Το μεγαλύτερο σπάσιμο είναι να έχεις παρανομήσει μαζί με άλλους αλλά τελικά κλήση να παίρνεις μόνο εσύ γιατί έχεις νούμερα ξένης πόλης!!!
Δύο φορές έχω παρκάρει παράνομα στη ζωή μου και τις δύο με γράψανε στην Πάτρα(χωρίς να γράψουνε και τα υπόλοιπα πατρινά αμάξια που ήταν ομοίως παράνομα με μένα)γιατί είχα Πυργιώτικες πινακίδες
-
Ενδιαφερον θεμα δε συμφωνειτε?
Εχω τσιμπισει 3 απο δημομπατσους στο μαρουσι εδω και 2-1 χρονια αντιστοιχα και δεν εχει ερθει κατι.
Υπαρχει παραγραφη μετα απο καποιο καιρο???Αλλη μια απο αεροδρομιο σπατα οταν ανοιξε παλι δεν εχει ερθει τιποτα.
Και τελος μια απο Λαρισα σε δρομο που γινοταν Λαικη καθε τριτη και το αμαξι ειχε μεινει και δεν μπορεσα να το παρω!!!!
Πιστευω οταν δεν δημιουργεις προβλημα σε κυκλοφορια ειναι παραλογο να τρως κλησεις... Αλλα τι ψαχνω ε? Λεφτα να βγαζουν οι δημοι....
-
Εχω τσιμπισει 3 απο δημομπατσους στο μαρουσι εδω και 2-1 χρονια αντιστοιχα και δεν εχει ερθει κατι.
Υπαρχει παραγραφη μετα απο καποιο καιρο???Αλλη μια απο αεροδρομιο σπατα οταν ανοιξε παλι δεν εχει ερθει τιποτα.
Και τελος μια απο Λαρισα σε δρομο που γινοταν Λαικη καθε τριτη και το αμαξι ειχε μεινει και δεν μπορεσα να το παρω!!!!
Πιστευω οταν δεν δημιουργεις προβλημα σε κυκλοφορια ειναι παραλογο να τρως κλησεις... Αλλα τι ψαχνω ε? Λεφτα να βγαζουν οι δημοι....
-
-
Πληρωσα κι εγω τετοιες κλησεις.Η λογικη λεει, να τις πληρωσεις αμεσα(ασχετα αν ειναι σωστο η λαθος) γιατι δυστιχως το ελληνικο δημοσιο οταν ειναι να εισπραξει, δεν ξεχναει.Ειναι κριμα για κληση των 30ευρω να την πληρωσεις μετα απο χρονια 300 Μπορει ομως και να μη σου ερθει.Το ρισκαρεις?Το δημοσιο οπως και οι τραπεζες τετοια θελουν.Μη τα πληρωνεις αμεσα να μας τα δωσεις διπλα και τριδιπλα
-
Απο τη δημοτική αστυνομία δεν υπάρχει πρόβλημα κατα τη γνώμη μου.
Το πολύ πολύ να σου έρθει και πάλι μετά απο χρόνια απο το δήμο.
Το κακό είναι να σου έρθει απο την εφορία αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ να έρχεται κλήση δημοτική αστυνομίας.
Εγώ έχω φάει 2 αλλά τις έχω ακόμη.
Μάλιστα τις βάζω πάνω όταν παρκάρω παράνομα ΄
Μία άλλη ιδέα που είχα είναι να βγάλω τους υαλοκαθαριστήρες.
Έτσι δε θα έχουν που να την στηρίξουν. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μία άλλη ιδέα που είχα είναι να βγάλω τους υαλοκαθαριστήρες.
Έτσι δε θα έχουν που να την στηρίξουν.Αυτό είναι σωστό!
Αλήθεια που θα τις στηρίξουν?Όμως δεν αληθεύει ότι υπάρχει και παράβαση όταν δεν έχεις καθαριστήρες? Ή λάθος?
Αν ναι, φαντάσου να σου κόψουν 2 κλήσεις τελικά.Πάντως εγώ τις πληρώνω μόνο και μόνο για να μην έρθει το 10χ μετά από κάποια χρόνια...
