-
Γιάννη, μεγάλη κουβέντα θες να ανοίξουμε τώρα . Από τα 4 οχήματα που έχουν περάσει από τα τρυφερά μου χεράκια, όλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι όπως η μάνα που αγαπάει όλα τα παιδιά της, όπως ο καλλιτέχνης και τα έργα του.
Το μόνο για το οποίο δεν τρέφω ιδιαίτερα συναισθήματα είναι το Μκ2 1.6, αφενός γιατί το κράτησα λιγότερο από 1.5 μήνα, αλλά και εξαιτίας του άχρωμου χαρακτήρα του (110 ίπποι, χωρίς μπλοκέ). Κι αυτό ακόμα όμως, δε μου είναι αδιάφορο.
Από εκεί και πέρα, ψηφίζω και με τα 2 χέρια υπέρ του σημερινού Miata έναντι του μονοδιάστατου (κι όχι μόνο συγκριτικά) 323 GTX. Θα με πιστέψεις αν σου πω ότι το STi 330, καλού φίλου εδώ στην Κεφαλονιά, δε με συγκινεί πραγματικά; Όσες φορές βγαίνω από αυτό το καταπληκτικό αυτοκίνητο μετά από μια πολύ γρήγορη βόλτα, ποτέ δεν έχω σκεφτεί 'αν και να ήταν *αυτό *στη θέση του Miata μου'. Δε νομίζω να έλεγα το ίδιο αν είχα μόλις βγει από ένα S2000, ένα 350Ζ ή ακόμα περισσότερο, από μία Μ3 Ε46...
Συγκριτικά με το 323 λοιπόν, το ΜΧ προσφέρει πολλά παραπάνω, είναι πολύ πιο απολαυστικό στην οδήγηση και τουλάχιστον, ξέρεις ότι από ανταλλακτικά, θα βρεις ό,τι τραβά η όρεξή σου. Το άλλο, δυστυχώς, έχει ημερομηνία λήξης, η οποία πλησιάζει απειλητικά. -
Ιερόσυλεεεεε
-
Γιατί μπρε; Τι είναι ιεροσυλία από τα παραπάνω; Τα περί ημερομηνίας λήξης αφορούν την έλλειψη ανταλλακτικών σχετικά με τη μετάδοση, το μόνο τρωτό μηχανικό μέρος του συγκεκριμένου 323.
-
Προφανώς...έκανα πλάκα για το STi, Δημήτρη...
-
Γεια και από μένα.. Είμαι ο Βασίλης και είμαι εντάξει ! Έχω το greddy turbo μκ1 που αναφέρθηκε πριν από μερικές σελίδες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω στην κατοχή μου άλλο πιο διασκεδαστικό αυτοκίνητο από το βατραχάκι μου εκτός και αν είχα να διαθέσω πολλά λεφτά , οπότε πάλι δεν θα διασκέδαζα το ίδιο γιατί θα το 'προσεχα' περισσότερο.
Soso φιλιά πολλά , άσε τους ύπνους και έλα μια μέρα Μέγαρα να δεις τι σημαίνει miata.. Η Ακράτα είναι άκρως ακατάλληλη για να ξεδιπλωθούνοι αρετές του!
Συναγωνιστές από το miata θα τα πούμε δίπλα..
-
Ο χρήστης vasilis έγραψε:
Γεια και από μένα.. Είμαι ο Βασίλης και είμαι εντάξει!Τώρα αυτό, άμα θέλουμε το πιστεύουμε
-
-
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω στην κατοχή μου άλλο πιο διασκεδαστικό αυτοκίνητο από το βατραχάκι μου εκτός και αν είχα να διαθέσω πολλά λεφτά , οπότε πάλι δεν θα διασκέδαζα το ίδιο γιατί θα το 'προσεχα' περισσότερο.Ούτε εμείς...
-
billie σε περιμενω στην ακολη με το κλαμπ να πιουμε καφεδακι και να κανουμε καμια βουτια
-
Εβλεπα στο ιντερνετ για κανα mx5 1.8,και έπεσε το ματι μου σε ενα υπέροχο μπορντώ με άσπρο δέρμα,με την ονομασία memories.Υποθέτω ότι αυτο δεν έχει έρθει Ελλάδα.Γνωρίζει κανείς εαν είναι 6ρι,έχει μπλοκέ κτλ?
-
*MAZDA TO BEEF UP THE MX-5?
256bhp turbocharged MPS version rumoured
Will there be a heated-up version of the evergreen Mazda MX5?It appears that the iconic roadster, which restarted the roadster market on its own -- will gain an MPS-badged sibling, possibly with up to 256bhp.
Autocar reckons that rumours hint at a go-faster version powered by a Mazda's 2.3-litre turbocharged engine, although this is believed to cause packaging difficulties: they're not sure it'll fit. Another solution would be to turbocharge the exiting 2-litre mill.
Either way, it's clear that the MX-5 chassis can handle the power...
*http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=13875
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εβλεπα στο ιντερνετ για κανα mx5 1.8,και έπεσε το ματι μου σε ενα υπέροχο μπορντώ με άσπρο δέρμα,με την ονομασία memories.Υποθέτω ότι αυτο δεν έχει έρθει Ελλάδα.Γνωρίζει κανείς εαν είναι 6ρι,έχει μπλοκέ κτλ?Στην Ελλάδα λεγοταν Heritage.
Εχει μπλοκε και αν θυμαμαι καλα εχει και 6αρι.
Μοντελο προ 2ετιας μαξιμουμ. -
εγω παντως εχω να καταγγειλω οτι οταν μπηκα στο miata του γνωστου πλεον στο topic Βασιλη χαθηκαμε με το πλαι σε κατι χορταρια..........
-
-
:whistlink:χρωστουμενα απο την Κυριακη............
-
-
Εγώ θα πρότεινα ο Βασίλης να αρχίσει να κόβει εισητήριο!! Έχει ανέβει πολύ η ζήτηση τελευταία...
-
Ο χρήστης sotiris 14 έγραψε:
εγω παντως εχω να καταγγειλω οτι οταν μπηκα στο miata του γνωστου πλεον στο topic Βασιλη χαθηκαμε με το πλαι σε κατι χορταρια..........Εννοείς τότε που μου χάλασες την άψογη ισορροπία του αυτοκινήτου μου με τα 200 κιλά σου, και έχασα λίγο τον έλεγχο ?
Παραθέτω τα αποδεικτικά στοιχεία για να φανεί πως φαίνεσαι μέσα στο αμάξι σαν τον Γκούφη σε match-box.. -
Οδήγησα (και συνοδήγησα) το NC...Περισσότερα όμως από αύριο γιατί είμαι πτώμα!!!
Το μόνο που έχω να πω για αρχή είναι ότι το αμάξι είναι πανάξιος διάδοχος του NB!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Οδήγησα (και συνοδήγησα) το NC...Περισσότερα όμως από αύριο γιατί είμαι πτώμα!!!Το μόνο που έχω να πω για αρχή είναι ότι το αμάξι **είναι πανάξιος διάδοχος του NB!! **:yahoo:
αυτά μόνο εδώ τα λες, αλλού τον κινέζο
Mazda MX-5