-
Help παιδες! Παω να καψω ενα DVD με το Nero (Τα αρχεια τα εχω στο σκληρο αφου τα εχω περασει πρωτα ενα χερακι με το Shrink) και αντιμετωπιζω 2 προβληματα:
-
Δεν μπορω να καψω με ταχυτητα μεγαλυτερη του 4χ (δεν μπορω να επιλεξω την ταχυτητα).
-
Τελευταια μου κανει πολυ συχνα fail λογω 'internal target error'. Τι ειναι αυτο ρε παιδια?
-
-
Χμμ, γιατί μου μυρίζει πρόβλημα το drive; Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και μετά τράβα του μια εγκατάσταση ξανά.
-
Δεν ξερω αν ειναι απόλυτα σχετικο με το τοπικ αλλά ειπα να μην ανοιξω αλλο:
Χρειαζομαι επειγοντως μια (αναλογικη) εσωτερικη κεραια τηλεορασης για οσο το δυνατο καλύτερο σημα (σε περιοχη με σχετικο προβλημα στη ληψη ). Γνωριζει κανεις από τετοιου ειδους γκατζετ? Τι να προτιμησω? Χρειαζομαι και επιπλεον ενισχυτη? Το μπατζετ ειναι περιπου 40-50 ευρα. Καθε γνωμη καλοδεχουμενη...
Ευχαριστω εκ των προτερων...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ξερω αν ειναι απόλυτα σχετικο με το τοπικ αλλά ειπα να μην ανοιξω αλλο:Χρειαζομαι επειγοντως μια (αναλογικη) εσωτερικη κεραια τηλεορασης για οσο το δυνατο καλύτερο σημα (σε περιοχη με σχετικο προβλημα στη ληψη ). Γνωριζει κανεις από τετοιου ειδους γκατζετ? Τι να προτιμησω? Χρειαζομαι και επιπλεον ενισχυτη? Το μπατζετ ειναι περιπου 40-50 ευρα. Καθε γνωμη καλοδεχουμενη...
εγώ μια TELCO (?!) που είχα πάρει από τον κατουμά για το pc έπιανε μια χαρά!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αχρηστος ο ΟΤΕ .........
ελεος επιτελους.....
υποτιθεται πρεπει να κατεβαζω με 75+
και με το ζορι κατεβαζω με 50.........απιστευτοοοο
Δεν εισαι ο μονος Βρουτε...
Υπαρχει προβλημα με το upgrade που μας κανανε. Ολοι αναφερουνε ασταθεια στις ταχυτητες, κατι ping στον θεο.... και μη χειροτερα.Νταξει, λιγη υπομονη θελει... θα στρωσει. Εγω μολις σημερα πετυχα σταθερο download με 73kb/s απο NTUA. Απο MS ειχα κατι διακυμανσεις απο 45 μεχρι 71kb/s.... διακυμανσεις... οχι αστεια
ναι αλλά σε μένα έπεσε σταθερά στο 60!
-
Και οι Philips είναι καλές. Μια λύση που εμένα μου έχει δουλέψει καλά είναι να συνδεθεί το καλώδιο της εξωτερικής κεραίας στην εσωτερική - έτσι δυναμώνει αρκετά περισσότερο το σήμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μίλησα με Forthnet. Η Forthnet δίνει διπλασιασμό ταχύτητας (πχ 384>768), αλλά αυτό το κάνει αφού της πει ο ΟΤΕ ότι αύξησε το εύρος της γραμμής (όλοι 1024 και πάνω θα έχουν στο εξής). Το θέμα είναι ότι εγώ ήδη έχω ταχύτητες 512, αν και κανονικά θα έπρεπε να έχω 768 αν μου είχε αυξήσει την ταχύτητα ο ΟΤΕ. Λογικά η Forthnet μου έδωσε τον διπλασιασμό και ο ΟΤΕ όχι ακόμα, άρα υπάρχει μια στενωπός (bottleneck στη βαρβαρική) εξαιτίας του ΟΤΕ. Ο δε ΟΤΕ έχει το help desk στο 1242 που μετά από 10 λεπτά ακόμα δεν έχουν σηκώσει το ακουστικό, άρα μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω για πάρτη τους . Η Forthnet είχε απαντήσει μετά από μερικά δευτερόλεπτα.μπα..σύμπτωση
9 λεπτά περίμενα για forthnet -
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Help παιδες! Παω να καψω ενα DVD με το Nero (Τα αρχεια τα εχω στο σκληρο αφου τα εχω περασει πρωτα ενα χερακι με το Shrink) και αντιμετωπιζω 2 προβληματα:-
Δεν μπορω να καψω με ταχυτητα μεγαλυτερη του 4χ (δεν μπορω να επιλεξω την ταχυτητα).
-
Τελευταια μου κανει πολυ συχνα fail λογω 'internal target error'. Τι ειναι αυτο ρε παιδια?
Εχείς ξανακάψει αυτό τον τύπο DVD και στο έκαιγε στην σωστή ταχύτητα? Αν ναι τότε κάτι δεν πάει καλά με το hardware
Αν όχι τότε
α) το DVD είναι no name μάπα και το driver ή δεν έχει καταχωρημένο στα writing strategies και επιλέγει ένα συντηρητικό δρόμο ή το έχει και δεν είναι 8Χ αλλά 4Χ.
β) το DVD είναι καλής ποιότητας αλλά τόσο καινούργιο που δεν υπάρχει στα writing strategies και επιλέγει πάλι μια συντηρητική προσέγγιση.
