-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΟΚ Φουνις, δεν θα σε ακολουθησω στον βυθο και πατο που το εφερες το θεμα παραπανω, καφε εναν πινω την ημερα:Μαλιστα. Μου πηρε παρα πολυ ωρα να απαντησω σε μια μια τις ερωτησεις σου στο προηγουμενο (τεραστιο) ποστ. Σου απαντησα στα πάντα, σου απεδειξα ότι ισχυριζομαι με επιχειρηματα. Εσυ δεν απαντας σε τιποτα από ότι σε ρωτησα παρα μόνο βάζεις τις δικες σου ερωτησεις?? Σε δικαιολογω λιγο, δεν εχεις τι άλλο να πεις. Τα επιχειρηματα σου δεν στεκουν. Το παιρνω απο την ευγενικη σκοπια ότι βλεποντας την λάθος στάση σου στο θέμα θες να μάθεις την πιο διαλακτικη.
Ως ο CEO των Χιπηδων ανα τον πλανητη που εχεις αποδειξει σε ολους σαν και εμενα το αμερικανακι που εσαι πλιζ, εαν μπορεις, απαντησε στο παρακατω:
CEO των χιππιδων?? Παντα με κατηγορουσαν ως πεζο ανθρωπο, ειναι ενδιαφερον να μου προσαπτουν υπερμετρο ρομαντισμο!!
- Εσυ εαν εισουν ο Προεδρος των Ηνωμενων Πολιτειων της Αμερικης στις 12 Σεπτ. 2001, τι θα εκανες μεχρι σημερα για την παταξη της τρομοκρατιας (εαν καν δεχεσαι οτι υπαρχει στον πλανητη γη)?
και για μηνει σχετικο το θεμα
- Τι θα εκανες εαν εισουν ο Ολμερτ με την Χεζμπολα οτατν απηγαγε 2 στρατιωτες σου και σκοτωσε 8 μεσα στο εδαφος σου?
Ο Γιωργος (KRIEZA) σου απαντησε παρα πολυ όμορφα. Αυτα ειναι μια πολυ καλη αρχη. Σκεψου τα κ συζηταμε κ βαθυτερα το θεμα. Γιατι όπως σου ειπα τιποτα δεν ξεκινησε στις 11/9 αρα τα λαθη που επρεπε να εχουν αποφευχθει πανε πολυ πισω.
Για να δουμε εαν υπαρχει περιπτωση για πιθανοτητα κατου του μετριου επιπεδου συζητησης με τον CEO των Χιππιδων, Earth.
Νομιζεις ότι με τους μειωτικους χαρακτηρισμους με κομπλαρεις? Το μονο που φαινεται ειναι οτι αδυνατεις να συνεχισεις σε ενα υψηλότερο επιπεδο συζητησης.
Οταν μου απαντησεις τις ερωτησεις του προηγουμενου ποστ μου θα σου απαντησω σε οτι θες. Μεχρι τοτε αρνουμαι να ταλαιπωρουμαι καλοκαιριατικα με εναν συνομιλητη που το βασικο του προβλημα δεν ειναι οι απόψεις του(ειναι σεβαστες όποιες και ναναι), αλλά η αδυναμια του να κάνει μια σωστη συζητηση, δηλαδη εσενα.
Σ'αφηνω γιατι εχει και φορμουλα!
-
Με τις πρακτικές του 'Περιούσιου Λαού' τα τελευταία 60 χρόνια, πολύ φοβάμαι ότι θα φτάσουμε στο σημείο να νοσταλγήσουμε τον Χίτλερ και να λέμε ότι κάτι ήξερε που τους έριχνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
-
Όσον αφορά το Ιράκ, τον μήνα Ιούλιο (μόνο) σκοτώθηκαν 38 Αμερικανοί στρατιώτες και πολύ περισσότεροι Ιρακινοί πολίτες.
Για να οδηγούν οι ΗΠΑμερικάνοι χοντροκώλληδες από τον καναπέ ως τη χέστρα. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Με τις πρακτικές του 'Περιούσιου Λαού' τα τελευταία 60 χρόνια, πολύ φοβάμαι ότι θα φτάσουμε στο σημείο να νοσταλγήσουμε τον Χίτλερ και να λέμε ότι κάτι ήξερε που τους έριχνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.Διατηρούσα μια ελπίδα να έγραφες πιο λογικά αμά τη επιστροφή σου. Κρίμα.
