-
Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.
-
Κόκκινη ή άσπρη για να γλυτώσει τα έξοδα του μεταλλικού χρώματος!!
Πλάκα κάνω φυσικά! Λοιπόν επειδή αυτά τα αυτοκίνητα τραβούν από μόνα τους τα βλέματα (κάτι που δεν μου πολύ αρέσει ) προσωπικά θα προσπαθούσα να το πάρω στο λιγότερο εκκεντρικό χρώμα. Ψήφισα ανθρακί!
-
α ρε σκοτούρες που έχει ο κοσμάκης!!!!
Κόκκινη!!!!!
-
Κόκκινη....'για να μην φαίνονται τα αίματα......' που έλεγε και ο κορυφαίος Χάρυ Κλύν!!!
Ακόμα τα σκέφτεσαι???
-
Aνθρακί
Aνθρακί
Aνθρακί
Aνθρακί
Aνθρακί
Aνθρακί
Aνθρακί
Aνθρακί -
Φερραρι=κόκκινη!
Βέβαια, αν έχει άλλες 5-6, ίσως να είναι πρόβλημα...
Βρε τι έπαθε ο καημένος!
-
Είδες;
Τόσες φερράρι μπόρεσε να αποκτήσει, καντέτ....ούτε ένα. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.+1.
Για να μη βγω off topic, θα προτείνω κίτρινη.
Edit: Καμιά αδελφή δεν έχει ο φίλος σου να σε βολέψει έτσι ώστε την επόμενη φορά η ερώτηση να είναι τι χρώμα θα πάρεις εσύ τη Ferrari;
-
KIΤΡΙΝΗ μονο και μονο επειδη εχει αλλες 3 κοκκινες...
-
Αυτό αναρωτιόμουν τις προάλλες που πέτυχα ένα ανθρακί spyder 430 στη θεσ/νίκη.Πόσο πρέπει να έχεις ξεπεράσει το αρχικό σοκ της απόκτησης φεράρι,ούτως ώστε να επιλέξεις κάτι άλλο πέρα απο κόκκινο.Ασπρο και γώ,αλλα με ταμπά δέρματα και αλκαντάρες εσωτερικό.Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια επιλογή,αλλα με τόσα λεφτά θα το απαιτούσα.
-
Ρε παλικάρια είναι καλή μάρκα αυτή ? κυκλοφορούν πολλές απο αυτές τις.... πως τις είπατε ? Φτου 430 ? γιατί δεν τις βλέπω στα φανάρια να ρωτήσω αν βγάζουν προβλήματα, αν υπάρχουν ανταλλακτικά, κλπ.
-
Παιδιά, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!
-
επειδή αισθάνομαι ότι πρέπει ν' απαντήσω...
επειδή μπορεί να πεταχτεί κάποιος στο δρόμο και να σου πει με γεια το τσέλικα...
επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μένουν σταθερά...
... κόκκινο ρε παιδιά -
Δεν είπαμε ότι κάνεις πλάκα, εμείς κάνουμε πλάκα.
-
Ο χρήστης Orestis-146 έγραψε:
KIΤΡΙΝΗ μονο και μονο επειδη εχει αλλες 3 κοκκινες...+1.
**Kαλός φίλος **προσανατολίζεται στην αγορά μιας.... F430 Spider
(έχει ήδη άλλες 3 Ferrari).
Καλορίζικη και δεν το ξέρεις..τυχερούλη
-
Δεν είπαμε ότι κάνεις πλάκα, εμείς κάνουμε πλάκα.Ναι αλλά θα διαβάζει ο δύσμοιρος τόσες σελίδες και το βασανιστικό ερώτημα του τι χρώμα θα πάρει την εφτέσσερατριάντα σπάιντερ θα τον ταλαιπωρεί ακόμα.
-
αααααχ αυτοί είναι προβληματισμοί!!
Οχι εγω τον καταλαβαίνω τον προβληματισμό... Κι εγω με τον πατέρα μου διαφωνούσαμε γιατι έχουμε πάρει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα μας (κ ένα μηχανάκι) ασημί..
αλλά βέβαια εμάς είναι ένα ψωρο-civic, ενα ψωρό-passat κι ένα κακοψωρο-gilera!!
Ετσι κι αυτός με 3 ferrari φαντάζομαι θα χει το ίδιο πρόβλημα με μας... Μονοτονία ρε γαμώτο...
(κόκκινη)
-
Eντάξει, τελικά το αποφάσισα, θα πώ τι θα έκανα εγώ. Θα την παράγγελνα με αλουμίνένια όλα τα μεταλλικά μέρη της καρότσας και όσα είναι ανθρακονημάτινα θα τα άφηνα όπως είναι αλλά ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΒΑΦΤΑ και ζάντες παραγγελία ανθρακόνημα το στεφάνι με αλουμίνιο το κέντρο, υπάρχουν, είναι πανέμορφες και έχουν μόνο 3500 ευρά. Πως σας φαίνεται ? συμφωνείται ?
-
Eντάξει, τελικά το αποφάσισα, θα πώ τι θα έκανα εγώ. Θα την παράγγελνα με αλουμίνένια όλα τα μεταλλικά μέρη της καρότσας και όσα είναι ανθρακονημάτινα θα τα άφηνα όπως είναι αλλά ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΒΑΦΤΑ και ζάντες παραγγελία ανθρακόνημα το στεφάνι με αλουμίνιο το κέντρο, υπάρχουν, είναι πανέμορφες και έχουν μόνο 3500 ευρά. Πως σας φαίνεται ? συμφωνείται ?Καλό ακούγεται... αλλά δεν είναι κόκκινη.
-
Ανθρακί η κίτρινη
Χρώμα για... F430 Spyder