-
Mόνο ελεύθερο camping έχω κάνει... Σε οργανωμένο δεν έχω πάει ποτέ.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Mόνο ελεύθερο camping έχω κάνει... Σε οργανωμένο δεν έχω πάει ποτέ.Το ελεύθερο είναι μαγεία.
Το οργανωμένο,σκέτη κονσέρβα
-
Πάντως φέτος γράφουνε πολύ... για αυτό προσοχή
-
150 ευρώ είναι το πρόστιμο;
-
Ο χρήστης Γιώργος έγραψε:
Εχει υπ'οψιν κανεις καποιο καλο καμπινγκ στη Λευκαδα.Βρηκα 4-5 στο ιντερνετ και θα θελα να ξεχωρισω καποιο...Πήγα πέρυσι 5-20/8. Πολύς κόσμος και αναμένεται πολύς και φέτος από ότι διαβάζω...
Το Camping στη Βασιλική ήταν πολύ ωραίο, αλλά πήχτρα! Μας πρόσφεραν το χώρο πίσω από τη ρεσεψιόν ( 2x4 μέτρα) για να βάλουμε 3 σκηνές 4 ατόμων. Είχαν αυτοκινούμενα έξω από την περίφραξη, στο δρόμο...
Αντιμετώπισα τα ίδια και σε άλλα campings ώσπου κατέληξα στο camping Επίσκοπος κοντά στην Λυγιά. Τίποτα φοβερό, αλλά τουλάχιστον καθαρό στα κρίσιμα σημεία, και φθηνό. Το τριήμερο 15/8 βέβαια, όπου μπορούσε να κοιμηθεί κάποιος, κοιμόταν.
Αν μπορείς να κάνεις κράτηση θέσης τηλεφωνικά, κάντο στη Βασιλική, να ξέρεις όμως πως θα κάνεις χιλιόμετρα τα βράδια με το αυτοκίνητο αν θέλεις να βγαίνεις.
-
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου: Προτάσεις camping σε
- Κεφαλλονιά και
- Πλαταμώνα-Ν.Παντελεήμονα.
'Προαπαιτούμενα': Δίπλα σε παραλία και να υπάρχει σε απόσταση βολής χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου φαγητό-ποτό-περίπατος-σουλάτσο γενικώς.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως φέτος γράφουνε πολύ... για αυτό προσοχήEντάξει εδώ στην Κρήτη έχει αρκετά μέρη που δεν υπάρχει τέτοιος φόβος.
Να σου πω όμως την αλήθεια όμως καλά κάνουν και γράφουν, γιατί υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι που πάνε σε ένα ωραίο μέρος και κάνουν ότι μπορούν για να το καταστρέψουν. Σπάνε κλαδιά για να βάλουν φωτιά και άλλα τέτοια γραφικά. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Mόνο ελεύθερο camping έχω κάνει... Σε οργανωμένο δεν έχω πάει ποτέ.
Το ελεύθερο είναι μαγεία.
Το οργανωμένο,σκέτη κονσέρβα
Mαλλον επι θεωρητικου επιπεδου συζηταμε, γιατι επι του πρακτικου χωραει τονους κουβεντας
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου: Προτάσεις camping σε- Κεφαλλονιά και
- Πλαταμώνα-Ν.Παντελεήμονα.
'Προαπαιτούμενα': Δίπλα σε παραλία και να υπάρχει σε απόσταση βολής χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου φαγητό-ποτό-περίπατος-σουλάτσο γενικώς.
Στη Σάμη (ξες, Λοχαγος Κορελλι κι ετσι) πριν καποια αρκετα χρονια ειχε ενα αρκετα οργανωμενο καμπινγκ,καθαρο,περπατωντας σε 2-3 έπτα εισαι στο κεντρο της Σαμης αλλα απο τιμες και τεοια δεν ξερω τπτ...Πληρωνε ο φαδερ...
Παρε κανενα τηλεφωνο,τοτε αξιζε νομιζω! -
Το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύτηκε αφενός για οικονομικούς λόγους, αλλά αφετέρου γιατί όντως πολλοί ήταν γύφτουλες που λέρωναν τα πάντα, αφόδευαν όπου λάχαινε, βούταγαν ζαρζαβατικά από τα μποστάνια και άφηναν πίσω τους ένα ρημαδιό από πλαστικά, μπουκάλια, χαρτιά και στάχτες. Καμία σχέση με τους οργανωμένους κάμπερς, αυτοί απλώς ήθελαν ήλιο και θάλασσα εις βάρος των τοπικών κοινωνιών και του περιβάλλοντος (που δήθεν λάτρευαν).
