε σχέση με τα στελέχη της αστυνομίας, η καταδίκη τους σε δικαστήριο είναι πρακτικά ανέφικτη.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι σχέση έχεις με την αστυνομία, ούτε φυσικά τις πηγές σου. Το παραπάνω συμπέρασμα μου είναι αποτέλεσμα παρατηρήσεων και κοινού νου... Μπορεί να είναι λανθασμένο, ωστόσο πιστεύω ότι αυτό που λες δεν το ανατρέπει 100%... Ίσως μάλιστα το ενισχύει κιόλας...
Μάλιστα, θα σε προέτρεπα να αναρωτηθείς ποια είναι η σχέση των γνωστών-αγνώστων με τον ακαδημαϊκό χώρο- και όχι με τα σώματα ασφαλείας.
Θα εκπλαγείς- ενδεχομένως. Για αυτό άλλωστε αναρωτιέμαι έαν το άσυλο είναι κάτι πέραν τους απτής έκφρασης της υποκρισίας ορισμένων.
Ή μήπως πιστεύει κάποιος, ων αδιανότητα κατ'εμέ αφελής, πως εάν καταλυθεί η δημοκρατία το άσυλο θα στέκεται εκεί, ιερό και ανέγγιχτο;!; Ή, το αντίθετο; Αυτά είναι φαντασιώσεις αιθεροβαμόνων.
Για τη σχέση των γνωστών - αγνώστων με τον ακαδημαϊκό χώρο δεν γνωρίζω τίποτα, πέρα του ότι κάποιοι ίσως να είναι φοιτητές. Δεν θα με εξέπλητε όμως, εάν υπάρχουν σχέσεις και μάλιστα στενές... Σκουπιδόμυαλοι υπάρχουν άφθονοι στα πανεπιστήμια... Το ότι οι 'γνωστοί - άγνωστοι' εκμεταλλεύονται το πανεπιστημιακό άσυλο δεν είναι κάτι περίεργο, μιας και το ίδιο συμβαίνει και με εγκληματίες του 'κοινού ποινικού δικαίου' (πχ βιαστές).
Το ότι έννοιες όπως το πανεπιστημιακό άσυλο έχουν εξευτελιστεί στην Ελλάδα με την ανοχή (αν όχι και την άμεση συνέργεια) αυτών που υποτίθεται ότι προστατεύει (φοιτητών και ακαδημαϊκών δηλαδή) είναι δυστυχώς γεγονός. Και φυσικά, σε περίπτωση κατάλυσης της δημοκρατίας η διατήρησή του είναι κάτι εντελώς ουτοπικό... Γι' αυτό και φτάνω στο σημείο να αναρρωτιέμαι εάν αυτοί οι γνωστοί - άγνωστοι (πολλοί εκ των οποίων πίνουν καφέδες στα αστυνομικά τμήματα, παρέα με αυτούς που θα έπρεπε να τους συλλάβουν...) λειτουργούν βάση οργανωμένου σχεδίου απαξίωσης δημοκρατικών κατακτήσεων... Πολύ απλά απαξιώνουμε πορείες, διαμαρτυρίες, άσυλο, ελευθερία λόγου και μετά φορτώνουμε τα επεισόδια στους 'αναρχικούς', μιας και πάντα το εύκολο θύμα σε μία οργανωμένη κοινωνία είναι αυτοί που διαφωνούν με την ιδέα της οργανωμένης κοινωνίας... Οι αναρχικοί εξάλλου, είναι ο μόνιμος στόχος σχεδόν όλων των κομάτων από τα δεξιά ως τ' αριστερά... Κάθε φορά που γίνονται επεισόδια, ακούμε τη μόνιμη λεζάντα: 'Αναρχικοί ...' Πόσοι 'πολίτες' και πολίτες έχουν τη διάθεση και την ικανότητα να αντιληφθούν το τι γίνεται πριν είναι πολύ αργά;;; Και πόσοι ανήκουν στην κάθε κατηγορία (με ή χωρίς εισαγωγικά);
[fun mode]
Είναι 1.21 τα μεσάνυχτα και σου απονέμω τον τίτλο του 'πιο δυσνόητου ποστ, ακατάλληλου για μη διαυγές μυαλό'!!!
Θα το ξαναδιαβάσω το πρωί και αν έχω κάτι να σχολιάσω, θα το κάνω!
Να σε δω να διαβάζεις το δικό μου... [/fun mode]
-
@NickNT και @markvag τo ριξατε στη συνωμοσιολογία, και στα περι 'γνωστών-αγνώστων'.
Για διαβάστε: Κανόνας περί ευνομίας ενός κράτους
Αν δεν τους αφήσεις να εκτονώνονται 'κάπου', 'κάπως', κάποια
ανύποπτη στιγμή θα έρθουν στην πόρτα ΣΟΥ με άγριες διαθέσεις.- Γι'αυτό και 'αφήνουν' κάποιους να ανοίγουν κεφάλια στα γήπεδα (και γύρω)
- Γι'αυτό και 'αφήνουν' τις κόντρες με τα πειραγμένα το βράδυ στην παραλλιακή
- Γι'αυτό και 'αφήνουν' τον κακομοίρη τον (ψιλο)αναρχικό να πετάξει και να κάψει
γύρω από το πανεπιστήμιο μια-δύο φορές το χρόνο
Αν τους 'περιορίσεις' πολύ, τους μαζέψεις, τους κυνηγήσεις...
