-
Εγώ δεν θέλω να ξαναδώ την VW. Το αυτοκίνητο και προβλήματα μου είχε βγάλει και η αντιπροσωπεία υπήρξε απαράδεκτη και σε τεχνικό επίπεδο (κακοτεχνίες) και σε επίπεδο εξυπηρέτησης (ήταν ευγενικοί και φιλικοί ΑΛΛΑ έλεγαν ψέματα για βλάβες και επιδιορθώσεις για να τ'αρπάξουν).
Ευτυχώς το πούλησα (VW) και ξέμπλεξα...
-
Φίλε Vasdari εγώ δεν μπορώ να το πουλήσω γιατί δεν έχω απλά προβληματάκια , αλλά προβλήματα ουσίας. Δεν μπορώ να το πουλήσω έτσι!! Τότε θα ήμουν πολύ ανεύθυνος . Νομίζω δεν είναι σωστό να κάνω το ίδιο σ έναν ανυποψίαστο ανθρωπάκο! Μετά θα τα βάλει (και με το δίκιο του) μαζί μου. Ασε που θα το δεί. Το μεταχειρισμένο ΠΑΝΤΑ ελέγχεται από κάτω. Πρέπει οπωσδήποτε να το φτιάξω πριν το δώσω. Εκτός αυτού, δεν τα παρατάω.
-
Θα υποστηρίξω και την άλλη πλευρά για να μην εκπλαγείς στο δικαστήριο. Τα προβλήματα δεν είναι ουσίας. Ακόμα και να αντικαταστήσεις τα εξαρτήματα η αξία τους είναι μηδαμινή συγκρινόμενη με την αξία του αυτοκινήτου. Μπορούν επίσης να τα τρίψουν με σύρμα κουζίνας (στεγνά ή με λάδι) και να γυαλίσουν σαν καθρέφτες. Να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου.
-
Και γιατί δεν τα έτριψαν πριν τπυ το δώσουν για να γλυτώσουν τη φασαρία;
Δεν είναι τοσο εύκολο, μερικά πράγματα, ακόμη και μικροδουλειές - μερεμέτια θέλουν πολύ φασαρία για να γίνουν
Αν δεν ήταν η πρόχειρη πλαστικοποίηση θα έλεγα οτι δεν έδωσαν σημασία, μάλλον όμως έδωσαν, αλλά προσπάθησαν να το κουκουλώσουν
Γιατί δεν άλλαξαν τους δίσκους αφού ΟΛΗ η παρτίδα ήταν ελλατωματική σύμφωνα και με τα γραφόμενα και άλλων κατόχων;
Μάλλον η εταιρία μας έχει γραμμένους τους πελάτες κατα τα φαινόμενα -
Φίλε Λεωνίδα κι από το γιαούρτι αν είναι μουχλιασμένο δεν παθαίνεις τίποτε. Βγάζεις την μουχλα με το κουταλάκι και ξαναγίνετε άσπρο. Και δεν παθαίνεις και τίποτε, θέμα αισθητικής είναι. Το τρώς όμως? ΟΧΙ. Γιατι να φάω εγώ το ΜΑΒΕΡΙΚ στην μάπα? Ακόμη και 1% να χάσω την δίκη , η δίκη είναι πάρα πολύ μακρυά. Στο διάστημα αυτό πάρα πολλοί καταναλωτές , άνθρωποι σαν και μας που δεν τους περισσεύουν, θα έχουν ενημερωθεί για τα προβλήματα αυτά. Απ τη στιγμή που ενημερώθηκαν ας κάνουν το καλύτερο - ότι νομίζουν. Αν κρίνω από την συμπαράσταση των φίλων του φόρουμ πιστεύω ότι η πλειοψηφία επιδοκιμάζει το ότι ενημέρωσα με ντοκουμέντα για τα προβλήματα . Εγώ νομίζω ότι πρέπει όλοι να καταγγέλουν τέτοιες συμπεριφορές εταιρειών. Οποιασδήποτε εταιρείας. Αυτοί χάρηκαν την μέρα που μου τα πήραν. Εγώ κερδίζω ηθικά κάθε μέρα. Και να χάσω που δεν υπάρχει περίπτωση τι έγινε? Καλύτερα από το να με θεωρούν θύμα. Η αξία των ανταλλακτικών για μένα είναι πολύ μεγάλη. Αφού είναι μικρή ας αναλάβει το κόστος αυτός που πρέπει.
