-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εχει ωραίο κατάλογο πίσω, αλλά εχει ακόμη λαθάκιαΑυτό που με κουφανε είναι ότι μαθαμε οτι το CRV είναι 11 ετών
Τέτοιες ανακρίβειες ούτε στο αυτο τετάρτη δεν εχουμε διαβάσει....Με τι λογική αυτή το προηγούμενο focus ειναι ενα face lift του ρωρινού .... ΑΝΕΤΑ
Το Honda CR-V παρουσιάστηκε Οκτώβριο του 1995, άλλαξε μοτέρ το 1998, πέρασε facelift το 2002 και δεύτερο facelift το 2004, οπότε και προστέθηκε ο 2.2 diesel στην γκάμα.
Έχεις δίκιο λοιπόν, δεν είναι 11 ετών. Είναι 10 ετών και 7 μηνών
-
Δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια, ούτε πρόκειται, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι καλύτερο από το 6χρονο πλέον Autocar.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχει ωραίο κατάλογο πίσω, αλλά εχει ακόμη λαθάκια
Αυτό που με κουφανε είναι ότι μαθαμε οτι το CRV είναι 11 ετών
Τέτοιες ανακρίβειες ούτε στο αυτο τετάρτη δεν εχουμε διαβάσει....Με τι λογική αυτή το προηγούμενο focus ειναι ενα face lift του ρωρινού .... ΑΝΕΤΑ
Το Honda CR-V παρουσιάστηκε Οκτώβριο του 1995, άλλαξε μοτέρ το 1998, πέρασε facelift το 2002 και δεύτερο facelift το 2004, οπότε και προστέθηκε ο 2.2 diesel στην γκάμα.
Έχεις δίκιο λοιπόν, δεν είναι 11 ετών. Είναι 10 ετών και 7 μηνών
tV
Τωρα μιλάμε σοβαρά? Το μοντέλο του 2002 ήταν face lift?
Το μοντέλο αυτό ..... (1999-2000)
με το μοντέλο αυτό.... (2002)
ΕΙΝΑΙ FACE LIFT?
ακόμα και στα ματσμποξ που παιρνω για το γιο μου το θεωρούν άλλο μοντέλο
Γιατί? εχουν ίδιο πάτωμα? τι έχουν? και ο κινητήρας ειναι άλλος (ivtec που μπαίνει και στο type_r)
Διαφορά στο μέγεθος, στους χώρους στα πάντα. Δε σε καταλαβαίνω.Για πες μου για το 'νεο' rav?
-
coyote
Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το CR-V εδώ. Περισσότερες πληροφορίες στους redliners.gr
Για το RAV, toyota.gr
Αλλιώς, στα πραγματικά-καλά-για-πραγματικούς-οδηγούς περιοδικά που προτείνει κατά καιρούς ο dimsabas
-
Αν εχεις να μου πεις που να παω να διαβάζω κάτι πες το μου
Απλως εχω διαβάσει και άλλη φορά αυτή την ανακρίβεια στους 4τροχους για την ανανέωση και δεν την καταλαβαίνω....
Πες μου που να πάω (link) στους redliners και θα παω να το δω και να ρωτησω την αποψη τουςΣε ευχαριστώ
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια, ούτε πρόκειται, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι καλύτερο από το 6χρονο πλέον Autocar.Τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει, δεν έχει τη κορυφαία συντακτική ομάδα που είχε παλιά. Αφού έκοψα και τη συνδρομή μου
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια, ούτε πρόκειται, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι καλύτερο από το 6χρονο πλέον Autocar.
Τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει, δεν έχει τη κορυφαία συντακτική ομάδα που είχε παλιά. Αφού έκοψα και τη συνδρομή μου
Συμφωνώ, όποιος ξεχωρίζει πάει στον μεγάλο 'αδερφό'
Χάλασε ή σταμάτησε και κάτι καλές στήλες που είχε
Πλέον το διαβάζεις σε 10 λεπτά -
Ρε με δουλ.....? όλοι σας?
