-
ε όχι να τα βάζετε και με τα ιερά....!!!!
Νιτρο ζεις και μας οδηγείς... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για μένα 'απελευθέρωση' και για τα δύο φύλα είναι η αποβολή των -γνωστών πια- συμπλεγμάτων και στερεοτύπων που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Ένα κοινωνικοψυχολογικό reboot, ας πούμε.καλά.. τόσο ωραία ερώτηση και μόνο αυτά έχεις να πεις?
Για ρίξε και μια ανάλυση!!! Ποια είναι τα γνωστά συμπλέγματα? -
Ο χρήστης salome έγραψε:
καλά.. τόσο ωραία ερώτηση και μόνο αυτά έχεις να πεις?
Για ρίξε και μια ανάλυση!!! Ποια είναι τα γνωστά συμπλέγματα?Αχ, ρε Σαλώμη, βαριέμαι να γράφω!
ΟΚ, επιγραμματικά και με τυχαία σειρά μερικά που θυμάμαι αυτή τη στιγμή:
Γυναίκες
- Πρέπει να πουλήσω ακριβά το κορμί μου. Όσο πιο όμορφη είμαι τόσο πιο πλούσιο δικαιούμαι να έχω.
- Ο προορισμός της γυναίκας είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Αν δεν το κάνει θεωρείται αποτυχημένη ως γυναίκα.
- Οι άνδρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες. Πρέπει να τους εκμεταλλεύεσαι όποτε μπορείς για να μη στη φέρουν αυτοί πρώτα.
- Οι άνδρες είναι εντελώς ανώριμοι σε αντίθεση με τις γυναίκες που περίπου γεννιούνται ώριμες. Πρέπει λοιπόν να τους βάζουν σε τάξη γιατί μόνοι τους θα τα κάνουν μαντάρα.
- Οι άνδρες είναι 'εκ γονιδίων' πολυγαμικοί. Αν τους αφήσεις θα σε κάνουν τάρανδο. Κάθε άνω του μετρίου γυναίκα είναι πιθανός 'στόχος', άρα και 'εχθρός'.
- Είναι αποκλειστική ευθύνη του άνδρα να πλησιάσει τη γυναίκα. Αν μια γυναίκα δείξει πρώτη ενδιαφέρον θεωρείται 'εύκολη'.
- Οι άνδρες δεν ξεπερνούν ποτέ τη μητέρα τους. Πάντα θα κυριαρχεί στη ζωή τους.
- Μια γυναίκα σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον εργασίας είναι by default αδικημένη, οπότε γι'αυτήν όλα επιτρέπονται.
Άνδρες
- Το σύνδρομο του 'Alpha Male' ('κόκορα' δηλαδή)
- Όλες οι γυναίκες είναι π*****ες (χωρίς άλλο σχόλιο).
- Οι άνδρες είναι 'εκ γονιδίων' πολυγαμικοί. Άρα η ανδρική απιστία είναι 'δικαιολογημένη'.
- Οι άνδρες είναι οι 'κουβαλητές' και οι γυναίκες οι 'νοικοκυρές' (σε διάφορες διαβαθμίσεις).
- Όλες οι γυναίκες έχουν ως απώτερο σκοπό το γάμο και αν μας θεωρούν 'καλή περίπτωση' θα κάνουν το παν να μας τυλίξουν.
- Όσο πιο πολλά λεφτά έχω τόσο καλύτερη γυναίκα μπορώ να 'χτυπήσω'.
- Όσο φτύνεις μια γυναίκα τόσο περισσότερο 'κολλάει'.
- Οι γυναίκες 'εκ γονιδίων' δεν παίζονται στα ψέμματα και στις μηχανορραφίες. Το 'θηλυκό μυαλό' δηλαδή. (ξέρεις πόσους άνδρες έχω δει να έχουν τέτοιο μυαλό; )
Και τα δύο φύλα
- Αν είσαι μόνος σου για παραπάνω από 2-3 βδομάδες είσαι αποτυχημένος και περιθωριακός.
