-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε παιδιά, έλεος!Εχεις δικιο..εγω το κοβω...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Michael-Amott να σε ρωτήσω, εσύ έχεις οδηγήσει ποτέ έχοντας πιει μόνο ένα ποτό;
Δυστυχως για εσενα ΟΧΙ!
Και μου αρεσει κι εμενα το ποτο...Δεν ειναι οτι δεν πινω..Ειναι θεμα παιδειας, αρχων και προτεραιοτητων...αποψη μου παντα βεβαιως..
Δεν νομιζω πως θελει και πολυ μυαλο παντως για να καταλαβεις οσα γραφω...απλη λογικη ειναι πιστευω...Συγγνώμη αλλά δεν είχα πρόθεση να πω 'α και έσυ το'χεις κάνει οπότε μην μιλάς'. Μόλις έδειξες ότι δεν ξέρεις πώς είναι να οδηγάς έχοντας πιεί μόνο ένα ποτό...ή μάλλον ξέρεις και πολύ καλά μάλιστα.
Και παλι δεν σε πιανω..Λες να εκανα post υποστηριζοντας ως λανθασμενο κατι το οποιο κανω κι εγω?? **Για ποιο λογο?? **
Μα δεν ρωτάω αν το κάνεις συνέχεια. Έστω μια φορά αν σου'χει τύχει ρωτάω.
Τεσπα και'γω το κόβω γιατί καταντάει κουραστικό και για τους δυο μας.
-
Ρε παιδιά, έλεος!
Εχεις δικιο..εγω το κοβω...
Ρε φίλε Amott, αν και σε συμπαθώ επειδή μου αρέσουν πολύ Arch Enemy και οι Beggars ( ) πρέπει να καταλάβεις ότι δεν σου 'τη λέμε' επειδή είμαστε οι οδηγάρες που πίνουν και δεν καταλαβαίνουν Χριστό, αλλά επειδή τα ποστ σου είναι ο ορισμός της ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ.
Κάνεις την οδήγηση να ακούγεται σαν να πιλοτάρεις F16. Πήγαινε έξω και πιες μια μπύρα. Αν πράγματι έχεις παιδεία δεν θα σκοτώσεις κανένα. Εξάλλου ήδη τα αντανακλαστικά σου (με την μπύρα) είναι τα ίδια με του 45 χρονου που πατάει 120.
-
Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι αν πιω ένα ποτηράκι βότκα ή ουίσκι ή μια μπύρα η συμπεριφορά μου στο τιμόνι δεν είναι η ίδια...Κάποια ταρζανιά μπορεί να κάνω (για την οποία δεν νιώθω και υπερήφανος) αλλά δυστυχώς αυτό το σκέφτομαι μετά...Για να μην παρεξηγηθώ δε σημαίνει ότι με ένα ποτήρι έχεις ξεπεράσει τα όρια που ορίζει ο νόμος..απλά ο καθένας όπως και να το κάνουμε 'σηκώνει' διαφορετικά το ποτό..
Το θεωρουσα αυτονοητο!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!Μπαμ κάνει ο Πατρινός!!!!
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Εξάλλου ήδη τα αντανακλαστικά σου (με την μπύρα) είναι τα ίδια με του 45 χρονου που πατάει 120.Και μένα τα αντανακλαστικά μου με 3 ποτά είναι ίδια με του 80χρονου που πάει με 70..
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Ρε παιδιά, έλεος!
Ρε φίλε Amott, αν και σε συμπαθώ επειδή μου αρέσουν πολύ Arch Enemy και οι Beggars ( ) πρέπει να καταλάβεις ότι δεν σου 'τη λέμε' επειδή είμαστε οι οδηγάρες που πίνουν και δεν καταλαβαίνουν Χριστό, αλλά επειδή τα ποστ σου είναι ο ορισμός της ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ.
Κάνεις την οδήγηση να ακούγεται σαν να πιλοτάρεις F16. Πήγαινε έξω και πιες μια μπύρα. Αν πράγματι έχεις παιδεία δεν θα σκοτώσεις κανένα. Εξάλλου ήδη τα αντανακλαστικά σου (με την μπύρα) είναι τα ίδια με του 45 χρονου που πατάει 120.
