Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    "Εχεις δύο ευρώ να βάλω λίγη βενζίνη;"
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. "Εχεις δύο ευρώ να βάλω λίγη βενζίνη;"
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 2 / 4
    Περί αυτοκίνησης
    38
    70
    592
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • xenos
      xenos last edited by

Ο χρήστης dpolal έγραψε:

Άλλη φορά, στο τρόλλευ βλέπω σε μία στάση να μπαίνουν από δύο διαφορετικές πόρτες δύο νεαροί και να κάθονται χωριστά.
      Ο ένας αρχίζει να φωνάζει το γνωστό παραμύθι της απεξάρτησης.
      Αρχίζει να πηγαίνει από τον ένα επιβάτη στον άλλο και μόλις φτάνει στον άλλο του δίνει εκείνος τα λεφτά, του σφίγγει το χέρι και με δυνατή φωνή του λέει, «μπράβο φίλε, κάνε κουράγιο, συγνώμη που δεν έχω να σου δώσω άλλα»...

Φτάνωντας στην Ομόνοια τους βλέπω να κατεβαίνουν μαζί και να κάθονται σε μία γωνιά να τα λένε...
      Αβανταδόρο/κράχτη σε παπατζίδες έχω δεί, σε ζητιάνο ποτέ...

Τρεμε Ταραντινο...

Φληναφήματα και πομφόλυγες...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        giannnis last edited by

Σε ζητιανους στα φαναρια συνηθως δινω.

Δεν δινω σε 'μανναδες' με τα μωρα τα ταλαιπωρα στην αγκαλια γιατι μπορουν καλλιστα να πανε να δουλεψουν.

Σε οδηγους που εχουν ... μεινει απο βενζινη ευτυχως δεν μου εχει τυχει γιατι μαλλον ασχημα θα αντιδρουσα.

• A
          apopol last edited by

2 Φορες μου εχει τύχει, και τις 2 φορες στο κεντρο της Αθηνας.

Την πρώτη φορά περιμενα το λεοφωρείο στη στάση και ερχεται ενας πρεζάκιας πάνω σε ένα σβηστό παπάκι που το τσουλαγε και μου ζητησε 3

• S
            silencer51 last edited by

Μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό στο πάρκινγκ του Φυσικού στην Πάτρα.

Μπαίνει ενας τύπος με ενα άσπρο Sierra σε ψιλοάθλια κατάσταση στο πάρκινγκ και βγαίνει έξω.

Εγώ περίμενα στο αμάξι εναν φίλο που έδινε μάθημα για να φύγουμε. Έρχεται στο παράθυρο, αρχίζει να μου λέει, 'Χίλια συγνώμη ρε φιλαράκι' κ.λ.π. 'έχεις 1-2 ευρώ να βάλω λίγη βενζίνα μη μείνω;'. Προσπαθούσε μάλιστα να με πείσει να τον ακολουθήσω μέχρι το σπίτι του στο Ρίο για να μου επιστρέψει τα λεφτά!

Του έδωσα 1 ευρώ και του 'πα 'κράτα τα'.

• M
              mika_hakkinen last edited by

Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
              Εχω ζητησει εισητηριο αστικου, λεγωντας οτι 'δεν εχω λεφτα να σας δωσω, βγηκα χωρις λεπτο πανω μου' και μου δωσαν να γυρισω σπιτι μου...
              Επισης εχω κοψει 1+ ωρα ποδαροδρομο, γιατι μετα απο εκεινη την ξεφτυλα ειχα πει στον εαυτο μου πως δεν θα την ξαναπαθω...

Αλλα οσοι με το αμαξι ζηταν λεφτα για βενζινη, η με το μηχανακι, ειναι 99.9% ναρκομανεις...
              Γιατι δεν μπορει να μην εχεις τιποτα πανω σου... Πας με την ταυτοτητα η το διπλωμα στο βενζιναδικο και του λες εχω μεινει και δεν εχω λεφτα, θα σου αφησω διπλωμα ή ταυτοτητα και θα ερθω να σε πληρωσω το απογευμα... (εχω κανει κατι παρομοιο, και κανενα προβλημα... τελικα ειμαι καρα-γκιοζης, και οχι καρα-μπουζουκλης )

Λεφτά δε δίνω ποτέ. Τώρα να ζητήσω δεν μου έχει τύχει αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι το αυτοκίνητό μου το έχω παρκαρισμένο εδώ και πάνω από εβδομάδα για να μη χαλάσω λεφτά για βενζίνη. Το ίδιο κάνω και όταν δεν έχω καθόλου λεφτά.

