-
Δε διαφωνώ, μόνο που παραβλέπεις το ό,τι στέλνω SMS αρκετά σπάνια, ώστε (α) να μην με απασχολεί η ταχύτητα πληκτρολόγησης (β) να με απασχολεί η αλλαγή της φιλοσοφίας του user input προς τη συσκευή (δηλ. στον Η/Υ να πληκτρολογώ 'σφαίρα' με το πληκτρολόγιο αλλά στο κινητό να πρέπει να κάνω κόλπα με το 'joystick', φαντάσου να μην είχαμε πληκτρολόγιο στους Η/Υ και να είχαμε ένα αντίστοιχο σύστημα και να επιλέγαμε τις λέξεις από μενού...) (γ) να θέλει πολύ χρόνο για να μάθει (διότι με 7-8 μηνύματα το μήνα θα πάρει κανένα χρόνο να μάθει τις δικές μου λέξεις, και σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μου έχει σπάσει τα νεύρα)
Θα πάω σήμερα να δοκιμάσω το Κ750 αλλά το βλέπω απίθανο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στις 8 θα είμαι γκέι...φαντάζομαι την έκπληξη αυτού που θα το διάβασε...Πριν αρκετό καιρό, έστειλα με T9 σε μια Αγγλίδα φίλη το εξής μήνυμα: Is Jordan (ο σύζυγος της) ΟΚ? Και μου απαντάει 'Which Korean?'
Καλό και άγιο το Τ9, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάς το μήνυμα πριν το στείλεις...
-
Ουτε εγώ το συμπαθώ το Τ9... Gimmick...
-
Αυτούς εκει στην ΤΙΜ θα τους @#$%^&* Για Κ750 θα πρεπει να περιμενω, λεει, μεχρι το τελος της ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗΣ βδομαδας (και παλι οχι σιγουρα... ) Τι τα βαζουν τα κινητα προσφορα αμα ειναι να μην εχουν διαθεσιμοτητα; (το κινητο ειναι μη διαθεσιμο απο την ΠΡΩΤΗ μερα της προσφορας... ) Εκτος αν το κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτο (στο μεταξυ σε οποιοδηποτε αλλο καταστημα πλην ΤΙΜ stores το Κ750 υπαρχει κανονικα διαθεσιμο... , αλλά χανω την επιδοτηση )
Τεσπα, μου προτειναν αντ' αυτου το W810 με +60 ευρω. Τι διαφορες εχει ρε παιδια από το Κ750; T' αξιζει τα επιπλεον χρηματα ή να τους στειλω στο διαολο, να μεταφερθω σε καμια αλλη εταιρεια;
-
Τα αξίζει ΜΟΝΟ και μόνο για την κάρτα μνήμης, τα Wxxx έχουν 512 στο πακέτο. Επίσης, έχει περισσότερη ενσωματωμένη και το walkman software. Εγώ θα τα έδινα
Πριν μεταφερθείς σε άλλη εταιρεία, σκέψου τα 'πανέμορφα' vodafone-live ή NEC i-mode κινητά με τις τεράστιες ασυμβατότητες που θα τρώς στη μάπα αν αφήσεις την ΤΙΜ
-
Δεν ξέρω εάν τα αξίζει αλλά οι διαφορές τους είναι ότι το W810i:
[list:1au6bjue]-είναι ένα χρόνο νεότερο μοντέλο
-είναι σειρά W δηλ walkman δυνατότητες
-έχει τηλ κατάλογο 1000 x 24 fields έναντι 500 x 20 fields του Κ750
-έχει 18ΜΒ λιγότερα εσωτερική μνήμη
-έρχεται μαζί με 512ΜΒ καρτούλα μνήμης (αξίας περίπου 45-50 ευρώ)
[/list:u:1au6bjue]
για εμένα καλύτερο είναι το 810 σαφώς. Και στο design. -
Krus
Τα σκεφτηκα αυτο που λες... Αλλά μου την εδωσε η κοροιδια
Τεσπα, ουτως ή αλλως δε με συμφερει ν' αλλαξω γιατι στο εξοχικο μονο με ΤΙΜ εχω σημα....Κατα τ' αλλα οι λειτουργιες ειναι ιδιες; Υπαρχει κατι που να υπερτερει το Κ750; Μου βαζεις ιδεες τωρα.......
elteo
Μου βαζεις πιο πολλες ιδεες τωρα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
KrusΤα σκεφτηκα αυτο που λες... Αλλά μου την εδωσε η κοροιδια
Τεσπα, ουτως ή αλλως δε με συμφερει ν' αλλαξω γιατι στο εξοχικο μονο με ΤΙΜ εχω σημα....Κατα τ' αλλα οι λειτουργιες ειναι ιδιες; Υπαρχει κατι που να υπερτερει το Κ750; Μου βαζεις ιδεες τωρα.......
elteo
Μου βαζεις πιο πολλες ιδεες τωρα...