-
Η Φουνις πρεπει να εκανε ρεκορ μακροσκελων ποστ Να μαντεψω? Ερωτας?
hrdoukas
Ε, εισαι εγκαθετος
Επι του θεματος. Επειδη τα κουκια δε βγαινουνε σωστα στο μετρημα (καποιος υποτιμησε τη δυναμη πυρος της Χεσμπολα ), απο το απογευμα ακουγεται οτι παει να μαζευτει το πραγμα. Να δουμε αμα ειναι κινηση τακτικης ή προσπαθεια αποκλιμακωσης
(χθες στην παρεα ηταν κι ενας φιλος εβραιος, αυτο που μου εμεινε - επιμελως μεχρι χτες δεν ειχα συζητησει μαζι του το θεμα - ειναι οτι υπαρχουν σε ολα τα στρατοπεδα ανθρωποι με διαφορετικη αποψη...) -
ter·ror·ism ( P ) Pronunciation Key (tr-rzm)
n.
The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons.Ο Γαβριήλ δέχεται αυτόν ως ορισμό της τρομοκρατίας, σωστά;
Θα ήθελα πάρα πολύ να μας απαντήσει λοιπόν για ποιο λόγο οι κλέφτες και οι αρματωλοί του '21 δεν ήταν τρομοκράτες.
Μήπως ήταν τρομοκράτες και οι αντιστασιακοί το '40; Καλά για τους αντίστοιχους Γαβριήλ της εποχής όσοι ανήκαν στο ΕΑΜ σίγουρα θεωρούνταν τρομοκράτες.
Μήπως θα έπρεπε να είχαν δικαστεί και οι Κρητικοί το '41 που καταπάτησαν κάθε νόμο του πολέμου πολεμώντας τους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές χωρίς στολές, με γκράδες, τσεκούρια και τζουγκράνες;
-
Α, καλά, ειδικά οι τελευταίοι ήταν φονιάδες περιωπής. Άσε τους χίππηδες, κέντρο υποδοχής και εκπαίδευσης στήθηκε αργότερα στα Μάταλα.
Εικάζεται πάντως ότι τα εργαλεία των Κρητικών ήταν ΗΠΑμερικανικής κατασκευής. Χωρίς αυτά δεν θα είχε γίνει τίποτα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α, καλά, ειδικά οι τελευταίοι ήταν φονιάδες περιωπής. Άσε τους χίππηδες, κέντρο υποδοχής και εκπαίδευσης στήθηκε αργότερα στα Μάταλα.
Εικάζεται πάντως ότι τα εργαλεία των Κρητικών ήταν ΗΠΑμερικανικής κατασκευής. Χωρίς αυτά δεν θα είχε γίνει τίποτα.Kλασσικη ελληνικη υποκρισια και αχαριστια
αν δεν ηταν οι αμερικανοι, ουτε ενας κρητικος δε θα πολεμουσε
θα ανοιγανε τα ποδια για να μπουν οι γερμανοι -
Βλέπω ότι ο tsistakis, παρόλο που μπήκε στο φόρουμ, δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει στην ερώτηση μου.
Δικαιούμαι τότε να πιστεύω ότι για να έχει παντού τις ίδιες αντιλήψεις με τον Gab θα τις έχει και εκεί…
Άλλος ένας Έλληνας που ντρέπεται για αυτό…
Δεν πειράζει…
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
εαν ησουν Προεδρος των Ηνωμενων Πολιτειων της Αμερικης στις 12 Σεπτ. 2001, τι θα εκανες μεχρι σημερα για την παταξη της τρομοκρατιας (εαν καν δεχεσαι οτι υπαρχει στον πλανητη γη)?
Δυο πραγματακια θα εκανα.
- Θα εδινα εντολη να βρεθει πως διαολο μπηκαν οι τρομοκρατες στη χωρα μου και πηραν τα αεροπλανα ριχνοντας τα στους πυργους και στο Πενταγωνο με χαρακτηριστικη ευκολια.