Μπορεί το πιλοτάρισμα ενός αεροπλάνου να έχει πάρα πολλές δυσκολίες και να χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες για να εξαντλήσεις τις δυνατότητες του αλλά σε απλή πορεία (πτήση) δεν έχεις κίνηση κίνδυνο σύγκρουσης κλπ. Φροντίζουν γι αυτό πολλοί άλλοι καθώς και οι «δρόμοι» αποκλειστικής πορείας και φυσικά μονόδρομοι.
Λυπάμαι που δεν θα συμπορευτώ με ορισμένους αλλά σαν «ειδικός» όπως με βάπτισε φίλος μας δεν έχω δει ποτέ κανέναν να λιποθυμά ξαφνικά χωρίς πριν να έχει καμία ενόχληση που να τον προειδοποιήσει από ΕΝΑ ποτό μπόμπα!!!!! Και δόξα το θεό (ειρωνικά το λέω!!! ) έχω λόγω τουριστικών περιοχών γευτεί πολλά καλά δείγματα του είδους!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εξάλλου ήδη τα αντανακλαστικά σου (με την μπύρα) είναι τα ίδια με του 45 χρονου που πατάει 120.
Και μένα τα αντανακλαστικά μου με 3 ποτά είναι ίδια με του 80χρονου που πάει με 70..
Βυσσινάδα εννοείς φαντάζομαι ....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Εξάλλου ήδη τα αντανακλαστικά σου (με την μπύρα) είναι τα ίδια με του 45 χρονου που πατάει 120.
Και μένα τα αντανακλαστικά μου με 3 ποτά είναι ίδια με του 80χρονου που πάει με 70..
Βυσσινάδα εννοείς φαντάζομαι ....
Το δίαβασα αυτό σιχαμερή ρενουδάκισσα..
Ο Kid είναι 18.. -
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Είδες που οι Φινλανδοί είναι το ίδιο μερακλήδες με μας?Επίσης πολλές χώρες (και οι ΗΠΑ και η Αγγλία) έχουν 0.8 και λίγες 0. (άσε που στις πιο πολλές από αυτές που έχουν 0 δεν πρέπει να έχουν και συχνά αλκοτέστ...)
ΥΓ. Σταύρο, φοβερά ποστ.... Αν δεν έχεις κάτι να πεις δεν χρειάζεται να spamάρεις το forum. No offense.
Φίλε afonic,
Έχω δει συγγενείς,φίλους ακόμη και δικούς μου εκπαιδευόμενους σε θέματα οδήγησης ,να λιώνουν κάτω από νταλίκες,σε δέντρα,σε στύλους,μετωπικές που κάποιοι γυρνάνε το κεφάλι τους για να μη σοκαριστούν,ανθρώπινα κομμάτια παντού.Και ξέρεις γιατί τα έχω δει όλα αυτά;
Γιατί ζω σε μία μικρή πόλη,όπου η οποιουδήποτε είδους χυδαία συμπεριφορά,είναι μαγκιά πρώτης τάξης,όπως και παντού στη χώρα μας στην επαρχία.
Μηχανάκια με ελεύθερες εξατμίσεις πάνε δίχως αύριο,πιτσιρικάδες πίνουν ό,τι νά'ναι,φτιαγμένα και χαμηλωμένα Polo 1.0 με άπειρα βατ από τα υπογούφερ,BMW '90s με σουρωμένους Ελληνοπόντιους να ξερνάνε στην άκρη του δρόμου vodka....
Ακριβώς επειδή ζούμε σε μια μικρή πόλη,γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ καλά και οποιοδήποτε τροχαίο ατύχημα,ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός και ο πόνος είναι μεγάλος.