μόνο στην λίγο χαμηλότερη τιμή. Πουθενά αλλού.
-
Τον Φεβρουάριο πήρα το Κ700i. Είναι λίγο παλιό μοντέλο αλλά είναι από τα τηλέφωνα που υποστήριζε η τότε έκδοση του bluetooth handsfree στο ALTEA μου. Τώρα που υπάρχει νεότερη version για το bluetooth ίσως το αλλάξω.΄
Έως τώρα πολύ ευχαριστημένος.
Επίσης έχω ΤΙΜ 2 in 1 με δύο νούμερα σε μία κάρτα. Έτσι έχω ένα προσωπικό και ένα επαγγελματικό το οποίο στις διακοπές θα το απενεργοποιήσω -
Παρέλαβα επιτέλους το k750i μου. Εκτός από τις εξαιρετικές του δυνατότητες και μπλα μπλα μπλα, έχω πάθει πλάκα με το mp3 player και τον απίστευτο ήχο για τέτοια συσκευή. Αν αποδειχθεί και οικονομικό στην κατανάλωση μπαταρίας, προβλέπω να παροπλίζω λίαν συντόμως το φτηνό mp3 player που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα.
Δύο ερωτήσεις:
α) έχω ακούσει παράπονα για το joystick. Επειδή βλέπω αρκετό κενό γύρω από το joystick, όπου μάλλον θα μαζεύεται εύκολα σκόνη, πόσο εφικτό είναι να το καθαρίσει κανείς;
β) επειδή η συσκευή αγοράστηκε από το εξωτερικό, παρόλο που βλέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες στο sim μου, δεν μπορώ να γράψω ελληνικά. Υπάρχει δυνατότητα να του φορτώσω ελληνικά μέσω δικτύου, ή θα πρέπει να επισκεφτώ το 9βολτο; -
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... h1&zone=ph
Για ψάξε σε αυτή τη σελίδα, θα βρείς πολλά. Καλορίζικο.
-
To ραδιόφωνό του είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ όπως και στο Κ700...
-
Ξεκολάααααααα.
Επειδή πήρες ένα μοντέλο και δε σου βγήκε καλό δε σημαίνει ότι όλα είναι χάλια.
Εξάλου το έχουμε ξαναπεί. Το 750 δεν έχει καμμία σχέση με το 700. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
To ραδιόφωνό του είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ όπως και στο Κ700...Δεν κατάλαβα ότι το είπες ειρωνικά. Όντως είναι εκπληκτικό και το ραδιόφωνό του
-
Tι ειρωνικά ρε παιδιά... Ρε Φραγκίσκε.... Έχω παρεξηγηθεί ...
Είπαμε...εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα με το Κ700 ήταν η μπαταρία...τίποτα άλλο. Και ήταν εξαιρετικό το ραδιόφωνό του όπως και η κάμερα (για τις δικές μου απιτήσεις..).. Ξεκόλλλααααα... -
έχει κανείς Sony Ericsson Κ800?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
έχει κανείς Sony Ericsson Κ800?O kid.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tι ειρωνικά ρε παιδιά... Ρε Φραγκίσκε.... Έχω παρεξηγηθεί ...
Είπαμε...εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα με το Κ700 ήταν η μπαταρία...τίποτα άλλο. Και ήταν εξαιρετικό το ραδιόφωνό του όπως και η κάμερα (για τις δικές μου απιτήσεις..).. Ξεκόλλλααααα...Σε παρεξήγησα παιδί μου.
Καλά, δε θα ξαναγίνει. -
Ε όχι και παιδί σου ρεεε... Ακους εκεί... Το 1972 δεν είσαι γεννηθής;; Σε άλλο θέμα είδα το δίπλωμά σου για αυτό... Θα μπορούσες να σαι αδερφός μου..
By the way...μήπως το δίπλωμα σου γλυστράει που και πού;;; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
έχει κανείς Sony Ericsson Κ800?
O kid.
Το έδωσα πίσω αλλά για πες τι θες..
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]