-
Είναι πολύ τραγικό το γεγονός και αυτή τη φορά το κράτος είναι υπεύθυνο γι αυτό το ατύχημα γιατί ΔΕΝ εφάρμοσε το μέτρο της απαγόρευσης των φορτηγών στην εθνική οδό! Και φυσικά οι ασυνείδητοι 'επαγγελματίες' που θέλουν να προλάβουν να τελειώσουν τη δουλίτσα τους να πάνε σπίτι τους καρφί δεν τους καίγεται για το αν το φορτίο τους έχει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Σιγά μην ασχοληθούν! Μακάρι να επανέρθει η θανατική ποινή στην ηλεκτρική καρέκλα γι αυτά τα καθάρματα που ζουν ανάμεσά μας και καρφί δεν τους νοιάζει η ανθρώπινη ζωή μόνο πώς θα τελειώσουν τη δουλειά τους μια ώρα νωρίτερα
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
..............Για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης , δηλώνω ότι δημιούργησα αυτό το νέο Topic , για να υπάρξει μιά πιό πολιτισμένη και δημιουργική συζήτηση,από αυτή γιά το προηγούμενο δυστύχημα στην γέφυρα του Αλιάκμωνα.
.-δεν υπαρχει τιποτα αλλο καινουργιο για να συζητηθει παρα ανακυκλωση των ιδιων και των ιδιων οπως εγινε και με τον Αλλιακμωνα.
δεν βαρεθηκατε πια;;;;;;
η σιωπη μερικες φορες ειναι πιο σημαντικη!!!!!!!!!!!!!!!
-
Πραγματικα ειμαι συντετριμμενος και αγανακτησμενος...Αληθεια πως αισθανονται οι αλητες που εδεσαν το φορτιο??? ο οδηγος που πηρε στο λαιμο του τοσες ψυχες??? Επισης τι στο διαολο ελεγχους κανει η τροχαια??? τοσο μπουρδελο ειμαστε πια?????? ΕΛΕΟΣ!!!
Κριμα να χανονται ετσι τα παιδια μας...ΚΡΙΜΑ
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Τελικα μονο μια λυση υπαρχει.Θελουμε το γερμανο με το ροπαλο στο σβερκο.Αλλιως ο ελληνας δεν γινεται ανθρωπος.Εχουμε καβαλησει για τα καλα την ενοια της δημοκρατιας και 'φτιαξαμε' βιλες αγνοωντας με την ασυνηδησια ακομα και ανθρωπινες ζωες [/list][list:cklc95v1]ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΛΑ [/list:u:cklc95v1][list:cklc95v1]ΥΓ.Τα θερμα μου συληπητηρια στις οικογενειες των αδικοχαμενων παιδιων.[/list:u:cklc95v1]Κι εγώ μαζί σου ....έτσι είναι ακριβώς.
Οι βίλες μας και οι αλβανοί υπάλληλοι μας.....σαν δεν ντρεπόμαστε παλιο χλεχλέδες του κερατά. -
[list:qinnjvgf]Hθελα παντως να μαθω κατι!Μερικοι ανθρωποι γενιουνται ηλιθιοι η αποκτουν τη συγκεκριμενη ιδιοτητα στην πορεια?Και μιλαω για νθρωπους που υποτιθεται οτι διαθετουν λογικη, απο δημοσιογραφους μεχι και καθηγητες.[/list:u:qinnjvgf][list:qinnjvgf]Δεν εξηγηται αλλιως, να λεει ο δημοσιογραφος στις ειδησεις οτι 'στο συγκεκριμενο σημειο ο δρομος ειναι στενος, ειναι το παλιο δυκτιο και χωρις διαχωριστικη γραμη στη μεση' [/list:u:qinnjvgf][list:qinnjvgf]Ακουγοντας τον ομως ο βλακας του 'παω με 60 και αριστερα' και γενικα καθε λογης 'φυντανια' και φρουτα της φυσης, εκει που ειναι ζημια για το περιβαλλον τον δινει και το εναυσμα στην περιπτωση που κανει μ@λ@κι@ να υσχιριστει οτι για ολα φταει το ..........συμπαν [/list:u:qinnjvgf][list:qinnjvgf]Ναι ο δρομος ρε βλακα δημοσιαγραφε ειναι ο παλιος και ο στενος?Και τι σημαινει αυτο?Οτι εσυ πρεπει να πας να σκοτωθεις?Ο κατασκευαστης που πηρες το αμαξι η οταν εβγαλες διπλωμα σου ειπαν να κυκλοφορεις μονο σε τριπλο δρομο?Σε οποια κατασταση κι αν το δυκτιο(χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν σφαλματα, αλλα αλλο το ενα κι αλλο το αλλο) ακομα και χωρις φωτισμο και σημανση περιοριζεις την ταχυτητα αναλογα με τις συνθηκες.Δεν το καταλαβα δηλ?Πανε εσυ για σκοτωμα σαν γκαβο ζωο και μετα σου φταει ο δρομος.Καλα να παθεις αλλα ο αλλος απο απεναντι τι σου φταιει.[/list:u:qinnjvgf][list:qinnjvgf]Αυτος τωρα ο ανθρωπος ειναι δημοσιαγραφος Απ το εκτελεστικο πρεπει να περναν κατι τετοια 'στολιδια'[/list:u:qinnjvgf]
-
G 60 εκτός από καλός στην επιλογή λιπαντικών...είσαι και σωστός αν και αρκετά αυστηρός στην κρίση σου!Όντως τον χρειάζονται πολλοί σε αυτό το κράτος...τον Γερμανό τους!Κανείς να μη σιωπήσει!Είναι κρίμα για τις αθώες ψυχές των ανηλίκων που απλά θέλησαν να χαρούν με τη σχολική παρέα τους αυτό το 2ήμερο!
