-
παιδια, ειλικρινα σας μιλαω.
πριν πολλαααααα πολλα χρονια, ειχα φιλο εναν αγγλο.
λιγο τρελο και καμμενο παλικαρι και yo τυπος γενικα
οποτε εχουμε παει στην οστρια, ενω τον ηξερα ελαχιστα ακομα, εγω αυτος κ αλλα δυο παιδια, και ο απιστευτος ρωταει: ο καφες ποσο εχει;
ενα χιλιαρικο ξερω'γω του λεει ο τυπας
και μας λεει, παμε να φυγουμε.. παμε jako (καφετερια στο καλαμακι, τωρα λεγεται καπως αλλιως -δε θυμαμαι) που εχει 6 κατοσταρικα ξερω'γωκαι να το βλεπεις να το χωνει μπροστα σου ο τυπας ενω δεν τον ξερεις καλα καλα... τρελο;
εντωμεταξυ να του λεει κατι μαλακιες του τυπα ξερω'γω.. γιατι τον εχετε τοσο ακριβα και κατι τετοια... λιωσιμο!ακουστε τωρα και το δικο μου κορυφαιο. πριν κανα μηνα, παω με την πρωην κοπελα μου με το αμαξι ενος αλλου παιδιου, στο φαληρο στο θεατρο (ή οπως σκατα λεγεται τωρα). στριβω ξερω'γω δεξια, μπαινω στο παρκινγκ. μου λεει ο παρκαδορος βγες για να το παρκαρω. του λεω, δεν ειναι δικο μου το αμαξι και δεν το οδηγει κανεις εκτος απο μενα. πες μου που θες να το βαλω και θα το παρκαρω εγω. μου λεει λυπαμαι, δε γινεται. κι εγω λυπαμαι του λεω, και φευγω
-
skye αν συμπεριφερόμασταν όλοι έτσι, να δεις πως θα στρώναν οι άθλιοι!
-
χθες καθομουν στα ΦΛΟ φωκιονως και ηρθαν απο το μαγαζι να μας ρωτησουν με ερωτηματολογιο κλπ.
-Τιμες?
-Ακριβες
-Εχετε ξαναρθει?
-Οχι
-Ποτε βγηκατε τελευταια φορα για καφε?- Το πρωι
-Πως επιλεξατε το μερος;
-Χτυπησε η φιλη μου το ποδι της και δεν μπορουσαμε να ανεβουμε μεχρι Starbucks
-Γενικα θεωρειται καποιο καφε εδω στεκι σας? - Starbucks
- Η μουσικη πως σας φαινεται?
- κακης ποιοτητας
-Τι θα θελατε να ακουτε?
-Smooth Jazz
- Το πρωι
-
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
ΟΛΑ τα μαγαζια εδω στην Αθηνα το εχουνε ξεφτιλησει το θεμα με τις τιμες!!
Παραδειγμα: 7,50ευρω για εναν fredoccino στην Οστρια δεν ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ????Κωλομάγαζο!
Πουλάει θέα στην παραλία και αέρα κοπανιστό. Τελευταία φορά που πήγα, έγινα ΣΚΑΤΑ με ένα ποτό, που θα κόστιζε και κάνα 10άρικο αν θυμάμαι καλά. Στα διάλαΝεότερο κωλομάγαζο, Πισίνα στην μαρίνα Ζέας (ναι, αυτό που πήγαιναν και οι γονείς σας κάποτε). 10 ευρώ η Caipirinha + με 2 τέτοιες έγινα (πάλι) ΣΚΑΤΑ. Στα διάλα κι αυτοί, δεν θα με ξαναδούν
Περιττό να πω ότι το προηγούμενο βράδυ (Παρασκευή), ήπια 2 Caipirinha στο Φισκάρδο, με 6,5 ευρώ εκάστη (κι ας θεωρείται ακριβό το μέρος) και ήταν σαν να μην έχω πιει τίποτα
-
Μέρη που ΔΕΝ αξίζουν στον Πειραιά:
-
Μαρίνα Ζέας. Πολύ τουπέ για το τίποτα, συμπαθής μουσική, 'αξίζει' αν θες να δεις μεσημεριάτικα νυφοπάζαρο με κοπελιές (συχνά με τη μαμά τους) να έρχονται για μπάνιο στην πισίνα και νεαρούς να επιδεικνύουν το σώμα τους. Δηλαδή έρχονται και γδύνονται δίπλα σε ντυμένους που πίνουν καφέ ή τρώνε γλυκό. Τιμές φουσκωμένες, είναι από τα in μέρη για έφηβους και 20ρηδες.