Τσέκαρε για updates του firmware του drive σου ή εγκατέστησε την τελευταία έκδοση του Nero. -
-
Μήπως το DVD είναι RW?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Δεν ξερω αν ειναι απόλυτα σχετικο με το τοπικ αλλά ειπα να μην ανοιξω αλλο:
Χρειαζομαι επειγοντως μια (αναλογικη) εσωτερικη κεραια τηλεορασης για οσο το δυνατο καλύτερο σημα (σε περιοχη με σχετικο προβλημα στη ληψη ). Γνωριζει κανεις από τετοιου ειδους γκατζετ? Τι να προτιμησω? Χρειαζομαι και επιπλεον ενισχυτη? Το μπατζετ ειναι περιπου 40-50 ευρα. Καθε γνωμη καλοδεχουμενη...
εγώ μια TELCO (?!) που είχα πάρει από τον κατουμά για το pc έπιανε μια χαρά!
Ααα, μάλιστα. Μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα.. Μένω στο υπόγειο διώροφης οικοδομής (υπόγειο, ισόγειο και α' όροφος - και δεν θέλω σχόλια για την αλλαγή χρήσης ). Το σήμα που παίρνω στην τηλεόρασή μου δεν είναι εξαιρετικό. Νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα λήψης, αλλά χτες ανέβηκα στο σπίτι της μάνας μου και είδα τηλεόραση ΚΑΜΠΑΝΑ! Αναρωτιέμαι... Είναι καθόλου πιθανό να εξασθενεί το σήμα της κεραίας μέχρι να φτάσει σε εμένα. Μήπως θέλει ενίσχυση κάπου; Το περίεργο είναι -τώρα που το σκέφτομαι- πως όταν βλέπω μέσω video, η λήψη είναι καλύτερη!
Καμία γνώμη;
-
Ρε γμτ τι διαφορές στις ταχύτητες ειναι αυτές ανάμεσα σε Αθήνα και Πάτρα...
Εδώ Πάτρα με την 512άρα μου (ορίτζιναλ, οχι διπλασιασμένη) πιάνω 52-54 kb/s απο γρήγορο σέρβερ (π.χ. openoffice.org), ενώ σε τόρρεντ οι ταχύτητές μου τοπ ειναι στα 46-50 (σπάνια), συνήθως ειναι γύρω στα 20-30...
Αλήθεια, γιατί ορισμένες φορές οταν κατεβάζω τόρρεντ με 1000-1500 leechers & αρκετούς seeders σέρνεται το download? Δηλ. 9 - 18 kb/s...
-
Το λες μόνος σου. Είναι πάρα πολλοί οι leecher σε σχέση με τους seeder.
Υποθέτω ότι έχεις βάλει σωστά τις ρυθμίσεις για port κλπ και ότι σου γίνονται πράσινα τα torrent. -
Μα οι leechers δεν πάιρνουν μόνο, στέλνουν κιόλας..
-
Ο leecher δεν δίνει όσο παίρνει (πχ εγώ πλέον παίρνω με 60 και δίνω με 15, πριν έπαιρνα με 35 κι έδινα με 10) και γίνεται της κακομοίρας μεταξύ τους. Άσε που πολλοί μειώνουν με διάφορους τρόπους την ταχύτητα ανεβάσματος. Εγώ όπου είμαι προσπαθώ με χίλιους κόπους να κρατάω ratio στο 1, άλλους τους βλέπεις στο 0,3-0,6.
-
To θέμα είναι να υπάρχουν seeders. Αν δν υπάρχουν, βράσε ρύζι. Γιαυτό, όταν τελειώνει ένα τόρεντ, το αφήνουμε να κάνει seed.
-
Και γω τα αφήνω τα αρχεία να φτάνουν μέχρι 1-1.2 ratio.. Σε μερικά αρχεία όμως, παρόλο που υπάρχουν πολλοί leechers, δεν στέλνω καθόλου ενώ είμαι seeder.. Τι μπορεί να φταίει?
-
Δεν σε γουστάρουν, πολύ απλά!
Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το σήμα που παίρνω στην τηλεόρασή μου δεν είναι εξαιρετικό. Νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα λήψης, αλλά χτες ανέβηκα στο σπίτι της μάνας μου και είδα τηλεόραση ΚΑΜΠΑΝΑ! Αναρωτιέμαι... Είναι καθόλου πιθανό να εξασθενεί το σήμα της κεραίας μέχρι να φτάσει σε εμένα. Μήπως θέλει ενίσχυση κάπου; Το περίεργο είναι -τώρα που το σκέφτομαι- πως όταν βλέπω μέσω video, η λήψη είναι καλύτερη!Καμία γνώμη;
Όταν περάσαμε κεντρική κεραία στη πολυκατοικία, αυτός που τη πέρασε έλεγε ότι τα Τ σε κάθε όροφο είναι τα πιο σημαντικά (έχουν αντίσταση?) ώστε να μη παίρνουν όλο το σήμα οι επάνω όροφοι και κάτω δεν βλέπουν τίποτα.
-
Πήρα Forthnet και OTE και μου λέει ότι πάντα 512 είχα
αφού τους λέω με 100 κατέβαζα για ένα μήνα....
καμία απάντηση
-
μια που μιλατε για τορρεντς...
σε bitcomet..παω να κατεβασω ενα battlestar galactica επεισοδιο...φτανει στο 93% και μετα εξαφανιζονται ολοι αυτοι που μου το δινανε...και το ειχε πολυς κοσμος το συγκεκριμενο...
το χω αφησει μπας και γινει τπτ...
τωρα τα ιδια με το ff3...ειναι στο 95% και δε κατεβαζει...ενω μεχρι εκεινη τη στιγμη ολα πηγαιναν καλα...
ξερει κανεις τι σημαινει αυτο?
επισης, το seeding πως ακριβως γινεται?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]