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΙΩΠΗΣΕΙ! -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
G 60 εκτός από καλός στην επιλογή λιπαντικών...είσαι και σωστός αν και αρκετά αυστηρός στην κρίση σου!Όντως τον χρειάζονται πολλοί σε αυτό το κράτος...τον Γερμανό τους!Κανείς να μη σιωπήσει!Είναι κρίμα για τις αθώες ψυχές των ανηλίκων που απλά θέλησαν να χαρούν με τη σχολική παρέα τους αυτό το 2ήμερο!
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΙΩΠΗΣΕΙ!Αυτη η αναίτια και αδικαιολόγητη σιωπή βόλεψε κάποιους και οδήγησε τους υπόλοιπους σιγά σιγά στην αδιαφορία και στον ωχαδερφισμό.
ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ.
-
Κι εγώ μαζί σου ....έτσι είναι ακριβώς.
Οι βίλες μας και οι αλβανοί υπάλληλοι μας.....σαν δεν ντρεπόμαστε παλιο χλεχλέδες του κερατά.[list:2whpznx4]Φιλε jeep-akia οταν ομως τους τα λες εξω σε λενε.......αντιδημοκρατικο!!Ποιοι?Τα γραβατωμενα υποκειμενα που οσοι δεν τους ξερουν τους δειχνουν με το δαχτυλο.Κι αμα τον ρωτησεις.................'τι λειτουργει πλεον δημοκρατικα σ αυτη τη χωρα' σε κοιταει σαν χεσμενος [/list:u:2whpznx4][list:2whpznx4]Ειναι δημοκρατικο το ραντζο στα νοσοκομεια?Ειναι δημοκρατικο το φορολογικο συστημα?Ειναι δημοκρατικο το πασης φυσεως λαδωμα?Τι ενουν γ@μω το κερατο μου τα υποκειμενα δημοκρατια και σεβασμος στον πολιτη?Η εγω ειμαι χαζος οι αυτοι θελουν χαρακωμα και απλωμα στην παραλια να τους χτυπαει το κυμα [/list:u:2whpznx4]
-
Κι εγώ μαζί σου ....έτσι είναι ακριβώς.
Οι βίλες μας και οι αλβανοί υπάλληλοι μας.....σαν δεν ντρεπόμαστε παλιο χλεχλέδες του κερατά.[list:3cb47cq6]Φιλε jeep-akia οταν ομως τους τα λες εξω σε λενε.......αντιδημοκρατικο!!Ποιοι?Τα γραβατωμενα υποκειμενα που οσοι δεν τους ξερουν τους δειχνουν με το δαχτυλο.Κι αμα τον ρωτησεις.................'τι λειτουργει πλεον δημοκρατικα σ αυτη τη χωρα' σε κοιταει σαν χεσμενος [/list:u:3cb47cq6][list:3cb47cq6]Ειναι δημοκρατικο το ραντζο στα νοσοκομεια?Ειναι δημοκρατικο το φορολογικο συστημα?Ειναι δημοκρατικο το πασης φυσεως λαδωμα?Τι ενουν γ@μω το κερατο μου τα υποκειμενα δημοκρατια και σεβασμος στον πολιτη?Η εγω ειμαι χαζος οι αυτοι θελουν χαρακωμα και απλωμα στην παραλια να τους χτυπαει το κυμα [/list:u:3cb47cq6]
Προσυπογράφω όσα λες ...τα λέω κι εγώ τόσα χρόνια τώρα ..σε παρέες σε φίλους εδώ ....έχω παρεξηγηθεί έχω τσακωθεί αλλα δεν σταματώ ΔΕΝ ΣΙΩΠΩ.
Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας μόνο αυτό μας σώζει μόνο αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Και άσε τους γραβατομένους χλεχλέδες να λέν ότι θέλουν ...εγώ, εσύ έχουμε δύναμη αλλα η φωνή μας αν είναι μόνη της δεν ακούγεται απο αυτά τα καθίκια. Πρέπει να φωνάξουμε όλοι μαζί ...όσο ακόμα μπορούμε.
-
G60 και Jeep-akia , εκφράζεστε πολύ σωστά! Τα πάντα σε αυτό το κράτος δουλεύουν πάντοτε λιγότερο αρμόδια , υπεύθυνα , λειτουργικά και με σεβασμό και αγάπη προς τον πολίτη! Τόσα χρόνια στα Τέμπη και ακόμα να φτιαχτεί εκείνο το έρημο το τούνελ!Αλήθεια G60 προχωρούν τα έργα , μιά και είσαι από εκεί?
Να μη σιωπήσει κανείς!Γιατί είναι σύνηθες τις τελευταίες μέρες , να έχεις δίκιο και ενώ κανείς να μη μπορεί έμπρακτα να αντιλέγει στις απόψεις σου να θεωρούν οι υπόλοιποι...ότι σε κάνουν ρεζίλι αυτοί που χωρίς να δίνουν ποτέ απαντήσεις , να συζητούν και να ενδιαφέρονται για την επίλυση προβλημάτων , κατακρίνουν με το παραμικρό στολίζοντάς σε με επιφωνήματα και ταμπέλες!Τέτοια κοινωνία γίναμε!Να δείτε που όπως και με τον Αλιάκμωνα που εκείνος ο μ........ς ο οδηγός του τριαξονικού θα τη γλιτώσει , έτσι κι εδώ τα αίτια θα αποκρυφθούν , όπως και με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ που έπεσε πριν 2 μήνες και κανείς δε ξέρει τίποτα πια!Όλα 'ξεχάστηκαν'!
Schamt euch griechische Staatsschweine! -
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ! -
Προσυπογράφω όσα λες ...τα λέω κι εγώ τόσα χρόνια τώρα ..σε παρέες σε φίλους εδώ ....έχω παρεξηγηθεί έχω τσακωθεί αλλα δεν σταματώ ΔΕΝ ΣΙΩΠΩ.
Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας μόνο αυτό μας σώζει μόνο αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Και άσε τους γραβατομένους χλεχλέδες να λέν ότι θέλουν ...εγώ, εσύ έχουμε δύναμη αλλα η φωνή μας αν είναι μόνη της δεν ακούγεται απο αυτά τα καθίκια. Πρέπει να φωνάξουμε όλοι μαζί ...όσο ακόμα μπορούμε.
[list:1z4c0zl2]Το προβλημα φιλε jeep-akia ειναι οτι σε αυτο μπαχαλο που λεγεται κρατος, ειμαστε τα μαυρα προβατα για καποιους [/list:u:1z4c0zl2][list:1z4c0zl2]Μπες ομως πχ στην εφορια προαποφασισμενος για φασαρια και χριστοπαναγια και αμα δεν γινει η δουλεια σου σε χρονο ρεκορ να με φτυσει ολο το forum.Πως γινεται ο ιδιος καρεκλοκενταυρος που σερνει εκαντονταδες εργαζομενους και συνταξιουχους στο διαδρομο της υπηρεσιας, με τα καντηλια να χεζεται πανω του και να σε εξυπηρετει σε 1 λεπτο?Βασιζεται ομως στην αγαθη λογικη της πλειψηφειας που φοβαται και δε βγαζει μιλια και ασε αυτο...........τον γλυφει βλακας κι ολας μπας και τον κανει κολητο και τον εξυπηρετησει αντι να τον πεταξει απ το μπαλκονι της υπηρεσιας.[/list:u:1z4c0zl2][list:1z4c0zl2]Ειχα σημαρα για λιγι σπιτι μου εναν ξαδερφο.Τα ιδια και τα ιδια.Τι μου ελεγε παλι?Θα ψιφιζεις μου λεει οποιος ειναι γνωστος και γινεται η 'δουλεια' σου Ασχετα παρανομα η νομιμα.Ρε συ του λεω!!Δε θελω να γινει η δυλεια μου.ΑΠΑΙΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.Εισαι μου λεει πολλυ πισω.Και πως ρε συ θα γινουμε κρατος?Δε γ@μεις μωρε, μου λεει.Εσυ θα κανεις την ελλαδα?[/list:u:1z4c0zl2][list:1z4c0zl2]ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ jeep-akia ΦΤΙΑΞΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ[/list:u:1z4c0zl2]
-
[ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ jeep-akia ΦΤΙΑΞΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣε καταλαβαίνω. Δεν νομίζω έναν με αυτήν την νοοτροπία να μπορέσεις να το επαναφέρεις στην λογική του τι είναι κοινό συμφέρον.