-
μια πλήρωσα στο δήμο Θεσσαλονίκης, μια όμως από δήμο της Χαλκιδικής ακόμα την έχω μέσα στο πορτοφόλι...και σιγά μη τη πληρώσω...και οι δυο για παράνομο παρκάρισμα...ξέρετε οι θέσεις που ο δήμος νταβατζιλίκι τις θεωρεί δικιές του, φυσικά δεν ενοχλούσα κανένα απλώς για να κάνω τη δουλειά μου έπρεπε να να πληρώσω χαράτσι...
οι φήμες λένε ότι αν δεν τις πληρώσεις ο δήμος μετά δε σου δίνει τυχόν χαρτιά που θα χρειαστείς...μέχρι εκεί! -
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΑΝ ΔΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΛΗΣΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
-
Απο προσωπική εμπειρία με συγγενικό μου πρόσωπο.
Τού ήρθε κλήτευση για δικαστήριο μετά απο 4 χρόνια και μάλιστα για κλήση απο την δημοτική αστυνομία.
Φυσικά μετα απο τόσα χρόνια άντε να θυμάσαι που πως πότε και γιατί.
Οπότε πληρώνεις και την προσαύξηση και κάνεις μόκο.Για αυτό ...καλύτερα πλήρωνε σήμερα για να μην τρέχεις αύριο.
Τώρα αν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν φταίς και πουθενά δεν παρανόμησες κάν'το δεν έχεις τίποτε να χάσεις εκτός απο ...χρόνο. -
Το μεγαλύτερο σπάσιμο είναι να έχεις παρανομήσει μαζί με άλλους αλλά τελικά κλήση να παίρνεις μόνο εσύ γιατί έχεις νούμερα ξένης πόλης!!!
Δύο φορές έχω παρκάρει παράνομα στη ζωή μου και τις δύο με γράψανε στην Πάτρα(χωρίς να γράψουνε και τα υπόλοιπα πατρινά αμάξια που ήταν ομοίως παράνομα με μένα)γιατί είχα Πυργιώτικες πινακίδες -
vagvog το ίδιο συνέβη τη δευτερη φορά και με μένα...οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ήταν παράνομοι μονο εγω...
δε πα να @#@!$#%$$@ και μετά να %#%$^$????????? -
Δεν τις πληρωνω ποτε και ουτε προκειται.
-
Έχετε ακούσει περί βεβαίωσης στο Δημόσιο Ταμείο κτλ; Άμα το πάθετε θα δούμε μετά αν πληρώνετε ή όχι... Και εκεί μπορούν να πάνε όλες οι κλήσεις, τυπικά. Το θέμα είναι κατά πόσο ο Οργανισμός ή η Υπηρεσία που σας γράφει θα βεβαιώσει την απλήρωτη κλήση. Η συμβουλή μου;;; Μην ρισκάρετε! Στην Ελλάδα είμαστε και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου συμβεί (αλλά πάλι, αν ΔΕΝ ήμασταν στην Ελλάδα, θα πληρώνατε /-με χωρίς δεύτερη κουβέντα και τάσεις σκαπουλαρίσματος!) Όσο για το θέμα της 'εντοπιότητας', τον έχω πιει στο Ρέθυμνο, σε σειρά που είχε κάθε λογής αυτοκίνητα, Αθηναϊκά, ενοικιαζόμενα, ότι μπορείτε να φανταστείτε και μόνο εμένα έγραψαν! 30 χιλιάρικα πριν 2 χρόνια... Ακόμα τσούζει!
-
1997, 1998, 3 κλήσεις για παρκάρισμα έξω από την τότε δουλειά μου, 20.000 δρχ η κάθε μία. Δεν πλήρωσα καμμία.
2003, γράμμα και τηλέφωνο από τον Δήμο ότι αν δεν δώσω 270 Ευρώ, θα στείλουν στην εφορία τα χαρτιά και θα μου στείλουν και δικαστικό κλητήρα για κατάσχεση σπίτι, με επιβάρυνση και τα έξοδα του κλητήρα (110 Ευρώ).
