-
Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
Iσχύς: 185PS
Ροπή: 23.4 Κgm
Tελική ταχύτητα: 222 km/h
0-100: 8.6'
Bάρος: 1.470 Kgr
Tιμή: από 41.100 ευρώAudi TT 2.0 TFSI
Iσχύς: 200PS
Ροπή: 28.5 Κgm
Tελική ταχύτητα: 240 km/h
0-100: 6.6'
Bάρος: 1.260 Kgr
Tιμή (ενδεικτικά): από 40.000 ευρώ -
Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
Me απόλυτα ορθολογιστικά κριτηρια, ΤΤ, δεν τίθεται θέμα.
(βάλε και μια εμπρόσθια φωτο αν μπορείς)
-
ban?
-
technik... τι λεει? Θελουμε να αλλαξουμε φορουμ βλεπω εεε?
Επειδη η απολυτη επιδοση κινητηρα απο μονη της δεν λεει τιποτα, και επειδη ενα αμαξι κρινεται στο συνολο του... με κλειστα και με ανοιχτα ματια
ALFA ROMEO BRERA
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
http://www.getoutanddrive.com/gallery2/ ... b37ee65971
http://media.autobild.de/bild/F/71dcd84 ... 257f_1.jpg -
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.getoutanddrive.com/gallery2/ ... b37ee65971
http://media.autobild.de/bild/F/71dcd84 ... 257f_1.jpgEyxaριστώ
-
Xαλαρά ΤΤ. Eίμαι ο μόνος που η Brera του μοιάζει με hatchback;;;
-
Δεν νομίζω πως υπάρχει σύγκριση...
(για να μη χρησιμοποιήσω το γνωστό: 'μπλέξαμε την 16 με τη 2 και αντί να χτενιστούμε 3')
Audi uber alles
φυσικά...
-
Κατ'αρχας αυτο δεν ειναι η Brera που σχεδιασε ο Giuggaro
-
Είναι όμως αυτό που κυκλοφορεί.
-
Μετά λύπης μου, TT!
Θα θελα να επέλεγα την Alfa αλλά η διαφορά στις επιδόσεις (και το βάρος) δεν μου το επιτρέπει.
Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η brera δεν φαίνεται να είναι κάτι το εξαιρετικό από πλευράς οδικής συμπεριφοράς...Βέβαια για το TT δεν έχω διαβάσει κάποια δοκιμή ακόμα, αλλά δε νομίζω να μην είναι εφάμιλλο της brera...
Η εμφάνιση περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν βλέπω 2 δευτερόλεπτα διαφορά στο 0-100 (και φαντάζομαι αντίστοιχη και στις ρεπριζ, λόγω τούρμπο)...
-
TT για μενα. Μακραν πιο ορθολογιστικη επιλογη. Η Brera αρεσει αλλα καπου χαλαει η γευση
-
ΤΤ και απο εμενα... Αν και η Alfa Romeo κερδιζει την καρδια μου σιγα σιγα η Brera δεν μου εκανε το click! Το Audi αισθητικα μου αρεσε περισσοτερο...
-
Στα 3.2 χαλαρά την Brera και με άνεση.
Στα 2.0T / 2.2 το ΤΤ αλλά ας δούμε και τις πραγματικές τιμές ελλάδα
-
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι θα επιλέγαμε το ΤΤ 2.0Τ, έναντι της Brera, αλλά μετα λύπης!
Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα, θα θέλαμε την Brera, διότι μας προκαλεί πιο έντονα συναισθήματα με το σχήμα της, ή εν πάση περιπτώσει με αυτή την γοητευτική αχλύ, που την περιβάλλει, αλλά οι προδιαγραφές της δεν μας επιτρέπουν να την προτιμήσουμε.
Είναι βαριά και αργή.Μεταξύ των πιο ακριβών εκδόσεων, τη Brera μόνο σε περίπτωση, που θα ήταν 200-300 κιλά ελαφρύτερη.
-
Βαλε ερωτημα νεο ΤΤ 3.2 με Brera 3.2 ...... το 2.0Τ με το ατμοσφαιρικο 2.2 δεν συγκρινονται ισοτιμα απο πλευρας επιδοσεων(ολοι συμφωνουμε σε θεμα εμφανισης,οποτε δεν μενει παρα να μπει και η σωστη συγκριση σε θεμα κινητηρων)....
-
Δε γίνεται η σύκριση με βάση τις επιδόδεις αλλά με βάση την τιμή. Αφού αυτές οι δύο εκδόσεις έχουν ίδια τιμή κάποια εταιρεία έχει κάνει κάτι λάθος....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δε γίνεται η σύκριση με βάση τις επιδόδεις αλλά με βάση την τιμή. Αφού αυτές οι δύο εκδόσεις έχουν ίδια τιμή κάποια εταιρεία έχει κάνει κάτι λάθος....Εγω θα ελεγα απλα οτι καποια εταιρεια εχει κανει εξαιρετικα τη δουλεια της στο συγκεκριμενο τομεα... πιστευω παντως οτι καθε μοντελο εχει και την εκδοση που του ταιριαζει πιο πολυ..
π.χ.
η BMW με την σειρα 3 που για παραδειγμα βγαζει την 316 που ειναι απαραδεκτη για μενα, και βγαζει και την 325-330 που για μενα ειναι η χρυση τομη για το συγκεκριμενο μοντελο..Ετσι και με το ΤΤ , η εκδοση 2.0 Τ ειναι η χρυση τομη για το συγκεκριμενο αυτοκινητο(παντα με βαση οσα ξερουμε μεχρι τωρα)
Στην περιπτωση της Αλφα, η 2.2 πνιγεται. Η 3.2 ειναι κατα τη γνωμη μου η αξια αναφορας εκδοση για τη Brera
Ολα αυτα τα λεω παντα με βαση το οτι σου περισσευουν λεφτα για να παρεις τετοιο αυτοκινητο και δεν θα στερηθεις τιποτα για να το αποκτησεις οποτε και 5.000 πανω να πας δεν ειναι ζητημα
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;