-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
coyoteεσύ το ζήτησες...αν και 1600...το Civic είναι καινούριο. Δεν έχω στοιχεία.
Τα αλλα μοντέλα δηλαδή τόσο ησυχα είναι?
Ναι ναι δίκιο εχεις εγώ το είπα
1600? τι εννοεις?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
coyote
εσύ το ζήτησες...αν και 1600...το Civic είναι καινούριο. Δεν έχω στοιχεία.
Τα αλλα μοντέλα δηλαδή τόσο ησυχα είναι?
Ναι ναι δίκιο εχεις εγώ το είπα
1600? τι εννοεις?
Εννοώ στα 1600cc...κατηγορία στην οποία πλέον δεν βγαίνει το Civic.
-
Έχω μια απορία αν μπορείτε να με βοηθήσετε...
Αυτό το Civic που βλέπω στις αφίσες και στην τηλεόραση είναι το καινούργιο από ότι κατάλαβα...
Τότε το προσπέκτους που βρήκα σε περιοδικό που έδειχνε το νέο Civic με την περίεργη space μάσκα ΤΙ είναι????
-
Είναι το πεντάθυρο. Στην τηλεόραση δείχνει το τετράθυρο. Έχουν διαφορετικές μάσκες.
-
...και όχι μόνο!
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
...και όχι μόνο! :yahoo:ναι οντως το 4d εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης ενω το 5d πιο ωραιο σχεδιασμο που τραβαει τα βλεμματα!!
-
θα βγάλουν του χρόνου το τετράθυρο με 127 άλογα νομίζω, έτσι διάβασα αρα θα πουλήσει και στα 1600. Αν και κατά τη γνώμη μου το 1800 αυτό δε κοστίζει και πολύ παραπάνω και δε κάει κιόλας
-
Παίδες, δε ξέρω τί χρώμα να το πάρω... (5θ)
Είμαι μεταξύ Alabaster Silver (ασημί) και Cosmic Grey Pearl (ποντικί)
-
κανε ψηφοφορία όπως κάνουν οι αλλοι για το golf... (πλάκα κάνω)
Εγω λέω ότι τα νέα χρώματα είναι πιο εμπορικά. το cosmic grey perl είναι πολύ καλά
Εμένα μου αρέσει και το Blueish Silver Metallic
-
Αν εγώ το παρήγγειλα σε μαύρο, μου άρεσε και το Cosmic Grey. Το ασημί δεν θα μου άρεσε, είναι πολύ κοινό... Έχε επίσης υπόψιν σου ότι τα κυψελωτά μπρος πίσω είναι πάντα μαύρα και επομένως δείχνουν πιο άσχημα με τα ανοιχτά χρώματα. Το μπλέ που υπάρχει στο Σωτηρόπουλο στο Μαρούσι πχ δε δείχνει καθόλου ωραίαο, imho πάντα.
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Παίδες, δε ξέρω τί χρώμα να το πάρω... (5θ)Είμαι μεταξύ Alabaster Silver (ασημί) και Cosmic Grey Pearl (ποντικί)
ασημι και παλι ασημι,αν και σε αλλα αυτοκινητα δεν μου αρεσει στο 5d ειναι το πιο ωραιο χρωμα!!το μαυρο δεν μου αρεσει καθολου παντως!!
-
Εχει ένα ανοικτό ποντικί και σκούρο ασημί. Αυτό ειναι το καλύτερο, μετά το κόκκινο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είχα φτιάξει ένα πινακάκι βασισμένο στα στοιχεία των 4Τ (κάθε 3dB ο θόρυβος διπλασιάζεται)
Tεύχος Απριλίου 2006 - 4Τ - Civic 5d 1.8
Θόρυβος
με 3η και 80 χλμ : 75dB
με 4η και 120 χλμ : 74dB
με 5η και 140 χλμ : 78dBπλήρης επιτάχυνση : 78dB
(κάντε τις συγκρίσεις με το πινακάκι που έδωσα πιο πάνω αν και 1,6 λίτρα)
Αρνητικά:
η χαλαρή αίσθηση του επιλογέα
η ορατότητα πίσωΘα ήθελαν:
καλύτερη μόνωση
πιο άνετα καθίσματα -
Γιατί δεν βάλανε την 6η αφού υπάρχει στο κιβώτιο
Πρέπει να το κάνω test drive και εγώ...πάντως όλοι έξω συγκλίνουν οτι η diesel εκδοχή είναι η καλύτερη και εμείς αν θέλουμε.... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί δεν βάλανε την 6η αφού υπάρχει στο κιβώτιοΓιατί δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα 6η. Αν δεν αποκτήσουν ΟΛΑ, δεν θα έχει νοήμα η παράθεση τιμών θορύβου με 6η, γιατί δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατί δεν βάλανε την 6η αφού υπάρχει στο κιβώτιο
Γιατί δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα 6η. Αν δεν αποκτήσουν ΟΛΑ, δεν θα έχει νοήμα η παράθεση τιμών θορύβου με 6η, γιατί δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.
Μπορεί να γίνει σύγκριση θορύβου/χιλιομέτρων ανεξαρτήτως σχέσης και να τονίζεται αυτό
Όσα έχουν 6η δεν νομίζω να τα πηγαίνουν οι οδηγοί τους σε ταχύτητες ταξιδίου με 5η και 140 πχ
-
O θόρυβος δεν συναντάται μόνο στα ταξίδια...αλλά και στις άλλες σχέσεις.
Η 6η δεν δίνει άλλοθι.anywayz...
-
Δίνει μεγάλο άλοθι γιατί δε μπορεις να ταξιδεύεις με το Type-R με πέμπτη και να μου λές ότι έχει θόρυβο...
Με την πέμτη τους τρως όλους στην Εθνική.... Ειναι άλλη η φιλοσοφία της
Εγω μέσα στην Αθήνα βάζω πολύ συνχά τετάρτη...
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το αμάξι ειναι ρυθμισμένο (ζυγισμένο στις ταχύτες) τελείως διαφορετικά απ ότι τα 5χυτα.
Τέλος πάντως, πάω να βάλω την ερώτηση στις προτάσεις των φορουμάδων προς τους 4 τροχούς? -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπορεί να γίνει σύγκριση θορύβου/χιλιομέτρων ανεξαρτήτως σχέσης και να τονίζεται αυτό
Αυτό είναι και το σωστό, δηλαδή αν βγεί αύριο κάποιο με 9 σχέσεις πάλι την 5η θα πάρουμε για σύγκριση?
Και στις ρεπρίζ πρέπει να γίνει το ίδιο, πχ στα 80-110 να μετράει ο γρηγορότερος χρόνος ασχέτως σχέσης.
-
Απο το πινακακι που παρεθεσε ο elteo εγω βλεπω οτι και στις 3 περιπτωσεις ειναι το πιο θορυβωδες.
Και οπως πολυ σωστα ειπε, η 6η δεν ειναι αλλοθι γιατι ο θορυβος δεν αφορα μονο το ταξιδι. Δειτε με 3η και 80km/h ποσο πιο θορυβωδες ειναι π.χ. απο το Astra (9 ολοκληρα dB). Μεγαλη διαφορα.Μαλλον δικιο εχουν ολα τα reviews που φωναζουν για αυτο.
Ηonda Civic 2005