-
Πάντως το ανέφερα (και εστειλα και τις φωτό σου) σε φίλο που έχει μαβερικ 3.0 και αυριο θα πάει να το δεί είπε...
Επίσης το έδειξα στον πατέρα μου, ο οποίος με είχε πρήξει να δούμε το μάβερικ τώρα με την προσφορά και έφριξε!!!
Λάντα είχαμε μια 15ετία και δεν είχε σκουριά εκεί!
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους φίλους για την συμπαράσταση.
Η συνέχεια εκτός φόρουμ. Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες του φόρουμ, η ύπαρξη του οποίου είναι πολύ σημαντική και δίνει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου να ενημερωθούν , να ανταλλάξουν απόψεις κλπ
Ως προς το φόρουμ από εμένα
ΤΕΛΟΣ.
-
Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους φίλους για την συμπαράσταση.Η συνέχεια εκτός φόρουμ. Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες του φόρουμ, η ύπαρξη του οποίου είναι πολύ σημαντική και δίνει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου να ενημερωθούν , να ανταλλάξουν απόψεις κλπ
Ως προς το φόρουμ από εμένα
ΤΕΛΟΣ.
Δεν θα μας κρατήσεις ενήμερους σχετικά με τις κινήσεις σου και τις ενέργειες της FORD ?
-
Βέβαια. Δεν το συζητώ! Είμαι υποχρεωμένος φίλε tifozif1.
Θα ενημερώσω για οποιαδήποτε εξέλιξη. -
KYΡΙΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΥΣΤΗΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ MAVERICK!ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ(ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ) ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ 'ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ' ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΑ 140ΚΜ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑ ΣΤΗΝ FORD MOTOR HELLAS ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.ΕΚΕΙ 'ΒΡΗΚΑΝ' ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΣΤΡΑΒΟ, ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΧΤΕΙ Η ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΡΕΜΟΥΛΟ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΞΕ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ 1960 ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ(ΣΥΝΟΛΟ 3) ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ (ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 'ΜΑΡΟΥΛΙ' ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 2 ΜΗΝΕΣ! ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΝΕ ΟΤΙΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!! ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ!!!
-
Ο χρήστης billy_k έγραψε:
KYΡΙΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΥΣΤΗΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ MAVERICK!ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ(ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ) ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ 'ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ' ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΑ 140ΚΜ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑ ΣΤΗΝ FORD MOTOR HELLAS ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.ΕΚΕΙ 'ΒΡΗΚΑΝ' ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΣΤΡΑΒΟ, ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΧΤΕΙ Η ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΡΕΜΟΥΛΟ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΞΕ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ 1960 ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ(ΣΥΝΟΛΟ 3) ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ (ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 'ΜΑΡΟΥΛΙ' ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 2 ΜΗΝΕΣ! ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΝΕ ΟΤΙΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!! ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ!!!Kαλό κουράγιο
Μια ερώτηση μόνο : Πριν παραλάβεις το αυτοκίνητο και πριν πληρώσεις, δεν το πας δοκιμή;
-
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΩ ΔΟΚΙΜΗ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ...ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΙΩΤΕΩΝ ΠΡΙΝ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΛΛΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΕΚΤΟΣ FORD ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ .ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΔΗΓΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ suv και ΤΖΙΠΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ MAVERICK ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ??ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟ?ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΤΙΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΩ...