Η Τροχαία στο Κιλκίς κάνει ό,τι μπορεί,πραγματικά,κι εμείς από την πλευρά μας στεκόμαστε δίπλα στις Αρχές της Πόλης,στο Δήμο,τη Νομαρχία,βελτιώνοντας με όλες μας τις δυνάμεις,ό,τι μπορούμε,π.χ,σε μάθημα οδήγησης,αν δω Ρουμάνικη(συνήθως...) νταλίκα χωρίς φώτα ή να γέρνει παράξενα από το φορτίο,καλώ φίλους στην ομάδα Ζ,όχι για να γράψουν,δεν έχει και νόημα,αλλά για να ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.Αυτή η νταλίκα,πιο κάτω,μπορεί κάποιον να 'φάει'...
Και υπάρχουν καταστάσεις που σίγουρα θα κάνουν τη ζημιά,όπως παρατημένα μπάζα χωρίς σήμανση μέσα στο δρόμο,παρατημένα οχήματα στη μέση του πουθενά και για να σας πω την αλήθεια,είμαστε περήφανοι που αντιστεκόμαστε σθεναρά...
Συγνώμη αν σας κούρασα και αν βγήκα εκτός θέματος,μα είναι τόσα πολλά τα προβλήματα στην Οδική Ασφάλεια στη χώρα μας,που θα έλεγε κανείς ότι ΟΛΑ μα όλα είναι στημένα για να γίνονται τροχαία ατυχήματα,σε ό,τι αφορά το Οδικό Περιβάλλον.
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ!ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ;
ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ;
Τη γνώμη τους να την κρατήσουν για τον εαυτό τους και όχι για να επηρρεάζουν κι άλλους,σε μια τόσο δύσκολη και τρυφερή ηλικία.
ΤΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ή ΣΤΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.
ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ.
Όλα αυτά σε μία μεγαλούπολη,περνούν απαρατήρητα και τις δύσκολες στιγμές τις βιώνει το κοντινό περιβάλλον του θύματος.
Μπλα,μπλα,μπλα,πάψτε επιτέλους και κάντε κάτι.
Ξοδεύουμε ενέργεια για να αποδείξουμε ότι ένα ποτηράκι δεν βλάπτει;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Κάτσε σπίτι και πιες όσο γουστάρεις!
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ρε παιδιά, έλεος!
Μπορεί το πιλοτάρισμα ενός αεροπλάνου να έχει πάρα πολλές δυσκολίες και να χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες για να εξαντλήσεις τις δυνατότητες του αλλά σε απλή πορεία (πτήση) δεν έχεις κίνηση κίνδυνο σύγκρουσης κλπ. Φροντίζουν γι αυτό πολλοί άλλοι καθώς και οι «δρόμοι» αποκλειστικής πορείας και φυσικά μονόδρομοι.
Λυπάμαι που δεν θα συμπορευτώ με ορισμένους αλλά σαν «ειδικός» όπως με βάπτισε φίλος μας δεν έχω δει ποτέ κανέναν να λιποθυμά ξαφνικά χωρίς πριν να έχει καμία ενόχληση που να τον προειδοποιήσει από ΕΝΑ ποτό μπόμπα!!!!! Και δόξα το θεό (ειρωνικά το λέω!!! ) έχω λόγω τουριστικών περιοχών γευτεί πολλά καλά δείγματα του είδους!!!!
E ναι, το να πιλοτάρεις ένα F16 δεν είναι και τίποτα φοβερό, μπορείς να πιεις 2 ποτάκια, ενώ στην οδήγηση όχι... Υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο... Τι άλλο θα διαβάσω...
Ρε παιδιά με χάσατε, τι να πω... Αν είναι τόσο εξωφρενικά δύσκολο πια να οδηγήσεις ένα αμάξι σωστά, ο καθένας μας θα είχε τουλάχιστον 1000 ατυχήματα στη ζωή του. Πίνεις μια μπύρα και πας σπίτι σου με 50. Δεν πας να τρέξεις και στο WRC.
Όσο για τις μπόμπες, όπως έχεις την άποψη σου, επέτρεψε να έχω και την δική μου, που βασισμένη σε εμπειρίες εκδρομών και χρόνια ζωής σε μέρος που ποτίζουν τους τουρίστες ότι να 'ναι να λέω ότι ναι, με ΕΝΑ ποτό μπορεί να γίνεις ντίρλα ή και να λιποθυμήσεις σε ακραία περίπτωση. (ειδικά αν δεν έχεις φάει όπως πολλοί από τους μπατιροτουρίστες που προσπαθούν να την βγάλουν με το πρωϊνο του ξενοδοχείου). Και ποτέ δεν είπα ότι δεν είχε καμία ενόχληση πριν.
