-
Ή Challenge παραεισαγωγής με το καλό Bose.
Από την Auto-Profit για παράδειγμα. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Σίγουρες διαφορές που ξέρω, είναι ότι το Revolution έχει απλό A/C αντί για το Clima που έχει το Challenge και δεν έχει προβολείς ομίχλης. 2 χιλιάρικα διαφορά δεν δικαιολογούνται μόνο από αυτά βέβαια, όλο και κάποια άλλη διαφορά που μου διαφεύγει θα έχουν.
Και δε μου λες, πώς θα μπορεί να το οδηγήσει κανείς στο ελλαδιστάν χωρίς προβολείς ομίχλης??? Ούτε μέρα μεσημέρι μέσα στην πόλη δε θα μπορεί να κινηθεί!...
Καλο θα ήταν να σταματήσουν οι εξυπνάδες για τους προβολείς ομίχλης.
Το ξαναλέω για άλλη μια φορά:ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΙΧΛΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.
(με κεφαλαία μπας και το διαβάσει κανένας)Στην βόρεια Ελλάδα το φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο. Ακόμα και στην Θεσσαλονίκη βλέπουμε συχνά ομίχλη αλλά και όσο ποιο βόρεια τόσο πιο συχνά. Ταχιδεύω συχνά και έχω καθυστερήσει ουκ ολίγες φορές εξαιτίας του φαινομένου
Ναι δεν είμαστε Αγγλία, αλλα εκνευρίζομαι όταν καποιοι ειρωνεύονται αυτούς που ενδιαφέρονται για τους προβολείς ομίχλης.
Άκουσα και εγώ κατι σχετικά όταν έκραζα το Mazda 6 2.0 που δεν τους είχε.
Εμένα μου στοίχισε 200 ευρώ αυτή η έλλειψη.Sorry gia to off topic.
-
Μιας και όλοι προτιμούν καινούριο revolution,ας πρωτοτυπήσω.με 23-24 τελική τιμή,φέρνεις απο γερμανία ένα κόσμο με όλα τα καλά (xenon,leather,bose) μοντέλο 04,με ελάχιστα χλμ.Και ας μη το στρώσεις εξ'ολοκλήρου εσύ,slow the much-oil.
-
gia to revolution exei akoustei tpt?
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Σίγουρες διαφορές που ξέρω, είναι ότι το Revolution έχει απλό A/C αντί για το Clima που έχει το Challenge και δεν έχει προβολείς ομίχλης. 2 χιλιάρικα διαφορά δεν δικαιολογούνται μόνο από αυτά βέβαια, όλο και κάποια άλλη διαφορά που μου διαφεύγει θα έχουν.
Και δε μου λες, πώς θα μπορεί να το οδηγήσει κανείς στο ελλαδιστάν χωρίς προβολείς ομίχλης??? Ούτε μέρα μεσημέρι μέσα στην πόλη δε θα μπορεί να κινηθεί!...
Καλο θα ήταν να σταματήσουν οι εξυπνάδες για τους προβολείς ομίχλης.
Το ξαναλέω για άλλη μια φορά:ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΙΧΛΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.
(με κεφαλαία μπας και το διαβάσει κανένας)Στην βόρεια Ελλάδα το φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο. Ακόμα και στην Θεσσαλονίκη βλέπουμε συχνά ομίχλη αλλά και όσο ποιο βόρεια τόσο πιο συχνά. Ταχιδεύω συχνά και έχω καθυστερήσει ουκ ολίγες φορές εξαιτίας του φαινομένου
Ναι δεν είμαστε Αγγλία, αλλα εκνευρίζομαι όταν καποιοι ειρωνεύονται αυτούς που ενδιαφέρονται για τους προβολείς ομίχλης.
Άκουσα και εγώ κατι σχετικά όταν έκραζα το Mazda 6 2.0 που δεν τους είχε.
Εμένα μου στοίχισε 200 ευρώ αυτή η έλλειψη.Sorry gia to off topic.
Φίλε μου δεν νομίζω οτι αμφισβητεί κανείς εδω μέσα την χρησιμότητα των προβολακίων ομίχλης (ωραία δε το πα;)... Το αντίθετο μάλιστα.
Απλά ειναι γεγονός οτι το 99% των ιδιοκτητών τα χρησιμοποιούν για μόστρα μέσα στη πόλη (συνήθως ανάβοντας τις ψείρες μαζί με τα προβολάκια) επειδή το αμάξι έτσι 'δείχνει πιο πολύ'... Τώρα τι φταίμε εμείς που είμαστε μπροστά τους να τυφλωνόμαστε...
Προφανώς όμως και ειναι χρήσιμα σε καταστάσης ομίχλης, καταιγίδας κ.λ.π.
-
Οι διαφορες μεταξυ challenge-revolution περαν του αυτοματου κλιματισμου-air condition και των προβολακιων ομιχλης ειναι και στο οτι το Revolution εχει μικροτερα δισκοφρενα.
Οσον αφορα την καταναλωση. Υπαρχει καποιο αυτοκινητο επιδοσεων που δεν καιει? προφανως οχι! ενταξει, ο wankel καταναλωνει λιγο παραπανω. Ηταν ενας απο τους προβληματισμους μου, προτου το αγορασω...ολα αυτα ομως ξεπεραστηκαν τις πρωτες ημερες...η μοναδικοτητα του αυτ/του (βλεπε wankel),η οδηγικη ευχαριστηση, η πισω κινηση το τελειο στησιμο, η 50/50 κατανομη βαρους του αυτ/του και το στροφαρισμα του μοτερ μεχρι και τις 9.500 στροφες σε κανουν να τα ξεχνας ολα!
Τελος, για το ερωτημα γιατι γεμισαν οι μαντρες με RX-8 (ειδικα με cosmo)...προφανως αυτοι που το αγορασαν δεν αντεξαν στην αυξημενη καταναλωση και στην ιδιαιτερη φροντιδα που απαιτει ο wankel (συχνος ελεγχος σταθμης λαδιου, αναμα/σβησιμο κινητηρα κλπ). Παντως αν ηθελα προσωπικα να πουλησω μουρη και να το παιξω και καλα καποιος, θα αγοραζα μια clk,slk ή μια bmw cabrio... -
Σχετικα με την καταναλωση. Υπολογιστε 15-19 lt./100 klm για το challenge και 19-25 lt./100 klm για το cosmo.Οι μεταξυ τους διαφορες παντως (στην καταναλωση) φαινονται πανω απο τις 6.000 στροφες/λεπτο, οταν ανοιγει και το παραπανω μπεκ του cosmo.Προσωπικα με γεματο ρεζερβουαρ (61 lt) δεν εχω βγαλει πανω απο 310-320 χλμ
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ή Challenge παραεισαγωγής με το καλό Bose.
Από την Auto-Profit για παράδειγμα.Επειδή δεν γνώριζα ότι έχει τέτοιο επίπεδο τιμών στην Auto Profit, μήπως παίζει τίποτα περίεργο με τα αυτοκίνητα, ή απλά επειδή τα εισάγουν μόνοι τους είναι φτηνότεροι από την ΕΛΜΑ;
Η εγγύηση της Mazda ισχύει κανονικά;
Αν όλα είναι μια χαρά, θα με ενδιέφερε πολύ να το κοιτάξω το θέμα.Φίλε πάντως προτιμότερο είναι να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο, οπότε καλύτερα το Challenge.
Και αν δεν σε ενδιαφέρουν ο κλιματισμός και τα προβολάκια, φίλος πήρε το Revolution που έχει A/C, αλλά και μερικα οπτικά extra από αλουμίνιο, και διαφορετικές (ομορφότερες κατά την γνώμη μου) ζάντες. Δεν το μετάνιωσε καθόλου!
Αξίζει και με το παραπάνω! Τόσο, που εκεί που είχα καταλήξει στο νέο MX-5, με έβαλε σε σκέψεις!
Και επειδή στην παρέα άλλος φίλος έχει το Cosmo,και κάνουμε συγκρίσεις, οι διαφορές δεν είναι πάρα πολύ μεγάλες. Δικαιολογούν βέβαια την τιμή, αλλά με τίποτα δεν θα το μετανιώσεις που δεν πήρες το μεγάλο. -
Οι μάντρες έχουν γεμίσει με RX8 και λόγω ότι συμφαίρει η εισαγωγή απο Γερμανια, γιατι φορολογείται σα 1300, τρέξαν όλοι οι μαντραδες.......και τώρα δε νφεύγουν με τπτ!
-
ας ριξουν τοτε τις τιμες...
-
καινουριο challenge
-
konstantinos159
το θέμα δημοσιεύθηκε: 12/04/06 23:44 .......
MAZDA RX8 ,Καινούριο Challenge ή ΜΤΧ Cosmo;