-
Ο χρήστης ieron έγραψε:
Ρε με δουλ.....? όλοι σας?
Το CR-V είναι 10 ετών και 7 μηνών
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
-
Ειλικρινά τωρα και με το χερι στη καρδιά .... ξεπερασε τους ενδιασμούς σου και απελευθέρωσε το πνευμα σου και απαντησε μου
ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ face lift?
-
Παίδες, συνεχίζουμε με σχόλια για το 4auto? Please!
-
Ναι
Να ρωτησω γιατι στον πίνακα πίσω δεν εχει φωτογραφίες από όλα τα μοντέλα και γιατι όλα τα περιοδικά συνήθως έχουν λάθη...? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ναι
Να ρωτησω γιατι στον πίνακα πίσω δεν εχει φωτογραφίες από όλα τα μοντέλα και γιατι όλα τα περιοδικά συνήθως έχουν λάθη...?Δεν έχει φωτό σε όσα έχουν λίγες εκδόσεις, άρα πιάνουν λίγο χώρο στη σελίδα, ώστε να μην χωράει φωτό.
Λάθη γίνονται, όταν κάνουν λάθη και οι πηγές (αντιπροσωπείες, δελτία τύπου, revue automobile), και γίνονται επίσης όταν σε ένα καινούριο περιοδικό περνάς 2990 εκδόσεις μοντέλων. Εντοπίζονται και διορθώνονται στο επόμενο τέυχος κ.ο.κ.
-
Ναι
Να ρωτησω γιατι στον πίνακα πίσω δεν εχει φωτογραφίες από όλα τα μοντέλα και γιατι όλα τα περιοδικά συνήθως έχουν λάθη...?Δεν έχει φωτό σε όσα έχουν λίγες εκδόσεις, άρα πιάνουν λίγο χώρο στη σελίδα, ώστε να μην χωράει φωτό.
Λάθη γίνονται, όταν κάνουν λάθη και οι πηγές (αντιπροσωπείες, δελτία τύπου, revue automobile), και γίνονται επίσης όταν σε ένα καινούριο περιοδικό περνάς 2990 εκδόσεις μοντέλων. Εντοπίζονται και διορθώνονται στο επόμενο τέυχος κ.ο.κ.
Τοτε να βάλουνε όλοι 100 εκδοσεις που εχει η μερσεντες για να βαλουμε φωτο........ Σωστό αυτό που λες αλλα η φωτό χρειάζεται για όλα τα αμάξια.
Οι αντιπροσωπείες κάνουνε λάθη? Πως γίνεται αυτό. Δηλαδη εσεις τα τσεκάρετε καθε εβδομαδα.... δυσκολο μου φαίνεται
Τωρα επι της ουσίας (αν και για το crv θα επέλθω)
Εχει ένα πρόβλημα με τις εκδοσεις των αμαξωμάτων
Αναφερει μόνο μία με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά να είναι λάθος.
Δες το αστρα: εχει μόνο την πενταθυρη (ενώ το στατιον σίγουρα είναι άλλο μέγεθος)ενω στο civic εχει για παραδειγμα μόνο τις 4 πορτες (και όχι τις 5 που είναι άλλο αμάξι)
Αυτό γενικά είναι σε όλο το περιοδικό λάθος.
Ακου 10 ετων και 7 μηνών...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τοτε να βάλουνε όλοι 100 εκδοσεις που εχει η μερσεντες για να βαλουμε φωτο........ Σωστό αυτό που λες αλλα η φωτό χρειάζεται για όλα τα αμάξια.Δεν γίνεται.-
Δες το αστρα: εχει μόνο την πενταθυρη (ενώ το στατιον σίγουρα είναι άλλο μέγεθος)Έχεις δίκιο για το Astra.
