-
΅Εχω ακουσει πολλούς να έχουν βάλει Μαdico ειδικα απο subaru forums (γενικα εκεί το ψαχνουν καλα και αρκετα το πραγμα).
Ολοι τους λένε τα καλύτερα λογια και γενικα οι προδιαγραφές των Madico αν το ψάξεις θα δεις οτι μαλλον είναι κάλύτερες απο όλες τις άλλες (και τις 3Μ) αλλα όπως είναι αναμενομενο κοστίζουν και παραπάνω.Ολα είναι θέμα κόστους .... -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;Τι κόστος έχουν οι συγκεκριμένες;
Όσο για το 'εφ όρου ζωής', να θυμίσω ότι μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο εάν σκοπεύει κάποιος να κρατήσει το αυτοκίνητό του για πάρα πάρα πολλά χρόνια.
Π.χ. μέχρι τα 11 χρόνια (και συνεχίζουμε) πάντως μπορώ να πω ότι οι llumar είναι άψογες. -
H llumar δίνει 6 χρόνια εγγύηση. Μου φτάνει μιας και στην 6ετία θα το δώσω.
-
Γειά σας,
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;Και εγώ έχω ακούσει καλά για τις Madico και προς τα εκεί προσανατολίζομαι.
Η τιμή δεν μου φάνηκε υπερβολική, συγκρινόμενη με αυτές του ανταγωνισμού, εκτός της 'v-cool' που είναι σχεδόν διπλάσια (και βάλε).
Υπόψη ότι η Madico βάζει και στο παρμπρίζ με σχεδό άχρωμη απόχρωση.
Μέχρι τέλος του μήνα μάλλον θα έχω καταλήξει.Φιλικά
Μάξιμος
-
Έβαλα Foliatec στην ΒΜW μου προ 3ημέρου...
Κατευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από τον εξαόιρετο εγκαταστάτη!
όταν επιτέλους μάθω να σκανάρω και να ανεβάζω φωτογραφίες θα σας δείξω και το αποτέλεσμα...
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Υπόψη ότι η Madico βάζει και στο παρμπρίζ με σχεδό άχρωμη απόχρωση.Μη βάλεις στο παρμπρίζ, έχω τη clima στα πλαϊνά τζάμια και ενώ είναι σχεδόν άχρωμη, το βράδυ κόβει λίγο την ορατότητα αλλά το σημαντικό είναι ότι δημιουργεί είδωλο πολύ πιο ορατό από το σκέτο τζάμι.
-
καλησπέρα
επειδη δε βρηκα κάτι σχετικο με μαγαζί, μπορείτε να μου πείτε κανένα τηλέφωνο για llumar κοντα στον Άλιμο?
Βασικά ψάχνω για κάτι λιγότερο από 190ευρώ που έχει ο kin.gr...αν υπαρχει -
Γειά σας,
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη βάλεις στο παρμπρίζ, έχω τη clima στα πλαϊνά τζάμια και ενώ είναι σχεδόν άχρωμη, το βράδυ κόβει λίγο την ορατότητα αλλά το σημαντικό είναι ότι δημιουργεί είδωλο πολύ πιο ορατό από το σκέτο τζάμι.
Θα το ψάξω αυτό για το είδωλο, που μου λες, θα κοστίσει και λιγότερο ...
Πάντως σ΄ευχαριστώΦιλικά
Μάξιμος
-
Έβαλα πριν 2 εβδομάδες σε γνωστό μαγαζί στη Πάτρα (Αγ. Ανδρέου κ Γούναρη) στο Megane II μου τις Llumar Titanium με 160
-
Ως άσχετος με το θέμα μεμβράνες, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει πώς συγκρίνονται οι 'ελαφρώς καθρεφτιζέ' με τις υπόλοιπες από πλευράς ανακλάσεως ηλ. ακτινοβολίας, ορατότητας το βράδυ και νομιμότητας. Υποθέτω ότι κάτι ξέρουν στο WRC που φορούν 'καθρεφτζέ' μεμβράνες, αλλά δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ως άσχετος με το θέμα μεμβράνες, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει πώς συγκρίνονται οι 'ελαφρώς καθρεφτιζέ' με τις υπόλοιπες από πλευράς ανακλάσεως ηλ. ακτινοβολίας, ορατότητας το βράδυ και νομιμότητας. Υποθέτω ότι κάτι ξέρουν στο WRC που φορούν 'καθρεφτζέ' μεμβράνες, αλλά δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα....Προφανώς η μεμβράνη που είναι καθρέφτης ανακλά την περισσότερη ακτινοβολία, άρα μειώνει αρκετά τη ζέστη στο εσωτερικό ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου που δεν έχει μονώσεις κ.λ.π., όμως επειδή είναι καθρέφτης, γι αυτό το λόγο ακριβώς, υποθέτω πως θα κρίνεται παράνομη...