-
Είναι μάλλον αδύνατο όπως φαίνεται να μιλήσεις για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ χωρίς να ξεσηκώσεις θύελλα αντιδράσεων από όλες τις πλευρές!
Οδηγώ εδώ και 29 χρόνια (26 νόμιμα ). Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε η ποτοαπαγόρευση και η οδήγηση σε τέτοιες συνθήκες ήταν νόμιμο και σύνηθες φαινόμενο.
Οδηγήσαμε χιλιάδες χιλιόμετρα μεθυσμένοι και κανένας από όσους ξέρω δεν σκοτώθηκε, τραυματίστηκε ή προκάλεσε τραυματισμό σε άλλους. Το γεγονός αυτό ΔΕΝ αποδεικνύει τίποτα, γιατί το αλκοόλ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων κάθε χρόνο. Αλλά είναι το αλκοόλ **το ίδιο **επικίνδυνο για τον καθένα; Και πόσο επηρεάζει τις οδηγικές ικανότητες ενός τακτικού πότη;
Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, οι επιστημονικές έρευνες για το θέμα γίνονταν με άλλο τρόπο παλαιότερα. Προσθέστε σ' αυτό οτι στην εποχή μας ΔΕΝ γίνονται έρευνες με υποκείμενα τακτικούς πότες. Όσο κι αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω σχετική βιβλιογραφία.
Υπάρχουν όμως 2-3 έρευνες που μπόρεσα να βρω από την εποχή του 60 και 70. Οι πότες δεν θα εκπλαγούν από το γεγονός οτι οι οδηγοί που ήταν συνηθισμένοι στο αλκοόλ έκαναν **ταχύτερους **γύρους στην πίστα μετά από κάνα δυό ποτάκια (όπως έγραψα και σε προηγούμενο post κάτι αντίστοιχο συνέβη και με μένα το 95 σε έρευνα του ΑΠΘ σε εξομοιωτή).
Αυτές οι έρευνες πλέον έχουν κρυφθεί-αποσυρθεί, θεωρούνται αντικοινωνικές και εγκληματικές. ΓΙΑΤΙ; Σήμερα ως υποκείμενα των ερευνών προτιμούνται οι μικρές ηλικίες (με τη δικαιολογία οτι σ' αυτές συμβαίνουν και τα περισσότερα θανατηφόρα από αλκοόλ) οι οποίες είναι ακόμα αμάθητες στο ποτό.
Στην Αμερική το όριο μέθης ήταν 0.10 μέχρι το 2001 αν δε κάνω λάθος. Τώρα είναι 0.08 (Στην Ελλάδα 0.05). Τα στατιστικά λένε οτι υπήρχε μείωση 4-7% των ατυχημάτων που είχαν ως αίτιο το αλκοόλ. Αλλά ΔΕΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ οι παραβάσεις! Δηλαδή είτε οι Αμερικανοί ούτως ή άλλως δεν έπιναν πάνω από 0.08 είτε αυτοί που πίνουν παραπάνω δεν προκαλούν σημαντικό αριθμό ατυχημάτων. Επίσης από τους παραβάτες το 96% ΔΕΝ έχει υποπέσει ξανά στο ίδιο παράπτωμα. Δεν είναι δηλαδή ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕΣ.
Αν το Κράτος ενδιαφερόταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τον Πολίτη θα προσπαθούσε να μάθει το ΓΙΑΤΙ.
Παραθέτω συνοπτικά μερικά αποτελέσματα ερευνών:
Norwegian University of Science and Technology
Οι δυσλεκτικοί είχαν χρόνο αντίδρασης μειωμένο κατά 20-30% σε σχέση με μη δυσλεκτικούς. Ο χρόνος αυτός είναι χειρότερος ενός ατόμου με μέτρια κατανάλωση αλκοόλ.
