-
Να πας Αντωνη και να μου πεις αν σαρεσε, αν θυμαμαι σε 3 μηνες ακομα, θα την συζητησουμε..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ειδα χτες το στοιχημα του Σλεβιν (LUCKY NUMBER SLEVIN)Εμένα πάλι δε μου άρεσε καθόλου. Πολύ μπλα μπλα στο πρώτο μέρος (η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο μισό ήταν αρκετά πιο ενδιαφέρον), ο δε Κίνγκσλεϊ μου φάνηκε ελαφρώς εκτός τόπου. Ο Μόργκαν Φρίμαν καλός, μεν, τυποποιημένος, δε. Τέλος, ο ρόλος της Λούσυ Λιού δεν κατάλαβα τι εξυπηρετούσε, εκτός από την απαραίτητη παρουσία της 'ωραίας' γκόμενας.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ειδα χτες το στοιχημα του Σλεβιν (LUCKY NUMBER SLEVIN)
Εμένα πάλι δε μου άρεσε καθόλου.
Εντάξει, γουστα ειναι αυτά.
Τέλος, ο ρόλος της Λούσυ Λιού δεν κατάλαβα τι εξυπηρετούσε, εκτός από την απαραίτητη παρουσία της 'ωραίας' γκόμενας.
Σε αυτο! Θα σου έλεγα και σε τι άλλο, αλλά θα πρέπει να πω και καποια στοιχεια της ταινιας και ειναι κριμα για οσους δεν το χουν δει.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εμένα πάλι δε μου άρεσε καθόλου. Πολύ μπλα μπλα στο πρώτο μέρος (η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο μισό ήταν αρκετά πιο ενδιαφέρον), ο δε Κίνγκσλεϊ μου φάνηκε ελαφρώς εκτός τόπου. Ο Μόργκαν Φρίμαν καλός, μεν, τυποποιημένος, δε. Τέλος, ο ρόλος της Λούσυ Λιού δεν κατάλαβα τι εξυπηρετούσε, εκτός από την απαραίτητη παρουσία της 'ωραίας' γκόμενας.tazz ζουμε μια θετικη κριτικη να κανεις να σε δουμε!
τυφλα να'χει ο κουτσογιαννόπουλος
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
tazz ζουμε μια θετικη κριτικη να κανεις να σε δουμε!τυφλα να'χει ο κουτσογιαννόπουλος
Οι εγκάθετοι να περάσουν όξω
-
Να πάω να δω σήμερα το Omen (Η Προφητεία) ή είναι μάπα;
Ναι, το ξέρω πως φέρνουν τις ταινίες κάπως αργά...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να πάω να δω σήμερα το Omen (Η Προφητεία) ή είναι μάπα;Ναι, το ξέρω πως φέρνουν τις ταινίες κάπως αργά...
Και σε εμάς αυτή έχουν !!!! Είμαστε και οι δυο καθυστερημένοι !!!! Πάντως από τα τρειλερ μου φαίνεται ψιλομάπα ...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ειδα χτες το στοιχημα του Σλεβιν (LUCKY NUMBER SLEVIN)Φοβερη ταινια!! Bruce Willis, Josh Hartnett (εξαιρετικος και στον ρόλο, με ματιά που σκιζει, απο αθωα--πονηρη σε χρόνο dt) και Lucy Liu πολυ καλη και χαριτωμένη (οπως πάντα). Ben Kingsley και Morgan Freeman φοβεροι.
Πολυ ωραιο σεναριο, σκηνοθεσια... Πραγματικα εφυγα απο την αιθουσα κατευχαριστημενη!! Συστηνεται ανεπιφυλακτα!!
Κι εγώ την είδα χθες και μου άρεσε πολύ. Ότι έπρεπε για ένα βράδυ σε θερινό κινηματογράφο!
-
Οντως αρκετά καλο το Slevin..
Χθες είδα σε θερινό σινεμαδάκι στην Βάρκιζα (αααχχ..έτσι νιώθεις καλοκαίρι στην Ελλάδα) το Click με τον Adam Sandler.
