-
Από τις μεγάλες μακριά από Εθνική. Είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες και αυτό που λέμε απατεώνες. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες σύντομα. Προσωπικά συνιστώ και εγώ μεγάλη ασφαλιστική και με κλειστά μάτια Αγροτική. Μην την υποτιμάτε, είναι πολύ σοβαρή αν και είναι λίγο δυσκίνητη (γραφειοκράτες)....
Ουστ Εθνική!!!Σαν δεύτερη επιλογή προτείνω Φοίνικα....
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Από τις μεγάλες μακριά από Εθνική. Είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες και αυτό που λέμε απατεώνες. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες σύντομα.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
Πάντως εγώ είχα Εθνική αρκετό καιρό, και με εξόφλησαν μια χαρά σε ζημιά 1000 ευρώ. Δούλεψε μάλιστα και η νομική τους προστασία μια χαρά, χωρίς να τρέξω καθόλου.
Το μόνο 'περίεργο' είναι όταν πας να εισπράξεις τα λεφτά, προσπαθούν να σού σπάσουν τα νεύρα στέλνοντάς σε σε 5-6 γραφεία!! Ούτε δημόσιο...
Τώρα άλλαξα στην General Union. Εχει κανείς εμπειρία από αυτή;
-
τζενεραλ....
εισαι αξιος της μοιρας σου!!!!
προσεξε μιλαμε για μεικτες...αν θες απλη ασφαλεια ολες σουπερ ειναι...εθνικη και εγω εχω ακουσει και δει τα χειροτερα...
ο ξαδερφος μου εχει ασφαλιστικο πρακτορειο και εχω δει 2 θανατηφορα τροχαια που την εκανε κοκο.....αγροτικη οντως παει καλα λενε.
φοινικας επισης
υδρογειος επισης(εκει εχω το δικο μου)και απο οσα εχω δει και συγκρινει καποιος που θελει καλυψεις και μεικτη στις μικρες εταιρειες ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ να βρει καλυτερη τιμη...αυτα τα πακετα τα εχουν πολυ φτηνα οι μεγαλες εταιρειες.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Από τις μεγάλες μακριά από Εθνική. Είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες και αυτό που λέμε απατεώνες. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες σύντομα.
**ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. **
Πάντως εγώ είχα Εθνική αρκετό καιρό, και με εξόφλησαν μια χαρά σε ζημιά 1000 ευρώ. Δούλεψε μάλιστα και η νομική τους προστασία μια χαρά, χωρίς να τρέξω καθόλου.
Το μόνο 'περίεργο' είναι όταν πας να εισπράξεις τα λεφτά, προσπαθούν να σού σπάσουν τα νεύρα στέλνοντάς σε σε 5-6 γραφεία!! Ούτε δημόσιο...
Τώρα άλλαξα στην General Union. Εχει κανείς εμπειρία από αυτή;
Θα με περιμένετε λίγο μέχρι να ξεμπλέξω με ένα δικαστήριο που τραβιέμαι με τους αλήτες της Εθνικής και θα σας τα πω ολα μετά....
Μέχρι τότε, ξαναλέω: ΜΑΚΡΙΑ!!!! -
psssssssssst
η εθνικη ειναι δημοσιο...
οι υπαλληλοι της οι μονιμοι ειναι με παλιες συμβασεις δημοσιου και ειναι κουκουρουκου τις περισσοτερες φορες.
το ιδιο δυστυχως και αγροτικη -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
τζενεραλ....
προσεξε μιλαμε για μεικτες...αν θες απλη ασφαλεια ολες σουπερ ειναι...Οι 3-4 περιπτώσεις που έχω στα υπόψη μου από τη general union αποζημιώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα (για μικτή μιλάω). Εσένα από που προέρχεται η κακή εμπειρία σου;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
τζενεραλ....
προσεξε μιλαμε για μεικτες...αν θες απλη ασφαλεια ολες σουπερ ειναι...Οι 3-4 περιπτώσεις που έχω στα υπόψη μου από τη general union αποζημιώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα (για μικτή μιλάω). Εσένα από που προέρχεται η κακή εμπειρία σου;
Ναι και εγώ για General Union τα καλύτερα έχω ακούσει. Μετά από προτροπή πολύ φίλου ασφαλιστή, είχα 2 αυτοκίνητα σ' αυτούς αλλά δεν έτυχε να τους χρειαστώ σε κάτι (ευτυχώς!).
-
Από την Εθνική είχα πληρωθεί άμεσα όταν με είχαν τρακάρει, από τον Γαλαξία μου έβγαλαν την ψυχή και τώρα πάλι που με τράκαραν και υπογράψαμε φιλική θα δω σε πόσο καιρό θα τα πάρω από την 'δικιά μου' ατλαντική ένωση...
-
Εμείς και λόγω δουλειάς των γονιών μου (Α.Τ.Ε.) έχουμε Αγροτική...
Τις 2 φορές που χρειάστηκε πάντως ηταν άψογοι (και στο τόπο του συμβάντος και με τα λεφτά έπειτα)...