Μου έχει τύχει να πάω σε βενζινάδικο να βάλω βενζίνη και να έχω πάνω μου μόνο 5 ευρώ. Νομίζοντας ότι έχω περισσότερα βάζω 15. Οπότε έκανα αυτό που λες, άφησα ταυτότητα και δίπλωμα και επέστρεψα μετά από λίγο αφού πέρασα μια βόλτα από την τράπεζα.

• A
                aserf last edited by

Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
                Μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό στο πάρκινγκ του Φυσικού στην Πάτρα.

Μπαίνει ενας τύπος με ενα άσπρο Sierra σε ψιλοάθλια κατάσταση στο πάρκινγκ και βγαίνει έξω.

Εγώ περίμενα στο αμάξι εναν φίλο που έδινε μάθημα για να φύγουμε. Έρχεται στο παράθυρο, αρχίζει να μου λέει, 'Χίλια συγνώμη ρε φιλαράκι' κ.λ.π. 'έχεις 1-2 ευρώ να βάλω λίγη βενζίνα μη μείνω;'. Προσπαθούσε μάλιστα να με πείσει να τον ακολουθήσω μέχρι το σπίτι του στο Ρίο για να μου επιστρέψει τα λεφτά!

Του έδωσα 1 ευρώ και του 'πα 'κράτα τα'.

Σε κάτι τέτοιους ανθρώπους η ύπαρξη του λεωφορείου δεν τους είναι γνωστή; Τους πέφτει λίγο; Ακόμα και έτσι να είναι, προτιμούν την 'ταπείνωση' της ζητιανιάς;

• D
                  dpurpler last edited by

Και εγώ δεν δίνω συνήθως σε ζητιάνους στον δρόμο. Εκτός μερικών εξαιρέσεων (πχ με κομένο χέρι - πόδι κλπ) που πραγματικά δεν μπορούν να δουλέψουν.

Αλλά το πιο γελοίο από όλα είναι κάτι εξυπνάκιδες που μαζεύουν από κάτω ένα χαρτομάντηλο και καλά σου καθαρίζουν τον καθρέπτη ή τα φώτα! Πολύ πλάκα. Καλά, πόσο γελοίο μπορεί να είναι αυτό; Τουλάχιστον οι πακιστανοί σου καθαρίζουν τα τζάμια με νεράκι. Αυτοί τι πάνε να κάνουν; Άκου καθάρισμα στον καθρέπτη!

• V
                    vrax last edited by

Μου ετυχε και εμενα στο λιμανι (Πειραια) οπου τυπος που τσουλαει μηχανακι με βλεπει στη μηχανη και ζηταει λεφτα για να βαλει βενζινη αλλα δεν ενεδωσα.

Στο φαναρι στο φαληρο ειμαστε με τη γυναιακ μου και δινουμε 1 ε σε μια γιαγιακα που πουλαγε χαρτομαντηλα, της δινω το ε και της λεω κρατα τα μαντηλια, αλλα με πιεσε να τα παρω και ειχε και μια πικραμενη εκφραση του τυπου 'που πεσαμε' που με στεναχωρησε πολυ

Για το: 'χωρις λεφτα'
                    φευγουμε απο Πειραια να παμε στην playmobiland καπου στην Κηφησια οπου παιρνεις την τελευταια εξοδο πριν τα διοδια.

Εννοειται οτι δεν ειχαμε παρει καθολου λεφτα, χασαμε την εξοδο και ψαχναμε κατω απο τα καθισματα να βρουμε χωμενα ψιλα για να πληρωσουμε τα διοδια, ευτυχως τα καταφεραμ και δεν χρειαστηκε να κλαφτω να περασω τζαμπα.

• T
                      tiger last edited by

Εγω δινω αρκετα συχνα, εκτος απο αυτους που κανουν μπαμ οτι ειναι ναρκομανεις,εκει δεν μου κανει καρδια να τα δωσω.Στον τεμπελη και στον απατεωνα δινω αφοβα.Καλυτερα να ζητιανευουν παρα να μας ληστευουν.