-
Για το Kitchen Bar έγραψε παραπάνω ο vrax.
-
Ιστιοπλοϊκός στο Μικρολίμανο (δεξιά άκρη όπως το βλέπεις). Βαβούρα και βαβούρα. Στενός χώρος ανάμεσα στα τραπέζια. Είπαμε να πιούμε χαλαρωτικό καφεδάκι με θέα και δροσερό αέρα και ακούγαμε την κουβέντα από 4-5 παρέες ταυτόχρονα. Η μουσική χάνεται μέσα στην οχλοβοή. Και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Τελικά είναι πιο λογικά τα πράγματα στα καφέ της παραλίας του Μικρολίμανου, δίπλα στη θάλασσα.
-
Επιτέλους καθάρισαν την ακτή της Πειραϊκής από τα ουζερί που καταπατούσαν τα...Μακρά Τείχη. Ωραία ήταν η θέα, αλλά η υπέροχη για βόλτα ακτή είχε μεταβληθεί σε τσιφλίκι κάθε αεριτζή. Το μοναδικό καλό που έκανε ο Αγραπίδης - μάλλον για ηρωική έξοδο αφού πάει σούμπιτος για μαύρο.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά είναι πιο λογικά τα πράγματα στα καφέ της παραλίας του Μικρολίμανου, δίπλα στη θάλασσα.Mecca. Δεύτερο μαγαζί πριν το πάρκιν για ιστιοπλοϊκό, δίπλα στο 'Έξη'. ΚΑΛΟ καφέ και ΚΑΛΟ φαγητό, στο μπαλκόνι του ορόφου με θέα. Με 50 ευρώ (maximum!) το ζευγάρι τρως καλά, πολύ και πίνεις καταπληκτική Craft Weissbier. Θα με θυμηθείς! (ξανά)
Για την πισίνα στη Ζέα, τα λέω αμέσως πιο πάνω. Δεν ξαναπατάω στο κωλομάγαζο.
-
Μακρυά από τον Ιστιοπλοϊκό το βράδυ...
Μία τεκίλα πορτοκάλι ζήτησα και ήταν σκέτο οινόπνευμα Γύρισε βεβαίως πισω και αντικαταστάθηκε με μαρτινάκι για σιγουριά... Κρίμα τα 10 -
Πειραιας
λοιπον επειδη ειναι πιο ευκολο θα πω τι προτεινω ολα τα αλλα η τα πιο πολλα τουλαχιστον ειναι της σειρας η κακα.Bar: Απο ολο το Πειραια μονο σε ενα πηγαινω στο τερμα της ακτης Θεμιστοκλεους που λεγεται κλεψυδρα νομιζω και εχει μουσικη που την ακους, καλα ποτα και λογικες τιμες.
να πω ομως και ποιο ειναι το καλο μπαρ για μενα, 1. καλη μουσικη, οχι ανελετηο beat 2.καλα ποτα 3.φυσιολογικες τιμες 6-8 ε 3. χωρις πολυ κοσμο η τουλαχιστον να μην εχω καποιον στα 30 εκατοστα
Φαγητο: Weichhart, Jimmy & the fish, Πλους Ποδηλατου, Τρεχαντηρια, για ψαρακι στο Γιαννη στο ορφανοτροφειο απεναντι και στο Λαζαρο στη σχολη ναυτικων δοκιμων ειναι και μια ταβερνα στον προφητη Ηλια που ειναι καλη αλλα δεν θυμαμαι το ονομα τωρα..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παιδια, ειλικρινα σας μιλαω.
πριν πολλαααααα πολλα χρονια, ειχα φιλο εναν αγγλο.