Πραγματικά το περίμενα χαζοκωμωδία με γέλιο, αλλά ήταν πολύ ωραία ταίνια που σε γενικές γραμμές δείχνει την ζωή και πως οι αποφάσεις μας την καθορίζουν. Συνιστάτε ανεπιφύλακτα.. ενα 8/10 το έχει απο μένα. -
Εϊδα το Omen τελικά!
Δεν είναι και κανένα αριστούργημα, αλλά βλέπεται 'ευχάριστα' (τρόπος του λέγειν, θρίλερ είναι ). Έχει καλή ατμόσφαιρα, ωραία μουσική καλούτσικο ρυθμό.
Βοήθησε και το περιβάλλον με τα δέντρα να φαίνονται και το θρόισμα τον φύλλων να ακούγεται...
Να είχε και ήχο και εικόνα της προκοπής αυτό το σινεμά...
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Χθες είδα σε θερινό σινεμαδάκι στην Βάρκιζα (αααχχ..έτσι νιώθεις καλοκαίρι στην Ελλάδα) το Click με τον Adam Sandler.
Πραγματικά το περίμενα χαζοκωμωδία με γέλιο, αλλά ήταν πολύ ωραία ταίνια που σε γενικές γραμμές δείχνει την ζωή και πως οι αποφάσεις μας την καθορίζουν. Συνιστάτε ανεπιφύλακτα.. ενα 8/10 το έχει απο μένα.Με αυτά που έγραψες, θα το δω οπωσδήποτε. Ο Adam Sandler είναι εξαιρετικός κωμικός και ιδιαίτερα υποτιμημένος (κυρίως λόγω ρόλων που επέλεγε).
-
kala mages eida tin tenia lost vasika tin seira
paides skiziiiii -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πραγματικά το περίμενα χαζοκωμωδία με γέλιο, αλλά ήταν πολύ ωραία ταίνια που σε γενικές γραμμές δείχνει την ζωή και πως οι αποφάσεις μας την καθορίζουν. Συνιστάτε ανεπιφύλακτα.. ενα 8/10 το έχει απο μένα.Με αυτά που έγραψες, θα το δω οπωσδήποτε. Ο Adam Sandler είναι εξαιρετικός κωμικός και ιδιαίτερα υποτιμημένος (κυρίως λόγω ρόλων που επέλεγε).
δεστο...εχει νοημα αυτη η κωμωδια...δε θα σε χαλασει για καλοκαιρι..
-
Geeks rejoice!
-
????????????
τι ειναι αυτο?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
????????????τι ειναι αυτο?
http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/19575.html
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
????????????
τι ειναι αυτο?
http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/19575.html
λιγο παλιο, δεν είναι ;;;; ξαναβγήκε ή καινούρια έκδοση ;;;;
-
Βρηκα χτες το παλιο Thomas Crown Affair με τον Steve McQueen. Δεν το ειχα δει και αξιζε. Απλα φοβερος.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Βρηκα χτες το παλιο Thomas Crown Affair με τον Steve McQueen. Δεν το ειχα δει και αξιζε. Απλα φοβερος.Ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε παλιό Thomas Crown Affair. Μόνο αυτό με τον Μπρόσναν είχα υπ' όψιν μου!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βρηκα χτες το παλιο Thomas Crown Affair με τον Steve McQueen. Δεν το ειχα δει και αξιζε. Απλα φοβερος.
Ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε παλιό Thomas Crown Affair. Μόνο αυτό με τον Μπρόσναν είχα υπ' όψιν μου!
Αυτο με τον Brosnan ειναι remake. Καλη ταινια επισης. Αλλα αλλο να βλεπεις το πρωτο και ειδικα με τον Stevako. Εχει αλλο αερα η ταινια (1968 εγινε) και εχει καποιες διαφορες με την πιο προσφατη (1999). To concept ομως ειναι το ιδιο. Μαζι με τον McQueen συμπρωταγωνιστει η Faye Dunaway
http://www.ropeofsilicon.com/Images/mov ... 1968/1.jpg
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]