-
Πολύ ωραίο τουτου και με υπέροχες καμπύλες που έλειπαν γενικώς απο τα αυτοκινητα της Mercedes... Μετα την CLS πιστέυω ότι πάνε απο το καλό στο καλύτερο...
Περίπου τιμή παιδια???
Αν πουλήσω την SLK θα μπορώ να πάρω την V12 6.3 AMG - 600PS ??? -
Καλή, αν και κάτι με χαλάει στις αναλογίες του πίσω μέρους
-
Όμορφη η άτιμη.
-
Δεν θα την έλεγα άσχημη, αλλά μπροστά μου θυμίζει φαέτον, και ο πίσω όγκος λίγο περίεργα μου κάθεται... φαντάζομαι εσωτερικό πάντως...
-
Δεν μ αρέσει καθόλου.
-
κατα τη γνωμη μου σε εμφανιση καμια σχεση με την προηγουμενη cl.εχασε πολυ σε εμφανιση.η προηγουμενη ηταν πολυ πιο σπορτιφ εμφανισιακα.ετσι χαλασαν και την clk απο το 2001 και μετα.
-
Γαμάτη φωτό;;;
Να και το εσωτερικό. Μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την S πάντως.
Από μπροστά μου φαίνεται χοντροκομμένη. Από πίσω κάτι πάει και έρχεται αλλά δε θυμίζει και πολύ Mercedes. Συνολικά δεν απογοητεύτηκα πάντως.
-
Πολύ όμορφο το εσωτερικό.
Στα χνάρια λιτότητας & δίαιτας της BMW...
Αυτό το ξύλινο τιμόνι όμως...
-
Κιτς εσωτερικό μέχρι αηδίας.-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κιτς εσωτερικό μέχρι αηδίας.-+1000.
Τον συνδυασμό χρώματος ο Κωστέτσος τον σκέφτηκε? Δύο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά καφέ (δέρμα και ξύλο)... καλή φάση -
Δε ξέρω αν είναι το άσπρο χρώμα βρε παιδιά, αλλά έτσι όπως τη βλέπω μου αρέσει αρκετά. Για το εσωτερικό θα συμφωνήσω...
-
Pragmati, h maska einai idia me Phaethon... enw to pisw tmhma asxeto me to baru ogo tou empros8iou tmhmatos.....
kala, th leksh etairikh tautothta thn exei akousei pote h MB?
Padws to aspro xrwma eina kalo....
GLAM!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κιτς εσωτερικό μέχρι αηδίας.-Το εσωτερικό, προσωπικά, το βλέπω από πλευράς **σχεδίασης **και όχι τόσο των χρωμάτων (μεταβλητά).
Στα χρώματα, μόνο το ξύλο φαίνεται μάπα οπτικά
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
άσπρο χρώμα -
Ετοιμάζεται και η AMG...
-
-
-
ps: δώστε userbars στον λαό...άκου πήξαμε...
-
-
Σε λευκό είναι κούκλα
Νέα Mercedes CL