-
VATANEN
Σ' ευχαριστώ!
Η παρέα τελικά είπε: Γύθειο...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
VATANENΣ' ευχαριστώ!
Η παρέα τελικά είπε: Γύθειο...
Πήγαινε και προς Μεσσηνιακή Μάνη τότε Τάκη!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mαλλον επι θεωρητικου επιπεδου συζηταμε, γιατι επι του πρακτικου χωραει τονους κουβεντας
Κάτω από προυποθέσεις ρε γέροντα.
Πρώτη και κύρια,να πηγαίνεις στο βουνό καί όχι στή θάλασσα
Επίσεις,να μήν έχεις μαζί σου,παρέα γκρινιάρα/καλομαθημένη,λεπτεπίλεπτη
Καί να έχεις άφθονο χώρο,στό μέσο μεταφοράς σου.
(και έναν σκύλο για φύλακα ακόμα καλύτερα)
Μόνο στο ελεύθερο μπορείς να χαρείς τήν φύση σε όλο τής το μεγαλείο.
Χαμένος (χωμένος μάλλον) μέσα στα δέντρα,δίπλα στά τρεχούμενα νερά,καί χωρίς να ακούς ανθρώπινη ομιλία.
-
Αν μιλας για βουνο, αλλαζει το πραμα.
Γιατι αν μιλησουμε για καγκουριες τυπου Καβουροτρυπες, Κριαριτσι, Καλαμιτσι και Λάιονελ Ριτσι, εχω να λεω προσωπικες εμπειριες για μερες... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν μιλας για βουνο, αλλαζει το πραμα.
Γιατι αν μιλησουμε για καγκουριες τυπου Καβουροτρυπες, Κριαριτσι, Καλαμιτσι και Λάιονελ Ριτσι, εχω να λεω προσωπικες εμπειριες για μερες...Κανένας δέν θα σε αμφισβητήσει άμα τίς πείς.
Οχι ότι δέν έχει και τέτοια δείγματα και στα οργανωμένα όμως
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χαμένος (χωμένος μάλλον) μέσα στα δέντρα,δίπλα στά τρεχούμενα νερά,καί χωρίς να ακούς ανθρώπινη ομιλία.Όσες φορές έχω κατασκηνώσει δίπλα σε τρεχούμενα νερά το έχω μετανιώσει. Την ώρα που προσπαθείς να κοιμηθείς κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο από όσο φαντάζεσαι την ώρα που στήνεις τη σκηνή, και αναλόγως με την παροχή του νερού μπορεί να φέρνουν και κατούρημα.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Χαμένος (χωμένος μάλλον) μέσα στα δέντρα,δίπλα στά τρεχούμενα νερά,καί χωρίς να ακούς ανθρώπινη ομιλία.
Όσες φορές έχω κατασκηνώσει δίπλα σε τρεχούμενα νερά το έχω μετανιώσει. Την ώρα που προσπαθείς να κοιμηθείς κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο από όσο φαντάζεσαι την ώρα που στήνεις τη σκηνή, και αναλόγως με την παροχή του νερού μπορεί να φέρνουν και κατούρημα.
Θεραπεύει λοιπών και τήν πέτρα τών νεφρών
Οσο για τόν ήχο (καί όχι θόρυβο ρε Μήτσο) τόν συνηθίζεις και τόν απολαμβάνεις.Αλλωστε,δέν είναι απαραίτητο να στήσεις ακριβώς δίπλα στο νερό.Πάς και λίγο μακρύτερα
-
Ειμαι κ εγω φιλος του Camping...
Περυσυ πηγα σε τρεις προορισμους..
Χιλιαδού (ελευθερο), Αγ. Αννα (οργανωμενο) , Κουφονησια!Τι να πρωτοπω τωρα!
Η χιλιαδού ειναι μια πολύ μεγαλη 'αμμουδερή' παραλία η οποια αρχικα φαινεται οτι δεν εχει πολυ κοσμο... φθανοντας στο τελος του δρομου με το αυτοκινητο και περπατωντας μερικα μετρα μεσα απο ενα μονοπατι, μπροστα σου αποκαλυπτεται μια νέα πολυ μεγαλη παραλία γεματη γυμνιστες campers! Μιλαμε για απειρες σκηνες και όλοι γυμνιστες.Η Αγ. Αννα εχει οργανωμενο camping , εμενα προσωπικα σε μου αρεσε.
Υπαρχει πισινα με Pool bar κ το βραδυ κλαμπαρουν ολοι οι κατασκηνωτες εκει, παραλια ψιλομέτρια σε μεγαλη αποσταση απτο camping (περπατημα 500μετρα ), κ γενικα πολυ βαβουρα και σκουπιδαριό...Αχχ τα Κουφονησια ειναι αντιθετως σκετη τρέλα για οσους γουσταρουν το ελευθερο.. Ταξιδευωντας απτη Ναξο με τον Σκοπελιτη, αρχικα θα ξενερωσετε ειδικα οταν μαθετε ποσες ωρες θελει αυτο το σαπιοκαραβο για να φθασει εκει... (σε μια αποσταση γελοια)
Αν εχετε καλη παρεα δε πειραζει! Θα κανετε μερικες στασεις με μερικα αλλα νησακια (δουνουσα κλπ) και η ωρα θα περασει.
Φθανοντας στο μικρο κουφονησι, θα δειτε πολιτισμο. Ταβερνες δωματια, σουπερμαρκετ κλπ! Εχει κ οργανωμενο νομιζω...Ομως, αν ειστε του ελευθερου, ψωνιστε οτι σας ειναι απαραιτητο (σνακ, νερο, τσιγαρα, ποτα? κλπ θα χρειαστουν!!) και παρτε το πρωτο καϊκι για το 'μεγαλο' κουφονησι!Φθανοντας το μονο που θα δειτε ειναι μια ταβερνα! Ο ανθρωπος που την εχει, κατεχει και ενα μεγαλο μερος του νησιου. Ο ιδιος ο ταβερνιαρης εχει βαλει μια-δυο ντουζιερες (μη φανταστειτε ποσιμο νερο) ωστε να γινει η παραμονη σας πιο...ευχαριστη. Απο μαγαζια κτλ δεν υπαρχει τι-πο-τα οποτε οτι χρειαστειτε θα πρεπει να ταξιδεψετε απεναντι στον πολιτισμο..
Στις παραλιες θα δειτε αρκετους γυμνιστες και αρκετες μεγαλες παρεες οι οποιες αποτι εμαθα κ εγω παραθεριζουν εκει καθε χρονο!
Αναγκαστικα θα τρωτε στη ταβερνα, η οποια εχει τα πιο τελεια φαγητα που εχετε φαει ποτε, και διαφορες ποικιλιες απο ..πιτες! Επισης σπεσιαλιτε το μιλφειγκ που αξιζει να πατε μονο γιαυτο!
Το βραδυ αν αναρωτιεστε ποσο βαρετα μπορει να ειναι... Σας λεω το εξης. Για τους μοναχικους τυπους, μια εναστρη νυχτα με φεγγαρι που καθρεφτιζεται στο απεραντο της θαλασσας, απλα ξαπλωστε καπου και χαθειτε σταστερια... Το τοπιο ειναι μαγευτικο...
ΑΝ θελετε βαβουρα... Η ταβερνα καθε βραδυ εχει γλεντι! Νησιωτικη μουσική, το κρασι ρεει αφθονο, και ολοι μοιαζουν να ειναι...στο κοσμο τους!
Παρολαυτα δεν υπαρχει περιπτωση να μη σας καλωσορισουν, μιας και οι 'μονιμοι' (δηλ αυτοι που ειναι εκει καθε καλοκαιρι) ειναι μια μεγαλη παρεα που θα σας υποδεχθουν με κρασι και με χορους!Φετος θα'μαι παλι εκει!
-
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει και αν δεν παινεψεις το σπιτι του γειτονα θα σε πλακωσει ο γειτονας.
Οποτε να παινεψω το καταπληκτικο δημοτικο (πλεον) πρωην ΕΟΤ καμπινγκ στον Πρινο της Θασου στο δασυλλιο. 250 θεσεις στη σκια, οι 70-80 το πολυ πιασμενες (σουπερ απομονωση) τουαλετες που εβγαζες τα παπουτσια σου πριν μπεις για να μην λερωσεις και μολις 14 ευρω το 'συνηθισμενο πακετο' (2 ενηλικες-σκηνη-αμαξι). Δυστυχως πηγα για 1 ΣΚ κουτσουρεμενο αλλα θα το επαναλαβω με μεγαλυτερη ανεση χρονου.
Μονο προβλημα (εκει που ημουν) τα μυρμηγκια και επι τη ευκαιρια: Υπαρχει λυση;
-
Επειδή ψιλοβαριέμαι τώρα να διαβάσω όλο το τόπικ μήπως έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό καμπινγκ στην Σκιάθο;
Ευχαριστώ
Υ.Γ. λέμε να πάμε αυτη την τετάρτη ( λέγαμε για σήμερα αλλά το μαμισαμε). Απο ξενοδοχεία και καμπινγκ δεν έχουμε ψάξει καθόλου πάμε εντελώς χύμα
Όλα για το Camping