Παιδιά γεια σας από Θεσσαλονίκη,
Είμαι κότοχος ignis sport και θα ήθελα να αναφέρω την αποψή μου γενικά.
Πιστεύω οτι είναι άδικο να συγκρίνουμε το is με το rallye.
Για μένα το rallye όπως και αυτοκίνητα της εποχής του π.χ. Punto GT, saxo VTS ήταν καταπληκτικά για αυτό συζητάμε ακόμα για αυτά αλλά και ακόμα τα βλέπουμε στο δρόμο, αυτοκίνητα που πούλησαν πάρα πολύ αλλά και εξελίχτικαν παραπολύ και συνεχίζουν ακόμα μετά απο σχεδόν 10 χρονια παρουσίας.
Το ΙS είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο με περιορισμένο αριθμό δηλ. οποιος πρόλαβε πήρε γιατι η εκπτωση των 13.000 με πινακίδες είναι για να ξεστοκάρει ο σφακιανάκης και γενικά η suzuki ετσι ωστε να λαντσάρει το καινούριο suzuki swift 1.6 125ps.
Ο κολλητος μου είχε rallye για 4 χρόνια αυτοκίνητο που είχα οδηγήσει πάρα πολλές φορές, πιστεύω οτι έχει συμπεριφορά πάρα πολύ κοντά στο ignis. Βέβαια το rallye του ήταν κουτσουρο αφου είχε τα είχε αλλάξει με το
που το πήρε.
Καλό είναι να συγκρίνουμε αυτοκίνητα της ίδιας περίπου εποχής.
Οταν πριν από εναμιση χρόνο πήρα απόφαση να αλλάξω το αγαπημένο μου punto sporting 1.2 16v 86ps 1997 μοντέλο, οι επιλογές για καινούριο δεν ήταν το rallye, το vts ή το gt αλλά το 206 2.0, το c2 vts, το hgt και κάποια ακόμα όπως το cold 1.5 turbo(πολύ ακριβό) με γνώμονα το αυτοκίνητο να έχει 0-100 λιγότερο από 9 και να είναι μικρό πόλης.
Η επιλογη των HGT 1.8 και 206 2.0 λογω Κυβικών απερρίφθη.
Στην επιλογή μεταξυ C2 VTS 17,400 EURO και IGNIS SPORT 14.500 EURO ήταν υπέρ του IS για τον προφανή λόγω της χαμηλώτερης τιμής, του οτι τα περιοδικά έλεγαν οτι το C2 VTS ειναι πιο αργό λόγω του ηλεκτρικού γκαζιου, λόγω του οτι το is δεν το συναντάς και πολύ συχνα στους δρόμους αλλά και του οτι είναι ρεπλικα του αγωνιστηκού (backet recaro, οργανα, full jwrc body kit, στήσιμο κ.α.) που ήταν συνεχής πρωταθλητης στη JWRC SUPER 1.600 τα τελευταία χρόνια με θέσης 1-2-3 στο ακρόπολης.
Τώρα για το φίλο με το corolla G6, αν το αμάξι είναι σε καλή κατάσταση ατρακάριστο και αν είναι το 1.6 με τα 110 άλογα θα του έλεγα να μην πάρει το IS αφου δεν θα δει τρελές διαφορές.
Το IS είναι σαφως πιο γρήγορο 0-100 8,9 εναντι 9,9 αλλά γενικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές.
Καλύτερα να μαζέψει λεφτά και να πάρει μεταχειρισμένη corolla 1.8 190ps σαν corollakias Που είναι.
Τέλος όσο για το σχήμα του είναι όντως σαν κουτάκι αφου είναι η εξέλιξη του ignis 1.3 τζιποειδες πόλης, αλλά και πιο καινούριο δεν είναι κουτάκι όλα ίδια είναι βλέπε c2, cold, mini κ.α.
Παδιά κακά τα ψέματα τα αεροδυναμικά αμαξάκια στιλ 106 και corolla g6 ΤΕΛΟΣ, ίσως σε κάποιες άλλες κατηγορίες να υπάρχουν αλλά στα super míni o πολυμορφισμος έχει κυριαρχήσει.
Οτι αλλο θέλει ο φίλος ας ρωτήσει.
Νίκος.