-
Ο χρήστης billy_k έγραψε:
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΩ ΔΟΚΙΜΗ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ...ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΙΩΤΕΩΝ ΠΡΙΝ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΛΛΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΕΚΤΟΣ FORD ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ .ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΔΗΓΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ suv και ΤΖΙΠΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ MAVERICK ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ??ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟ?ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΤΙΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΩ...Μακάρι να τους τα πάρεις 2 και 3 φορές παραπανω. Είναι απίστευτα αυτά που σου λένε.
Αν και θα έχει διαδικασία και σου πάρει χρόνο, στείλε και καμια επιστολή στα περιοδικά του χώρου ...για να τους διαφημίσεις. Αυτό πιθανό να το υπολογίσουν περισσότερο απ'όλα.
-
Γεια σου Φίλε Billy K.
Καλά ξεμπερδέματα. Μιλάμε για ανύπαρκτο after sale. Αφού έχουν αλλάξει τα πάντα και το πρόβλημα δεν διορθώνεται γιατί δεν κάνουν αντικατάσταση οπως θα έκανε καθε σοβαρή εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της?? Απλά δεν τους ενδιαφέρει ο πελάτης από την στιγμή που θα απομακρυνθεί από το ταμείο.
Οσο για τα περιοδικά δεν πρόκειται να δημοσιεύσουν για ευνόητους λόγους τίποτε κατά του σπόνσορά τους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προχωρήσεις άμεσα δικαστικά και να τους καταγγείλεις γραπτώς στο Υπουργείο Ανάπτυξης - Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή. Τηλέφωνο 1520 . Επίσης να τους καταγγείλεις μέσω των φόρουμ.Τα προβλήματα με το Μάβερικ είναι πάρα πολλά. Πολύς κόσμος ταλαιπωρείται με εξώδικα και αγωγές. Είναι πρωτοφανές. Απορώ πως δεν έχει ασχοληθεί ο Ευαγγελάτος.
Εμπα και στην ενότητα της Φορντ στο http://www.off-road.gr για να δεις την πληθώρα των προβλημάτων που έχουν κι άλλοι φίλοι και να ενημερώσεις για το πρόβλημά σου. Ενας καινούργιος φίλος που αγόρασε το Μάβερικ τον Απρίλιο πέραν των άλλων προβλημάτων με την αντλία βενζίνης που του την χρέωσαν έχει κι αυτός πρόβλημα και με την κρεμαγιέρα.
Εγώ παρομοίως προχωράω δικαστικά. Καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας.
Προσπάθησε να μην γράφεις κεφαλαία γιατί κουράζουν όσους διαβάζουν όσα γράφεις.
-
Φιλε papagn εχω ηδη στειλει εξωδικο και το εχω κοινοποιησει και στην γενικη γραμματεια προστασιας καταναλωτη αλλα κανενας δεν μπηκε στον κοπο να μου απαντησει!Τωρα μεσω του τεχνικου επιμελητηριου θα ζητησω να μου ορισουν εναν τεχνικο να το ελεγξει να βγαλει το πορισμα του και μετα κατευθειαν αγωγη..ομως αφου αδιαφορουν τοσο αργοτερα δεν προκειται να κανω πισω με τιποτα
-
Παρτους τηλέφωνο και με τον αριθμό πρωτ/λου που έχεις ρώτησέ τους για την τύχη της καταγγελίας. Κανονικά την διαβιβάζουν στον καταγγελόμενο και του ζητούν ή να διορθώσει το πρόβλημα άμεσα ή να απαντήσει εγγράφως εντός μερικών ημερών. Ετσι έχεις στα χέρια σου τους λόγους που επικαλούνται . Το έγγραφό τους το κοινοποιούν και σε σένα. Αργούν λίγο βέβαια. Παρτους τηλ.