Εγινε αυτο και με το παραπανω.
2)Θα κοιταζα να βρω τι σκατα φταιει στη πολιτικη της χωρας μου εναντι του υπολοιπου κοσμου και γιατι ολοι σχεδον οι λαοι (αι ειδικοτερα οι Μουσουλμανοι αν θελεις) ειναι εναντιον της χωρας μου, και με ενα διαγγελμα θα αλλαζα την πολιτικη αυτη προς το δικαιωτερο.Πριν ρωτησεις τι ειναι το δικαιωτερο θα στο πω με δυο πολυ απλες φρασεις.
α)Θα φροντιζα ωστε η χωρα μου να μην ανακατευεται στα εσωτερικα αλλων χωρων και θα σταματουσα να το παιζω νταβατζης και χωροφυλακας του πλανητη.Αυτο εγινε και γινετε συνεχεια. Οι απαντησεις:
Ο λογος που οι εξετρεμειστες του Ισλαμ μας μισουν ειναι λογο του οτι ειναι εναντια της ελευθεριας και δημορκατιας και χρισημοποιουν την θρησκεια (ή διαφορα αυτης) ως ενα αλλο προβλημα και προσχημα.
Δεν εχεις να κανει τιποτε με το ανακατωμε σε αλλες χωρες, και πριν μπουμε στο Ιρακ παλι μας μισουσαν. Και 'μας' συμπεριλαμβανει και εσας!
β)Θα εβαζα τους ανθρωπους πανω απο τα κερδη:
Αυτο (εαν καν υπαρχει ως θεμα) πως εχει να κανει τιποτε με την τρομοκρατια?
Τερμα κυριοι οι ΗΠΑ δε θα ξανακανουν ή ανακατευτουν σε πολεμο για να τα κονοματε εσεις.
Newsflash for you: Οι πολεμοι κοστιζουν, δεν κανουν κερδη.
- Τι θα εκανες εαν εισουν ο Ολμερτ με την Χεζμπολα οτατν απηγαγε 2 στρατιωτες σου και σκοτωσε 8 μεσα στο εδαφος σου?
Tρια πολυ απλα πραγματα και μια προειδοποιηση:
- Επιστροφη των προσφυγων στις εστιες τους και στη περιπτωση που δε τους γουσταρω αποζημιωση για τις περιουσιες που εχασαν απο το 1948 και δωθε.
οριστε? Μηπως θες να τους κανουμε μασαζ καθε 2 ωρες? Με καφε γλυκο με γαλα?
2)Επιστροφη ολων των κατεχομενων εδαφων (Δυτ.Οχθη του Ιορδανη της Αν.Ιερουσαλημ συμπεριλαμβανομενης, λωριδα της Γαζας, Υψωματα του Γκολαν), καταργηση ολων των οικισμων απο τα κατεχομενα, με μια κουβεντα επιστροφη στα προ του 1967 συνορα.
Newsflash for you: Το Ισραηλ βγηκε απο την Γαζα και απο τον Λιβανο. Και ποιο το αποτελεσμα? More terror by those a$$es. Εσυ που εισουν οταν εγιναν αυτα?
Τελος, κοιτα ξανα την ερωτηση μου. Μπαινουν οι Χεζμπολα και σκοτωνουν στρατιωτες μου στο εδαφος μου και παιρνουν ομηρους και εγω τους δινω γη που την εχω ηδη δωσει? Πας καλα? Αυτη ειναι η αντιδραση σου ως Ολμερτ? Ουτε μια ωρα δεν θα εμενες ζωντανος ως προθυπουργος.
3)Συμφωνια για ιδρυση Παλαιστινιακου κρατους και υπογραφη συνθηκων και συμφωνιων καλης γειτονιας κλπ κλπ.
Αυτο ουτε ο Κλιντον δεν μπορεσε να το λυσε. Τοτε που οι Ισραηλινοι εδιναν και κ@λ@ στον Αραφατ. Τετοιο καθηκι τρομοκρατης ηταν. Μονο τρομο ηθελε και τιποτε αλλο. Την δηθεν γη την χρισημοποιουσε για προσχηματα.
