-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο τίτλος του θέματος γράφει 'παγκόσμια' συνάντηση.Ας πάμε στο Πακιστάν κι αυτό από 'Π' αρχίζει. Πάμε οδικός και απέχει ίδια από σταση σχεδόν από όλους (Ακόμα και από τον 'Γαβρίλη'. Άντε το πολύ πολύ να μην βολεύει τον 'sokos').
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ λογω μελών ........................... μπορούν να έρθουν μέλη ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οι συναντήσεις μέχρι να την εξαντλήσουμε.....
-
Ελλάδα να ναι και όπου να ναι..για να μπορούμε..
αυτό με τα καρτελάκια ήταν αστείο?
Πάτρα? -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Αν πρέπει σώνει και καλά να είναι μέρος από Π ας πάμε Παλαιόχωρα, Πλακιά, Πλατανιά , Πύργο κλπ κλπ.!!!!!
Πάντως το καλύτερο θα είναι να γίνει πριν ανοίξουν τα σχολεία. Δεν θα είναι εύκολο αν έχουν αρχίσει οι υποχρεώσεις των κανακάρηδων μας.
Για μένα θα είναι ποιο δύσκολο να βγω παραέξω μια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επισκεφτώ αρκετά μέρη βόρεια φέτος (Ιωάννινα, Καλαμπάκα με ενδιάμεσους σταθμούς και βλέπουμε).Μανώληηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!
Διαβάζω καλά ?????
Ανέφερες .... Παγουρία ????? (= Ιωάννινα !!!)
(δέν ξέρω άν το 'άλλο' όνομα της Καλαμπάκας ...αρχίζει απο Π )
Περιμένω pm για να κανονίσω την συνάντηση Ηπείρου - Κρήτης σε prive κατάσταση , και ...τύφλα να έχει η 2η , στο Πάπιγκο
(Ξέρω , αρκετοί θα .......... )Αποστόλης.
Αποστόλη θα σε ενημερώσω όταν θα ξέρω τι τελικά θα γίνει και πότε. Δεν θα το παρέλειπα έτσι κι αλλιώς!!!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα πούμε από κοντά φίλε μου.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μια και υπάρχουν υποσχέσεις για κάθοδο στην Κρήτη εδώ και χρόνια!!! Θα προτείνω το νησί μου σαν χώρος συνάντησης.
Θα κατέβω Κρήτη τέλη Ιουλίου για γάμο φίλου, κοντά στα Μάταλα είναι αλλά θα γυρνάω για 2 βδομάδες.
Αυτά είναι καλά νέα!!! Θα περιμένω έγκαιρη ενημέρωση. Καλή αντάμωση φίλε.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ο τίτλος του θέματος γράφει 'παγκόσμια' συνάντηση.
Ας πάμε στο Πακιστάν κι αυτό από 'Π' αρχίζει. Πάμε οδικός και απέχει ίδια από σταση σχεδόν από όλους (Ακόμα και από τον 'Γαβρίλη'. Άντε το πολύ πολύ να μην βολεύει τον 'sokos').
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ λογω μελών ........................... μπορούν να έρθουν μέλη ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οι συναντήσεις μέχρι να την εξαντλήσουμε.....
Η Ελλάδα αν και μικρή σε μέγεθος είναι ανεξάντλητη.
Τότε η ψήφος πάει στα >ΓΙΑΝΝΕΝΑ!
Να στρίψουμε και λιγάκι βρε παιδιά.
Μου είπαν ότι έχει καλά βουνά εκεί.
-
Γιάννενα πήγαμε στην 2η Παγκόσμια, πέρσι πήγαμε Πήλιο και την 1η φορά πήγαμε Λίμνη Πλαστήρα!
Μια Μάνη μας χρειάζεται πιστεύω!!! Και στροφιλίκια έχει και ωραίο φαγητό έχει.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια Μάνη μας χρειάζεται πιστεύω!!! Και στροφιλίκια έχει και ωραίο φαγητό έχει.....Μεσσηνιακή Μάνη; Ναι έχει (από ότι μου είπανε μια κι εγώ δε ξέρω από αυτά ) καλά κομμάτια για στρίψιμο.
Για το φαγητό σε εμπιστεύομαι μια και (από οτι μου είπαν πάλι ) κάτι ξέρεις. Αν και δε με νοιάζει και πολύ μια και εγώ συνήθως τρώω ελαφρά.
