-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
150 δεν βγάζει το RAV?D-4D πρέπει να ναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
150 δεν βγάζει το RAV?130 μοντελο 98 βενζίνη,
το ντίζελ μοντελο 2004 βγάζει 114,
το καινουριο βγάζει 180 στην γρήγορη έκδοση. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
150 δεν βγάζει το RAV?
130 μοντελο 98 βενζίνη,
το ντίζελ μοντελο 2004 βγάζει 114,
το καινουριο βγάζει 180 στην γρήγορη έκδοση.Δεν το ήξερα ότι δεν φορούσε και αυτό τον 150αρη! Θα τα διορθώσω!
-
Επέστρεψα κι εγώ από ολιγοήμερες διακοπές εκτός Αθηνών (Ναύπακτος, Πόρτο Ύδρα & πίσω) και η μέση κατανάλωση για τα τελευταία 3700km [τα 950 από τα οποία έγιναν τώρα στις διακοπές] έχει πέσει στα 9.7 lt/100km με χαλαρή οδήγηση [εκτός από κάποια βουνίσια στροφιλίκια - π.χ. ορεινή Ναυπακτία - όπου ήταν απαραίτητο να ξεμουδιάσει το Πεζουδάκι για να μη μας βρίζει!] και φορτίο 2 άτομα & αποσκευές. Αιρ-κοντίσιον αναμμένο κατά το ήμισι [τα μισά περίπου από τα διανυθέντα χιλιόμετρα].
Συνολικά 'κάηκαν' λίγο παραπάνω από 90 Ευρώ για βενζίνη, και λίγο παρακάτω από 40 Ευρώ για διόδια [μαζί με 2 φορές το '10.5ρικο' της γέφυρας Ρίο-Αντίριο]. Η μέση κατανάλωση του ταξιδιού ήταν ~7.7lt/100km - not bad, imo, για 2λιτρο.
Προσπάθησα, πάντως, όσο μπορούσα, να κρατήσω την κατανάλωση χαμηλά μειώνοντας τη μέγιστη ταχύτητα, η οποία ελάχιστες φορές ξεπέρασε τα 130-140 με αποτέλεσμα η στάθμη της μουσικής να είναι σε νορμάλ επίπεδα και η συνοδηγός να ρίχνει κάτι ύπνους.......
-
10.5 η γέφυρα? Πότε ανέβηκε?
-
Τα 4 lt/100km με το astra έγιναν στη διαδρομη Δεσκάτη Γρεβενών -Θεσσαλονικη από Εγνατία... Από Γρεβενά μέχρι Βέροια σχεδόν όλο κατηφόρα με τέλειο δρόμο και ανώτερη ταχύτητα μέχρι τη Θεσσαλονίκη τα 120km/h χωρίς κίνηση και μόνο με 5η ταχύτητα. Φρένο πάτησα μόνο στα διόδια των Μαλγάρων... Είχα πατέρα και αδερφή μέσα και απαίτησαν να πηγαίνω σιγά, οπότε για να μην πλήξω έπαιζα με το οικονομόμετρο...
Σε μια άλλη περίπτωση από θεσσαλονικη μέχρι τη φούρκα στη χαλκιδική είχα 4.8 lt/100km αλλά εκεί συνόδευα μια νεκροφόρα
-
εγω θα ορκιζομουνα ότι ειχα δώσει 2-3 αυτοκίνητα.... Και τελικά είδα μόνο το παλιό μικρό μας!!! Και πάλι όμως του είχα μαμήσια τα πρέκια... Ο χειρότερος ήμουνα
-
Πλήρη στοιχεία είχες δώσει μόνο για το μικρό. Το TypeR είχε ελλείψεις και για αυτό δεν μπήκε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πλήρη στοιχεία είχες δώσει μόνο για το μικρό. Το TypeR είχε ελλείψεις και για αυτό δεν μπήκε.Δε θυμάμαι ειλικρινά.... ετσι κι αλλιως ειμαι απογοητευτικώς.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε θυμάμαι ειλικρινά.... ετσι κι αλλιως ειμαι απογοητευτικώς.....
