-
νασο
μια καλη κινηση ειναι να κοψεις το 'ασχημο' -οχι σε γευση- φαγητο δηλ. πιτσες μπυρες πιτογυρα κλπ κομμενα
σπιτικο και σε μεριδες κανονικες προς μικρες (με αλλα λογια να μην σκας στο φαι)
πρωινο καλο μεσσημεριανο κανονικο και το βραδυ κατι ελαφρυ
για το υψος σου εχεις πολλα κιλα (και μην ακουσω τιποτα για σεξουαλικες λαβες )
-
Ημουν 108 κιλά!
Για 2 χρόνια, περιόρισα τις μερίδες που έτρωγα, έκανα κωπηλατικό και έχασα 12 κιλά!Μόλις χαλάρωσα, τσουπ...104!!!!
Η ζωή που κάνω φταίει! (συν το ότι έπρεπε να με έχει κάνει η μάνα μου 2.18! ). Καθισιό. Αν μπορείς Νάσο να περπατάς και να περιορίσεις τις μερίδες θα τα καταφέρεις. Αλλά θα απαιτηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα!
Καλή προσπάθεια!
-
ililiasline H μεθοδος που λεει ειναι η καλυτερη και κυριως ακουραστη,το φαγητο θα σκεφτεσαι ή την κοπελα;Εγω το καλοκαιρι ημουν 108 κιλα.Τωρα ειμαι 88 με ,ακομα, ελαφρως πτωτικες τασεις.Πραγματικα νιωθω αλλος ανθρωπος,επεσε και η πιεση.Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να αγορασω μικροτερα παντελονια
-
Συμφορουμίτες..συμφορουμίτισες! Έρχονται δύσκολοι καιροί οπότε οι χοντροί θα αδυνατήσουν και οι αδύνατοι θα εξαφανιστούν Γι' αυτό να τρώτε άφοβα
Πάντως σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τους προηγούμενους. Τα γεύματα σου να είναι τις ίδιες ώρες που έχεις συνηθήσει απλά σε μικρότερες ποσότητες και λίγο τζόγκινγκ που και που καλό κάνει για να ξεσκουριάζουν οι αρθρώσεις και να κυλάει το αίμα ομαλά
-
Ευχαριστώ παιδιά... Νομίζω ότι σε πρώτη φάση θα αρχίσω το τρέξιμο που είναι οικονομικό και έχει και τα τυχερά του (γκομενίτσες στο στάδιο, χεχε)... Σε συνδυασμό με δίαιτα, κάτι θα καταφέρω...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά... Νομίζω ότι σε πρώτη φάση θα αρχίσω το τρέξιμο που είναι οικονομικό και έχει και τα τυχερά του (γκομενίτσες στο στάδιο, χεχε)... Σε συνδυασμό με δίαιτα, κάτι θα καταφέρω...Έχει κάτι πιπίνια στο στάδιο Ελευθερίας
Βέβαια, υπάρχει το πρόβλημα της ηλικίας αφού τα περισσότερα είναι κάτω των 18 και οι νόμοι δε βοηθάνε -
Πως δεν βοηθάνε; 15 κλεισμένα = ΟΚ.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εκει που εχεις τα κιλα φευγουν μονο με γυμναστικη.καλη διατροφη κ τσαι με λεμονι μπολικο.
κοιλιακους-τζοκινγκ-σεξ.
αλλαξε τον μεταβολισμο σου.
λογικα πρεπει να χασεις 15 κιλα.
μολις δεις τις πρωτες χασουρες κιλων θα παρεις τα πανω σου κ τα υπολοιπα θα τα χασεις ακομα πιο ευκολα.