Τελος, στο θεμα: Το Παλαιστινιακο κρατος και η αναγνωριση αυτου τπο τον ΟΗΕ ειναι δουλεια των Παλαιστινιων οχι του Ολμερτ.
Και η προειδοποιηση:
Το Ισραηλ μετα τα παραπανω συμμορφωθηκε πληρως με τους κανονες του Διεθνους δικαιου, υποσχεθηκε δε οτι θα τηρησει τη διεθνη νομιμοτητα.Προειδοποιει δε οτι απο εδω και περα δε θα ανεχτει κανενος ειδους ενεργειες που θα θεσουν σε κινδυνο την εσωτερικη του ασφαλεια.
Αν μπορουσαν να γινουν τα παραπανω και εξακολουθουσε η τρομοκρατια εναντι των ΗΠΑ ή του Ισραηλ νασαι σιγουρος οτι οοοολοι εδω εν μια νυκτι θα γινομαστε φιλοαμερικανοι και φιλοισραηλινοι.
Τοσο απλα ειναι τα πραγματα Γαβρηλακο.....
Σιγουρα. Και μετα ξυπνησες.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ως ο CEO των Χιπηδων ανα τον πλανητη που εχεις αποδειξει σε ολους σαν και εμενα το αμερικανακι που εσαι πλιζ, εαν μπορεις, απαντησε στο παρακατω:
CEO των χιππιδων?? Παντα με κατηγορουσαν ως πεζο ανθρωπο, ειναι ενδιαφερον να μου προσαπτουν υπερμετρο ρομαντισμο!!
- Εσυ εαν εισουν ο Προεδρος των Ηνωμενων Πολιτειων της Αμερικης στις 12 Σεπτ. 2001, τι θα εκανες μεχρι σημερα για την παταξη της τρομοκρατιας (εαν καν δεχεσαι οτι υπαρχει στον πλανητη γη)?
Ο Γιωργος (KRIEZA) σου απαντησε παρα πολυ όμορφα. Αυτα ειναι μια πολυ καλη αρχη. Σκεψου τα κ συζηταμε κ βαθυτερα το θεμα. Γιατι όπως σου ειπα τιποτα δεν ξεκινησε στις 11/9 αρα τα λαθη που επρεπε να εχουν αποφευχθει πανε πολυ πισω.
Ο Κριεζα μιλαει για σενα? Συνηγορος σου ειναι? Ή εσυ δεν εχεις γνωμη διοτι εχεις προβλημα? 'Η και τα δυο?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
n.
The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons.Ο Γαβριήλ δέχεται αυτόν ως ορισμό της τρομοκρατίας, σωστά;
Θα ήθελα πάρα πολύ να μας απαντήσει λοιπόν για ποιο λόγο οι κλέφτες και οι αρματωλοί του '21 δεν ήταν τρομοκράτες.
Εαν στοχευαν αμμαχο λαο, φυσικα και ηταν. Ποτε ειπα εγω οτι δεν ηταν?
Οταν πας να ριξεις μια κυβερνηση οταν δεν εχεις κυβερνηση, εισαι τρομοκρατης. Αυτος ειναι ο ορισμος του τρομοκρατη.
Η μονη διαφορα ειναι οτι τοτε δεν υπηρχε ΟΗΕ να αναγνωρισει κρατη ή οχι.
-
Να μου ζήσεις φουστανελά παλιοτρομοκράτη!
Ε ρε ξεπεσμός.....
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά το ακόλουθο λήμμα:
Ανδρούτσος, Κατσαντώνης, Καραϊσκάκης, Μπότσαρης, Αθανάσιος Διάκος ήταν τρομοκράτες και θα έπρεπε να διακοπεί ο δηλητηριασμός των ελληνικών παιδικών ψυχών που μαθαίνουν γι' αυτούς στα σχολεία.