- Η 'σωστή' γυναίκα πρέπει να κοιτάει πρώτα το γάμο της και τα παιδιά της εις βάρος του εαυτού της αν χρειαστεί.
- Η μητρότητα είναι κάτι σαν 'ιερό προνόμιο' που αποδίδεται αυτόματα σε κάθε γυναίκα μόλις γεννήσει ενω η πατρότητα δεν σημαίνει και πολλά πράγματα.
- Δεν μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα.
- Η 'σχέση' πρέπει να είναι πάνω απ'όλους και απ'όλα, ακόμα και από άψυχα ή αφηρημένα πράγματα όπως εργασία, αυτοκίνητο, χρήματα κτλ. Παρατηρείται και στα δύο φύλα.
- Ο άνδρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα (τώρα πως συνάδει αυτό με το γεγονός ότι οι γυναίκες ζουν κατά μέσο όρο περισσότερο...)
- Ο άνδρας πρέπει να είναι σε όλα ίσος ή ανώτερος από τη γυναίκα.
- Μια σχέση πάει καλά όσο υπάρχει 'πάθος' και 'χημεία' και δεν πα'να πλακωνόμαστε σε όλα τα άλλα. Αν το 'πάθος' κάνει 'κοιλιά' πάμε γι'άλλα.
Λοιπόν, Σαλώμη, σου άρεσε η 'ανάλυση'; Αυτά προς το παρόν κατάφερα να θυμηθώ. Φαντάζομαι πως θα κρατήσουν το θέμα ζωντανό για καμμιά 10αριά σελίδες.
Α, και μην αρχίσετε, δεν είπα ούτε ότι ισχύουν για όλους ούτε ότι εγώ τα ασπάζομαι. Απλά είναι τα πιο διαδεδομένα στερεότυπα που έχω καταφέρει να 'απομονώσω' από συζητήσεις και συμπεριφορές.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Θα διαφωνήσω μαζί σας. Οι Ελληνίδες δεν ξύπνησαν μία μέρα και 'την είδαν' από μόνες τους. Εσείς φταίτε!!Εσείς μας κακομαθαίνετε, εσείς ανέχεστε τα καπρίτσια και τις ξυνίλες. Εσείς θέλετε να σας εκμεταλλευόμαστε.
Είδες η π*****α η καψούρα τι κάνει;
π.χ. Βλέπετε μία κοπέλα όλο πόζα και σνομπαρία. ε τι την κυνηγάτε σαν μην πω τι? ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ! Μην την κοιτάτε καν! Εσείς της δίνετε αξία για να συνεχίσει. Εαν το κάνουν όλοι οι αντρες αυτό, θα δείτε πώς θα αλλάξουν συμπεριφορά όλες!
Αυτό το εφαρμόζω κατά γράμμα τα τελευταία χρόνια. Τελικά κατέληξα να έχω λιγότερες 'κατακτήσεις', αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Να φέρεστε καλά σε εκείνες που το αξίζουν.
Αυτό πάει και σ'εσάς. Να φέρεστε καλά στους άνδρες που το αξίζουν, όχι να τρέχετε στους παλιολεβιέδες.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Té åííïåßôå ìå ôïí üñï 'áðåëåõèÝñùóç'? Ôé óçìáßíåé áõôü ãéá åóÜò Þ ôé èá èÝëáôå íá óçìáßíåé?Íá ðÜøåôå íá óêÝöôåóôå áí ôï ðáëçêÜñé ðïõ ãíùñßóáôå åßíáé ùñáßïò ìå êïõóôïýìé óôçí åêêëçóßá ðñéí êáí ðåñÜóïõí ìåñéêÝò ìÝñåò ó÷Ýóçò ,íá áöÞóåôå åðéôÝëïõò ýóç÷ç ôçí ìáò , åßíáé ç ìÜíá ìáò, áõôÞ ìáò ãÝííçóå äåí öõôñþóáìå ,ïýôå êáé åóåßò öáíôÜæïìáé ?
Êáé åðéôÝëïõò óêåöôåßôå êáé ëßãï :
øÜ÷íïíôáò ãéá áðïêáôÜóôáóç ,áðïêáôÜóôáóç èá âñåßôå.
Ãéáôß áõôü äåí ôï Ý÷åôå îåðåñÜóåé .
ÆÞóôå êáé ëßãï ôçí æùÞ øÜ÷íïíôáò êáé êÜôé ôï äéáöïñåôéêü áðü ôéò ìðïõìðïõíßåñåò êáé ôéò áíèïäÝóìåò .....
¼óï ãéá ôï ôé èá èÝëáìå áðï ìéá ãõíáßêá ?Íá åßíáé ç ßäéá êáé ü÷é íá áíáñùôéüìáóôå áí åßíáé ç ßäéá ìå áõôÞí ðïõ ãíùñßóáìå ðñéí 6 ìÞíåò
Ìéá ó÷Ýóç óçìáßíåé êÜíù ôïí Üëëï/ç íá íßùèåé üìïñöá êáé èá ìå êÜíåé êáé áõôüò /ç ãéáôß ãïõóôÜñåéò áõôü ðïõ åßíáé êáé ü÷é áõôü ðïõ ìðïñåß íá ãßíåé.
Åðßóçò ôï íá ëÝôå êáèáñÜ ôé èÝëåôå ,äåí åßíáé íôñïðÞ!! -
Παιδιά, μήπως ο όρος 'απελευθέρωση' δεν είναι ακριβώς δόκιμος τώρα; Βλέπετε, υπάρχει κίνδυνος να σκάσει κάνας μ@λ@κ@ς και ν'αρχίσει να βομβαρδίζει από'δω κι από'κει στα πλαίσια κάποιας 'OPERATION FEMININE FREEDOM'.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ÐáéäéÜ, ìÞðùò ï üñïò 'áðåëåõèÝñùóç' äåí åßíáé áêñéâþò äüêéìïò ôþñá; ÂëÝðåôå, õðÜñ÷åé êßíäõíïò íá óêÜóåé êÜíáò ì@ë@ê@ò êáé í'áñ÷ßóåé íá âïìâáñäßæåé áðü'äù êé áðü'êåé óôá ðëáßóéá êÜðïéáò 'OPERATION FEMININE FREEDOM'.??????????????????????????
-
Ο χρήστης o gskarmou ανάμεσα σε πολλά και ενδιαφέροντα έγραψε:
Όσο για το τι θα θέλαμε απο μια γυναίκα ?Να είναι η ίδια και όχι να αναρωτιόμαστε αν είναι η ίδια με αυτήν που γνωρίσαμε πριν 6 μήνεςΑμάν Γιάννη, να ήξερες τι πληγή έξυσες τώρα...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Παιδιά, μήπως ο όρος 'απελευθέρωση' δεν είναι ακριβώς δόκιμος τώρα; Βλέπετε, υπάρχει κίνδυνος να σκάσει κάνας μ@λ@κ@ς και ν'αρχίσει να βομβαρδίζει από'δω κι από'κει στα πλαίσια κάποιας 'OPERATION FEMININE FREEDOM'.
??????????????????????????
Κατά το 'Operation Iraqi Freedom'.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
¼óï ãéá ôï ôé èá èÝëáìå áðï ìéá ãõíáßêá ?Íá åßíáé ç ßäéá êáé ü÷é íá áíáñùôéüìáóôå áí åßíáé ç ßäéá ìå áõôÞí ðïõ ãíùñßóáìå ðñéí 6 ìÞíåò
ÁìÜí ÃéÜííç, íá Þîåñåò ôé ðëçãÞ Ýîõóåò ôþñá...
MåãÜëç ??
¼óï ãéá ôï Éraqi freedom ..... -
Έτσι, έτσι, έτσι...
-
!!! Τι να πω βρε παιδιά! Οι αντιδράσεις σας δείχνουν ανθρώπους καραβοτσακισμένους από τις γυναίκες 'predators'!! (καμία σχέση με τον φίλο μας εδώ μέσα έτσι?)
Μήπως υπερβάλλετε λιγάάάάκι??
Όσο για τα περιοδικά που μας παρασύρουν, ωραίες οι απόψεις σου kyan! Σε ποιό τεύχος του Νίτρο βρήκες αυτά τα περί απελευθέρωσης είπαμε????? -
Καλημερα σας!!!
Θα συμφωνήσω με τον kyan σε όλα εκτός από:
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όσο φτύνεις μια γυναίκα τόσο περισσότερο 'κολλάει'.Αυτό φίλε μου ισχύει και για τα δύο φύλα.
Γι'αυτό κιόλας οι άντρες τρελένονται με τις σνομπαρίες... (συνήθως)
Είπαμε...γραμματόσημο...Πάντως, απ' ότι βλέπω Mavrogati, δεν είμαι ο μόνος που πιάνω δουλειά πρωί πρωί (σήμερα ήρθα στις 7:00 )
-
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Όσο για τα περιοδικά που μας παρασύρουν, ωραίες οι απόψεις σου kyan! Σε ποιό τεύχος του Νίτρο βρήκες αυτά τα περί απελευθέρωσης είπαμε?????Χμμμμ... Το περίμενα.
Νομίζω πως είπα ότι δεν είναι οι 'απόψεις' μου, ούτε τα πιστεύω ούτε τα γενικεύω. Ελπίζω να διάβασες όλο το μήνυμά μου πριν αρχίσεις να γρατσουνάς.ΥΓ: Σου φαίνομαι να διαβάζω Νίτρο; Αν ναι, πρέπει να πάω για ...ψυχανάλυση!
-
markvag, πρωί πρωί στον ΟΤΕ πιάνουμε δουλειά!! αχ βαχ...
(και μην αρχίσετε τώρα τα σχόλια για τον Οργανισμό!! )kyan, δε μου φαίνεσαι για τύπος του Νίτρο!
Βέβαια για να ακριβολογώ, περισσότερο έμοιαζε για άρθρο του Cosmopolitan!!! -
Βέβαια για να ακριβολογώ, περισσότερο έμοιαζε για άρθρο του Cosmopolitan!!!
Μπουαααααχαχαχαχαχα!
Η αλήθεια είναι ότι έβαλα μια φίλη μου να το συντάξει.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι έβαλα μια φίλη μου να το συντάξει.Mπήκα στα πολύ γρήγορα και δεν γράφω τίποτε αλλο, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο!! (με τρώνε τα χέρια μου)
Καλά ρε!!! Εβαλες την γραμματέα σου να σου γράψει το άρθρο??
-
αααααααααααααα!!! kyan έχεις και γραμματέα????????? Στέλεχος είσαι?????
έχεις και ακριβό αμάξι??? Πως σε αντιμετωπίζει η γραμματέας σου λοιπόν? Σε πλευρίζει??? -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Καλά ρε!!! Εβαλες την γραμματέα σου να σου γράψει το άρθρο??Ε, καλά, για τυχαίο με πέρασες;!
Πολύ ικανή κοπέλα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καλά τα καταφέρνει σε ό,τι της ζητήσω να μου κάνει....Είμαι ξεδιάντροπος, έτσι;
-
!!! Τι να πω βρε παιδιά! Οι αντιδράσεις σας δείχνουν ανθρώπους καραβοτσακισμένους από τις γυναίκες 'predators'!! (καμία σχέση με τον φίλο μας εδώ μέσα έτσι?)
Μήπως υπερβάλλετε λιγάάάάκι??
Όσο για τα περιοδικά που μας παρασύρουν, ωραίες οι απόψεις σου kyan! Σε ποιό τεύχος του Νίτρο βρήκες αυτά τα περί απελευθέρωσης είπαμε?????ακου να δεις
προσεχε που χρησιμοποιειης το ονομα μου γιατι δεν θα παμε καλα...
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)