-
Ευχαριστώ. H αλήθεια είναι πως έχω δει ελάχιστα ΙΧ να φορούν τέτοιες μεμβράνες, και δεν τις έχω δει σε κάποια 'light' έκδοση (που να φαίνεται σχετικά καθαρά ο οδηγός και οι επιβάτες)....
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σας,Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;
Και εγώ έχω ακούσει καλά για τις Madico και προς τα εκεί προσανατολίζομαι.
Η τιμή δεν μου φάνηκε υπερβολική, συγκρινόμενη με αυτές του ανταγωνισμού, εκτός της 'v-cool' που είναι σχεδόν διπλάσια (και βάλε).
Μέχρι τέλος του μήνα μάλλον θα έχω καταλήξει.Φιλικά
Μάξιμος
Έχω εγώ τις Madico εδώ και 1 χρόνο στο αυτοκίνητό μου και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.
Η τοποθέτηση έγινε στο Γιαννικέλλη στο Γέρακα πέρσι τον Ιούλιο και από τότε έχω ξαναπάει άλλες 3 φορές. Την πρώτη, ενάμιση μήνα μετά, για να μου τις ξαναπατήσουν αφού θα είχαν στεγνώσει (όπως μου είχαν πει όταν τις έβαλα), τη δεύτερη για να διαπιστώσουν ότι είχαν γεμίσει φουσκάλες και την τρίτη για να μου αντικαταστήσουν τη μια απ'αυτές και να μου πατήσουν τις φουσκάλες, οι οποίες ακόμα δεν έχουν φύγει και ακόμα και στα σημεία που έφυγαν η μεμβράνη έχει 'τσακίσει' και φαίνεται χάλια...
Μου είπαν βέβαια ότι αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουν στεγνώσει ακόμη καλά (1 χρόνο μετά...) και ότι μετά το καλοκαίρι θα είναι εντάξει.
Εγώ πάλι τους είπα ότι αν δεν φτιάξουν, μετά το καλοκαίρι θα με ξαναδούν και πολύ φοβάμαι πως κάπως έτσι θα γίνει -
Οι φουσκάλες είναι λόγω απροσεξίας στη τοποθέτηση και αν είναι νερό θα φύγουν χωρίς σημάδια. Εμένα (llumar) είχε σε όλα τα τζάμια αλλά έφυγαν μετά από μερικές εβδομάδες - έμεινε μόνο μία (αλλά μίκρυνε). Μετά τη τοποθέτηση δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, οι μεμβράνες έχουν κολλήσει - μόνο να περιμένεις.
-
Γειά σας,
Τελικά, άν έχω καταλάβει καλά, μεγάλο ρόλο στις μεμβράνες παίζει και ...ο τοποθετητής !
Άν είναι σχολαστικός, καθαρός, έχει τα σωστά εργαλεία και γενικά είναι πιό επαγγελματίας !!
Το να είναι κανείς ...από πάνω τους, όταν τις τοποθετούν, βοηθάει στην καλύτερη ποιότητα ;Φιλικά
Μάξιμος
-
Αυτός που πέρασε τις δικές μου είναι πολύ καλός, παρόλο που άφησε νερά - αυτά φεύγουν, ο αέρας είναι πρόβλημα.
Το πιο σημαντικό είναι να πλύνεις πολύ καλά το αυτοκίνητο μέσα έξω για να μην έχει καθόλου σκόνη. Πλένει τα τζάμια και ταιριάζει ακριβώς τη μεμβράνη στην έξω μεριά, τη ζεσταίνει (λυγίζει) και μετά τη βάζει από μέσα. Όσο πιο καθαρό τόσο καλύτερα.
-
Εγώ πάλι δεν είχα καμμία φουσκάλα μετά την τοποθέτηση,και ο επανέλεγχος απέδειξε του λόγου το αληθές....
Ο εγκαταστάτης έχει τεράστια σημασία τελικά...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εγώ πάλι δεν είχα καμμία φουσκάλα μετά την τοποθέτηση,και ο επανέλεγχος απέδειξε του λόγου το αληθές....Ο εγκαταστάτης έχει τεράστια σημασία τελικά...
-
Γειά σας,
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εγώ πάλι δεν είχα καμμία φουσκάλα μετά την τοποθέτηση,και ο επανέλεγχος απέδειξε του λόγου το αληθές....Ο εγκαταστάτης έχει τεράστια σημασία τελικά...
Άν δεν έχεις πρόβλημα, που τις έβαλες ;
Φιλικά
Μάξιμος
Υ.Γ. Σήμερα έμαθα και τις Global, με εγγύηση εφ΄όρου ζωής, τίς ξέρει κανείς ;
-
maxime έχεις pm. Στο ίδιο μαγαζί με τον tsili έβαλα κι εγώ στο Getz που είχα(στο 106 δεν έχω αξιωθεί ακόμη) και φουσκάλες και διάφορα άλλα που διαβάζω εδώ μου είναι εντελώς άγνωστα.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