Τόση μανία πια για τα δολαριάκια;
**Edit. **Προς τον από πάνω ανιστόρητο...
Μπορεί να μην υπήρχε τότε ΟΗΕ, αλλά υπήρχε κάτι πολύ βαρύτερο: η Ιερά Συμμαχία. Όποιος εκείνη την εποχή επιχειρούσε να ξεκινήσει εθνοαπελευθερωτικές επαναστάσεις γινόταν εχθρός της νομιμότητας και αντιμετωπιζόταν από όλες τις αυλές της Ευρώπης ως κοινός εγκληματίας με αποστολή στρατού - λίγο πριν την ελληνική επανάσταση καταπνίγηκαν 2 επαναστάσεις στην Ευρώπη, μια στο Πεδεμόντιο κι άλλη μια κάπου πιο βόρεια. Η Ελλάδα στα πρώτα της βήματα είχε τα ίδια προβλήματα, αλλά ευτυχώς θες λόγω ιστορίας που ξεσήκωσε τον ευρωπαϊκό ρομαντισμό, θες λόγω συμφερόντων διαφόρων κρατών (κυρίως Ρωσσίας σε πρώτη φάση, Αγγλίας, Γαλλίας αργότερα - οι ΗΠΑ δεν έπαιζαν ακόμα, ένα μάτσο βλάχοι που σκότωναν βουβάλια ήταν).
Έτσι λοιπόν, ανιστόρητε [ξανά] Γαβριήλ, σαφέστατα υπήρχε διεθνής οργανισμός που αναγνώριζε τα (ευρωπαϊκά) κράτη και τα προστάτευε μάλιστα ενεργητικά όποτε κινδύνευαν από εσωτερικά κινήματα. -
gavriil1
ευτυχώς που είχαμε και αυτούς γιατί σήμερα θα μίλαγες τούρκικα και θα προσκύναγες ραγιάς τον κάθε πασα ως αφέντή σου. Καλά για μετανάστευση στην Αμερική ούτε λόγος.
-
n.
Εαν στοχευαν αμμαχο λαο, φυσικα και ηταν. Ποτε ειπα εγω οτι δεν ηταν? Οταν πας να ριξεις μια κυβερνηση οταν δεν εχεις κυβερνηση, εισαι τρομοκρατης. Αυτος ειναι ο ορισμος του τρομοκρατη. Η μονη διαφορα ειναι οτι τοτε δεν υπηρχε ΟΗΕ να αναγνωρισει κρατη ή οχι.
Κατ' αρχήν, ο ορισμός που παρέθεσες δεν κάνει λόγο για αμάχους, αλλά μιλάει γενικά για εκείνους που προσπαθούν να ρίξουν κυβερνήσεις. Ο ορισμός αυτός φυσικά μπάζει από παντού. Συμφωνα με αυτόν δεν υπάρχει αντάρτης, μαχητής της ελευθερίας, μόνο τρομοκράτης....
Φίλε μου Γαβριήλ, την ελευθερία μας τη χρωστάμε σε 'τρομοκράτες', γιατί οι δικοί μας πρόγονοι και κλέψανε, και διαγούμισαν, και ανομίες έκαναν, και σφαγές(γιατί να το κρύβουμε), και ομήρους σκότωσαν. Αλλά ξέρεις κάτι; Δίχως αυτά δε γίνεται αντάρτικο, δε γίνεται ΑΓΩΝΑΣ, δε γίνεται λευτεριά. Σίγουρα καλύτερο θα ήταν να μην είχαν γίνει, αλλά είναι απολύτως αδύνατο.
Όταν πολεμάς γυμνός εναντίον ντυμένου, φτωχός εναντίον πλούσιου, σκλάβος εναντίον δυνάστη, άοπλος εναντίον 'αστακού', δεν έχεις άλλα μέσα.
Γενικά πάντως, ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό το quote, τώρα λοιπόν γνωρίζουμε ότι κατά τη γνώμη σου οι αγωνιστές του '21 ήταν τρομοκράτες. Ο Μέτερνιχ τώρα δικαιώνεται!
-
εαν ησουν Προεδρος των Ηνωμενων Πολιτειων της Αμερικης στις 12 Σεπτ. 2001, τι θα εκανες μεχρι σημερα για την παταξη της τρομοκρατιας (εαν καν δεχεσαι οτι υπαρχει στον πλανητη γη)?
Δυο πραγματακια θα εκανα.
