-
Φίλε CARυοθραυστης,
δεν ειπα οτι εχουν πιο υψηλό όριο
αλλά οτι εχουν καλυτερη αντιδραση στο οριο.
Νομιζω οτι σε αυτο θα συμφωνεις -
project940
το ερώτημα ειναι ομως είναι το εξής: τι εννοείς εσύ ως 'όριο' και τι εννοώ εγώ ως όριο.(δεν το πάω προσωπικά ε, γενική ειναι η τοποθέτηση).
Πάντως στο οτι στα ράλλυ δεν υπάρχει ούτε ένα πισωκίνητο κάτι θα σημαινει.
καμμια φορά στην πιστα χαλάει την παράδοση λιγο η BMW αλλά οχι συχνά.
Και βεβαίως βεβαιώς αναφέρομαι σε αυτοκίνητα παραγωγώς και οχι πρωτότυπα.
-
Για καλό συντελεστή τριβής (πίστα) = πίσω κίνηση
Για χαμηλό συντελεστή τριβής (χώμα/χίονι) = τετρακίνησηΠοιος θυμάτε το 1993 στο DTM που οι 155 2.5 V6 Q4 κερδίζαν
με άνεση στην βρόχη και έχαναν στο στεγνό... και πρίν από τους
αγώνες χορεύανε το χόρο της βροχής -
Φανταζομαι τετρακινηση καλυτερη προσφυση (καλη για χωμα χιονι)
- περισσοτερες απωλειες (για πιστα)
θα συμφωνησω απολυτα
-
http://s111.photobucket.com/albums/n154 ... Alfa%208c/

-
Απιστευτα όμορφη είναι!
-
πολυ καλό!
-
-
Την αγαπάω!! Είναι πολυ
-
Αυτό μάλιστα.
-
χιουνται κουπε μου θυμιζει
-
Άντε να το βγάλουν και στην παραγωγή γιατί τέτοια σχέδια πρέπει να στολίζουν τους δρόμους και τις πίστες και όχι μόνο τα περιοδικά
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
χιουνται κουπε μου θυμιζειΑν το coupe είχε βγει με άλλο σήμα, θα το έλεγες με θαυμασμό.
-
Την ομορφιά και την μοναδικότητα την έχει, το κάτι επιπλέον από τους ανταγωνιστές θα το έχει; εδώ και καιρό θέλω μια πραγματικά AR, να διαθέτει μόνο τα κορυφαία χαρίσματά της και κανένα από τα σπαστικά τερτίπια της.
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Την ομορφιά και την μοναδικότητα την έχει, το κάτι επιπλέον από τους ανταγωνιστές θα το έχει; εδώ και καιρό θέλω μια πραγματικά AR, να διαθέτει μόνο τα κορυφαία χαρίσματά της και κανένα από τα σπαστικά τερτίπια της.Μακάρι.
Αν και (χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης) συνήθως όλες οι κυρίες με προσωπικότητα έχουν και τα τερτίπια τους έστω και σε μικρό βαθμό.
Έστι για να σε πορώνουν να σε κάνουν πιο δικό τους βρε παιδί μου και για να μη ξεχάς τι οδηγείς. -
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Την ομορφιά και την μοναδικότητα την έχει, το κάτι επιπλέον από τους ανταγωνιστές θα το έχει; εδώ και καιρό θέλω μια πραγματικά AR, να διαθέτει μόνο τα κορυφαία χαρίσματά της και κανένα από τα σπαστικά τερτίπια της.Μάλλον θα είναι κάτι παραπάνω. Μεγάλο μέρος του αυτοκινήτου είναι Ferrari.
-
Aς βγει επιτέλους στην παραγωγή!
Δεν είναι δυνατόν να κρατάς στα χέρια σου τέτοιο κόσμημα και να το περιφέρεις τόσα χρόνια τώρα,προς άγραν και καλλιέργεια φημών και ονειρώξεων...
Πάντως,στα μάτια μου φαντάζει ως το ωραιότερο αυτοκίνητο που θυμάμαι τα τελευταία 20 χρόνια και βάλε...
-
Τρομερή, όσο περνάει καιρός μου αρέσει όλο και περισσότερο...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Aς βγει επιτέλους στην παραγωγή!Δεν είναι δυνατόν να κρατάς στα χέρια σου τέτοιο κόσμημα και να το περιφέρεις τόσα χρόνια τώρα...
Αυτό ακριβώς είναι που με φοβίζει μήπως τελικά μείνει στην ιστορία σαν -ακόμα- ένα Alfa Romeo πρωτότυπο που ποτέ δεν κυκλοφόρησε στην παραγωγή
Υγ. Χιουντάι κουπέ?
-
Θα βγει σε 500 τεμαχια
250 κλειστο και 250 ανοιχτο
νομιζω αρχες 2007
Alfa Romeo 8C Competizione/8C Spider