- Θα ανοίγουν κεφάλια τις τρίτες (και όχι μόνο τις κυριακές που το περιμένεις)
- Θα κάνουν κόντρες μεσημέρι στις διασταυρώσεις πατώντας παιδάκια
- Θα κάνουν πορείες κάθε μήνα και θα σου σπάνε το καλό σου 'image'
Η 'λάσκα' και η 'ανεκτικότητα' εκτονώνει το σύστημα
Τα περί γνωστών-αγνώστων ισχύουν επειδή ισχύει ο κανόνας περί ευνομίας.
Τώρα θα μου πείς, τί χρωστάει ο κόσμος που του έκαψαν το αυτοκίνητο?
Μα καλά, ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ? -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
@NickNT και @markvag τo ριξατε στη συνωμοσιολογία, και στα περι 'γνωστών-αγνώστων'.
.........................................................................................zardoz, καταλαβαίνω τη λογική πίσω από το σκεπτικό σου, αλλά επέτρεψέ μου να διαφωνήσω... Γιατί δεν αφήνουν τους χούλιγκανς σε άλλες χώρες να τα σπάσουν και δεν έχουν προβλήματα όπως αυτά που περιγράφεις;;;
Και πίστεψέ με, μακρυά από εμένα οι θεωρίες συνομωσίας... Πιστεύω ότι τα συμπεράσματα που περιέγραψα παραπάνω είναι λογικά με βάση μερικές παρατηρήσεις και κάποια αναγνώσματα που δεν έχουν καμία σχέση με θεωρίες συνομωσίας ή ακραίες αντιλήψεις (πχ Ελευθεροτυπία...). Επαναλαμβάνω ότι μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν με πείθει η λογική σου (no offence, κουβέντα κάνουμε! )
-
Όντας παρών στη διαδήλωση του Σαββάτου (και σε κάποιες παλιότερα), τείνω να συμφωνήσω με τον Μάρκο του οποίου τις παρατηρήσεις έχω κάνει κι εγώ. Η αίσθηση μου είναι πως η αστυνομία εάν πραγματικά ήθελε να τους συλλάβει τα Σάββατο είχε πάρα πολλές ευκαιρίες.. μιλάμε για 3500 αστυνομικούς σ' όλη την πόλη και μερικές δεκάδες αλήτες.. μόνο μπροστά στο Βελλίδειο τη στιγμή που έγιναν τα επεισόδια η αστυνομία είχε δεκαπλάσιες δυνάμεις. Αλλά δεν το κάνει, ούτε εδώ, ούτε ΚΑΘΕ φορά που γίνεται διαδήλωση και χαλάνε το νόημα της αυτά τα τσογλάνια. Χτες πήγα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ και τριγύρω είχε ακόμα καμμένα αμάξια κ μηχανάκια. Μ' έπιασαν κάτι νεύρα..
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
zardoz, καταλαβαίνω τη λογική πίσω από το σκεπτικό σου, αλλά
επέτρεψέ μου να διαφωνήσω... Γιατί δεν αφήνουν τους χούλιγκανς
σε άλλες χώρες να τα σπάσουν και δεν έχουν προβλήματα όπως αυτά
που περιγράφεις;;;Σωστό, αλλά δεν είναι όλες οι χώρες ίδιες, ούται και όλες οι ιδιοσυγκρασίες.
-
Οι Βρεττανοί σπάνε κεφάλια πιωμένοι το βράδυ (το έχω ζήσει) αλλά στην δουλειά είναι τυπικοί.
-
Οι γερμανοί το βράδυ κάθονται στο σπίτι τους ενώ η κουζίνα στα μαγαζιά κλέινει στις 21.30 !
-
Οι σουηδοί σταματούν στις διαβάσεις να περάσει ο πεζός
-
Οι Έλληνες... άστα να πάνε
Δεν συγκρίνονται οι ιδιοσυγκρασίες. Εδώ έχουμε τα δικά μας τερτίπια.
Μας αφήνουν να διπλοπαρκάρουμε αλλά που και που μας γράφουν Φαντάζεσαι να μας έγραφαν
ΠΑΝΤΑ? Κανείς δεν θα διπλοπάρκαρε!Μας αφήνουν να περνάμε το όριο ταχύτητας και που και που τρώμε και μια κλήση
Για πάτε να περάσετε το όριο στη Κύπρο να δούμε σε πόσα λεπτά θα σας έχουν σταματήσει.Μας αφήνουν που και που να τα σπάσουμε, έτσι, για να εκτονωθούμε, ειδάλλως θα
γίνουμε οργανωμένοι χούλιγκαν και τότε θα τα σπάμε με σχέδιο και θα έχουν πρόβλημα.Ευνομούμενη κοινωνία the Greek way
-
-
zardoz, συνεχίζουμε να διαφωνούμε, αλλά αυτή τη στιγμή ψιλο(χοντρο)βιάζομαι!!! Άλλη στιγμή συνεχίζουμε, γιατί όχι και από κοντά!
-
-
-
Τέννις!
Το πολύ το διάβασμα, ε;
-
Η πλατεία είναι
-
Αφού δημοσίευσα το ποστ σκέφτηκα ότι είμαι υπερβολικός.Διότι ο (μετρο)πόντικας ξεκινάει απο μέσα και πετάει το χώμα (πλακακι) προς τα πάνω.Αρα απο στιγμή σε στιγμή περιμένουμε.
Posts προς Θεσσαλονικείς