Θα έπρεπε δηλαδή οι δυσλεκτικοί να μη βγάζουν δίπλωμα;British journal Occupational and Environmental Medicine
Τα άτομα που ήταν ξύπνια για 17-19 ώρες απέδωσαν χειρότερα από αυτούς που είχαν ποσοστό αλκοόλης στο αίμα 0.05.
Πως όμως να κόψεις κλήση σε κάποιον που απλά ήταν όλη μέρα στη δουλειά και γυρνάει κουρασμένος το βράδυ σπίτι του;Stanford University
Η αντίδραση αυτών που είχαν ποσοστό αλκοόλ 0.057 ήταν 263ms, αυτών που είχαν 0.083 276ms και αυτών που ροχαλίζουν το βράδυ (!) 266ms.
Μη ροχαλίζετε το βράδυ. Θα σκοτωθείτε!Δεν είμαστε ζώα, ούτε ρομπότ φίλε Michael-Amott. Σαν σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα της ΓΝΩΜΗΣ και της ΓΝΩΣΗΣ. Κάποιοι προσπαθούν να μας περάσουν το ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ. Δικαίωμά σου να το ακολουθήσεις, δικαίωμά μου να διαφωνήσω.
Αν όλα όσα έκανε ένα Κράτος ήταν θεμιτά και πάντα για το καλό του πολίτη, τότε να επικροτήσουμε όλοι χωρίς δεύτερη σκέψη το Κόσοβο, το Ιράν, τους φοροεισπραχτικά μέτρα, το πάγωμα μισθών, τις μίζες κλπ.
-
Ο χρήστης Σταύρος Αλέξογλου έγραψε:
Είδες που οι Φινλανδοί είναι το ίδιο μερακλήδες με μας?
Επίσης πολλές χώρες (και οι ΗΠΑ και η Αγγλία) έχουν 0.8 και λίγες 0. (άσε που στις πιο πολλές από αυτές που έχουν 0 δεν πρέπει να έχουν και συχνά αλκοτέστ...)
ΥΓ. Σταύρο, φοβερά ποστ.... Αν δεν έχεις κάτι να πεις δεν χρειάζεται να spamάρεις το forum. No offense.
Φίλε afonic,
Έχω δει συγγενείς,φίλους ακόμη και δικούς μου εκπαιδευόμενους σε θέματα οδήγησης ,να λιώνουν κάτω από νταλίκες,σε δέντρα,σε στύλους,μετωπικές που κάποιοι γυρνάνε το κεφάλι τους για να μη σοκαριστούν,ανθρώπινα κομμάτια παντού.Και ξέρεις γιατί τα έχω δει όλα αυτά;
Γιατί ζω σε μία μικρή πόλη,όπου η οποιουδήποτε είδους χυδαία συμπεριφορά,είναι μαγκιά πρώτης τάξης,όπως και παντού στη χώρα μας στην επαρχία.
Μηχανάκια με ελεύθερες εξατμίσεις πάνε δίχως αύριο,πιτσιρικάδες πίνουν ό,τι νά'ναι,φτιαγμένα και χαμηλωμένα Polo 1.0 με άπειρα βατ από τα υπογούφερ,BMW '90s με σουρωμένους Ελληνοπόντιους να ξερνάνε στην άκρη του δρόμου vodka....
Ακριβώς επειδή ζούμε σε μια μικρή πόλη,γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ καλά και οποιοδήποτε τροχαίο ατύχημα,ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός και ο πόνος είναι μεγάλος.
Η Τροχαία στο Κιλκίς κάνει ό,τι μπορεί,πραγματικά,κι εμείς από την πλευρά μας στεκόμαστε δίπλα στις Αρχές της Πόλης,στο Δήμο,τη Νομαρχία,βελτιώνοντας με όλες μας τις δυνάμεις,ό,τι μπορούμε,π.χ,σε μάθημα οδήγησης,αν δω Ρουμάνικη(συνήθως...) νταλίκα χωρίς φώτα ή να γέρνει παράξενα από το φορτίο,καλώ φίλους στην ομάδα Ζ,όχι για να γράψουν,δεν έχει και νόημα,αλλά για να ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.Αυτή η νταλίκα,πιο κάτω,μπορεί κάποιον να 'φάει'...