ενω στο civic εχει για παραδειγμα μόνο τις 4 πορτες (και όχι τις 5 που είναι άλλο αμάξι)
Δεν έχεις δίκιο. Στο Civic έχει και 4θυρο και 5θυρο. Γενικά, έχουν κοπεί όσες εκδόσεις μπορούσαν να κοπούν. Τα Civic 4d και 5d που είναι διαφορετικά αυτοκίνητα και μάλιστα καινούριο μοντέλο, έχουν μπει όλα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει, δεν έχει τη κορυφαία συντακτική ομάδα που είχε παλιά. Αφού έκοψα και τη συνδρομή μου
Αχ αυτή η συνδρομή. Μέχρι και η μητέρα μου είχε αποκτήσει συνδρομή στο όνομά της...
-
Τοτε να βάλουνε όλοι 100 εκδοσεις που εχει η μερσεντες για να βαλουμε φωτο........ Σωστό αυτό που λες αλλα η φωτό χρειάζεται για όλα τα αμάξια.
Δεν γίνεται.-
Δες το αστρα: εχει μόνο την πενταθυρη (ενώ το στατιον σίγουρα είναι άλλο μέγεθος)Έχεις δίκιο για το Astra.
ενω στο civic εχει για παραδειγμα μόνο τις 4 πορτες (και όχι τις 5 που είναι άλλο αμάξι)
Δεν έχεις δίκιο. Στο Civic έχει και 4θυρο και 5θυρο. Γενικά, έχουν κοπεί όσες εκδόσεις μπορούσαν να κοπούν. Τα Civic 4d και 5d που είναι διαφορετικά αυτοκίνητα και μάλιστα καινούριο μοντέλο, έχουν μπει όλα.
Ναι οι τιμές
Τα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά όπως σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της αγοράς
Αλλο μήκος άλλο βαρος άλλο πορτπαγκαζ...
Αυτό εννοώ ότι για όλα τα μοντέλα στους πίσω πίνακες πάσχει.
Εσείς στο CIVIC για παράδειγμα εχετε τη φωτογραφία του πεντάθυρου με τα χαρακτηριστικά του τετράθυρου.... -
αρα για πιο μοντέλο είναι τα χαρακτηριστικά αριστερά.
Μπερδεύεσαι.
Τα ίδια σε όλα τα αμάξια. Δες το
και καλό κουράγιο (εφαγες χώσιμο τώρα) -
Eνδιαφέρον το 4auto, με μια ματιά πιάνεις το ζουμί...
Παρά ταύτα, το διάβασα μεσα σε 1 ώρα! τον άλλον μήνα πάλι
-
Γειά σας,
Από περιέργεια και μόνο, έδωσα 3 € και το πήρα.
Μετά από μιά ώρα (και πολύ λέω..!) είχα ...μετανοιώσει
Άλλο ένα έντυπο για αυτοκίνητα, χωρίς να ...λέει τίποτε το καινούργιο ή έστω το διαφορετικό , κρίμα.
Πιστεύω, ειδικά το άρθρο για τις ...ηλικίες των αυτοκινήτων (Γιατί δεν άλλαξαν είναι για κλάματα. Άραγε, τι ήθελε να πεί ... ο ποιητής.Δεν ξέρω αν στις 'Τεχνικές Εκδόσεις' είναι τσακωμένοι...!!, γιατί δεν εξηγείται αλλοιώς το χάλι και τις ελλείψεις των δεδομένων (data ...ελληνιστί), όπου για πάνω από τα μισα αυτοκίνητα λείπουν οι ...διαστάσεις τους, ενώ υπάρχουν αντίστοιχα στους '4τροχούς'...!! Ευρηματική, πάντως, η σχηματική απεικόνιση του εξοπλισμού.
Τελικά, έχω την άποψη, ότι μάλλον έχασαν οι Τεχνικές Εκδόσεις τόσο σε αξιοπιστία , όσο και σε δεοντολογία, με την κάπως πρόχειρη και ίσως βιαστική έκδοση του '4auto', αφού υποβιβάζουν την νοημοσύνη μας προσφέροντας προχειρότητες για να γεμίσουν σελίδες, με λανθασμένα και κακογραμένα άρθρα.
Άν συνεχίσει έτσι, δεν βλέπω να αντέχει στο χρόνο...!!Φιλικά
Μάξιμος
autoguide