-
Το προηγούμενο θέμα έχει φτάσει πια τις 66 σελίδες, αλλά το φόρουμ καταλαβαίνει όπως φαίνεται μόνο μέχρι 65, με αποτέλεσμα τις καινούργιες απαντήσεις εκεί να μην τις δείχνει. Προτείνω να συνεχίσουμε εδώ, για να βγάλουμε άκρη.
-
Το προηγούμενο θέμα έχει φτάσει πια τις 66 σελίδες, αλλά το φόρουμ καταλαβαίνει όπως φαίνεται μόνο μέχρι 65, με αποτέλεσμα τις καινούργιες απαντήσεις εκεί να μην τις δείχνει. Προτείνω να συνεχίσουμε εδώ, για να βγάλουμε άκρη.
-
-
Ειλικρινά δεν ξέρω αν φταίει αυτό που λέει ο skullone, αλλά έτσι κι αλλοιώς 66 σελίδες είναι πολλές οπότε κλειδώνουμε το Νο1 και συνεχίζουμε εδώ.
-
ναι μάλλον τσουγκρισε το συστημα...και μενα κατι ποστ ακόμα τα ψάχνω,,
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Το μαστίγιο είναι μέσα στα gadgets?Αμαν!! Και δε σου φαινόταν Σαλώμη!!!
-
Ώπα και σαδομαζό κόλπα!!! Μεταξύ μας, με φτιάχνει η θέα μιας ωραίας γυναίκας σε κολλητά κι αποκαλυπτικά δερμάτινα... Όπως επίσης τρελαίνομαι να βλέπω γυναίκες να λικνίζονται φορώντας ψηλά τακούνια!
-
ερε και να πάρει χαμπάρι η salome πως ανοίχτηκε η συνέχεια του θέματος **γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II ** με συγγραφέα τον skullone...θα πέσει μαστίγιο
-
scullone χαλλλααραααα!!!!
-
Εμ τι άλλο έμενε να κάνω;
-
καλά έκανες!
*αλλα κοιτα να μην εμφανιστεις ξανα σε αυτό το θρεντ....
-
Τα πιο ψηλοτάκουνα που έχω δει στη ζωή μου:
-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
**ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ADMINISTRATOR?????????? **
Πάει το θεματάκι μου!!!!!!!!!!!!!!! Φαίνεται οτι το άνοιξε άντρας!! Που είναι το ωραίο το smilie στο θέμα???? Επρεπε να ονομαστεί τουλαχιστον 'Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα (η συνέχεια) ;)'
Στις 984 δημοσιεύσεις θα το αφήσουμε???????? Να τις χιλιάσουμε τουλαχιστον!!!
Ομολογώ οτι από την 64 μου είχαν αρχίσει τα προβλήματα αλλά νομιζα οτι ήταν παροδικό!!! Τουλαχιστον κάναμε ένα test-drive στο forum
-
Λοιπον δεν ξέρω τίποτα!!
Πρέπει να φτάσουμε το Octavia!
-
Ασε που πρόσεξα πως περιμένατε να φύγω από την δουλειά μου για να το ανοίξετε!!!!!! ΧΑ! Νομίζατε οτι δεν θα το έβλεπα ε????????????????
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τα πιο ψηλοτάκουνα που έχω δει στη ζωή μου:hahaha tora ta eida ola.
-
Ôá ðéï øçëïôÜêïõíá ðïõ Ý÷ù äåé óôç æùÞ ìïõ:Íá äþ ãõíáßêá íá ôá öïñÜ êáé üôé èÝëåé
Áí ìðïñÝóåé íá ðåñðáôÞóåé êéüëáò -
Ο χρήστης salome έγραψε:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !**ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ADMINISTRATOR?????????? **
Πάει το θεματάκι μου!!!!!!!!!!!!!!! Φαίνεται οτι το άνοιξε άντρας!! Που είναι το ωραίο το smilie στο θέμα???? Επρεπε να ονομαστεί τουλαχιστον 'Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα (η συνέχεια) ;)'
Στις 984 δημοσιεύσεις θα το αφήσουμε???????? Να τις χιλιάσουμε τουλαχιστον!!!
Ομολογώ οτι από την 64 μου είχαν αρχίσει τα προβλήματα αλλά νομιζα οτι ήταν παροδικό!!! Τουλαχιστον κάναμε ένα test-drive στο forum
Εγω τα είχα πει!! ..Και εχει αγοράσει και light sabre αντι για λαμπάδα για το Πάσχα!! ..Τώρα Μαθιέ ποιός σε σώζει!!!
-
Τα πιο ψηλοτάκουνα που έχω δει στη ζωή μου:ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΟΥΝΙΑ......
......ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.....ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΑ!!! -
να της κάνεις καμια απιστία και να σε κυνηγάει με αυτά τα τακούνια, τοτε να σε δώ τι θα κάνεις χρυσό μου
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II