Και υπάρχουν καταστάσεις που σίγουρα θα κάνουν τη ζημιά,όπως παρατημένα μπάζα χωρίς σήμανση μέσα στο δρόμο,παρατημένα οχήματα στη μέση του πουθενά και για να σας πω την αλήθεια,είμαστε περήφανοι που αντιστεκόμαστε σθεναρά...
Συγνώμη αν σας κούρασα και αν βγήκα εκτός θέματος,μα είναι τόσα πολλά τα προβλήματα στην Οδική Ασφάλεια στη χώρα μας,που θα έλεγε κανείς ότι ΟΛΑ μα όλα είναι στημένα για να γίνονται τροχαία ατυχήματα,σε ό,τι αφορά το Οδικό Περιβάλλον.
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ!ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ;
ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ;
Τη γνώμη τους να την κρατήσουν για τον εαυτό τους και όχι για να επηρρεάζουν κι άλλους,σε μια τόσο δύσκολη και τρυφερή ηλικία.
ΤΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ή ΣΤΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.
ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ.
Όλα αυτά σε μία μεγαλούπολη,περνούν απαρατήρητα και τις δύσκολες στιγμές τις βιώνει το κοντινό περιβάλλον του θύματος.
Μπλα,μπλα,μπλα,πάψτε επιτέλους και κάντε κάτι.
Ξοδεύουμε ενέργεια για να αποδείξουμε ότι ένα ποτηράκι δεν βλάπτει;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Κάτσε σπίτι και πιες όσο γουστάρεις!
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ!Συγνώμη που έγραψα την γνώμη μου και δεν έκανα 3 quotes με smilies για να καταλάβουν όλοι τι θέλουν να πω. Επίσης συγνώμη που μιλάω και εκφέρω γνώμη αφού πρέπει να σωπάσω αφού δεν συμφωνούν οι γνώμες μας.
Φίλε μου, οι γνώμες μας συμπίπτουν κατά 99%.
Εγώ απλώς τόση ώρα προσπαθώ να πω ότι, μπορώ κανονικά και με τον νόμο να πιω μια μπύρα και μετά να οδηγήσω μια χαρά χωρίς ούτε να σκοτωθώ ούτε να σκοτώσω. Παρότρυνα κανέναν να πιει όσο θέλει και να οδηγήσει? Μην λέμε ότι θέλουμε λοιπόν και ας είμαστε ρεαλιστές, δεν σκοτώθηκε κανένας με μία μπύρα. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 100 Ή ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΦΗΝΑ ΜΕ 120 ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΟ.
Εμένα ευτυχώς η δικιά μου οικογένεια μου έδωσε σωστή παιδεία στην οδήγηση (και όχι μόνο ελπίζω) και ξέρω ότι με άλλα πρέπει να τα βάζω και όχι με το ένα ποτηράκι.
Όπως λέει και το για μένα σοφότερο απόφθευγμα όλων των εποχών:
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.
ΥΓ. Δεν είμαι από μεγαλούπολη και δόξα το Θεώ δεν έχω θάψει φίλο. Όμως ξέρω τι είναι άτομο που μιλούσες χθες την άλλη μέρα να λείπει... Και να ΞΕΡΕΙΣ ότι έφταιγε ο ίδιος...
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
...Εξάλλου ήδη τα αντανακλαστικά σου (με την μπύρα) είναι τα ίδια με του 45 χρονου που πατάει 120.Πόσο πατάει ο 45χρονος;
kouk, ακούς τι λένε; Ξέρεις κανέναν τέτοιον εσύ;
-
Ο χρήστης camber έγραψε:
Οδηγώ εδώ και 29 χρόνια (**26 νόμιμα **:) ).**Οδηγήσαμε χιλιάδες χιλιόμετρα μεθυσμένοι **και κανένας από όσους ξέρω δεν σκοτώθηκε, τραυματίστηκε ή προκάλεσε τραυματισμό σε άλλους.
Τι να πω εγω...αφου τα λες και μονος σου...ΝΤΡΟΠΗ!!
