-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Lancia Rally εννοείς? Την κόκκινη?Σπύρος
Οχι Σπύρο,τήν άλλη,τήν κακιά!!!
Αγωνιστική παρουσίαση ήταν βασικά,όχι τέστ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αγωνιστική παρουσίαση ήταν βασικά,όχι τέστ.
Όλες οι αγωνιστικές παρουσιάσεις ήταν χάρμα, ακόμη και στο επετειακό τα κείμενα για τους αγώνες είναι κορυφαία!
-
Ferrari F40. Μακράν.
-
Για μένα οι κατακόκκινες ferrari στην πίστα, η Porsche 959 και gt, ferrari f40 και enzo.
-
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ **Η ΔΟΚΙΜΗ **ΗΤΑΝ LANCIA DEDRA ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ._
-
Ολοι όσοι διαβάζουν το περιοδικό, και ειδικά όσοι γαλουχήθηκαν με αυτό, (κοιμώμενοι αρκετές φορές τα βράδυα έχοντάς το κάτω απ'το μαξιλάρι) θα έχουν σίγουρα ξεχωρίσει κάποιο -απ'τα πολλά- άρθρα που έχουν δημοσιευτεί και είναι σχετικά με την αυτοκίνηση.
Το δικό μου αγαπημένο είναι ένα άρθρο απ'τα mid-'80s
'Κορνάροντας στη βροχή'Ενα απ'τα καλύτερα που έχουν γραφτεί, αν όχι το καλύτερο...
p.s. Στην αναζήτηση που επιχείρησα, δεν βρήκα κάτι σχετικά με αυτό. Αν υπάρχει πάντως κάπου, ας το μετακινήσουν οι αρμόδιοι mods. Ευχαριστώ και sorry για την ταλαιπωρία.
-
Ο χρήστης panos17 έγραψε:
Το δικό μου αγαπημένο είναι ένα άρθρο απ'τα mid-'80s
'Κορνάροντας στη βροχή'+1
(και κάθε μήνα ο πάντα εύστοχος και πρωτότυπος Στάθης - δεν είναι τυχαίο που η ανάγνωσή μου ξεκινά πάντα από εκεί)
-
Το test drive που είχαν κάνει για ένα άρμα μάχης.......... και για το ποσο χρήσιμο θα ήταν, το συγκεκριμένο όχημα, στους δρόμους της Αθήνας.
Η φωτό δε με τον 'πιλότο' να οδηγά ΤΟ ΟΧΗΜΑ και το υφος του,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....
-
Το τεστ της F40 και οι συνοδευτικές φωτογραφίες.
-
Fiat Coupe 20V Turbo vs. Honda S2000.
-
Το προ 20ετίας (; ) αφιέρωμα (σε συνέχειες) στον Πραγματικό Οδηγό. Ήμουν 13 και κάτι τότε, αλλά κάτι μου 'χει αποτυπωθεί...
ΥΓ.: τώρα που αναφέρατε το άρμα, δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο απριλιάτικο τεύχος είχαν δοκιμάσει μια ...νεκροφόρα (Chevrolet Impala κι όποιον πάρει η μπάλα, ήταν, αν θυμάμαι καλά, ο τίτλος !!!) ...
-
Το αρθρο οταν οδηγησαν(!!!) τη Zakspeed F1
Η γνωριμια με την 959
Ενα αρθρo του ΣΧ για το 205 Gr.Β
Το 'Κορνάροντας στη βροχή'
Γενικα πολλα κομματια του ΝΔ και του Setright
To αρθρο-συνεντευξη για τον Sainz, οταν σταματησε.
Τα παλια ταξιδιωτικα (απο ΚΚ και ΝΔ)
Ολα τα αρθρα του Blowout *- Καλα ρε, μη βαρατε, γραφουμε και καμια μαλακια Παρασκευη απογευμα
-
Μου αρεσαν τα άρθρα του Ζουράρι, και μου λείπει η παρουσία του - εν αντιθέσει με πολλούς άλλους που , κατά τη γνώμη μου, δεν θα επρεπε να αρθρογραφούν εκει...
Μου άρεσε ένας αντίλογος του ΚΚ , όπου - δεν θυμαμαι που το είχε βρει , και μακάρι να μπορεσω να το βρω στο 4Τ library - ανέφερε μία επιστολή ενός Ρωμαίου έπαρχου στην Ελλάδα και περιεγραφε την κατάσταση (κοινωνική) και την ιδιοσυγκρασία του Ελληνα στον Καίσαρα! Ηταν σαν να περίεγραφε τον σημερινό (διαχρονικό) Ελληνα !
-
sergeant είναι το τεύχος 286 - 7/1994
-
wow !!! ευχαριστω!
-
Τι να ξεχωρίσω, χωρίς να μειώσω κανένα.
Αυτό που ήρθε πάντως στο μυαλό μου μόλις διάβασα την ερώτηση είναι ένα άρθρο για τον Φάντζιο και τη νίκη του στο ρινγκ, παρά το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στην αλλαγή ελαστικών. 'Όταν ο χρόνος σταμάτησε', ήταν ο τίτλος.
Δε θυμάμαι τεύχος, δυστηχώς (και βαριέμαι να το ψάξω τώρα ) -
-
Μην μου πείτε ότι δεν είναι συγκλονιστικό!!!
-
ένα merge με αλλαγή τίτλου ίσως;
-
done!
Ποια δοκιμή/άρθρο των 4Τ σας έχει μείνει χαραγμένη?