Αυτός είναι χαμένο χαρτί διότι εντάχθηκε στην κατάπτυστη τάξη των λαμόγιων.Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι για εμάς και τισ οικογένειες μας. Εγώ τουλάχιστον όταν με το καλό κάνω οικογένεια θα είναι το πρώτο μου μέλημα να διδάξω ήθος και υπευθυνότητα όσο μπορώ.
Τώρα σχετικά με τα 'δημόσια λαμόγια' (σιγά μην τους έλεγα λειτουργούς) όχι μονο μπινελίκια αλλα και ξύλο ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Και ας σε πάνε μέσα για χειροδικία. Θα μου κλ...ν μια μάντρα.
-
Αν δεν με γελούν τα μάτια μου ...το αφεντικό των 4Τ μιλά στην ΝΕΤ για την σημερινή τραγωδία.
-
Αυτή τη στιγμή ο Κώστας Καββαθάς στη ΝΕΤ.
Για την τραγωδία αυτή καθαυτή δεν έχω λόγια να γράψω, μετά βίας κρατιέμαι να μην κλάψω αυτή τη στιγμή.
-
Τόσα χρόνια στα Τέμπη και ακόμα να φτιαχτεί εκείνο το έρημο το τούνελ!Αλήθεια G60 προχωρούν τα έργα , μιά και είσαι από εκεί?
[list:2mebacs8]Απο Θεσσ/νικη μεχρι και τα διοδια λεπτοκαρυας ο δρομος ειναι διπλος εκτος απ το καματι της κατερινης γυρω στα δυο χιλιομετρα που γινεται ο υπογειος δρομος και σε ενα περιπου χρονο θα ειναι ετοιμος.Απο λεπτοκαρυα μεχρι και τα τεμπη ειναι ο παιλιος δρομος, ο οποιος ξεκιναει και παλι ο καινουριος ακριβως μετα τα τεμπη προς αθηνα.Μετα τα διοδια της λεπτοκαρυας με βαση την ελληνικη τεχνογνωσια, βλεπω να τελειωνει ο δρομος σε 20 χρονια.Ξεκινωντας απ τα διοδια για 3 χιλιομετρα περιπου ειναι ευθεια, και μετα αριστερη στροφη οπου και αρχιζουν οι στροφες του Πλαταμωνα.Απο εκει μαλλον του χρονου θα αρχισουν τα εργα, οπου θα ανοιχτει τουνελ και στο συγκεκριμενο σμειο αλλα και στα τεμπη.Ζησε μαη να φας τρυφιλι δηλ [/list:u:2mebacs8][list:2mebacs8]Και μια και μιλαμε για δρομους και αναθεσεις εργων, να αναφερω και κατι αλλο.Μεσα σε ολο τον πανικο της μιζας, του παρε δωσε, κλεψε και δε συμαζευεται υπαρχει και ενα καλο σημειο.Ποιο ειναι?[/list:u:2mebacs8][list:2mebacs8]Η εθνικη οδος οσα χωραφια, σπιτια, επιχειρησεις, ξενοδοχεια απαλωτριωσε(και μιλαμε στο συνολο για τον κρατικο προυπολογισμο για αστρονομικα ποσα)πληρωθηκαν οι ιδιοκτητες τους με το διπλασιο τριπλασιο και πενταπλασιο της αξιας τους.Πρακτικα απο οικονομικης αποψης θα συνεφερε το κρατος να κανει την εθνικη σαν φιδι κι ας εβγεναι παραπανω τα χιλιομετρα, θα κοστιζε ο δρομος πολλα μα ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολα χρηματα λιγοτερα, ελα ομως που δεν μπορεις να κανεις τον δρομο σαν καρναβαλι.Που θελω να καταληξω?[/list:u:2mebacs8][list:2mebacs8]Αν και το κρατος οπως ειπα πληρωνει ΑΔΡΑ μερικοι ΕΛΕΕΙΝΟΙ κρατουν σε ομηρια τα εργα γιατι ζητουν της παναγιας τα ματια.Τα δικαστηρια οπως ξερετε βγαζουν τις αποφασεις του αγιου ****** και τα εργα μενουν στασιμα.