- Θα εδινα εντολη να βρεθει πως διαολο μπηκαν οι τρομοκρατες στη χωρα μου και πηραν τα αεροπλανα ριχνοντας τα στους πυργους και στο Πενταγωνο με χαρακτηριστικη ευκολια.
Εγινε αυτο και με το παραπανω.
Σωστά, έγινε. Και απέδειξε οτι το σύστημα είχε μερικές τεράστιες τρύπες. Σαν αποτέλεσμα της πεποίθησης των ΗΠΑ ότι (όπως και στον Β'ΠΠ, είναι πάρα πολύ μακριά για να κινδυνεύσουν)
2)Θα κοιταζα να βρω τι σκατα φταιει στη πολιτικη της χωρας μου εναντι του υπολοιπου κοσμου και γιατι ολοι σχεδον οι λαοι (αι ειδικοτερα οι Μουσουλμανοι αν θελεις) ειναι εναντιον της χωρας μου, και με ενα διαγγελμα θα αλλαζα την πολιτικη αυτη προς το δικαιωτερο.Πριν ρωτησεις τι ειναι το δικαιωτερο θα στο πω με δυο πολυ απλες φρασεις.
α)Θα φροντιζα ωστε η χωρα μου να μην ανακατευεται στα εσωτερικα αλλων χωρων και θα σταματουσα να το παιζω νταβατζης και χωροφυλακας του πλανητη.Αυτο εγινε και γινετε συνεχεια. Οι απαντησεις:
Ο λογος που οι εξετρεμειστες του Ισλαμ μας μισουν ειναι λογο του οτι ειναι εναντια της ελευθεριας και δημορκατιας και χρισημοποιουν την θρησκεια (ή διαφορα αυτης) ως ενα αλλο προβλημα και προσχημα.
Δεν εχεις να κανει τιποτε με το ανακατωμε σε αλλες χωρες, και πριν μπουμε στο Ιρακ παλι μας μισουσαν. Και 'μας' συμπεριλαμβανει και εσας!
Με το παραπάνω επιχείρημα δείχνεις πόσο ρηχά βλέπεις τα πράγματα.
Είναι εναντίον της ελευθερίας επειδή έχουν δικό τους σύστημα αξιών?
Μήπως θα πρέπει να διαβάσεις και λίγο (και να μην ακους μόνο τι σου λένε οι άλλοι ακροδεξιοί περί Ιστορίας της Μέσης Ανατολής και της Αραβίας?
Μπας και καταλάβεις τι είναι οι Αραβες, πως ξεκίνησε το Ισλάμ, ποιές είναι οι αξίες του ώστε να καταλάβεις ότι κάποιος σε μισει μόνο αν τον έχεις ξεσκίσει. Οχι για την πλάκα του...β)Θα εβαζα τους ανθρωπους πανω απο τα κερδη:
Αυτο (εαν καν υπαρχει ως θεμα) πως εχει να κανει τιποτε με την τρομοκρατια?
Η καταπίεση των Αράβων όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να κάνουν business οι Δυτικές χώρες (άρα και κέρδη) μας έχει οδηγήσει στο σημερινό αδιέξοδο. (δεν είναι newsflash, είναι ιστορικό στοιχείο)
Τερμα κυριοι οι ΗΠΑ δε θα ξανακανουν ή ανακατευτουν σε πολεμο για να τα κονοματε εσεις.
Newsflash for you: Οι πολεμοι κοστιζουν, δεν κανουν κερδη.
'Πόλεμος πατήρ πάντων' έλεγαν οι αρχαίο ημών πρόγονοι Γαβριήλ.
Ο πόλεμος απαιτεί υλικά και όπλα. Αυτά τα αγοράζει η Κυβέρνηση. Οι εταιρείες που τα κατασκευάζουν κάνουν τρελά κέρδη. Και η οικονομία είναι μια χαρά. Διάβασε και λίγο Γκάλμπρεηθ, θα μάθεις διάφορα.και για μηνει σχετικο το θεμα
Tρια πολυ απλα πραγματα και μια προειδοποιηση:
- Επιστροφη των προσφυγων στις εστιες τους και στη περιπτωση που δε τους γουσταρω αποζημιωση για τις περιουσιες που εχασαν απο το 1948 και δωθε.
