-
Ωχ!!! υπάρχουν πολλά!! Το 'δικό μου' ήταν σκούρο κόκκινο/καφέ, σε στενό στη Μιχαλακοπούλου
-
Porsche 928 GTS στη Ν. Κηφισιά.
-
997 Turbo στην παραλιακή, πινακίδα *** 6969 με δύο... πιτσιρίκες μέσα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
997 Turbo στην παραλιακή, πινακίδα *** 6969 με δύο... πιτσιρίκες μέσαντροπή ρε
παίρνουν τέτοια αυτοκίνητα για μόστρα -
Χθες το πρωί πέτυχα κίτρινη Lamborghini Gallardo στο Λαγονήσι. Επίσης, χθες βράδυ M3 και CLK55 AMG στο ΜΑΟ στη ΓΛυφάδα.
-
Supra σήμερα το μεσημεράκι κατα της 12:00 στη Γρίτσα-Κατερίνης (έξω απο το Aqua Nova για όσους γνωρίζουν). Τέλειο το αυτοκίνητο, το είχε περιποιημένο πολύ! Ξένες πινακίδες...
-
τι ελεγε το aqua nova;πανικος φανταζομαι.τα πεθυμησα τα μερη μου.σε μια βομαδα θα ειμαι εκει.
και για να ειμαι εντος θεματος,σημερα στην königsallee sto dusseldorf,maserati quattroporte,cls 600,porsche carrera 4s,clk 65AMG kai bmw850 αλλα αψογα διατηρημενη.εκανε μπαμ απο πολυ μακρια. -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Supra σήμερα το μεσημεράκι κατα της 12:00 στη Γρίτσα-Κατερίνης (έξω απο το Aqua Nova για όσους γνωρίζουν). Τέλειο το αυτοκίνητο, το είχε περιποιημένο πολύ! Ξένες πινακίδες...Supra και στη Μεταμόρφωση..(τώρα το θυμήθηκα.. )..Πανέμορφο και περιποιημένο ενώ η εξάτμιση ήταν από καμινάδα.. Δεν εξηγείται αλλιώς η διάμετρος..
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τι ελεγε το aqua nova;πανικος φανταζομαι.τα πεθυμησα τα μερη μου.σε μια βομαδα θα ειμαι εκει.
και για να ειμαι εντος θεματος,σημερα στην königsallee sto dusseldorf,maserati quattroporte,cls 600,porsche carrera 4s,clk 65AMG kai bmw850 αλλα αψογα διατηρημενη.εκανε μπαμ απο πολυ μακρια.Πολύ καλά ήταν και σήμερα. Πολύ κόσμος, μουσικές κλπ... Αλλά και η Supra ήταν φοβερή!!
-
Corvette μαύρη σήμερα στην ΕΟΑΛ στην επιστροφή του ΣΚ, λίγο μετά τα τελευταία διόδια. Πηγαίναμε μαζί μπλοκαρισμένοι στην πολύ κίνηση μέχρι τα 120 ενωμένα εργοστάσια.
Πινακίδες ανάπηρου πολέμου (!!!) και μέσα ένας 25χρονος με μία κοπελίτσα. Πρόκληση...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
και για να ειμαι εντος θεματος,σημερα στην königsallee sto dusseldorf,maserati quattroporte,cls 600,porsche carrera 4s,clk 65AMG kai bmw850 αλλα αψογα διατηρημενη.εκανε μπαμ απο πολυ μακρια.στην koenigsallee εχει πάντα πιο πολλές πόρσε παρκαρισμένες από γκολφ....
kasel τι μεταφέρεις από ddorf για Ελλάδα αν επιτρέπεται?
-
τιποτα.δεν κανω δρομολογια πια,επειδη ειμαι στο τελευταιο ετος της ειδικοτητας ορθοδοντικης.μου το ρωτησες και στο ποστ οπου με εκτελεσατε.δεν ειναι η δουλεια μου νταλικερης.οδοντιατρικη τελειωσα.
-
Σήμερα στη Θεσ/νίκη πέτυχα σε φανάρι 2 Hummer και ένα αμερικάνικο τζιποειδές (Dodge ξέρω-γω-κάτι). Ένα Lexus Suv (πώς το λένε) που ήταν πίσω τους φαινόταν πραγματικά μικρό.
Προσωπικά τρόμαξα καθώς ήμουν ακριβώς πίσω από το ένα Hummer και εκτός από το ότι δεν έβλεπα τίποτα, είχα την εντύπωση πως το fiat Μου χωρούσε από κάτω...
-
Εχτες ειδα και το lexus 400h απο κοντα σε μαυρο χρωμα στη Μεσογειων
-
Q7, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Q7, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!Μεταξόνιο >3μ.
ή αλλιώς 'Με λένε Γιωρίκα και οδηγώ νταλίκα'
-
Χθές το μεσημέρι στη Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, Mustag GT.
-
Χτές βράδυ κάπου στην Ηλιούπολη ένα αγωνιστικό Micra του ενιαίου.
Θέλω κ εγώωωω -
sto katastima Eurocar stin Thermi Thessalonikis molis irthe mia Aston Martin DB9!!!! osoi pistoi proselthete!!
-
Megane SW!!!
Carspotting