Δινω παντα στους καλους performers,θυμαμαι παλια στον ηλεκτρικο δραματικες παραστασεις που σε εκαναν να νομιζεις οτι εισαι στην Επίδαυρο,και ολα αυτα δινοντας 1Ε το πολύ

• M
                        mika_hakkinen last edited by

Ο χρήστης vrax έγραψε:
                        Εννοειται οτι δεν ειχαμε παρει καθολου λεφτα, χασαμε την εξοδο και ψαχναμε κατω απο τα καθισματα να βρουμε χωμενα ψιλα για να πληρωσουμε τα διοδια, ευτυχως τα καταφεραμ και δεν χρειαστηκε να κλαφτω να περασω τζαμπα.

Χεχε, τι μου θύμισες τώρα...

Έχουμε ξεκινήσει με έναν φίλο μου από Πάτρα να αφήσουμε μια κοπέλα στο Ελ. Βενιζέλος να φύγει για Θεσσαλονίκη.
                        Πριν κατέβει μας πιάνει η έμπνευση να της δώσουμε 50 ευρώ να μας στείλει σε τσουρέκια από τον Τερκενλή. Ενώ το αεροπλάνο είχε φύγει και εμείς είμασταν σε γνωστή φοιτητοκαφετέρια κοντά στο Μετσόβιο συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε λεφτά καθώς είχαμε βάλει και 50 ευρώ βενζίνη ξεκινώντας. Το αστείο ξεκινάει αφού πληρώνουμε και τα τελευταία διόδια και ξεφυσάμε χαρούμενοι που τελικά τη γλιτώσαμε. Ο δείκτης της βενζίνης είχε μπει για τα καλά στην κόκκινη περιοχή (το οριον μου καιει πολύ) και η Πάτρα απείχε ακόμα αρκετά. Με τα χίλια ζόρια συγκεντρώσαμε 5 ευρώ (τσέπες, ντουλαπάκι, κάτω από τα καθίσματα - όπως και εσύ) αλλά δεν έβρισκα βενζινάδικο καθότι αργά το βράδυ. Τελικά ένας χριστιανός το κρατούσε ανοικτό μέχρι τις 2 (πρέπει να φτάσαμε εκεί 1:30++) και δεν μείναμε στην εθνική νυχτιάτικα από βενζίνη. Σε περίπτωση που μέναμε βέβαια η ξεφτίλα θα ήταν διπλή γιατί δεν ήξερε κανείς που βρισκόμασταν (για την ακρίβεια όλοι ήξεραν ότι είμασταν σε ένα χωριό στο νομό Ηλείας...

• T
                          titsataki last edited by

Μια φορα πηγαινα με το τρολλευ στην πλατεια κολλιατσου.
                          Μπαινει ενας μαγκας μεσα βγαζει το χαρτι οτι εχει παιδι με προβλημα και θελει να το παει στην Γερμανια κτλ κτλ.... Περναει διπλα κοιταω εγω το χαρτι και ελεγε Ιατρικη γνωματευση κτλ... του εδωσα μερικα ψιλα. Μετα απο μια ωρα παλι πισω απο την πλατεια κολλιατσου εγω γυριζα προς το κεντρο. Να ο ιδιος μαγκας μπαινει μεσα. Α λεω αυτος θα μας πει το ιδιο πονεμενο περιστατικο. Αλλα προς μεγλη μου εκλπηξη βγαζει αλλο χαρτι και αρχιζει να μιλαει για την μανα του. Οποτε οταν φτανει διπλα μου του λεω η κατασταση ειναι κακη μια και το παιδι και η μανα του εχουν προβληματα και θελουν να πανε στο εξωτερικο για εγχειρηση. Αυτος με κοιταει και κανει το χαζο. Οι υπολοιποι επιβατες αρχισανε να με ρωτανε. Τους εξηγησα τι εγινε. Ο μαγκας την εκανε στην επομενη σταση. και φυσικα δεν πληρωσε ουτε εισητηριο.

Μιλαμε αν ολη αυτη την μπαγαμποντια την εβαζαν σε προσπαθεια θα ηταν οι καλυτεροι εργατες παντου.

Νικος

• T
                            titsataki last edited by

Αμα ειχε BMW θα του ελεγα ασε με να το κανω 10 λεπτα test drive και θα σου δωσω τα 2 ευρω. Εννοειται οτι θα το ξεσχισω.