-
Θαααα....μάθετε λίαν συντόμως!
Στις προετοιμασίες είμαστε!!!
Αλήθεια δεν δηλώνουμε σιγά σιγά ποιοί θα ενδιαφερομασταν για συμμετοχή?
Προορισμός: Πελοπόννησος (νότια)
Για λέγετε!!!
-
Γιατί όχι ορεινή Αρκαδία? Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Λεβίδι κτλ... Μου τρέχουν τα σάλια όταν σκέφτομαι αυτά τα στρόφιλα... Και δεν χρειάζεται να φάμε τη μισή μας μέρα στο ταξίδι σε δρόμους της κακιάς ώρας, και το τοπίο είναι πανέμορφο και πιο κοντά είναι για τους βόρειους και Πελοπόννησος είναι και φαΐ καλό μπορούμε να βρούμε...
Λοιπόν εντελώς δημοκρατικά και αντικειμενικά: ΔΗ-ΜΗ-ΤΣΑ-ΝΑ! ΔΗ-ΜΗ-ΤΣΑ-ΝΑ!!!
(Κατά το ΚΑΡ-ΔΙ-ΤΣΑ! ΚΑΡ-ΔΙ-ΤΣΑ του Έβερτ... )
-
To 1/15 φίλε Ταύρε ισχύει στα Γιάννενα, όχι στην Δημητσάνα.. Ξανασκέψου το..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιατί όχι ορεινή Αρκαδία? Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Λεβίδι κτλ... Μου τρέχουν τα σάλια όταν σκέφτομαι αυτά τα στρόφιλα... Και δεν χρειάζεται να φάμε τη μισή μας μέρα στο ταξίδι σε δρόμους της κακιάς ώρας, και το τοπίο είναι πανέμορφο και πιο κοντά είναι για τους βόρειους και Πελοπόννησος είναι και φαΐ καλό μπορούμε να βρούμε...Λοιπόν εντελώς δημοκρατικά και αντικειμενικά: ΔΗ-ΜΗ-ΤΣΑ-ΝΑ! ΔΗ-ΜΗ-ΤΣΑ-ΝΑ!!!
(Κατά το ΚΑΡ-ΔΙ-ΤΣΑ! ΚΑΡ-ΔΙ-ΤΣΑ του Έβερτ... )
Αν και έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Μάνη η πρόταση του ταύρου μου αρέσει ποοοολύ
-
Θα με κάνετε να χωρίσω απ'τη γυναίκα μου
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θα με κάνετε να χωρίσω απ'τη γυναίκα μουΥπάρχει λύση: τα 'ομιλώντα ESP' όλα μαζί σε ένα αυτοκίνητο! Ή με το ΚΤΕΛ!
-
Ημερομηνία: Προς τα τέλη Σεπτεμβρίου παίδες!!!
-
Για τέλη Σεπτέμβρη, χλωμότατο...
Άμα γίνει αρχές Οκτώβρη, πολύ πιθανόν!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για τέλη Σεπτέμβρη, χλωμότατο...Άμα γίνει αρχές Οκτώβρη, πολύ πιθανόν!
+0,5
Αρχές Οκτώβρη 'ψιλοπαίζει'
Τέλη Σεπτέμβρη με τίποτα(από την άλλη βέβαια, προτιμότερο είναι να βολέψει αυτούς που έχουν πραγματικά μεγάλη πιθανότητα να πάνε)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα με κάνετε να χωρίσω απ'τη γυναίκα μου
Υπάρχει λύση: τα 'ομιλώντα ESP' όλα μαζί σε ένα αυτοκίνητο! Ή με το ΚΤΕΛ!
με ΚΤΕΛ θα φτάσουν πιο γρήγορα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
(από την άλλη βέβαια, προτιμότερο είναι να βολέψει αυτούς που έχουν πραγματικά μεγάλη πιθανότητα να πάνε)
Το σωστό να λέγεται!
Του χρόνου να γίνει στην Ορεστιάδα, για έρθουμε στα ίσια μας!
-
Σωστό!
Η επόμενη πρέπει να γίνει αρκετά Βόρεια!
-
Του χρόνου, γεροί να 'μαστε, σηκώνει μια...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 800#596800
4η συνάντηση φίλων και συνοδοιπόρων στο forum (σχόλια).