-
Σαν πολύ χαλαρούς μας βλέπω φέτος! Δεν θα γίνει κάτι αντίστοιχο με πέρυσι και πρόπερσι;
Μπορεί οι συγκυρίες να μην μου επέτρεψαν να είμαι μαζί σας αλλά από όσα γράφτηκαν και μου μεταφέρθηκαν από όσους συμμετείχαν ήταν εκπληκτικά ΣΚ και έγιναν καλές παρέες!
Μια και υπάρχουν υποσχέσεις για κάθοδο στην Κρήτη εδώ και χρόνια!!! Θα προτείνω το νησί μου σαν χώρος συνάντησης.
Αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορούμε να συζητήσουμε ημερομηνίες σημείο εγκατάστασης και ορμητήριο για ότι τραβάει η ψυχή μας.
Ξέρω ότι είναι δυσκολότερο να έρθετε εδώ από το να πάτε κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα μια και μεσολαβεί η θάλασσα που συνεπάγεται καράβι και αυξημένα έξοδα αλλά νομίζω ότι αξίζει ο κόπος.
Δεν βάζω ψηφοφορία μια και για την ώρα δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Αν κάτι άλλο προκύψει οι αρμόδιοι ας δράσουν.
Ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια και να έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε όσο το δυνατό περισσότερους φίλους φέτος στα μέρη μας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους φίλοι μου. -
Σαν πολύ χαλαρούς μας βλέπω φέτος! Δεν θα γίνει κάτι αντίστοιχο με πέρυσι και πρόπερσι;
Μπορεί οι συγκυρίες να μην μου επέτρεψαν να είμαι μαζί σας αλλά από όσα γράφτηκαν και μου μεταφέρθηκαν από όσους συμμετείχαν ήταν εκπληκτικά ΣΚ και έγιναν καλές παρέες!
Μια και υπάρχουν υποσχέσεις για κάθοδο στην Κρήτη εδώ και χρόνια!!! Θα προτείνω το νησί μου σαν χώρος συνάντησης.
Αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορούμε να συζητήσουμε ημερομηνίες σημείο εγκατάστασης και ορμητήριο για ότι τραβάει η ψυχή μας.
Ξέρω ότι είναι δυσκολότερο να έρθετε εδώ από το να πάτε κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα μια και μεσολαβεί η θάλασσα που συνεπάγεται καράβι και αυξημένα έξοδα αλλά νομίζω ότι αξίζει ο κόπος.
Δεν βάζω ψηφοφορία μια και για την ώρα δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Αν κάτι άλλο προκύψει οι αρμόδιοι ας δράσουν.
Ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια και να έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε όσο το δυνατό περισσότερους φίλους φέτος στα μέρη μας.
Xαλκιδική ?
-
Ουππς! Μανώλη μας πρόλαβες!
κατ'αρχήν είναι η τέταρτη πανελλήνια συνάντηση (το διόρθωσα)! Έχουμε και λέμε.....Πλαστήρα, Πάπιγκο, Πήλιο....
Για ποια εποχή μιλάμε? Εμείς υπολογίζουμε για τη συνάντηση Σεπτέμβριο με Οκτώβριο.Ας ακουστούν εδώ σχόλια και προτάσεις και ανάλογα παίρνουμε αποφάσεις. Πάντως Νότια Ελλάδα θα γίνει σίγουρα. Έχει σειρά!
-
Πάλι μέσα στό κυνήγι;
-
Όυπς!
Οι συναντήσεις γίνονται συνέχεια σε μέρη από Π ...
Τώρα Πελοπόννησος;
Παλάουι; Περιστέρι; Ποποκατεπέτλ;
-
Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα το πρόσεχε.....
-
Ναι, έχει υπάρξει μια πρώτη συζήτηση για Πελοπόννησο, χωρίς βέβαια, ακόμα να υπάρχει κάποια κατάληξη.
