-
Τα πρώτα τακάκια στα πόσα χιλιόμετρα τα άλλαξες?Εαν δεν είστε παρών καθόλη την διάρκεια του σέρβις τουλάχιστον προσπαθείστε να είστε παρών στα πρώτα 10 λεπτά για να διευκρίνεσετε τι ακριβώσ θα αλλαχθεί.Αν τα πρώτα τακάκια τα άλλαξες στα 45.000 χιλιόμετρα και συνέχισες να ακουλουθείς τον ιδιο τρόπο οδήγησης τότε στα χρέωσαν τζάμπα και βερεσέ
-
Και με τακάκια μέσα είσαι καλά!!!!! Το A/C αν γίνει σωστά το service του και ο καθαρισμός... έχει δουλίτσα!!!! Δεν εκπλήσσομαι για τα νούμερα!!! Καλές βόλτες!!!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
€340 για 'μεγάλο' service Mercedesπου το κάνεις φίλε Maxmara?
-
Εμαθα χτές απο τόν μηχανικό μου,ότι,τα δύο καζανάκια εξάτμισης απο το Sangyyong Corando (το τζιπάκι) κοτίζουνε....710 ευρώ απο τήν αντιπροσωπεία και ότι τα συγκεκριμένα καζανάκια,ΔΕΝ υπάρχουνε κάν καταχωρημένα στούς τιμοκαταλόγους τών ελευθέρων κατασκευαστών εξατμίσεων.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
που το κάνεις φίλε Maxmara?
τι αδιάκριτες ερωτήσεις είναι αυτές;;;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Φιλος μου εκανε σε saab 93 service των 40κ, ποσο???..........
800 ευρω!!!!
Ακομα λιποθυμος ειναι......
αυτόι τα έχουν , δε έχουν ανάγκη
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Τα πρώτα τακάκια στα πόσα χιλιόμετρα τα άλλαξες?Εαν δεν είστε παρών καθόλη την διάρκεια του σέρβις τουλάχιστον προσπαθείστε να είστε παρών στα πρώτα 10 λεπτά για να διευκρίνεσετε τι ακριβώσ θα αλλαχθεί.Αν τα πρώτα τακάκια τα άλλαξες στα 45.000 χιλιόμετρα και συνέχισες να ακουλουθείς τον ιδιο τρόπο οδήγησης τότε στα χρέωσαν τζάμπα και βερεσέοσο κι αν ειναι δυσκολο για πολλους να ειναι παρον κατα τη διαρκεια του σερβις εχει μεγαλη διαφορα ,βλεπεις πολλά πραγματα
εκτος κι αν εχεις τυφλή εμπιστοσυνη στο μηχανικοπροσωπικά και μπροστα προσπαθω να μαι αλλα κι εγω παντα λεω τι ειναι να αλλαχτει. Βεβαια στο συνεργειο που πάω παίζει να μου πουν οτι χριάζομαι και λιγότερα απο αυτα που θα προτεινω ή οτι σε καποια αναλωσιμα π.χ τα κακια εχω ακομα περιθωριο χιλιομετρων
-
0 Ευρω εργασια
Λαδι ντιβινολ εχω 60λιτρα καβατζα
φιλτρα εχω 4 καβατζα
ιμαντα χρονισμου και κιτ στα 60κ το οποιο κοστιζει στη χιουνται 390Ε μαζι με αλλαγη μπουζι.. -
Και με τακάκια μέσα είσαι καλά!!!!! Το A/C αν γίνει σωστά το service του και ο καθαρισμός... έχει δουλίτσα!!!! Δεν εκπλήσσομαι για τα νούμερα!!! Καλές βόλτες!!!!!
Η αλήθεια είναι πάντως ότι μετα το service του A/C 'ξεπαγιάζω' ενω πριν απλά δροσιζόμουν !
Οπότε χαλάλι του.Για τα τακάκια επιφυλλάσομαι γιατί είμαι σχεδον σίγουρος ότι με βγάζανε ακόμα 5000 km ίσως και παραπάνω. Παλιότερα μου είχανε πει οτι το τελευταίο μοντέλο της Corolla 'φοράει' μαλακά τακάκια οπότε ειναι 'φυσιολογική' η φθορά τους.
Τι να πω.. δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Φιλος μου εκανε σε saab 93 service των 40κ, ποσο???
..........
800 ευρω!!!!
Το 1.8 εχει, οχι το αερο...
-
Κι εγώ λιπόθυμος κόντεψα να φύγω από τον αντιπρόσωπο της FIAT στη Πάτρα.