Απλά τα πλήρωσα. -
Υπάρχει και η ακόμα χειρότερη περίπτωση να σταλούν στην εφορία οι απλήρωτες κλήσεις χωρίς να ενημερωθεί ο ανυποψίαστος 'παραβάτης', ο οποίος όταν θελήσει να πάρει φορολογική ενημερώτητα για κάποια δουλιά του (που συνήθως επίγει) να εμφανίζεται ως οφειλέτης προς αυτήν και προς το κράτος. Περιττό να πω πως η επίλυση της υπόθεσης κοστίζει και αργεί τόσο ώστε να χαλάσει και η δουλια που χρειάζεται τη φορολογική ενημερώτητα...
Πρόκειται για συνομωσία, γι'αυτό καλύτερα πλήρωνε.
-
Ο χρήστης panagopo έγραψε:
Υπάρχει και η ακόμα χειρότερη περίπτωση να σταλούν στην εφορία οι απλήρωτες κλήσεις χωρίς να ενημερωθεί ο ανυποψίαστος 'παραβάτης', ο οποίος όταν θελήσει να πάρει φορολογική ενημερώτητα για κάποια δουλιά του (που συνήθως επίγει) να εμφανίζεται ως οφειλέτης προς αυτήν και προς το κράτος. Περιττό να πω πως η επίλυση της υπόθεσης κοστίζει και αργεί τόσο ώστε να χαλάσει και η δουλια που χρειάζεται τη φορολογική ενημερώτητα...Πρόκειται για συνομωσία, γι'αυτό καλύτερα πλήρωνε.
Αυτό ακριβώς κάνει η βεβαίωση της κλήσης στο δημόσιο ταμείο! Οπότε, καλά θα κάνετε όλοι να αποβάλλετε τη νοοτροπία του Έλληνα, γιατί θα τραβιέστε!!!
-
Με γραψανε καποτε στην Λαρισα (ο δημος ) για σταθμευση και εκανα το κοροιδο! Μου ηρθε μετα απο 1,5 χρονια στο σπιτι μου στην Κομοτηνη!
-
εγκλημα και τιμωρια!!
οταν καποιος παρανομει θα πρεπει να ειναι και ετοιμος να δεχθει τις συνεπειες ,εφ'οσον η τσιμπιδα του νομου τον πιασει, και να πληρωσει το τιμημα για την παραβαση του αυτη.
εαν αισθανεται οτι αδικειται μπορει να διεκδικησει το δικιο του στα αρμοδια δικαστηρια.
ειτε λοιπον μας αρεσουν ειτε οχι οι διαταξεις του Κ.Ο.Κ εφ'οσον ειναι υποχρεωτικες πρεπει [υποτιθεται] να τις τηρουμε.
οταν λοιπον με περισσια μαγκια μερικες φορες τις παραβαινουμε τουλαχιστον να εχουμε και την μαγκια να δεχομαστε τις συνεπειες χωρις να κλαιγομαστε στους μπατσους του οποιους ολοι, λιγοτερο ή περισσοτερο, τους βριζουμε αλλα οταν κρατανε το μπλοκακι τους πολλοι τους γλυφουνε για ''εκπτωση''!!!!!!!!
Ω ποια ξεφτιλα!!!!!!!
Να παρακαλας καποιον που τον θεωρεις ως κατωτερο σου και τον βριζεις οπου σταθεις και οπου βρεθεις!!!!
που ειναι αραγε η μαγκια σου τοτε;;;;;;;;;και για να μην παρεξηγηθουν τα γραφομενα μου εγω προσωπικα αρκετες φορες τους βριζω [αυτους που επιδεικτικα το ''παιζουν'' εξουσια και δεν σεβονται τιποτα] ποτε δεν τους ''γλυφω'' [μαλιστα πολλοι αλλαζουν την σταση τους απεναντι σου θετικα οταν τους μιλησεις ντομπρα και χωρις γελοιες δικαιολογιες] και δεν τους θεωρω ως κατωτερους μου εκτος και αν το αποδεικνυουν απο μονοι τους με την συμπεριφορα τους.
-
Αποψη μου ειναι, οτι η πλειοψηφια των κλησεων αυτων ειναι συνηθως απολυτα σωστες.
Γιαυτο ειναι καλυτερα να τις πληρωνουμε, ΕΚΤΟΣ εαν, απο πραγματικες μαρτυριες που μου εχουν γινει, εχετε στο σωστο μερος το σωστο ανθρωπο και... -
........ πληρωσουν αυτοι την κληση για εσας.