Πάντως εαν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική πρόταση (π.χ. Κρήτη που είπε ο Μανώλης) η οποία θα μαζέψει αρκετό κόσμο τότε καλοδεχούμενη
-
Αν πρέπει σώνει και καλά να είναι μέρος από Π ας πάμε Παλαιόχωρα, Πλακιά, Πλατανιά , Πύργο κλπ κλπ.!!!!!
Πάντως το καλύτερο θα είναι να γίνει πριν ανοίξουν τα σχολεία. Δεν θα είναι εύκολο αν έχουν αρχίσει οι υποχρεώσεις των κανακάρηδων μας.
Για μένα θα είναι ποιο δύσκολο να βγω παραέξω μια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επισκεφτώ αρκετά μέρη βόρεια φέτος (Ιωάννινα, Καλαμπάκα με ενδιάμεσους σταθμούς και βλέπουμε). -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ωραία πράγματα!!!!Αν γίνει αρχές Οκτωβρίου θα κοιτάξω να έρθω κι εγώ (θα ξεκινήσω τέλη Σεπτεμβρίου σιγά-σιγά...)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ωραία πράγματα!!!!Αν γίνει αρχές Οκτωβρίου θα κοιτάξω να έρθω κι εγώ (θα ξεκινήσω τέλη Σεπτεμβρίου σιγά-σιγά...)
Ξεκίναααααααααααααααααααα κατηφόρα είναι.......
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αν πρέπει σώνει και καλά να είναι μέρος από Π ας πάμε Παλαιόχωρα, Πλακιά, Πλατανιά , Πύργο κλπ κλπ.!!!!!Πάντως το καλύτερο θα είναι να γίνει πριν ανοίξουν τα σχολεία. Δεν θα είναι εύκολο αν έχουν αρχίσει οι υποχρεώσεις των κανακάρηδων μας.
Για μένα θα είναι ποιο δύσκολο να βγω παραέξω μια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επισκεφτώ αρκετά μέρη βόρεια φέτος (Ιωάννινα, Καλαμπάκα με ενδιάμεσους σταθμούς και βλέπουμε).Μανώληηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!
Διαβάζω καλά ?????
Ανέφερες .... Παγουρία ????? (= Ιωάννινα !!!)
(δέν ξέρω άν το 'άλλο' όνομα της Καλαμπάκας ...αρχίζει απο Π )
Περιμένω pm για να κανονίσω την συνάντηση Ηπείρου - Κρήτης σε prive κατάσταση , και ...τύφλα να έχει η 2η , στο Πάπιγκο
(Ξέρω , αρκετοί θα .......... )Αποστόλης.
-
Υπάρχει και το Πάνορμο Ρεθύμνου, μην το ξεχνάμε
-
Εγω λέω εξωτερικο .... Μυτιλήνη, Χίο, ΚΑΡΠΑΘΟ ... όπου θέλετε !!!!!
Κάπου στην Τουρκία τέλος πάντων ... -
Ο τίτλος του θέματος γράφει 'παγκόσμια' συνάντηση.
Ας πάμε στο Πακιστάν κι αυτό από 'Π' αρχίζει. Πάμε οδικός και απέχει ίδια από σταση σχεδόν από όλους (Ακόμα και από τον 'Γαβρίλη'. Άντε το πολύ πολύ να μην βολεύει τον 'sokos').
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μια και υπάρχουν υποσχέσεις για κάθοδο στην Κρήτη εδώ και χρόνια!!! Θα προτείνω το νησί μου σαν χώρος συνάντησης.Θα κατέβω Κρήτη τέλη Ιουλίου για γάμο φίλου, κοντά στα Μάταλα είναι αλλά θα γυρνάω για 2 βδομάδες.
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ!Χαίρομαι , λαμπρέ μου νέε .
Έγινες ...τοπικιστής απο τον πρώτο χρόνο κιόλας !!!!!!
Απόδειξη του ότι περνάς ...χάλιαΑποστόλης.
-
Mε αναλογία 15 φοιτήτριες για έναν φοιτητή και στη.... Ζιμπάμπουε να ήταν, τοπικιστής θα γινόταν...
4η συνάντηση φίλων και συνοδοιπόρων στο forum (σχόλια).