-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τόσο πολύ σε ενοχλεί ρε technik; Ούτε καν την πρόσεξα!!!Από την πρώτη μέρα που βγήκε το Astra, την πρόσεξα!
Γενικά, το Astra δε μου αρέσει εμφανισιακά
-
Το βρίσκεις άσχημο ή απλά αδιάφορο; Γιατί έχει διαφορά μεγάλη το ένα από το άλλο...Αν μου πεις και τι σκέφτηκες όταν το είδες πρώτη φορά ως σχέδιο και πρώτη φορά στην πραγματικότητα...; Θα σου πω το συλλογισμό μου!
-
-
To clio σε ακόμη πιο χοντρή έκδοση!
-
Πολύ ωραίο αλλά θα προτιμούσα το πράσινο Micra...
-
facelift σε astra
-
Θα πουλήσει σαν τρελό. Στάνταρ.
Μου είπε άνθρωπος της αντιπροσωπείας όταν πήγα το αμάξι για κάτι μικροπράγματα ότι η τακτική που είχαν εφαρμόσει στο προηγούμενο corsa (υψηλή τιμή) για τα πρώτα 2 χρόνια δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ξανά, γιατί τότε το corsa δεν είχε πουλήσει καθόλου ώσπου να αναπροσαρμόσουν τις τιμές σε πιο λογικά επίπεδα. Οι τιμές θα είναι λογικές από την αρχή. Χμμμμ... -
Με τέτοιο σχεδιασμό, θα τις χρειαστεί τις λογικές τιμές...
-
Μου αρέσει σαν σχέδιο, δεν ξέρω αν θα το αγόραζα. Αλλά το πράσινο micra, θα το έπαιρνα άνετα.
Πόση ώρα τις τραβούσε τις φωτογραφίες ο τύπος; Το μίκρα έφυγε, ήρθε ένα παλιό corsa...ενώ νόμιζα ότι είχα παρκάρει εκεί το Leon μέχρι που είδα τη ζάντα...
-
Πολύ ωραία σχέδιο, πολύ ποιο όμορφο και απο το astra. Νομίζω ότι θα μπεί άνετα σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εχει και γυάλινη οροφή... λουκουμάκι μου φαίνετε!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πόση ώρα τις τραβούσε τις φωτογραφίες ο τύπος; Το μίκρα έφυγε, ήρθε ένα παλιό corsa...ενώ νόμιζα ότι είχα παρκάρει εκεί το Leon μέχρι που είδα τη ζάντα...
καλό, εσωτερικά το χαλάει λίγο με αυτούς τουες τεράστιους αεραγωγούς αλλά τι ναλ κάνεις
περιμένουμε επιδόσεις - κινητήρες -
απο 23000 Ε στα 200ΗΡ απο 1,6 κ ομορφουλη το μικρο !!!
μια χαρα το βλεπω θα πουλησει αρκετα !!!!
http://www.in.gr/auto/espionage/espiona ... tyID=48062
-
θα ταράξει τα ύδατα ο νέος..
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
θα ταράξει τα ύδατα ο νέος..Φτηνά γκάζια... Να δούμε και από στήσιμο τι θα λέει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα ταράξει τα ύδατα ο νέος..
Φτηνά γκάζια... Να δούμε και από στήσιμο τι θα λέει..
κοντός ψαλμός.. κάτι ακούστηκε για αρχή 2007
-
Εγώ, από την άλλη, λέω ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα. Να τα κάνει τι ακριβώς τα 200 άλογα το corsa; Μην αρχίσουμε πάλι να λέμε για εποχές σαξόραλων ή ακόμα και gt, που με 120 αλογάκια είχες αληθινή σπορ αίσθηση, επικοινωνία με το πλαίσιο, και έβγαινες με ένα χαμόγελο να με το συμπάθειο από μέσα. Στο άρθρο του in.gr υπονοείται ότι στην opel ζήλεψαν την ιπποδύναμη του clio και ανέβηκαν στα 200 άλογα. Αντί να πάρουν παράδειγμα από το στήσιμο του clio, ασχολήθηκαν με την ιπποδύναμη, και φοβάμαι (έχοντας στο νου το astra opc) ότι το αυτοκινητάκι θα γίνει ακόμα λιγότερο διασκεδαστικό με τέτοια ισχύ...
Αφήστε που 23000 ευρώ για ένα corsa (κι ας είναι με 300 άλογα) δεν είναι καθόλου φτηνά γκάζια...
-
τα 30 για ένα κλιο τι είναι δηλαδή?
-
Μιλάς για το COTY - F1 Champion;;;
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
τα 30 για ένα κλιο τι είναι δηλαδή?Kαλά...τί πίνουν εκεί στη Ρενό???
Τα 23Κ για το Πόρσα εγώ τα θεωρώ τσιμπημένη τιμή αλλά για καινούργιο μοντέλο αποδεκτή.
...ειδικά όταν στα 24Κ υπάρχει το Golf GT, με το οποία η διαφορά ιπποδύναμης στον τροχό θα είναι στα 15-20 άλογα. Υπόθεση αυτό αλλά...στοιχηματίζω στον εαυτό μου!
Opel Corsa 2006