Ρε coyote μήπως σήμερα (28/3/2008) φούλαρες το TypeR στη Shell στην Μιχαλακοπούλου (πληρωμή με πιστωτική???)
-
ναι αλλά δεν ήταν πιστωτική.... οι πόντοι της shell ήταν που εχει το μηχανημα εξω στις αντλίες....
Στην ανοδο προς Μεσογείων
Τι εγινε έπαθες ΣΟΚ από τα πόσα πλήρωσα?????
-
Ωραια η ερευνα !
Μπραβο στα παιδια που ασχοληθηκαν
Ποια ηταν η διαρκεια της ολης διαδικασιας ?
-
Λαθος δημοσιευση
-
Μπέρδεψες τα θέματα.
Εδώ είναι με τα αποτελέσματα της έρευνας. Αυτό είναι όπου γράφουμε ο καθένας τις καταναλώσεις του. -
σορυ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι αλλά δεν ήταν πιστωτική.... οι πόντοι της shell ήταν που εχει το μηχανημα εξω στις αντλίες....Στην ανοδο προς Μεσογείων
Όχι αλλά είχε πλάκα καθώς ήμουν ο ιδιοκτήτης του 4θύρου ΙΜΑ που περίμενε πίσω από εσένα! Κάποια στιγμή σκέφτηκα να σε ρωτήσω αν ήσουν ο coyote αλλά σκέφτηκα ότι ασημί TypeR δεν είναι ένα ή δύο και κρατήθηκα.....
Μάλλον για την ιπποδύναμη που έχουμε καις λιγότερο ζουμί ανά άλογο......
-
Καλα και εσυ υπεθεσες μονο απο το αμαξι και το χρωμα του οτι ειναι αυτος?
Πηγαινε παιξε ενα τζοκερ πριν κλησουν τα πρακτορεια
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ναι αλλά δεν ήταν πιστωτική.... οι πόντοι της shell ήταν που εχει το μηχανημα εξω στις αντλίες....
Στην ανοδο προς Μεσογείων
Όχι αλλά είχε πλάκα καθώς ήμουν ο ιδιοκτήτης του 4θύρου ΙΜΑ που περίμενε πίσω από εσένα! Κάποια στιγμή σκέφτηκα να σε ρωτήσω αν ήσουν ο coyote αλλά σκέφτηκα ότι ασημί TypeR δεν είναι ένα ή δύο και κρατήθηκα.....
Μάλλον για την ιπποδύναμη που έχουμε καις λιγότερο ζουμί ανά άλογο......
ρε τύπος μου είπε να φύγω γρήγορα και δεν κοίταξα πίσω μου... (μίλαγα με την κοπέλα !!!) στο smart
-
ξέρεις ρώτησα μία μέρα ένα με ΙΜΑ αν ειναι ο χρήστος και μου έκλεισε το τζάμι στα μουτρα.... Στην Αλεξάνδρας κάτω από την Ιπποκράτους
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε τύπος μου είπε να φύγω γρήγορα και δεν κοίταξα πίσω μου... (μίλαγα με την κοπέλα !!!) στο smart
Το ίδιο συνέβει και με εμένα αμέσως μετά. Ο τύπος από τρόπους άστο καλύτερα αλλά ως Βενζινάς είναι τίμιος.
Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει και εσύ στο TypeR αλλά με τη βενζίνη από το συγκεκριμένο πρατήριο σχεδόν πάντα πετυχαίνω καλύτερη κατανάλωση στο ΙΜΑ.
Ίσως βέβαια να είναι και η ιδέα μου....
Υ.Σ. Σε γενικές γραμμές πια καθώς τα ΙΜΑ είναι πάνω από 400 και το galaxy grey πουλά αρκετά καλά (άλλωστε είναι και το χρώμα στις διαφημίσεις) θεωρώ πιο πιθανό να σε πετύχω παρά να με πετύχεις....
Στοιχεία Κατανάλωσης (Αποτελέσματα Έρευνας Κατανάλωσης 4ΤF)