Ωραίο θέμα αυτό !!!
Λύση υπάρχει αλλά έχει και πολιτικό κόστος.Μήπως να το δούμε ανάποδα; Μήπως αντί να ψάχνουμε για περισσότερες θέσεις στάθμευσης θα έπρεπε να ψάχνουμε για λιγότερα αυτοκίνητα;
Τα περισσότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στο κέντρο οποιασδήποτε Ελληνικής πόλης , έχουν μόνο τον οδηγό τους.
Είναι η νοοτροπία μας τέτοια.Γιατί δηλαδή , ρε κύριος , δεν παίρνεις το λεωφορείο να κατέβεις στο κέντρο;
Μην μου πει τώρα κάποιος ότι δεν λειτουργεί σωστά ο ΟΑΣΑ , γιατί με τέτοιο κυκλοφοριακό , πως να λειτουργήσει;Μπείτε σε ένα λεωφορείο μια Κυριακή.Θα φτάσετε στον προορισμό σας στον μισό χρόνο απ'ότι κάνετε τις καθημερινές. Αν λιγοστέψουν τα αυτοκίνητα θα χρειάζονται τα 3/4 των λεωφορείων που υπάρχουν σήμερα.Οπότε και το 'δεν φτάνουν τα λεωφορεία' είναι άκυρο.
Μήπως μια απαγόρευση των ΙΧ στο κέντρο είναι μια λύση;
Καθημερινά αυξάνονται οι νέοι οδηγοί και τα νεα αυτοκίνητα.Η κουτσή Μαριώ πήρε εχθές το νέο της αυτοκίνητο και θέλει 10 μέτρα για να παρκάρει. Γιατί;
Γιατί πήρε το δίπλωμα 'λαδωμένο'.
Επιτέλους ας παίρνουν ΚΑΙ οι Έλληνες την άδεια οδήγησης με εξετάσεις.
Έτσι και λιγότεροι νέοι οδηγοί θα βγαίνουν και λιγότερα αυτοκίνητα θα κυκλοφορούν.Αλλά αυτοί που θα κυκλοφορούν ,θα ξέρουν να οδηγούν.
Επιτέλους ,ας θεσπειστεί φόρος παρκαρίσματος σε δημόσιο δρόμο και να απαλλάσσονται όσοι διαθέτουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Τα τέλη κυκλοφορίας είναι για την χρήση του δρόμου και όχι για να παρκάρει ο καθείς.
Δεν μπορείς ,ρε κύριος, να μου διατηρείς μαγαζί και να εισπράτεις ενοίκια και το αμάξι σου να το παρκάρεις στον δρόμο.Τότε να δείτε θέσεις που θα βρούμε.
Επιτέλους,τροχαία και δημοτική αστυνομία ας κάνουν το κυνήγι καθημέρινα κι όχι μόνο όταν έχουν ανάγκη από χρήμα.
Είναι γνωστό πως ο Έλληνας , φοβέρα θέλει.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω όσους λένε 'έλα μωρέ,2 μέτρα από το φανάρι είμαι','ε,τι να κάνουμε με τόσα αυτοκίνητα'.Μόνοι μας δυσκολεύουμε την ζωή μας.Ας το πάρουμε χαμπάρι , επιτέλους!!!