Τηλέφωνο για ραντεβού, όπου εξηγώ ότι το 60άρι Punto έχει κάνει μόλις 5000 Km από το προηγούμενο μεγάλο service ένα χρόνο πριν. Θεωρούσα ότι θα καθάριζα με μια απλή αλλαγή λαδιών. Ρωτάει ο τύπος πότε άλλαξε για τελευταία φορά ιμάντες. Του λέω ποτέ. Μου εξηγεί ότι πρέπει να γίνει τώρα γιατί έχει παρέλθει 5ετία με τους ίδιους και ότι φτιάχνονται από ένα υλικό που πολυμερίζεται με τα χρόνια. Αφού δε παίρνω καμμία πειστική απάντηση για το γιατί επιλέχθηκε αυτό το υλικό συμφωνώ να γίνει μεγάλο service με αλλαγή ιμάντων και με εκτιμώμενο κόστος 320 - 360 ευρώ.
Οταν πάω να πάρω το αυτοκίνητο, ο τεχνικός μου λέει ότι δε το έχουν δέσει ακόμη γιατί ακούγεται λίγο περίεργα η αντλία του νερού και είναι καλή ευκαιρία να αλλαχθεί μιας και΄το αμάξι είναι ανοικτό. Την αλλάζουμε κι αυτή (γύρω στα 90Ε με τα εργατικά) και έρχεται ο Βασίλης (bill) :
Ανταλλακτικά : 284 Ε
Εργασία : 153 Ε (μου έκανε έκπτωση 30 Ευρώ περίπου).Σύνολο 437 Ε.
Τι λέτε ? Με πιάσανε Κώτσο ? Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι ιμάντες έχουν και χρονικό όριο ?
-
Ακριβά, αλλά έχω ακούσει αρκετά τέτοια από τις αντιπροσωπείες της FIAT και δεν με ξενίζει.
Ο ιμάντας είναι από ελαστικό ενισχυμένο, όπως και τα λάστιχα των αυτοκινήτων. Ακόμα και με ελάχιστη ή και καθόλου χρήση 'καίγεται' με την πάροδο του χρόνου και θέλει αλλαγή.
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
Κι εγώ λιπόθυμος κόντεψα να φύγω από τον αντιπρόσωπο της FIAT στη Πάτρα.Τηλέφωνο για ραντεβού, όπου εξηγώ ότι το 60άρι Punto έχει κάνει μόλις 5000 Km από το προηγούμενο μεγάλο service ένα χρόνο πριν. Θεωρούσα ότι θα καθάριζα με μια απλή αλλαγή λαδιών. Ρωτάει ο τύπος πότε άλλαξε για τελευταία φορά ιμάντες. Του λέω ποτέ. Μου εξηγεί ότι πρέπει να γίνει τώρα γιατί έχει παρέλθει 5ετία με τους ίδιους και ότι φτιάχνονται από ένα υλικό που πολυμερίζεται με τα χρόνια. Αφού δε παίρνω καμμία πειστική απάντηση για το γιατί επιλέχθηκε αυτό το υλικό συμφωνώ να γίνει μεγάλο service με αλλαγή ιμάντων και με εκτιμώμενο κόστος 320 - 360 ευρώ.
Έχω ένα Fiat Tipo του 92 και πέρισυ που άλλαξα ιμάντα πλήρωσα τα εξής:
ιμάντας εκκεντροφόρων -> 18 -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
που το κάνεις φίλε Maxmara?
τι αδιάκριτες ερωτήσεις είναι αυτές;;;
Ελα ντε...
-
Μην τα λέμε πάλι για τους ιμάντες. Σε ΟΛΑ τα ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ, ανεξαρτήτως μάρκας, η αλλαγή είναι ακριβή.
Αλλού περισσότερο, αλλού λιγότερο, αλλά ΜΑΖΙ με τακτικό σέρβις και τη μάρκα/πόλη παίζει από 300-800.
Συνήθως αλλάζει κι η αντλία νερού και καλά έκαναν και την άλλαξαν. Αν χρειαζόταν αλλαγή αργότερα, θα πλήρωνες την ίδια ώρα εργασία
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Φιλος μου εκανε σε saab 93 service των 40κ, ποσο???
..........
800 ευρω!!!!
Το 1.8 εχει, οχι το αερο...
Πολύ καλός φίλος μου έχει ένα 93 convertible, το τελευταίο μοντέλο στην έκδοση με τα 150 άλογα.
Για το service των 40.000 km πήγαμε μαζί στη Vacar Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο. Φεύγοντας άφησε -
[quote='ast']
Πολύ καλός φίλος μου έχει ένα 93 convertible, το τελευταίο μοντέλο στην έκδοση με τα 150 άλογα.
Για το service των 40.000 km πήγαμε μαζί στη Vacar Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο. Φεύγοντας άφησε -
FIAT stilo 1.6 3πορτο
320 euro για απλό service (λαδια-ξύδια) χωρίς τακάκιαΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΑΙΣΧΟΣ
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
FIAT stilo 1.6 3πορτο
εχεις να βαλεις αναλυτικες τιμες??
ειναι απιστευτο το νουμερο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
FIAT stilo 1.6 3πορτο
εχεις να βαλεις αναλυτικες τιμες??
ειναι απιστευτο το νουμερο!
Όντως
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?