-
Θα το κανω μεσω του δικηγορου μου ευχαριστω
-
Φίλε PAPAGN το Maverick που έχεις πάρει ήταν η προσφορά τότε Maverick Blue? Που ίσχυε για αυτά με μπλε χρώμα, πολύ λίγα με μαυρο και 5-10 σε ασημί? Τέλος πάντων ήταν σε εκείνει την προσφορά?Του Blue?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Φίλε PAPAGN το Maverick που έχεις πάρει ήταν η προσφορά τότε Maverick Blue? Που ίσχυε για αυτά με μπλε χρώμα, πολύ λίγα με μαυρο και 5-10 σε ασημί? Τέλος πάντων ήταν σε εκείνει την προσφορά?Του Blue?Ναι σ αυτήν. Το δικό μου είναι μαύρο.Γιατί? Ξέρεις κάτι?
-
Αν και εκείνη την περίοδο ήμουνα πωλητής στην Ford, οχι στη βελμάρ, δυστηχώς δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο (το μεγαλήτερο πρόβλημα των πωλητών ήταν ότι δεν είχαμε ενημέρωση απο τη FMH, τουλάχιστον όχι αυτή που θα θέλαμε, φαντάσου πολλές φορές έβγαινε διαφήμιση στην τηλεόραση και η εγκύκλιος δεν είχε έρθει σε εμάς ακόμα, με αποτέλεσμα, να μπαίνει ο κασμάκης κα ινα ρωτάει για την προσφορά που είδε στη διαφήμιση και εμείς...........να μην ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάει) Αυτό που είχα υποθέσει τότε ήταν ότι για να κάνει προσφορά στο μπλε χρώμα......μάλλον δεν τραβούσε σαν χρώμα και προσπαθούσε να το προωθήσει, αν ήταν όντως έτσι πόσο καιρό όμως ήταν στο τελωνείο τα αμάξια?3 μήνες?6?8? και τόσο να ήταν γίνεται να σκουριάσει το αμάξι απο κάτω?Δε λέω για τις δισκόπλακες, γιατί και στο δικό μου αμάξι (δεν είναι ford ) είναι εύκολο να σκουριάσουν οι δισκόπλακες, και γενικά πιστεύω πολλοί φίλοι βλέπουν κάποια οξείδωση!
Α, και κάτι άλλο σε κάποια φάση (δεν θυμάμαι αν ήταν η ίδια περίοδος, βλέπεις οι εγκύκλιοι μπορεί να άλλαζαν κάθε 2 βδομάδες) είχε βγει προσφορά για κάποια Maverick με παραπάνω έκπττωση λόγο του ότι είχαν αντι για 6 αερόσακους 4 ή ακόμα και 2, φυσικά εις γνώση του πελάτη!Εσύ έχεις το κανονικό?
Φίλε μου μακάρι να είμουνα ακόμη στη ford και να μιλούσα με το δικό μας συνεργείο μπας και μου λέγανε κάποια λύση, γιατί αντίμετωπιση σαν αυτή που λες 'εσύ θα έχεις δικηγοράκο και εμείς το αφαν γκατέ ' είναι κατάπτιστες, και πραγματικά είσαι τέρας ψυχραιμίας κα ιαυτοσυγκράτησης που δεν τον πλάκωσες!
Μια συμβουλή, ψάξε βρες κανα γνωστό γνωστού, που να δουλεύει σε ford αλλά στο κομμάτι του συνεργείου, αυτοί ξέρουν αν και που παρουσιάζει προβλήματα κάποιο αμάξι, να μάθεις αν υπάρχουν και άλλα σα το δικό σου, να κάνετε όλοι απο κοινού μια προσπάθεια, επίσις θυμάμει ότι κάτι παρόμοιο είχες βρει σε ένα κλαμπ για 4χ4 δεν θυμαμαι όμως αν έχεις ψαχτεί κα ιστο clubfocus (clubford πλέον) κοίτα και εκεί, ίσως κάτι να βρείς!
Καλό κουράγιο!
FORD MAVERICK ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΚΟΥΡΙΑ