-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ότι έχει 4 κύκλους => premium
0000 Premium μηδενικά
τι έγινε με την ψηφοφορία;
Eνωμένα με δεσμούς Η2 (έτσι δε λέγαμε στη Χημεία ? )
ΥΓ. Θέλει σκέψη. Τελευταία θα μπεί η ψηφοφορία
Τώρα το Hummer που κολλάει?
Δεν κολλά πουθενά. Όπου και να το πάς
Και γ@μώ τους διαλόγους!!!
-
-
http://forum.softpedia.com/index.php?ac ... &id=101569
http://forum.softpedia.com/index.php?ac ... &id=101570 -
ωραία πινακίδα
-
Καλούλι είναι!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ωραία πινακίδαμα, είναι δυνατόν μπροστά σε τέτοια ομορφιά να κοιτάς.....;
Νέο Α2-ακυκλοφόρητο (ΙΝΑ-2000), εθεάθη στα Ιωάννινα
-
Εμενα μου μοιαζει με την bmw την 1, προτιμουσα το παλιο.
Θα'ψωνιζαμε' ενα το προηγουμενο σαββατο, ειχαμε παει στο Half Note και φευγοντας η γυναικα μου βγηκε απο τις τουαλετες με ενα κλειδι audi στο χερι. Ειπαμε νε βγουμε εξω να δουμε τι 'κερδισαμε' αλλα το εδωσε στο μπαρ και οταν βγηκαμε εξω ειδαμε καποιους να ψαχνουν το δρομο γυρω απο ενα Α2 και τους ειπαμε να πανε στο μπαρ...
Το παλιο θα το ειχαμε παρει αν δεν ηταν τοσο ακριβο.
-
μοιαζει σαν Α3 που αρχισε να το τρακερνει ο ινδος της διαφημισης του 206 για να το κανει Α2
-
-
Την μαζέψανε την ασχήμια του προγόνου.
-
μια χαρά το βρίσκω
και με έναν 1.4 TSI τυλίξτε μου ένα για το σπίτι -
Απο τότε που βγηκε το photoshop χάθηκε το φιλότιμο
-
Εχω την εντυπωση οτι εαν βγει το Α2 με αυτο το σχημα τοτε θα ειναι ξανα μια αποτυχια για την Audi. Πιστευω οτι πρεπει να κρατησει τον πολυμορφικο χαρακτηρα που ειχε το πρωτο Α2 και να μην βγαλει ενα σχημα οπως θα συνοστιζεται με clio, 207, Gr.Punto και σια. Θα κανει το ιδιο λαθος που εκανε και η smart πουλωντας ενα μικρο αυτοκινητο σε ακριβη τιμη. Δηλ. Το εχουμε ξαναδει το εργο, Audi μην προσπαθησεις ετσι θα χασεις.
-
εεεε ναι ναι συμφωνώ...
ειδικά αν βάλει 1.2 TSi και 1.4 TSI...
θα αποτύχει παταγωδώς...
@
AUDI uber alles
@
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Θα κανει το ιδιο λαθος που εκανε και η smart πουλωντας ενα μικρο αυτοκινητο σε ακριβη τιμη.Ποιο λάθος δηλαδή;
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι εαν βγει το Α2 με αυτο το σχημα τοτε θα ειναι ξανα μια αποτυχια για την Audi. Πιστευω οτι πρεπει να κρατησει τον πολυμορφικο χαρακτηρα που ειχε το πρωτο Α2 και να μην βγαλει ενα σχημα οπως θα συνοστιζεται με clio, 207, Gr.Punto και σια. Θα κανει το ιδιο λαθος που εκανε και η smart πουλωντας ενα μικρο αυτοκινητο σε ακριβη τιμη. Δηλ. Το εχουμε ξαναδει το εργο, Audi μην προσπαθησεις ετσι θα χασεις.Δε νομίζω να ξανακάνει το ίδιο λάθος η Audi.
Άλλωστε το 'λάθος' στην περίπτωση του Α2, ήταν η χρησιμοποίηση εξεζητημένων λύσεων (βλέπε αλουμίνιο),
ανεβάζοντας κατά πολύ το κόστος παραγωγής του αυτοκινήτου.Το νέο Α1/Α2, αν ποτέ βγεί, **δεν **θα είναι από αλουμίνιο.
-
εμένα μου φαίνεται φωτο μάγαζο του Shooting Break
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
εμένα μου φαίνεται φωτο μάγαζο του Shooting BreakΥποτίθεται ότι το Shooting Break δεν θα βγει τελικά οπότε ο σχεδιασμός θα μεταφερθεί στο Α2. Διατηρώ κάποιες επιφυλλάξεις βέβαια.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Υποτίθεται ότι το Shooting Break δεν θα βγει τελικά οπότε ο σχεδιασμός θα μεταφερθεί στο Α2. Διατηρώ κάποιες επιφυλλάξεις βέβαια.
Το μπροστινό μέρος και το εσωτερικό του Shooting Break,
πέρασαν σε 1η φάση στο νέο ΤΤ
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Υποτίθεται ότι το Shooting Break δεν θα βγει τελικά οπότε ο σχεδιασμός θα μεταφερθεί στο Α2. Διατηρώ κάποιες επιφυλλάξεις βέβαια.
για τι πράγμα μιλάτε ρε παιδιά; Ποιό ειναι αυτό το μπρέικ;
Nέο AUDI A2 ;