Ο χρήστης tourist έγραψε:
Και οι δύο εξακολουθούν να μιλούν κατά τη διάρκεια των in-car πλάνων.Δεν καταλαβαίνουν ότι ο ήχος από τους V8 είναι πολύ σημαντικότερος από οτιδήποτε έχουν να πουν?Επιτέλους
Ενώ να διακόπτουν κάθε φορά αυτό που λένε (ό,τι κι αν είναι) επειδή παίζει ο σκηνοθέτης με τις κάμερες και τα in-car είναι καλύτερο...
Κάποτε που βλέπαμε 2-3 incar σε κάθε GP, ναι, έπρεπε να σταματάνε, τώρα που κάθε 3ο πλάνο είναι incar (onboard, 'on-wing', κλπ), ή ας μη μιλάνε καθόλου ή ας σταματήσει αυτή η ανοησία της διακοπής της περιγραφής όταν παίζει Incar.
για μένα 2 είναι οι απόλυτες λύσεις, αλλά για αυτούς που δεν τους νοιάζει το live timing και η ταυτόχρονη παρακολούθηση μέσω δικτύου:
α) Όταν κόβουν για διαφημίσεις, να ξαναρχίζουν από κει που διέκοψαν. Στο τέλος η μετάδοση του GP θα τελειώσει κανα 20λεπτο μετά το κανονικόμ, αλλά δε βαριέσαι...
β) Μετάδοση του GP σε μαγνητοσκόπηση ΚΑΙ το βράδυ (πέρα από το συνηθισμένο live του μεσημεριού), χαράματα της επομένης, ΧΩΡΙΣ περιγραφή, ΜΟΝΟ φυσικό ήχο. Εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να μη μάθω τίποτα όλη μέρα και να παρακολουθήσω ΑΥΤΗ τη βραδυνή μετάδοση.
Αλλά νομίζω ελάχιστοι θα ήθελαν συνολικά μία από τις παραπάνω, που επαναλαμβάνω, μάλλον είναι οι απόλυτες λύσεις. Όλα τα άλλα (λίγες διαφημίσεις, καλύτερη περιγραφή, κλπ) μάλλον είναι εκτός (ελληνικής) πραγματικότητας.