Άλλη μια επίδειξη γνώσεων από το γΑΒΡΙΗΛ και συγχρόνως άλλη μια απουσία των Moderators.........
AlfaRomeo έγραψε:
Φίλε μου G60, αν θέλεις μη συνεχίσεις, δεν βγάζεις τίποτα, μη ρίχνουμε άλλο το επίπεδο! Εγω σας το έλεγα οτι δε θα προκύψει επίπεδο και δε με ακούγαται. Τέλος πάντων δεν είναι αργα...
AlfaRomeo έγραψε:
gavriil1 έγραψε:
Ο λογος που δεν στελνω email στο περιοδικο ειναι επηδει θελω να δω αντιδρασεις οπως και τις δικες σου. Και των αλλων.
Τις αντιδράσεις τις είδες, τις ένιωσες, τις εμπέδωσες όμως...? Λοιπόν προτείνω παιδιά να ρίξουμε τους τόνους, να σταματήσουμε τον πόλεμο αυτό (αυτό ακριβώς είχα προτείνει πριν να ξεσπάσει), δε βγάζει πουθενά και γενικά ρε γαμώτο χαλάει την εικόνα, το επίπεδο...θέλετε να μας πει μια μέρα ο ΣΧ οτι παιδιά συγνώμη ατυχήσατε, αλλά το φόρουμ το 'καταστρέψατε' με τον τρόπο σας, δεν βγάζει πουθενά η ιστορία και τελικά το ακυρώνουμε...γιατί...?
Αλφα μην πενευεις τον εαυτο σου. Νομιζεις οτι σε πηραμε στα σοβαρα? Ατομα σαν εσενα και τον G60 δεν ειναι αρκετα για να 'καταστρεψουν το φορουμ'. Ισα, ισα. Του δινουν λιγο πιπερι και γινετε και πιο γευστικο.
AlfaRomeo έγραψε:
Παιδιά, προσωπικά εμένα δε με πείραξαν οι ιδέες του Γαβριήλ, δικαίωμά του αναφαίρετο, το έχω ξαναγράψει... Όμως όταν εσύ παραθέτεις τη γνώμη σου και ακούς τον άλλο να σε χαρακτηρίζει 'κομπλεξικό' και 'γελοίο', τότε τι να πείς. Οι σφαίρες κατευθύνθηκαν απευθείας πάνω μου, αλλά τι να κάνω, να ανταποδώσω? Δεν το έκανα και ούτε πρόκειται να το κάνω εδώ μέσα... Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι δεν έχω δώσει τίποτα στο χώρο αυτό, αλλά προσπαθώ απο τη μεριά μου όχι να ανεβάζω το επίπεδο, δεν μπορώ άλλωστε, πώς να ανεβάσεις το επίπεδο σε ένα χώρο στον οποίο υπεύθυνος είναι ο ΣΧ, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ απο τη μεριά μου να το διατηρώ εκεί ψηλά...
AlfaRomeo μια διευκρινηση. Το κομπλεξικος πηγε σε σενα. Το γελοιο πηγε σε αυτα που ειπες. Αλλα δεν νομιζω να αλλαζει το γενικο νοημα.
gavriil1 έγραψε:
AlfaRomeo μια διευκρινηση. Το κομπλεξικος πηγε σε σενα. Το γελοιο πηγε σε αυτα που ειπες. Αλλα δεν νομιζω να αλλαζει το γενικο νοημα.
Καλησπέρα Γαβριήλ. Νομίζω οτι απόψε έχεις ξεπεράσει κάθε όριο λογικής. Είναι φανερό οτι έχεις χάσει την ψυχραιμία σου. Δεν κάνει καλό αυτό, στο έχω ξαναπεί. Παραφέρεσαι και τελικά οδηγείσαι χωρίς τη θέλησή σου σε αποτελέσματα απαξιωτικά για σένα και σε καμμιά περίπτωση ευνοικά. Τέλος πάντων, εγώ τουλάχιστον σου έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία να βελτιώσουμε το κλίμα, αλλά εσύ δε δέχτηκες. Για το αν εγώ είμαι κομπλεξικός όπως λες άσε να το κρίνουν άλλοι...Ρώτα και το κοινό του φόρουμ... Σε έχουν λυντσάρει όλοι, δεν το κατάλαβες αγόρι μου...? Τέλος πάντων, δείχνεις αμετανόητος τουλάχιστον... Αυτό που έχω εγώ να πώ είναι είναι οτι και πάλι σε δέχομαι σαν συνομιλητή μου, παρά τα λόγια που έχεις εκστομίσει εναντίον μου... Αυτή η κίνησή μου ελπίζω να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και τότε ίσως να καταλάβεις αν είμαι κομπλεξικός ή όχι...Θα μπορούσα να σου φερθώ όπως μου φέρθηκες...,άτιμα, με πισώπλατα μαχαιρώματα, με την τακτική του 'βρίζω γιατί δεν έχω επιχείρήματα'. Δεν το κάνω φίλε μου γιατί δεν είναι στο χαρακτήρα μου, δε μπορώ, δε μου βγαίνει, πως το λένε...? Θα μπορουσα να σου φερθώ τουλάχιστον με τον τρόπο που σου αξίζει και σου αναλογεί, δεν το κάνω γιατι θα υποβαθμίσω τον εαυτό μου, δε θα υποβαθμίσω εσένα. Θα μπορούσα να σε αντιμετωπίσω όπως ακριβώς με αντιμετώπισες, με πρόθεση νε με υποβαθμίσεις, αλλά στο τέλος ξέρεις φίλε μου τι κατάφερες? Να υποβαθμίσεις εσύ ο ίδος τον εαυτό σου. Είναι το χειρότερο που μπορόύσες να κάνεις γι'αυτόν. Είναι άσχημο να μην έχουν οι άλλοι την πρόθεση να σε υποβαθμίσουν και εσύ σαν 'απόδοση δικαιοσύνης' στον ίδιο σου τον εαυτό να τον γελοιοποιείς, να τον φτύνεις, να τον υποβιβάζεις. Ξανασκέψου το...δεν είναι ωραίο να αντιμάχεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό... . Μάθε να αγωνίζεσαι για τη γνώμη σου με το συνομιλητή σου, μην αναλώνεσαι σε ανούσιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, πάρε παράδειγμα απο τους σοφούς αρχαίους Έλληνες οι οποίοι μιλούσαν πάντα με επιχειρήματα και ποτέ με πισώπλατα μαχαιρώματα. Είναι περίεργο ρε φίλε να στα λέει αυτά ένας άνθρωπος 21 ετών, 10 ολόκληρα χρόνια μικρότερός σου, δεν είναι...? Κι όμως δεν είναι και γι'αυτό ευχαριστώ την οικογένειά μου που με προίκισε με αυτές τις αξίες. Δεν θα σου πω αυτό που περιμένεις να σου πω. Δε θα σου πω οτι αυτές οι αξίες δεν πιάνουν μία στην Αμερική. Και δε θα στο πω γιατί όσοι τις έχουν αυτές τις αξίες, τις διαφυλλάσουν σαν το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο και ούτε 1000 χρόνια ζωής στην Αμερική και σε κάθε Αμερική δεν είναι ικανά να του τις αφαιρέσουν. Αυτά είχα να σου πω, παραμένεις συνομιλητής μου και θα χαρώ να γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι