-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτοί είναι υπεράνω υποψίας.
γιατί βλέπεις εσύ μέσα από το μαύρο ποιός είναι ή αναγνωρίζεις πινακίδες...;
(δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς σε αυτό το σημείο)
Μα αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι να δεις πόσο υπεράνω υποψίας είναι.
-
Αν τους υποψιαστεί τροχονόμος, κινδυνεύει να φάει είτε δυσμενή μετάθεση, είτε 2 οκάδες μολύβι. Έτσι κατά κανόνα δεν τους υποπτεύεται.
-
Γειά σας,
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Εγω παντως εβαλα LLUMAR TITANIUM ( ΜΕΣΑΙΑ ΠΡΟΣ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ) και ειμαι πολύ-πολύ ικανοποιημένος ,και απο τη δουλεια ,καμμια φουσκάλα ΠΟΥΘΕΝΑ ,αν και χρειάστηκε αρκετες ωρες γιατι ξηλωσε καπλαμάδες απο τις πορτες...,αλλά κυρίως απο αποτελεσματικότητα των μεμβρανών .Αισθητά μειωμένη η θερμοκρασία στο εσωτερικό μετα απο 1-2 ώρες σταθμευση στον ηλιο και με τα δερμάτινα που εχω ήταν ανυπόφορη η κατάσταση, το δε clima ο ανεμιστήρας του μπαινει πιο χαμηλα και δροσίζει βεβαια ΑΜΕΣΑ...
KOSTOS 170 ΕΥΡΩ ΓΙΑ Α3 SPORTBACK- Σε ποιόν τα τοποθέτησες ;
- Έβαλες και στα τζάμια οδηγού-συνοδηγού ; (Ρωτάω γιατί η τιμή είναι χαμηλότερη από τον επίσημο τιμοκατάλογο).
Ευχαριστώ
Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν τους υποψιαστεί τροχονόμος, κινδυνεύει να φάει είτε δυσμενή μετάθεση, είτε 2 οκάδες μολύβι. Έτσι κατά κανόνα δεν τους υποπτεύεται.2 oκάδες μολύβι...; Και πού ξέρει εσύ στο φιμετσάτο σου Astra εάν οπλοφορείς ή όχι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν τους υποψιαστεί τροχονόμος, κινδυνεύει να φάει είτε δυσμενή μετάθεση, είτε 2 οκάδες μολύβι. Έτσι κατά κανόνα δεν τους υποπτεύεται.
2 oκάδες μολύβι...; Και πού ξέρει εσύ στο φιμετσάτο σου Astra εάν οπλοφορείς ή όχι;
Υποθέτει ότι μπορεί και να οπλοφορεί και 'δεν' ... .
(Αν και νομίζω ότι ο Μάνος έχει βάλει το clima select το οποίο είναι πολύ ανοικτόχρωμο σχεδόν αόρατο).
-
tazio
παράδειγμα το έφερα, μην κολλάμε στους τύπους και την απόχρωση της μεμβράνης!
πάντως εγώ με αυτόν τον ήλιο απολαμβάνω την δροσιά του εσωτερικού μου. Το παράθυρο δεν ανοίγει ποτέ!
-
εχω μεμβρανες της Llumar και γενικα απο αποψη αξιας δεν ειμαι ευχαριστημενος.....παρολο που στην τοποθετηση ειχαν βαλει στις τσιμουχες των παραθυρων κατι σαν μοκετα προφανως για να μην χαραζεται η μεμβρανη,αυτες εχουν χαρακτει.....βεβαια εχει εγγυηση 6 χρονια αλλα θα τις αλλαξουν?
-
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;
-
΅Εχω ακουσει πολλούς να έχουν βάλει Μαdico ειδικα απο subaru forums (γενικα εκεί το ψαχνουν καλα και αρκετα το πραγμα).
Ολοι τους λένε τα καλύτερα λογια και γενικα οι προδιαγραφές των Madico αν το ψάξεις θα δεις οτι μαλλον είναι κάλύτερες απο όλες τις άλλες (και τις 3Μ) αλλα όπως είναι αναμενομενο κοστίζουν και παραπάνω.Ολα είναι θέμα κόστους .... -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;Τι κόστος έχουν οι συγκεκριμένες;
Όσο για το 'εφ όρου ζωής', να θυμίσω ότι μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο εάν σκοπεύει κάποιος να κρατήσει το αυτοκίνητό του για πάρα πάρα πολλά χρόνια.
Π.χ. μέχρι τα 11 χρόνια (και συνεχίζουμε) πάντως μπορώ να πω ότι οι llumar είναι άψογες. -
H llumar δίνει 6 χρόνια εγγύηση. Μου φτάνει μιας και στην 6ετία θα το δώσω.
-
Γειά σας,
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;Και εγώ έχω ακούσει καλά για τις Madico και προς τα εκεί προσανατολίζομαι.
Η τιμή δεν μου φάνηκε υπερβολική, συγκρινόμενη με αυτές του ανταγωνισμού, εκτός της 'v-cool' που είναι σχεδόν διπλάσια (και βάλε).
Υπόψη ότι η Madico βάζει και στο παρμπρίζ με σχεδό άχρωμη απόχρωση.
Μέχρι τέλος του μήνα μάλλον θα έχω καταλήξει.Φιλικά
Μάξιμος
-
Έβαλα Foliatec στην ΒΜW μου προ 3ημέρου...
Κατευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από τον εξαόιρετο εγκαταστάτη!
όταν επιτέλους μάθω να σκανάρω και να ανεβάζω φωτογραφίες θα σας δείξω και το αποτέλεσμα...
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Υπόψη ότι η Madico βάζει και στο παρμπρίζ με σχεδό άχρωμη απόχρωση.Μη βάλεις στο παρμπρίζ, έχω τη clima στα πλαϊνά τζάμια και ενώ είναι σχεδόν άχρωμη, το βράδυ κόβει λίγο την ορατότητα αλλά το σημαντικό είναι ότι δημιουργεί είδωλο πολύ πιο ορατό από το σκέτο τζάμι.
-
καλησπέρα
επειδη δε βρηκα κάτι σχετικο με μαγαζί, μπορείτε να μου πείτε κανένα τηλέφωνο για llumar κοντα στον Άλιμο?
Βασικά ψάχνω για κάτι λιγότερο από 190ευρώ που έχει ο kin.gr...αν υπαρχει
-
Γειά σας,
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Υπόψη ότι η Madico βάζει και στο παρμπρίζ με σχεδό άχρωμη απόχρωση.
Μη βάλεις στο παρμπρίζ, έχω τη clima στα πλαϊνά τζάμια και ενώ είναι σχεδόν άχρωμη, το βράδυ κόβει λίγο την ορατότητα αλλά το σημαντικό είναι ότι δημιουργεί είδωλο πολύ πιο ορατό από το σκέτο τζάμι.
Θα το ψάξω αυτό για το είδωλο, που μου λες, θα κοστίσει και λιγότερο ...
Πάντως σ΄ευχαριστώΦιλικά
Μάξιμος
-
Έβαλα πριν 2 εβδομάδες σε γνωστό μαγαζί στη Πάτρα (Αγ. Ανδρέου κ Γούναρη) στο Megane II μου τις Llumar Titanium με 160
-
Ως άσχετος με το θέμα μεμβράνες, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει πώς συγκρίνονται οι 'ελαφρώς καθρεφτιζέ' με τις υπόλοιπες από πλευράς ανακλάσεως ηλ. ακτινοβολίας, ορατότητας το βράδυ και νομιμότητας. Υποθέτω ότι κάτι ξέρουν στο WRC που φορούν 'καθρεφτζέ' μεμβράνες, αλλά δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ως άσχετος με το θέμα μεμβράνες, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει πώς συγκρίνονται οι 'ελαφρώς καθρεφτιζέ' με τις υπόλοιπες από πλευράς ανακλάσεως ηλ. ακτινοβολίας, ορατότητας το βράδυ και νομιμότητας. Υποθέτω ότι κάτι ξέρουν στο WRC που φορούν 'καθρεφτζέ' μεμβράνες, αλλά δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα....Προφανώς η μεμβράνη που είναι καθρέφτης ανακλά την περισσότερη ακτινοβολία, άρα μειώνει αρκετά τη ζέστη στο εσωτερικό ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου που δεν έχει μονώσεις κ.λ.π., όμως επειδή είναι καθρέφτης, γι αυτό το λόγο ακριβώς, υποθέτω πως θα κρίνεται παράνομη...
-
Ευχαριστώ. H αλήθεια είναι πως έχω δει ελάχιστα ΙΧ να φορούν τέτοιες μεμβράνες, και δεν τις έχω δει σε κάποια 'light' έκδοση (που να φαίνεται σχετικά καθαρά ο οδηγός και οι επιβάτες)....
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες