-
20 και 21 Μαΐου στα Μέγαρα θα διεξαχθεί το Opel Performance Show.
Έχει δηλώσει κανείς συμμετοχή; Γνωρίζετε τι ακριβώς είναι;
-
-
-
γ***το, και θα είμαι Αλεξανδρούπολη.
πολύ θα γούσταρα να οδηγήσω κανά OPC 240hp
-
Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει τι θα οδηγήσω (σαβουρογ@μης), αλλά δήλωσα συμμετοχή, γιατί αν μου κάτσει κάνα τσάμπα ride δε θα πω όχι. Όλο συνοδηγός θα είμαι;
-
To πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικές ασκήσεις οδηγικής δεξιότητας (προκριματικά) με διάφορα μοντέλα Opel, από τις οποίες θα αναδειχθούν οι τυχεροί που θα οδηγήσουν στην πίστα των Μεγάρων τις κορυφαίες εκδόσεις OPC.
Επιπλέον, οι 3 κορυφαίοι οδηγοί κάθε προκριματικής σειράς θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν συγκλονιστικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης στο πλεθρό του πρωταθλητή οδηγού αγώνων ταχύτητας Manuel Reuter.
Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξάγονται παράλληλες δραστηριότητες, όπως:
Συμβουλές αγωνιστικής οδήγησης απο τον Manuel Reuter.
Eπείδιξη αγωνιστικής οδήγησης από τον Manuel Reuter.
Παρουσίαση όλης της γκάμας των μοντέλων Opel.
Ενημέρωση με θέμα την ασφαλή οδήγηση από τα μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.απο το site της Opel
-
Kαλά ρε, δεν ντρέπεσται λιγάκι? Σε εκδήλωση της Όπελ δηλώσατε συμμετοχή? Δεν φοβόσαστε μην φύγετε ευθεία στην πρώτη στροφή?
Πέρα από την πλάκα και εγώ μάλλον θα το στείλω το κουπόνι (αν και πρέπει να ανέβω Αθήνα ). Εξάλλου συνοδήγηση με τον Manuel Reuter (πρωταθλητής DTM 1996) δεν κάνεις κάθε μέρα
-
Καλή φάση ακούγεται γενικώς...
Λογικά οι συμμετοχές θα είναι πολλές. Θα υπάρχει κλήρωση, ή πάμε χύμα στην πίστα και κοιτάμε εκεί τι θα γίνει; Φυσικά, προτιμώ την κλήρωση
-
Opel Moutra Show?
(just kidding, θα πήγαινα αλλα δυστυχώς έχω σεξεταστική...)
-
Δήλωσα συμμετοχή, όχι όμως μέσω του τεύχους των 4τροχών, αλλά μέσω του site της Opel ... Κάπου αναφέρεται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανάλογα δηλ. με το πόσο γρήγορα δήλωσε ο καθείς συμμετοχή. Άντε, να δούμε...
-
Εχει γούστο να δήλωσε καί ο Κρούζεν
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχει γούστο να δήλωσε καί ο ΚρούζενΠόσο λίγο με ξέρεις...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχει γούστο να δήλωσε καί ο Κρούζεν
Πόσο λίγο με ξέρεις...
Εννοούσα για να τους πετάξεις καμμιά ντουζίνα γκαζάκια ρε
-
Thread αφιερωμένο σε εκδήλωση με Όπελ μέσα σε αυτό το φόρουμ και ακόμα δεν έχει φάει λουκέτο!!! Τσκ-τσκ-τσκ... Πού βαδίζομεν...
-
Γνωρίζουμε αν θα συμμετάσχουν Speedster ή Opel GT;
-
Οχι μόνο Zafira-Vectra-Meriva-Astra. Εννοείται οι Opc εκδόσεις αυτών των μοντέλων.
-
ΟΚ ... και τι ακριβώς σημαίνει ο όρος OPC ?
-
Opel Performance Center
http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Performance_Center -
Δήλωσα συμμετοχή μέσω του σάιτ πριν απο καμμιά 10αριά μέρες, αλλά δεν με έχουν πάρει τηλ. ακόμη. Έχουν επικοινωνήσει με κανέναν απο εσάς που έχετε δηλώσει;
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Δήλωσα συμμετοχή μέσω του σάιτ πριν απο καμμιά 10αριά μέρες, αλλά δεν με έχουν πάρει τηλ. ακόμη. Έχουν επικοινωνήσει με κανέναν απο εσάς που έχετε δηλώσει;Όχι, αλλά, εξ όσων κατάλαβα ( ), μάλλον πρέπει να επιλεγείς για να σε ειδοποιήσουν...
Opel Performance Show στα Μέγαρα