οριστε? Μηπως θες να τους κανουμε μασαζ καθε 2 ωρες? Με καφε γλυκο με γαλα?
Ωραία ιδέα. Κάνουμε μια εταιρεία που να πουλάει υπηρεσίες μασάζ να πάρουμε το συμβόλαιο?
2)Επιστροφη ολων των κατεχομενων εδαφων (Δυτ.Οχθη του Ιορδανη της Αν.Ιερουσαλημ συμπεριλαμβανομενης, λωριδα της Γαζας, Υψωματα του Γκολαν), καταργηση ολων των οικισμων απο τα κατεχομενα, με μια κουβεντα επιστροφη στα προ του 1967 συνορα.
Newsflash for you: Το Ισραηλ βγηκε απο την Γαζα και απο τον Λιβανο. Και ποιο το αποτελεσμα? More terror by those a$$es. Εσυ που εισουν οταν εγιναν αυτα?
Τελος, κοιτα ξανα την ερωτηση μου. Μπαινουν οι Χεζμπολα και σκοτωνουν στρατιωτες μου στο εδαφος μου και παιρνουν ομηρους και εγω τους δινω γη που την εχω ηδη δωσει? Πας καλα? Αυτη ειναι η αντιδραση σου ως Ολμερτ? Ουτε μια ωρα δεν θα εμενες ζωντανος ως προθυπουργος.
Δωρεάν συμβουλή. Η Ιστορία ΔΕΝ είναι αυτή που βλέπεις στις Ειδήσεις των 6....
3)Συμφωνια για ιδρυση Παλαιστινιακου κρατους και υπογραφη συνθηκων και συμφωνιων καλης γειτονιας κλπ κλπ.
Αυτο ουτε ο Κλιντον δεν μπορεσε να το λυσε. Τοτε που οι Ισραηλινοι εδιναν και κ@λ@ στον Αραφατ. Τετοιο καθηκι τρομοκρατης ηταν. Μονο τρομο ηθελε και τιποτε αλλο. Την δηθεν γη την χρισημοποιουσε για προσχηματα.
Τελος, στο θεμα: Το Παλαιστινιακο κρατος και η αναγνωριση αυτου τπο τον ΟΗΕ ειναι δουλεια των Παλαιστινιων οχι του Ολμερτ.
Δυστυχώς φαινεται ότι δεν έχεις ιδέα για το τι γίνεται στην Μέση Ανατολή και δεν θες να μάθεις κιόλας. Κακό για σένα...
Και η προειδοποιηση:
Το Ισραηλ μετα τα παραπανω συμμορφωθηκε πληρως με τους κανονες του Διεθνους δικαιου, υποσχεθηκε δε οτι θα τηρησει τη διεθνη νομιμοτητα.Προειδοποιει δε οτι απο εδω και περα δε θα ανεχτει κανενος ειδους ενεργειες που θα θεσουν σε κινδυνο την εσωτερικη του ασφαλεια.
Αν μπορουσαν να γινουν τα παραπανω και εξακολουθουσε η τρομοκρατια εναντι των ΗΠΑ ή του Ισραηλ νασαι σιγουρος οτι οοοολοι εδω εν μια νυκτι θα γινομαστε φιλοαμερικανοι και φιλοισραηλινοι.
Τοσο απλα ειναι τα πραγματα Γαβρηλακο.....
Σιγουρα. Και μετα ξυπνησες.
Αυτός μπορεί και να κοιμάται ακόμη. Εσυ σίγουρα υπνοβατείς Γαβριήλ μου!
-
Λιβανέζος τρομπετίστας μιξάρει τη μουσική του με τους ήχους των ισραηλινών βομβών.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να μου ζήσεις φουστανελά παλιοτρομοκράτη!Ε ρε ξεπεσμός.....
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά το ακόλουθο λήμμα:
Ανδρούτσος, Κατσαντώνης, Καραϊσκάκης, Μπότσαρης, Αθανάσιος Διάκος ήταν τρομοκράτες και θα έπρεπε να διακοπεί ο δηλητηριασμός των ελληνικών παιδικών ψυχών που μαθαίνουν γι' αυτούς στα σχολεία.
