απο autotriti...
'Το Opel Antara θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στη διεθνή έκθεση στο Παρίσι (30 Σεπτεμβρίου με 15 Οκτωβρίου 2006). Η τιμή της έκδοσης βενζίνης των 2,4 λίτρων, ορίστηκε στη Γερμανία στα 26.850€. Στην Ελλάδα το Opel Antara αναμένεται στα τέλη του χρόνου (Νοέμβριο-Δεκέμβριο). Πριν όμως από εκείνη την περίοδο, θα έχουμε την ευκαιρία να… φιλοξενήσουμε στη χώρα μας αρκετά Antara, καθώς η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση (και οδήγηση) του νέο SUV, έχει ήδη αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τον Οκτώβριο… '
Δηλαδη εδω ποσο θα κοστιζει?
Βαλε δασμους κλπ.... καλα 40 ?!!!
Βασικα ψαχνω και εγω για ενα suv... αλλα ομολογω οτι εχω μπερδευτει...
θελω να πατα σταθερα στην ασφαλτο, ανετο εως χλιδατο στο εσωτερικο του (μιας και θα προοριζεται για ταξιδια και μονο), γρηγορο (~150 αλογα) αλλα οικονομικο, με υψηλα στανταρ ασφαλειας (απο 6 αεροσακους και πανω) και με ικανοποιητικους χωρους για αποσκευες. Οσο για τις εκτος δρομου δυνατοτητες... να διαθετει μονιμη τετρακινηση ή εστω επιλογη αυτης (πχ. νεο Rav4 ή X-rail). Δεν με ενδιαφερουν τοσο οι extreme off-road καταστασεις (για αυτη την περιπτωση εχω το Jimny με 30αρια λαστιχα), οσο το να μπορω να παω μια οικογενειακη εκδρομη και σε ενα σχετικα βατο χωματοδρομο και να μην κολλησω στην πρωτη λασπουρια.
Ημουν κατοχος ενος Rav4 MK2 facelift και ημουν ευχαριστημενος συνολικα αλλα το πουλησα για να παρω το Jimny (τοτε δεν ειχα οικογενεια ακομα). Tωρα, με 2 παιδια τα δεδομενα αλλαξαν.
Μεσα στις επιλογες μου ηταν...
παλι το Rav4 MK2 facelift (το καινουριο μου φαινεται πολυ ακριβο)
το G.Vitara 5θ
και το ....νεο Terios.
Δυστυχως το Τεριος το απεκλεισα λογω ποιοτητας κατασκευης και κακης σχεσης τιμης/αποδοσης.
Βλεπωντας ομως τα αρθρα περι επελευθερωσης του πετρελαιου στην Αθηνα, αποφασησα να περιμενω μεχρι τελος του χρονου για να 'χτυπησω' ενα πετρελαιοκινητο.
Το θεμα ειναι ποιο?