Εισαι στην ηλικια του πατερα μου και σκεφτεσαι χειροτερα απο το μικρο μου ανηψακι...Τι να πω..τι να συζητησουμε μετα απο αυτο το post...**ΕΛΕΟΣ!! **
-
σε λιγο θα σε πεισουν οτι κανουν και λειτουργημα αστεακι μη βαρατε
Εσυ δηλαδη απο που πηρες την απαραιτητη (πιστευω εγω...) **οδηγικη παιδεια ** φιλε μου??
Απο το Δασκαλο Οδηγησης ή απο τον Κ.Ο.Κ??
Εκτος κι αν εισαι τοσο μαγκας εσυ (οπως και αναριθμητοι αλλοι..) και ολα τα καταλαβες μονος σου ή εισαι προικισμενος εκ γεννετης!!
Αν αμφιβάλλεις για το δάσκαλο οδήγησης και τον ΚΟΚ,έλα στο Κιλκίς μια εβδομάδα να σου δείξω πώς δουλεύουμε.Όλα τα έξοδα πληρωμένα αλάνι να 'ουμ...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Εξάλλου ήδη τα αντανακλαστικά σου (με την μπύρα) είναι τα ίδια με του 45 χρονου που πατάει 120.
Πόσο πατάει ο 45χρονος;
Τι σχέση έχει ο kouk με τους 45χρονους;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
...Εξάλλου ήδη τα αντανακλαστικά σου (με την μπύρα) είναι τα ίδια με του 45 χρονου που πατάει 120.
Πόσο πατάει ο 45χρονος;
Τι σχέση έχει ο kouk με τους 45χρονους;
Την ίδια σχέση με την bmw του και το χρώμα μωβ..
-
Εσυ δηλαδη απο που πηρες την απαραιτητη (πιστευω εγω...) **οδηγικη παιδεια ** φιλε μου??
Εκτος κι αν εισαι τοσο μαγκας εσυ (οπως και αναριθμητοι αλλοι..) και ολα τα καταλαβες μονος σου ή εισαι προικισμενος εκ γεννετης!!
Αν αμφιβάλλεις για το δάσκαλο οδήγησης και τον ΚΟΚ,έλα στο Κιλκίς μια εβδομάδα να σου δείξω πώς δουλεύουμε.Όλα τα έξοδα πληρωμένα αλάνι να 'ουμ...
Παντου υπαρχουν ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ δεν ηθελα να θιξω εσενα προσωπικα!!
Για την πλειοψηφια μιλαω...Σιγουρα υπαρχουν δασκαλοι οδηγησης που δεν νοιαζονται μονο να σε μαθουν 2 πραγματα να περασεις μονο το διπλωμα..εισαστε λιγοι ομως δυστυχως! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι σχέση έχει ο kouk με τους 45χρονους;Έλεγα μήπως γνωρίζει κανέναν, να μας πει με πόσο πάνε...
-
Μήπως αν και είσαι δάσκαλος από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να πεις μια κουβέντα για τη βολεμένη μαφία των δασκάλω-εξεταστών (όχι όλων) με τις μίζες και τις εξετάσεις μαϊμου? Μην αρχήσουμε να λέμε ιστορίες τώρα γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Όχι πως όποιοι πάρουν κανονικά το δίπλωμα ξέρουν να οδηγούν, σιγά την εξέταση οδικών ικανοτήτων, τα παρκαρίσματα και οι γωνίες, οι πορείες με 20 στα στενά και εάν μέσα στο άγχος της ζωής σου ξεχάσεις κανένα φλας. Μια κοροϊδία σκέτη είναι και οι εξετάσεις και δεν δέχομαι κουβέντα.
Ο σύλλογος των δασκάλων οδήγησης θα έπρεπε να επαναστατήσει, να ζητήσει κάθαρση και ΠΟΛΥ πιο δύσκολες εξετάσεις με τα ανάλογα μαθήματα σε πραγματικές συνθήκες και απρόοπτα και όχι γύρω γύρω όλοι.
Ποτά μπόμπες και οδήγηση