Τόση μανία πια για τα δολαριάκια;
**Edit. **Προς τον από πάνω ανιστόρητο...
Μπορεί να μην υπήρχε τότε ΟΗΕ, αλλά υπήρχε κάτι πολύ βαρύτερο: η Ιερά Συμμαχία. Όποιος εκείνη την εποχή επιχειρούσε να ξεκινήσει εθνοαπελευθερωτικές επαναστάσεις γινόταν εχθρός της νομιμότητας και αντιμετωπιζόταν από όλες τις αυλές της Ευρώπης ως κοινός εγκληματίας με αποστολή στρατού - λίγο πριν την ελληνική επανάσταση καταπνίγηκαν 2 επαναστάσεις στην Ευρώπη, μια στο Πεδεμόντιο κι άλλη μια κάπου πιο βόρεια. Η Ελλάδα στα πρώτα της βήματα είχε τα ίδια προβλήματα, αλλά ευτυχώς θες λόγω ιστορίας που ξεσήκωσε τον ευρωπαϊκό ρομαντισμό, θες λόγω συμφερόντων διαφόρων κρατών (κυρίως Ρωσσίας σε πρώτη φάση, Αγγλίας, Γαλλίας αργότερα - οι ΗΠΑ δεν έπαιζαν ακόμα, ένα μάτσο βλάχοι που σκότωναν βουβάλια ήταν).
Έτσι λοιπόν, ανιστόρητε [ξανά] Γαβριήλ, σαφέστατα υπήρχε διεθνής οργανισμός που αναγνώριζε τα (ευρωπαϊκά) κράτη και τα προστάτευε μάλιστα ενεργητικά όποτε κινδύνευαν από εσωτερικά κινήματα.Μα τι λεμε τώρα...
Τι είναι αυτά που λες!!! Η ιστορία έχει εύρος 300 ετών, αυτό είναι ΟΛΟ.
Μα τω θεώ, θα ήθελα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ζήσω λίγο στο ΑΜΕΡΙΚΑ να δω τι σκατα μαθαίνουν στα σχολεία, τι αηδίες τους δείχνουν στις ειδήσεις και τι σοι βιβλία διαβάζουν. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
Τώρα για αυτή την ελληνική και ευρωπαική ιστορία που παραθέτεις, να είσαι σίγουρος ότι και να την διαβάσει, δεν θα καταλάβει. Περιέχει έννοιες που δεν τις κατανοεί ο μέσος χελινοαμερικάνος. -
n.
Εαν στοχευαν αμμαχο λαο, φυσικα και ηταν. Ποτε ειπα εγω οτι δεν ηταν?
.Έλεος αμάν πια. Βγάλε τις παρωπίδες και δες τα πράγματα από όλες τις πλευρές.
Με το δικό σου σκεπτικό και οι 'Αμερικανοί' όταν έκαναν πόλεμο με τους Εγγλέζους (Για να ελευθερωθούν από αυτό που θεωρούσαν σκλαβία και να μπορείς εσύ τώρα να γράφεις αυτά που γράφεις από εκεί) σήμερα θα χαρακτρηρίζονταν τρομοκράτες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
gavriil1ευτυχώς που είχαμε και αυτούς γιατί σήμερα θα μίλαγες τούρκικα και θα προσκύναγες ραγιάς τον κάθε πασα ως αφέντή σου. Καλά για μετανάστευση στην Αμερική ούτε λόγος.
Σάββα δεν άλλαξε τίποτα. Αντί να προσκυνά τον Τούρκο προσκυνά τον νέο του αφέντη.
Κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς νοιώθουν καλύτερα (πιο προστατευμένοι αν θες) κάτω από κάποιον αφέντη.
Η ελευθερία, με την έννοια όχι του γράφω στο διαδίκτυο και έχω τηλεόραση και πάω βόλτα και έχω σούπερ μάρκετ στη γειτονιά μου είναι μια λέξη απλά και τίποτα παραπάνω για μια κάστα ανθρώπων - ραγιάδων.
Nέος αραβοϊσραηλινός