-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
charmak66 τελικά απλά έστειλα μήνυμα για καληνύχτα και σούξου μούξου. Καλά όλα αυτά, αλλά ακόμα και έτσι να μείνουμε, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Πες της και χαιρετίσματα απ' όλους εδώ!
Πες της οτι εξ αιτίας της ένας μοντερέιτορ αναγκάστηκε να δουλέυει υπερωρίες!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
charmak66 τελικά απλά έστειλα μήνυμα για καληνύχτα και σούξου μούξου. Καλά όλα αυτά, αλλά ακόμα και έτσι να μείνουμε, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Πες της και χαιρετίσματα απ' όλους εδώ!
Πες της οτι εξ αιτίας της ένας μοντερέιτορ αναγκάστηκε να δουλέυει υπερωρίες!
.... και ότι ΑΝ μετά από όλα αυτά δεν κάτσει η φάση, ΤΟΤΕ είναι που θα θυμώσω!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
άκυρος ο ύπνος, πεταγομαι μεχρι την καντινα για κρεπα.Εδώ έκλεισε η πιτσαρία, και θα την βγάλω με γιαουρτάκι και παξιμαδάκι. Η δίαιτα που λέγαμε...
Θα της πω αύριο για την επεισοδιακή νύχτα, μπορεί και να καταλάβει!
Ήρωας ο krus πάντως. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
άκυρος ο ύπνος, πεταγομαι μεχρι την καντινα για κρεπα.
Εδώ έκλεισε η πιτσαρία, και θα την βγάλω με γιαουρτάκι και παξιμαδάκι. Η δίαιτα που λέγαμε...
Θα της πω αύριο για την επεισοδιακή νύχτα, μπορεί και να καταλάβει!
Ήρωας ο krus πάντως.Αν και πρωί, θέλω να δηλώσω κάτι!
Η δίαιτα που έκανα δεν απέδωσε (ίσως γιατί κράτησε κάτι λιγότερο από βδομάδα )... Και ανακάλυψα ότι το καλύτερο πράγμα στη δίαιτα είναι οι γυρόπιτες, οι κρέπες, τα γαλακτομπούρεκα, οι μακαρονάδες και όλα αυτά που έρχονται ως φυσική συνέχεια...
Δυστυχώς μαζί μ' αυτά πάνε και τα ρούχα που στενεύουν απότομα κτλ...
Άντε, από Δευτέρα πάλι... 104 και ανεβαίνουμε!
-
Τώρα αμα σου πω πόσα κιλά είμαι και τι τρώω κάθε μέρα θα έχεις άδικο να με κάνεις μπάν;;;;
-
Τώρα αμα σου πω πόσα κιλά είμαι και τι τρώω κάθε μέρα θα έχεις άδικο να με κάνεις μπάν;;;;Δεν ξέρω, για πες να δούμε;;;
-
72 κιλά
(Και τρώω τόσο που όταν με βλέπουν φιλοι και γνωστοί νευριάζουν και με ένα υποτιμητικό βλέμμα με ρωτανε που τα βάζω....)
δεν λέω άλλα
-
Καλημέρα! Σαν μια συμμαθήτρια μου στο λύκειο, που χτυπούσε 2 πιτόγυρα απόλα και είχε πολύ ωραίο σώμα. και όλοι να λέμε 'μα πού τα βάζει;'
**nasos79 **μαζί σου είμαι!
-
72 κιλά(Και τρώω τόσο που όταν με βλέπουν φιλοι και γνωστοί νευριάζουν και με ένα υποτιμητικό βλέμμα με ρωτανε που τα βάζω....)
δεν λέω άλλα
Ααααχ, περασμένα μεγαλεία... Κάποτε κι εγώ κατανάλωνα απίστευτες ποσότητες, χωρίς να τις καταλαβαίνω καν! Έτρωγα μία πίτσα γίγας και στο καπάκι πήγαινα για μπάσκετ, χωρίς πρόβλημα... Τώρα πια, σαν μαγικά, ό,τι τρώω συσσωρεύεται στη μπάκα!
Άτιμη κοινωνία!!!
-
Σταμάτησες το μπάσκετ μήπως; Πάντως 20 με 30 λεπτά τρέξιμο αν μπορείς κάθε μέρα, είναι σωτήρια. Δοκίμασε το. Σε εμένα δούλεψε πολύ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σταμάτησες το μπάσκετ μήπως; Πάντως 20 με 30 λεπτά τρέξιμο αν μπορείς κάθε μέρα, είναι σωτήρια. Δοκίμασε το. Σε εμένα δούλεψε πολύ!Σταμάτησα το μπάσκετ, το kick-boxing, το παγκράτιο, το τρέξιμο στο στάδιο, γενικά οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα, πέρα απ' τη μάσα και τη χώνεψη! Λες να φταίει κάτι τέτοιο;;;
-
Μια υποψία την έχω ότι αυτό φταίει...
Δεν μασάμε ρε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια υποψία την έχω ότι αυτό φταίει...Δεν μασάμε ρε!
Όχι μόνο μασάμε, αλλά το στόμα μας είναι πιο συχνά απασχολημένο για να μασάει, παρά για να μιλάει! Μία περίπτωση όπου το 'καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς', δεν ισχύει!
-
Αν το θέτεις έτσι, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! Εξάλλου, στο 4τ φορουμ είμαστε, όχι στο bodyline φορουμ.
-
ελιωσα
φοβερες οι τελευταιες σελιδες -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ελιωσα
φοβερες οι τελευταιες σελιδεςΠου να τα βλεπες και live χθες βράδυ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ελιωσα
φοβερες οι τελευταιες σελιδεςΠου να τα βλεπες και live χθες βράδυ!
κουτσομπολη....
-
Είναι κλειστό το μαγαζί απόψε; Με τον αγώνα όλοι είναι μέσα, ε;
-
Να μαστε!
Φραπόγαλο με Batida de Coco και οι tool να βαράνε!
Ελπίζω να καταφέρω να διαβάσω και καμιά σελίδα....
-
Σπίτι και άρρωστος..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]