-
Εγώ έχω Ατλαντική Ένωση πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα ατύχημα που είχα εξυπηρετήθηκα μια χαρά. Δεν ξέρω όμως πόσο συνέβαλε ότι αυτός που με χτύπησε ήταν και αυτός στην ίδια εταιρία.
-
Προ ημερών με τράκαρε άλλος οδηγός ο οποίος έκανε δήλωση στην ασφάλειά του. Πήγα το αυτοκίνητό μου στο φανοποιείο όπου το είδε και ο εμπειρογνώμονας, και συμφώνησαν με το φανοποιό για την έκταση της ζημιάς και τις απαιτούμενες επισκευές.
Η ασφαλιστική ετοιμάζει τώρα το ποσό για το οποίο θα με αποζημιώσουν. Αν και δεν έχουν βγάλει οριστικό νούμερο, μου λένε ότι μάλλον θα μου αφαιρέσουν 5% από το κόστος των ανταλλακτικών για κάθε έτος ηλικίας του αυτοκινήτου μου (είναι του 2001), και ότι αυτό είναι πάγια τακτική.
Μπορεί να με ενημερώσει κανείς ποια είναι τα δικαιώματά μου και αν αυτή η 'τακτική' είναι νόμιμη; Νομίζω ότι πρέπει να με αποζημιώσουν σύμφωνα με το κόστος των επισκευών (εργασία + ανταλλακτικά) και όχι σύμφωνα με την ηλικία του αυτοκινήτου μου, ειδικά μάλιστα αφού πρώτα είχε συμφωνήσει ο εμπειρογνώμων τους.
Τι δικαιούμαι και τι υποχρεούνται;Ευχαριστώ πολύ όποιον μπορεί να με κατατοπίσει.
Συγγνώμη αν έχει συζητηθεί ήδη αλλού.
-
Λογικα αν βάλεις μεταχειρισμενα ανταλακτικα δεν πρεπει να σου κοψουν απο το συνολο της επισκευής αλλά αν βαλεις καινουργια ανταλακτικα σε αυτοκινητο περαν της 5 ετιας λογικό είναι να υπάρχει κάποιο ποσοστό συμμετοχης σου στην επισκευή.
Σκοπος της ασφαλειας ειναι να σου αποκαταστησει τη ζημια δικαια και να μην σε κανει ουτε φτωχοτερο αλλά και ουτε πλουσιότερο.
Συνεπως ενα ποσοστό της τάξης του 5-10% είναι αποδεκτό.
-
για να διευκρινίσω, ναι, τα ανταλλακτικά είναι καινούργια, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εγώ πλουτίζω σε καμία περίπτωση. Απλά, όσα χρήματα θα πάρει το φανοποιείο, τόσα χρήματα περιμένω να μου δώσουν. Δεν κερδίζω δραχμή από την περίπτωση, μόνο το χρόνο μου χάνω.
Και ναι, όπως κάποιος υποψιάστηκε παραπάνω, ναι, πρόκειται για την ΑΙΓΑΙΟΝ...
-
Εμενα επειδη ειναι >5ετια μου ειχαν πει -20%...
-
κανε reply στο μυνημα μου για να δεις πως πρεπει να φτιαξεις την υπογραφη σου για να φαινεται
-
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις (υπάρχουν και άλλοι παθόντες...)
οκ, οπότε είναι διαδεδομένη πρακτική... αλλά η ερώτησή μου είναι: είναι νόμιμη πρακτική; είναι θεμιτή;
-
Είναι θεμιτή με την έννοια ότι η αποζημίωση έχει ως σκοπό την επαναφορά του αυτοκινήτου στην πρότερη κατάσταση. Αν αντικατασταθούν μεταχειρισμένα τμήματα με καινούρια, έχεις κέρδος. Άρα πρέπει ν' αντικατασταθούν με μεταχειρισμένα ή να μειωθεί αναλόγως η αποζημίωση για να έρθουν τα ποσά στα ίσα τους.
Αυτό που δεν είναι θεμιτό είναι να σου ασφαλίζουν το αυτοκίνητο με βάση μια αξία που δεν θα λάβεις ποτέ σε περίπτωση ολικής καταστροφής. Πχ αν έχεις ένα αυτοκίνητο 5ετίας και τα ασφάλιστρα υπολογιστούν με την αξία ενός καινούριου αυτοκινήτου, τότε χάνεις. Λύση είναι να γίνεται κάθε φορά εκ νέου υπολογισμός της αξίας του και όχι δήθεν για λόγους ευκολίας να επαναλαμβάνουν στο νέο συμβόλαιο τα ίδια ποσά αν και το αμάξι έχει ήδη +1 έτος. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανε reply στο μυνημα μου για να δεις πως πρεπει να φτιαξεις την υπογραφη σου για να φαινεται
thanks...
-
Γνωριζει κανεις πληροφοριες για International Ασφαλιστικη.
-
Επανερχομενος στο αρχικο θεμα, τελικα το ολο θεμα θα λυθει στα...δικαστηρια. Η ασφαλιστικη, δεν πληρωνει τη γνωστη μου, η γνωστη μου δε πληρωνει τη SEAT ραντεβου σε 2-3 χρονια για το αποτελεσμα.
Μικτη Ασφαλεια και...κουραφέξαλα