Nikos

Ο χρήστης skye έγραψε:
                            λιγοι μου εχουν ζητησει λεφτα........... ενα μονο ηταν αυτοκινητο, bmw μαλιστα.......
                            και απ'οτι μπορω να καταλαβω... στο 99% των περιπτωσεων.... ΔΕΝ ηταν για βενζινη

avel φιλαρακι εχεις 2 ευρω;
                            χωρις πλακα τωρα... σε φαση σαν τη δικη σου, ετσι οπως την περιγραφεις, δε θα εδινα.

παντως, αναλογα τη φαση... ισως να εδινα σε καποιον κανα 2ευρο αν με επειθε (πχ μου εκλεψαν το πορτοφολι στη μεση του πουθενα), αναλογα και τη φαση...

εμενα μου εχει τυχει μια φορα παρομοια φαση να ζητησω λεφτα
                            στο Ρεθυμνο μαλιστα......
                            και ζηταγα λεφτα απ'τους περαστικους για να παρω το ΚΤΕΛ να γυρισω Ηρακλειο.. (τα καταφερα τελικα) ο λογος; ειχα ξεχασει κατι λεφτα (νομιζα πως τα ειχα μαζι μου) και ειχα ξεμεινει... τελειως καμμενη φαση

• elteo
                              elteo last edited by

Μου έτυχα μία φορά ...περίμενα σε πάρκιγκ να κατέβει η κοπέλα μου...και όπως είμαι χαλαρωμένος ακούγοντας την μουσική μου με ανοικτό το παράθυρο...ΤΣΟΥΠ ...μια μουτράκλα χώνεται μέσα στο αμάξι.
                              -'Φίλε έχεις να μου δώσεις 10 (!) ευρώ...έχω ξεμείνει από βενζίνη.'
                              -'Εκεί έχει ΑΤΜ...'
                              -'Δεν έχω μαζί μου το πορτοφόλι...'
                              -'Σου μοιάζω για μαλάκας;'
                              -'Οχι και συγνώμη ....απλά ένα 10ευρο ζήτησα'
                              -'Τίποτις δηλ...ψιλά για εσένα'
                              -'Θα μου δώσεις ρε?'
                              -'βζζζιιιγκκκ...(έκλεισα το παράθυρο)'

μετά από λίγο όταν έφυγα με την κοπέλα μου τον συνάντησα στο φανάρι να κάνει το ίδιο.

Γενικά σε ζητιάνους ΔΕΝ ΔΙΝΩ. Μόνο σε κάτι γιαγιάκες που πουλάνε χαρτομάντηλα και σε οφθαλομοφανείς ανάπηρους ανθρώπους. Σε κανέναν άλλον.

• A
                                aserf last edited by

Εμένα πάντως ένα τέτοιο σκηνικό θα με τρόμαζε και δε νομίζω ότι θα του έκανα και τον έξυπνο, ακόμα και δίκιο να είχα. Δε θα τον ήξερα και δε θα γνώριζα τι είνα ικανός να κάνει για να κερδίσει αυτό που θέλει...

• elteo
                                  elteo last edited by

aserf

δεν είμαι μάπας για να φοβηθώ ένα τσουτσέκι...αν ήθελε ας έκανε την κίνησή του.

το λοστάρι το έχω πάντα στο αμάξι μου...

• A
                                    aserf last edited by

@elteo
                                    Μερικές φορές άσχετα με σωματική διάπλαση, κτλ δε μπορείς να ξέρεις για τι είναι ικανός ο άλλος.
                                    Φυσικά και δεν υπονοώ ότι έπρεπε να του δώσεις τα 10 ευρώ, ούτε ότι είχες άδικο σε αυτό που του απάντησες. Ίσως απλά για λόγους 'αυτοσυντήρης' να είναι καλύτερο να μην τη μπαίνει κανείς σε τέτοια άτομα. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και δεν υπονοώ ότι έπραξες λανθασμένα.

• P
                                      pipinos1976 last edited by

Προσωπικά δε δίνω ποτέ μιας και τις περισσότερες περιπτώσεις είναι απατεώνες που προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από εμάς τους βλάκες. Μου έχουν τύχει όμως 2-3 καλά περιστατικά:

1. Ένας τύπος το διάστημα 1995-2000 έμπαινε στο τρένο και πουλούσε βεντάλιες παίζοντάς το τυφλός (πουλάω δύο κινέζικες, βεντάλιες πολυτελείας κτλ κτλ). Τον πετυχαίνω ξανά μια φορά που ανέβαινα Ιπποκράτους και αυτός κατέβαινε. Βλέπω μαζεμένο το μπαστούνι κάτω από τη μασχάλη, να κατεβαίνει σφαίρα. Πάω και κάθομαι μπροστά του επίτηδες. Κάνει να φύγει (άρα ήδη έβλεπε μία χαρά). Απλώνω το πόδι για να τον ρίξω κάτω, το αποφεύγει πηδώντας και μου λέει τι θες ρε φίλε, γιατί δεν κοιτάς τη δουλειά σου; Την επόμενη ημέρα τον βλέπω στο τρένο να κάνει το επάγγελμά του. Μόλις με βλέπει, του κάνω σήμα φύγε. Το παίζει ανήξερος. Σηκώνομαι, τον πλησιάζω, πάω να τον ρίξω και πάλι. Κάτι κυρίες φωνάζουν, τι κάνεις του ανθρώπου !!! Ο τύπος αποφεύγει και πάλι το πόδι μου, τα μάτια του επανέρχονται κανονικά στη θέση τους, ξαφνικά οι τυφλοί είδαν... με βρίζει άσχημα και φεύγει !!!

2. Ένα πιτσιρίκι από τη γνωστή φυλή των αθιγγάνων έρχεται και με το γνωστό πανάκι να μου καθαρίσει το φρεσκοπλυμένο αυτοκίνητο που γυάλιζε στον ήλιο. Πάει να μου καθαρίσει τον καθρέπτη, αλλά το πανί είναι τόσο λερωμένο που μου τον λερώνει άσχημα (μαυρίλα, λαδιές κτλ). Μου λέει δώσε μου λεφτά. Ωραία θα σου δώσω του λέω, αλλά θέλω και 15€ για το πλύσιμο αφού μου το λέρωσες. Κοιτάει παράξενα. Θέλω του λέω 15€ αλλιώς δε φεύγω, θα σε κυνηγήσω. Δεν έχω λεφτά για πλύσιμο και εσύ μου τα έκλεψες μόλις τώρα. Κάνω να ανοίξω την πόρτα, το βάζουν όλα μαζί στα πόδια και εξαφανίζονται.

3. Ένας τύπος σε μια ταβέρνα, ρακένδυτος, τρώει με τη γυναίκα του που είναι και αυτή έτσι ντυμένη. Τρώνε του σκασμού. Στο τέλος, της λέει, πάω μέχρι τον ηλεκτρικό στον Πειραιά να μαζέψω κανέναν φράγκο, εσύ κάτσε εδώ, πιές την μπύρα σου και έρχομαι να πληρώσουμε !!!

Μετά από αυτά τι να δώσεις και σε ποιόν; Για ποιο λόγο;

Ευχαριστώ.

• T
                                        tiger last edited by

Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:

1. Ένας τύπος σε μια ταβέρνα, ρακένδυτος, τρώει με τη γυναίκα του που είναι και αυτή έτσι ντυμένη. Τρώνε του σκασμού. Στο τέλος, της λέει, πάω μέχρι τον ηλεκτρικό στον Πειραιά να μαζέψω κανέναν φράγκο, εσύ κάτσε εδώ, πιές την μπύρα σου και έρχομαι να πληρώσουμε !!!
                                          .
                                        • T
                                          tiger last edited by

Μετά από αυτά τι να δώσεις και σε ποιόν; Για ποιο λόγο;

Προτιμας να διασταυρωνεσαι με ζητιάνους ή με μαχαιροβγαλτες;

• K
                                            kantoniou last edited by

3. Ένας τύπος σε μια ταβέρνα, ρακένδυτος, τρώει με τη γυναίκα του που είναι και αυτή έτσι ντυμένη. Τρώνε του σκασμού. Στο τέλος, της λέει, πάω μέχρι τον ηλεκτρικό στον Πειραιά να μαζέψω κανέναν φράγκο, εσύ κάτσε εδώ, πιές την μπύρα σου και έρχομαι να πληρώσουμε !!!

Τι ΑΤΜ και μαλακιες...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 2 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