ειναι κ θεμα ψυχολογιας καμια φορα.σωστός, το διπτυχό είναι γυμναστική τακτική για έλεγχο βάρους ή χάσιμο και το δεύτερο καλή διατροφή( περιέχει και γλυκά και πιτόγυρά και πιτσές αλλά με μέτρο, παν μέτρον άριστο όπως προείπε ενάς φίλος
-
Καλά βρε Νάσο θα μας τρελάνεις; Εσύ παλικάρι μου χοντρός; Τι να πούμε και εμείς που το μηδέν στον τριψήφιο το έχουμε στο τέλος!!!!! Εξάλλου το έχουμε πει πολλές φορές. Το παρεάκι ξεκινά ποδήλατο. Ο Παύλος έβαλε σήμερα και ανακοίνωση. Αν θέλεις τους είπα για αύριο. Μην αγχώνεσαι προς το παρόν έχω εφεδρικό ποδήλατο για όποιον θέλει!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πως δεν βοηθάνε; 15 κλεισμένα = ΟΚ.Αυτά είναι νέα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τώρα που λέτε για ποτά,κονόμισα μία άσπρη Cuervo που είναι σκέτος δυναμίτης τώρα που τήν πίνω σκέτη (καταψυγμένη+παγάκια)Με τί να τήν αραιώσω;
Στίψε μισό πορτοκάλι μέσα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τώρα που λέτε για ποτά,κονόμισα μία άσπρη Cuervo που είναι σκέτος δυναμίτης τώρα που τήν πίνω σκέτη (καταψυγμένη+παγάκια)
Με τί να τήν αραιώσω;
Στίψε μισό πορτοκάλι μέσα.
Α ρε ο μπαρμαν πως φαινεται...
-
Funis
Αψέντι δοκίμασες ή όχι ακόμα;;;
-
Αστο Πασχαλη.. Και δεν το πολυσηκωνω το ποτο.. Να πιω κι αυτο το πραγμα?? Α πα πα.. Γκολ στην πρωτη γουλια!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αστο Πασχαλη.. Και δεν το πολυσηκωνω το ποτο.. Να πιω κι αυτο το πραγμα?? Α πα πα.. Γκολ στην πρωτη γουλια!!Γουλιά???
ΑΝ το πιεις όπως πίνεται (ζεστό), μια κουταλιά αρκεί να σε στείλει. -
Ε γι'αυτο.. Καμια σπραιτ για μενα και πολυ μου ειναι!!!
-
Το αυθεντικό αψέντι, λέει, έχει περιεκτικότητα 80% αλκοόλ και είναι παραισθησιογόνο. Υπάρχουν και σύγχρονες, 'light' εκδοχές με μόνο 70% αλκοόλ! Οι παραγωγοί του όμως ισχυρίζονται πως αυτό το 10% διαφορά έχει μεγάλη σημασία.
Μου φεραν ένα προχθές, μετά από ταξίδι. Αν και όταν το δοκιμάσω, θα σας πω εντυπώσεις...Την επόμενη μέρα, φαντάζομαι...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το αυθεντικό αψέντι, λέει, έχει περιεκτικότητα 80% αλκοόλ και είναι παραισθησιογόνο.Eίναι οπιούχο, γι'αυτό
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το αυθεντικό αψέντι, λέει, έχει περιεκτικότητα 80% αλκοόλ και είναι παραισθησιογόνο.
Eίναι οπιούχο, γι'αυτό
Ναι, αλλά που το βρίσκεις;;!
Σε πολλές χώρες είναι πλέον παράνομο και κυκλοφορούν μόνο τα light...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το αυθεντικό αψέντι, λέει, έχει περιεκτικότητα 80% αλκοόλ και είναι παραισθησιογόνο.
Eίναι οπιούχο, γι'αυτό
Ναι, αλλά που το βρίσκεις;;!
Σε πολλές χώρες είναι πλέον παράνομο και κυκλοφορούν μόνο τα light...
Πού το βρίσκεις;;; Σε.....επιλεγμένα μαγαζιά...
@Krus
Δεν είναι δα και τόσο βαρύ ωστε με μια γουλιά να βγεις off.. Την πρώτη φορά ίσως με ένα σφηνάκι να σε βαρέσει..Αν πιείς μερικές φορές καταλαβαίνεις στο πρώτο ότι σε βαράει ΑΣΧΗΜΑ αλλά τουλάχιστον εγώ μετά το δεύτερο,στο τρίτο,σταματάω...
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)