Ο χρήστης GFON έγραψε:
Πρεπει να αποσυνδεσω ενα A/C σπιτιου, το ειχα κανει περσυ αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι τα θυμαμαι με την σωστη σειρά.
Μπορει καποιος γνωστης, να μου πει πως απεγκατηστουμε κλιματιστικο ωστε να μην χαθει το φρεο??
Φίλε χρειάζεσαι ψυκτικό (μάστορα), δεν είναι κάτι απλό για κάποιον που δεν ξέρει, και είναι και ανάλογα τις συνδέσεις που σου έχουν κάνει.
Να σας πω κάτι άλλο.
Ξήλωσα την παλιά μου μόνωση από την ταράτσα και έβαλα νέα.
Συνοπτικά η όλη συμφωνία έγινε στο μιλητό με τον μάστορα.
Κατόπιν της δουλειάς και αφού έχει πάρει εν τω μεταξύ μια επιταγή που έχει εισπράξει χωρίς καμία απόδειξη, μου τα γυρνάει σε πολλά από την αρχική συμφωνία (δεν έβαλε σωστό υλικό, διαφήμιζε Dow και έβαλε fibrostir, έδωσε μεταβλητή τιμή για το ξεμπάζωμα και δέχεται μόνο τη μέγιστη, και η πλάκα είανι ότι δεν έχει πατήσει το πόδι του στη δουλειά ακθόλου να δει τι έγινε).
Οπως καταλαβαίνετε εγώ δεν συμφωνώ πλέον με το λογαριασμό που λέει και δεν τα βρήκαμε.
Απειλεί ότι θα μου κόψει πιστωτικό, θα μού χώσει και κάμποσα μεροκάματα ΙΚΑ, και θα μου τα πάρει στα δικαστήρια.
Εχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο, είανι σαφές ότι θα πάω και εγώ σε δικηγόρο όταν μου στείλει κάτι συγκεκριμένο, αλλά έτσι να πάρω μια πρώτη γνώμη. Ξαναλέω ότι δεν υπάρχει καμία γραπτη συμφωνία ή άλλη απόδειξη παρά μόνο η επιταγή που του έδωσα και την έχει εισπράξει.
Περισσότερες λεπτομέρειες αν χρειάζεστε στην πορεία της κουβέντας.
Περιττό να πω τι σύγχυση έχω τραβήξει.