Ηδη εδω σε μας γινεται ο κομβος της Πλακας στην εθνικη και καποιοι π[ου παιρνουν για 2 στρεματα 70 εκατομυρια γιατι ο αλλος ταχα μου ειχε μαντρα ζηταει 200 σταματησε το εργο μεχρι να βγει η αποφαση του δικαστηριου.Καλα ομως παθανε μερικοι που στο τελος πηρανε τον..........ξερετε [/list][list:2mebacs8]Η λογικη ειναι απλη.Εργα που εξυπηρετουνε πανελλαδικα ΟΛΟ τον κοσμο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, απο τη στιγμη φυσικα που το κρατος πληρωνει, ετσι.Και πληρωνει, εδω ειναι η πλακα.Απλα πραγματα.Μπαινεις μεσα στο χωραφι σαν εταιρια και μπαζωνεις κανονικα και ασε τον αθλιο να οδειρεται.Ουτως η αλλως το παιχνιδι το εχει χαμενο.Απλα μονο καθυστερηση επιφερει και ζημια στο δημοσιο.Το κρατος τωρα δεν τα βλεπει αυτα τα χαλια?Θα ηταν αυτη η περιπτωση στο εξωτερικο και θα γλειφανε τον ιδιοκτητη του κτηματος?Αρε κουνια που τον κουναγε Δεν μπορουν να βγαλουν δικαστικη εντολη να μπαινουν μεσα οι εταιριες να τελειωνουν τα εργα?Ουτως η αλλως τα σχεδια ειναι απο καιρου βγαλμενα και οι ιδιοκτητες τους το γνωριζουν.Τι του λιβανιζουν και τους προσκυνανε?[/list:u:2mebacs8][/list:u:2mebacs8]
-
Πως μια κυβέρνηση να μην πληρώνει 2-3 την αξια μιας απαλλοτρίωσης αφού αυτοι που τα 'αρπάξαν' είναι αυριανοί ψηφοφόροι ....
Το 'πιασες το υπονούμενο ????
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ:evil:
-
Πως μια κυβέρνηση να μην πληρώνει 2-3 την αξια μιας απαλλοτρίωσης αφού αυτοι που τα 'αρπάξαν' είναι αυριανοί ψηφοφόροι ....
Το 'πιασες το υπονούμενο ????
[list:namozgt7]Σωστος [/list:u:namozgt7][list:namozgt7]Αυτοι οταν τελειωσουν τα εργα θα τα εχουν αρπαξει κανονικα και θα μεινει και κανενα 'ψιλο' για επενδυσεις.Ηδη εδω στο νομο Πιεριας σχεδον τα εργα τελειωσανε και πεσανε απολυσεις με το τσουβαλι, οπερ η πεινα θα παει συνεφο Αυτο θα πει παταξη της ανεργιας.Με δουλειες οι οποιες εχουν ημερομηνια ληξης.[/list:u:namozgt7][list:namozgt7]Παντως καποιοι θα ζητανε μεροκαματο αλλα και καποιοι αλλοι θα τα εχουν οπως κι εσυ λες 'αρπαξει' κανονικα.Οποτε και στην εποχη της ανεργιας παλι θα ειναι κυβερνηση [/list:u:namozgt7]
-
Ποοοοοσες φορες εχουν συζητηθει και αναλυθει ολα αυτα,και τιποτα σοβαρο δεν γινεται...μονο διαδηλωσεις για το Ιρακ και το Παλαιστινιακο.
Να δουμε ποτε ο Νεοελληνας θα διαδηλωσει και για τον 'πολεμο' που γινεται διπλα του.Στους δρομους δηλαδηΔεν καταλαβα το 'Δυστυχως' στον τιτλο του post...
Μην κανετε καταχρηση στα emoticons... -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
G 60 εκτός από καλός στην επιλογή λιπαντικών..............................................ΑΣΧΕΤΟ...............ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ........ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ , ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (13/04/2003