λιγο τρελο και καμμενο παλικαρι και yo τυπος γενικα
οποτε εχουμε παει στην οστρια, ενω τον ηξερα ελαχιστα ακομα, εγω αυτος κ αλλα δυο παιδια, και ο απιστευτος ρωταει: ο καφες ποσο εχει;
ενα χιλιαρικο ξερω'γω του λεει ο τυπας
και μας λεει, παμε να φυγουμε.. παμε jako (καφετερια στο καλαμακι, τωρα λεγεται καπως αλλιως -δε θυμαμαι) που εχει 6 κατοσταρικα ξερω'γωκαι να το βλεπεις να το χωνει μπροστα σου ο τυπας ενω δεν τον ξερεις καλα καλα... τρελο;
εντωμεταξυ να του λεει κατι μαλακιες του τυπα ξερω'γω.. γιατι τον εχετε τοσο ακριβα και κατι τετοια... λιωσιμο!ακουστε τωρα και το δικο μου κορυφαιο. πριν κανα μηνα, παω με την πρωην κοπελα μου με το αμαξι ενος αλλου παιδιου, στο φαληρο στο θεατρο (ή οπως σκατα λεγεται τωρα). στριβω ξερω'γω δεξια, μπαινω στο παρκινγκ. μου λεει ο παρκαδορος βγες για να το παρκαρω. του λεω, δεν ειναι δικο μου το αμαξι και δεν το οδηγει κανεις εκτος απο μενα. πες μου που θες να το βαλω και θα το παρκαρω εγω. μου λεει λυπαμαι, δε γινεται. κι εγω λυπαμαι του λεω, και φευγω
-
Αλκυονίδες Βάρκιζα
Ο φραπέ 4,80
Ένα τοστ 5,20Σιγά μην ξαναπάω
-
Οι Αλκυωνίδες έπεσαν πολύ τα τελευταία χρόνια, έγιναν πώς να το πω ... του συρμού. Και είναι ακριβό κατάστημα από πάνω. Τελευταία φορά πήγα το χειμώνα και δεν πάω ξανά. Πλέον χρησιμεύει μόνο ως landmark για ραντάρ.
-
Χθες το βράδυ, ψαροταβέρνα (ή χαροταβέρνα, όπως προτιμάτε) το 'Γαλάζιο Κύμα' στην Αγ. Μαρίνα. Service αργό και αγενές, αθερίνα κρύα και ξαναζεσταμένη (!), χταπόδι βραστό και ελαφρώς ψημένο μετά στη σχάρα σερβιρίστηκε ως ψητό(!!!).
Προ καιρού είχα φάει στο ακριβώς δίπλα μαγαζί και είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένος για το είδος και το στυλ του μαγαζιού. Κρίμα που χθες ήταν κλειστό και καθίσαμε στη μ@λ#κία.
Τα κλαίω αυτά τα λεφτά και ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα που λέει και το ανέκδοτο.... -
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Μακρυά από τον Ιστιοπλοϊκό το βράδυ...Eμένα πάντως μου άρεσε αρκετά...ωραίος σαν χώρος και σαν ατμόσφαιρα..Ισως μου άρεσε περισσότερο επειδή πήγα βράδυ...Φασαρία πάντως δεν είχε πολλή αν και η μουσική που επέλεγε η dj δε μου άρεσε..Και όχι ιδιαίτερα ακριβά..Η MacFarland 6 ευρώ...
-
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Παραδειγμα: 7,50ευρω για εναν fredoccino στην Οστρια δεν ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ????LaCosta στη Ν. Μάκρη ( Ζούμπερη ) : Τοστ : 4,5€ , Καφές Ελληνικός 4,0€ , Milk Shake : 8,0€(!!!!!!!!!!) κτλ , Ξαπλώστρα : 4,0€.
Μακράν ο μελύτερος κλέφτης αλλά και το μοναδικό μαγαζί ( αφού πλέον αγόρασε όλα τα παρακείμενα ) στην παραλία της Ν. Μάκρης.
-
Starbucks γενικοτερα!!!!! Φωτια και λαβρα οι ανθρωποι και χωρις περιποιηση και ολα σε πλαστικα ποτηρακια!!!!!!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Παραδειγμα: 7,50ευρω για εναν fredoccino στην Οστρια δεν ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ????LaCosta στη Ν. Μάκρη ( Ζούμπερη ) : Τοστ : 4,5
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Starbucks γενικοτερα!!!!! Φωτια και λαβρα οι ανθρωποι και χωρις περιποιηση και ολα σε πλαστικα ποτηρακια!!!!!!Αν κάτσεις και πάρεις ζεστό ρόφημα σου δίνουνε κούπα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Starbucks γενικοτερα!!!!! Φωτια και λαβρα οι ανθρωποι και χωρις περιποιηση και ολα σε πλαστικα ποτηρακια!!!!!!
Αν κάτσεις και πάρεις ζεστό ρόφημα σου δίνουνε κούπα..
σωστα......ειδικα τωρα το καλοκαιρι ενα καυτο ροφημα ειναι πειρασμος
-
Ρε παιδιά στα Σταρμπακς ακόμα απαγορεύεται το κάπνισμα;;
-
Καλύτερα το ποτηράκι μιας χρήσης παρά τα πλυμένα ποτήρια μέσα σε λεκάνες με βρωμόνερο και ίχνη απορρυπαντικού. Είναι πάντως γδάρτες και στα Starbucks. Τόσο χρεώνουν τον καφέ και στο εξωτερικό; Είπαμε, εμείς φταίμε που τα δίνουμε.
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν