-
-
Δεν ειναι και καμια ομαδαρα η Δυναμο,ο Παπαδοπουλος και ο Φωτσης ειναι αποδεδειγμένα παίχτες άνευ όρχεων.Ο Άρης εχει ταλεντο αλλα βασιζεται περισσότερο σε προσωπικες εξάρσεις.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ειναι και καμια ομαδαρα η Δυναμο,ο Παπαδοπουλος και ο Φωτσης ειναι αποδεδειγμένα παίχτες άνευ όρχεων.Ο Άρης εχει ταλεντο αλλα βασιζεται περισσότερο σε προσωπικες εξάρσεις.Στην Μπολώνια το 2002 μια χαρά τους είχε
-
κριμα για τον αρη και τη γενικα καλη πορεια που ειχε...δυστυχως η δυναμο ηταν σαφως καλυτερη ομαδα, ο νταγκλας και ο τσατμαν ειναι πολυ καλυτεροι των κοντων του αρη, ο παπαδοπουλος και ο ποποβιτς εκαναν τη δουλεια στο β ημιχρονο και γενικα ηταν πιο ψυχραιμη ομαδα...ο φωτσης σταθηκε στο 4 οπου ο ματζον δε καταφερε να κανει ζημια...
περιπου καλος ο καστλ, σιγαλας απο τα παλια που ομως δε χρησιμοποιηθηκε καταλληλα....οι υπολοιποι zero!!!!
αντι ο αρης να παιξει ανταρτοπολεμο και να βγαλει τον λαζαρο η τον φωτση η και να παει γυρω τους και οχι καταπανω τους, αγκυλωθηκε και χρεωθηκε του κοσμου τα φαουλ...ανακατο παιχνιδι, σ'ενα σημειο χασαμε τη μπαλα με τις αλλαγες...μετριοτατος σημερα δυστυχως!
μπραβο στον κοσμο του αρη που το εκανε εδρα το γηπεδο!
για την ομαδα του αρη δεν εχω πολλες ελπιδες, νομιζω οτι και οι ηττες που εκανε στην ελλαδα δειχνουν μεγαλη καμψη! -
Θυμηθήκαμε παλιές καλές εποχές, τότε που όλοι ήμαστε μαζί με τον Άρη, πιστοί στο ευρωπαϊκό ραντεβού κάθε Πέμπτη βράδυ. Δημοτικό πήγαινα και τότε, στο Δημοτικό είμαι και τώρα...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω ειδα οτι με Χατζη,Λιους,Βασιλοπουλο,Σχορτσιανιτη,Σειμπουτις,Εντνι εκτος κλιματος, ειτε λογω της τρομοκρατιας ειτε λογω της διαιτησιας, ο Ολυμπιακος μεχρι τα μεσα της 3 περιοδου ηταν ανετα μπροστα με τον Κολιεβιτς τον Ζιζιτς και τον Μπαρλο να παιζουν μονοι τους τον Παο και τελικα να χανουν απο τους ζουλου και την διαιτησια. Μακαρι να συναντηθουμε στην Πραγα. Εκει δεν θα τολμησουν οι διαιτητες να παιζουν 100-0 υπερ σας και δενθα υπαρχει κλιμα τρομοκρατιας. ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ
Λοιπόν άκου προσεκτικά σε παρακαλώ πολύ.
Να προσέχεις τους τρόπους έκφρασής σου γενικότερα γιατί αρχίζει να παρατραβάει το πράγμα. Είσαι προκλητικός κι αυτό πρέπει να σταματήσει
[moderator]
ΥΓ: Τι είναι αυτό ακριβώς που σε κάνει να πιστεύεις ότι εκπροσωπείς τους οπαδούς του Ολυμπιακού;
Εκφραζω τον εαυτο μου και δεν προσεβαλλα κανενα. Αληθειες λεω. Οταν με βριζουν θα βριζω. Αν δεν σου αρεσει κανε με ban. Οσο θα ειμαι εδω θα λεω αυτα που θελω και οπως τα θελω.
Δε νομίζω! Όσο θα είσαι εδώ, θα λες αυτά που θέλεις, στα πλαίσια του κανονισμού: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/rules.html
Κάνε ένα κόπο να τον διαβάσεις.[moderator]
Βαριεμαι να τα διαβασω. Εκτος αν λεει κατι για τον Θρυλο
Ειπα και πριν οτι δεν προσεβαλλα κανενα. Οταν ομως με βριζουν θα τους βριζω.
Αυτα πανω κατω θα λενε και οι κανονισμοιΔεν πειράζει που βαριέσαι να διαβάσεις τον κανονισμό. Σου εγγυώμαι ότι θα φροντίσουμε να τον μάθεις απέξω χωρίς καθόλου διάβασμα
offtopic τέλος.-
[moderator]
-
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια στην Ταου και ο Θεος να δωσει δυναμη στον Σκολα.
Τελικα παιδια η αθλητικη δικαιοσυνη καλεσε τον Ελληνιαδη σε απολογια. Δεν θα μου κανει εντυπωση αν τιμωρηθει ο Ολυμπιακος με αφαιρεση βαθμων οπως προπερσι για ενα μπουκαλι.
Δεν πειραζει ομως. Το πραγματικο δικαστηριο θα γινει στο Σεφ. Κατηγορουμενοι ειναι οι Ομπραντοβιτς, αφοι Κατσαμπα, Αλβερτης,διαιτητες και ο Παο ως ομαδα.
Τωρα που το σκεφτομαι δεν μου εκαναν εντυπωση οι πετρες τα μπουκαλια και τα μαχαιρια στο Οακα. Εδω υπηρχε και υπαρχει η ΝΟΠΟ μελη της οποιας εχουν σκοτωσει και ενα εγχρωμο ανθρωπο που απλα εκανε την δουλεια του.
Ειναι οι ιδιοι οπαδοι που βαρουσαν 1 οπαδο της Αεκ.
Ειπαμε στο Σεφ θα δουμε ποιος ειναι ενοχος και ποιος αθωος.
Η αθλητικη δικαιοσυνη δεν σας τιμωρει. Πηγατε να βγαλετε το ματι του γυμναστη του Αρη , πεταγατε πετρες μπουκαλια και σιδερα και δεν εγινε τιποτα. Δεν πειραζει.
ΣΤΟ ΣΕΦ............... -
Φαντάσου να έτρωγες καμιά 30άρα τι θα έλεγες δηλαδή..
Και αν τιμάς τα παντελόνια που φοράς, κάνε πράξη αυτό που είπες, ότι δεν θα ξανα-ασχοληθείς με το μπάσκετ..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια στην Ταου και ο Θεος να δωσει δυναμη στον Σκολα.Τελικα παιδια η αθλητικη δικαιοσυνη καλεσε τον Ελληνιαδη σε απολογια. Δεν θα μου κανει εντυπωση αν τιμωρηθει ο Ολυμπιακος με αφαιρεση βαθμων οπως προπερσι για ενα μπουκαλι.
Δεν πειραζει ομως. Το πραγματικο δικαστηριο θα γινει στο Σεφ. Κατηγορουμενοι ειναι οι Ομπραντοβιτς, αφοι Κατσαμπα, Αλβερτης,διαιτητες και ο Παο ως ομαδα.
Τωρα που το σκεφτομαι δεν μου εκαναν εντυπωση οι πετρες τα μπουκαλια και τα μαχαιρια στο Οακα. Εδω υπηρχε και υπαρχει η ΝΟΠΟ μελη της οποιας εχουν σκοτωσει και ενα εγχρωμο ανθρωπο που απλα εκανε την δουλεια του.
Ειναι οι ιδιοι οπαδοι που βαρουσαν 1 οπαδο της Αεκ.
Ειπαμε στο Σεφ θα δουμε ποιος ειναι ενοχος και ποιος αθωος.
Η αθλητικη δικαιοσυνη δεν σας τιμωρει. Πηγατε να βγαλετε το ματι του γυμναστη του Αρη , πεταγατε πετρες μπουκαλια και σιδερα και δεν εγινε τιποτα. Δεν πειραζει.
ΣΤΟ ΣΕΦ...............Επίσης να καταγγείλω και εγώ τους φαρμακοτρίφτες και τους οπαδούς του ΠΑΟ (ουυυυυυυυυ 666 που έλεγε και η Λουκά) για τα εξής ........
- Α' Βαλκανικό Πόλεμο
- Β' Βαλκανικό Πόλεμο
- Γ' ,Δ', Ε'. ΣΤ' κλπ Βαλκανικούς πολέμους (όταν γίνουν)
- Α' & Β' Παγκόσμιο πόλεμο (Πίσω απο τον Χίτλερ κρύβονταν οι Γιαννακοπουλαίοι .... αλήθεια ..... έχω δεί φωτογραφίες στο ΦΩΣ)
- Εκατονταετή πόλεμο (Δεν υπάρχει εξήγηση .... ακόμη)
- Πόλεμο Νεύρων
- Πόλεμο των Άστρων
- Την άλωση της πόλης (Η πλειοφηφία των κατοίκων ήταν γαύροι)
- Πόλεμο στο Ιράκ (Το ίδιο και οι κάοικοι του Ιρακ)
- Καταστροφή της Σμύρνης (Απλά βρίσκονταν στη περιοχή και δεν είχαν τι να κάνουν)
- Νόσο των Πουλερικών (εξού και η φανέλα που κράταγε ο φαρμακοτρίφτης, 'ασε που έτσι πουλάει πιο πολλά φάρμακα και βγάζει λεφτά τα οποία τα δίνει στους διαιτητές κλπ κλπ κλπ)
- Καταστροφή του δάσους του αμαζονίου (τσόγλανε Γιανακόπουλε σε έχω φωτό με πριόνι στα χέρια .... αλήθεια ... την είδα στον Πρωταθλητή)
- Μαγουλάδες του γιού μου (Άγνωστο το γιατί αλλά το ψάχνει ο Χαρδαβέλας)
- Βύθιση του Τιτανικού (Παγόβουνα και μαλακίες .... οι φαρμακοτρίφτες ήταν ...... το βύθισαν γιατι το πλοίο έφυγε απο το Liverpool που ως γνωστό η ομάδα της πόλης φοράει Κόκκινα)
- Φτώχια του τρίτου κόσμου (για να μην σηκώσουν κεφάλι και γίνουν Ολυμπιακοί)
Έχω κι άλλα να πω .... αλλά αφήνω τον red_army να τα πει που τα ξέρι απο πρώτο χέρι.
Και ένα σοβαρό σχόλιο για το post του red_army
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φαντάσου να έτρωγες καμιά 30άρα τι θα έλεγες δηλαδή..Και αν τιμάς τα παντελόνια που φοράς, κάνε πράξη αυτό που είπες, ότι δεν θα ξανα-ασχοληθείς με το μπάσκετ..
παντελονια?
μαλλον αγνωστη λεξη γιαυτον...
παντελονι...ανδρικο ενδυμα το οποιο περιβαλει τα καθενα απο τα σκελη χωριστα και το πιο κατω μερος του κορμου μεχρι τη μεση.
-
Αν μου επιτρέπεται να παρεκλίνω από το προσφιλές θέμα ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ
Ρε παιδιά, έβλεπε χτες τον τελικό του ULEB Cup και έπαθα κρίση συνειδήσεως, σχιζοφρένεια, διχασμένη προσωπικότητα και όλα τα σχετικά
Από τη μία έβλεπα τον Αρη, την ομάδα που αγαπήσαμε επί Γκάλη, Γιαννάκη (ακόμα και του 'ξανθού' ) και άλλων παιδιών κάθε Πέμπτη, από τη μπασκετομάνα Σαλονίκη Αλλά που ήταν η Ελληνική ομάδα ρε παιδιά ? Προπονητής κάποιος Ματσόν, και έπαιζαν οι Καστλ, Στακ, Ουίλκινσον, Μπρούερ κτλ. κτλ. Α, ναι, και ο Σιγάλας
Από την άλλη έπαιζαν οι Σοβιετικοί αλλά -για σταθείτε- βασικοί ήταν ο Λάζος και ο Φώτσης, από την παρέα της Εθνικής του Eurobasket 2005 και προπονητής ο 'δικός μας' Ντούντα 'μπρε'.
Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και στα άλλα (πλην ποδοσφαίρου, όπου οι 11 παίκτες το σώζουν λίγο, και πόλο) ομαδικά αθλήματα. Πχ. στην καλύτερη ομάδα βόλει της Ελλάδας παίζουν 3 Αμερικανοί, 1 Ιταλός και 3 Ελληνες (ο ένας Ελληνοποιημένος, αλλά μετράει)
ΟΚ, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της ΕΕ ζούμε αλλά, αναρωτιέμαι, τι είναι αυτό που κάνει το χθεσινό Αρη Ελληνική ομάδα και τη χτεσινή Ντιναμό Ρώσικη ?
-
το ονομα της ομαδας????
υγ. ο αρης γιατι εχει 3 κοντους αμερικανους των οποιων η αξια ειναι συζητησιμη? τουλαχιστον οι αμερικανοι της δυναμο ειχαν την ευθιξια να βομβαρδισουν χθες βραδυ...
-
To πιστευετε ή οχι, ειναι πραγματικοτης, αλλα το ετερον ημισυ στην 4η!!! περιοδο συνειδητοποιησε οτι η γαλανολευκη ομαδα με τους Ελληνες διεθνεις της οποιας τα καλαθια πανηγυριζα ηταν οι κακοι Ρωσοι και η ελληνικη ομαδα ηταν αυτη με τα μαυρα. Και φυσικα ακολουθησε τρελλο μπινελικι γιατι ειμαι με τους ξενους. Ματαια προσπαθουσα να της εξηγησω οτι ΔΕΝ ειμαι με τους ξενους, αλλα...
Γενικα η ολη φαση χθες θυμιζε εντονα την ταινια 'Ρενα εισαι οφσάιντ'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΚ, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της ΕΕ ζούμε αλλά, αναρωτιέμαι, τι είναι αυτό που κάνει το χθεσινό Αρη Ελληνική ομάδα και τη χτεσινή Ντιναμό Ρώσικη ?
Την ίδια απορία είχε και η γυναίκα μου χτές το βράδυ όταν κάθησε (για πρώτη φορά) να παρακολουθήσει τον τελικό μαζί μου. Το περίεργο(?), κακό(?) της υπόθεσης ήταν ότι δεν μπορούσα να της δώσω μια ικανοποιητική απάντηση.
Αυτό που κάνει κατ' εμε κάθε ομάδα να ξεχωρίζει είναι η ιστορία της (και φυσικά το όνομά της). Όταν βλέπω τον Άρη σήμερα μου έρχονται στο μυαλό εικόνες απο την εποχή του Γκαλη, Γιαννάκη κλπ. Το ίδιο και με τις άλλες ομάδες. Ίσως τελικά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το χρώμα της φανέλας και το σηματάκι στο στήθος.
-
rallysport χθες ζησαμε την ιδια ιστορια απο αντιθετη γωνία
-
O Oλυμπιακός στο ποδόσφαιρο έχει, αν δεν απατώμαι, 17 ξένους παίχτες, η Τσέλσι ένα δυο Αγγλους, η Αρσενάλ έναν στην 11άδα της και μέσα σε όλα πριν από 2 χρόνια περίπου ο Μπεκενμπάουερ δήλωνε : 'Αφού οι Γερμανοί παίχτες δεν ξέρουν μπάλα , να κάνουμε αυτούς που ξέρουν Γερμανούς'.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Ισπανία και στην Ιταλία.
Η υπόθεση Μποσμάν έχει τις παρενέργειές της και η ΟΥΕΦΑ επανεξετάζει τη θέση της επί του θέματος.Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο μπάσκετ (έχουμε περάσει και χειρότερα, με τον κορμό της Εθνικής να είναι παγκίτες), ξένοι, κοινοτικοί, κοινοτικοί 2η ζώνης και πάει λέγοντας.
Νομίζω πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό, για τον απλούστατο λόγο ότι πλέον τα αθλήματα είναι και εμπορικά προϊόντα και σαν τέτοια αντιμετωπίζονται.
-
Γενικά ήταν μια δύσκολη βραδιά .... δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω .... να απαντάω στον συνεχή βομβαρδισμό ερωτήσεων της συζήγου ή να μπινελικώνω τους παίκτες του Άρη με αυτά που έκαναν (στο β ημίχρονο).
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
:lol:Γενικά ήταν μια δύσκολη βραδιά .... δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω .... να απαντάω στον συνεχή βομβαρδισμό ερωτήσεων της συζήγου ή να μπινελικώνω τους παίκτες του Άρη με αυτά που έκαναν (στο β ημίχρονο).
Γιατι; Μια χαρα τους βρηκα! (ειδικα στο β')
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
:lol:
Γενικά ήταν μια δύσκολη βραδιά .... δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω .... να απαντάω στον συνεχή βομβαρδισμό ερωτήσεων της συζήγου ή να μπινελικώνω τους παίκτες του Άρη με αυτά που έκαναν (στο β ημίχρονο).
Γιατι; Μια χαρα τους βρηκα! (ειδικα στο β')
Κακούργα ..... πικρόχολη γριά !!!
-
Πάντως και οι καλοί έλληνες παίκτες της κακιάς ρώσικης Δυνάμό βοήθησαν τα μέγιστα στο να παραμείνει το παιχνίδι ανοιχτό έστω μέχρι την τέταρτη περίοδο.
Ο Φώτσης ανύπαρκτος(τίποτα δεν του πήγε)και ο Λάζαρος ξύπνησε μεν κάποτε αλλά δεν του χρεώνω δόλο.Ο συγκεκριμένος παίζει (καλό)μπάσκετ άθελά του.
Δυστυχώς για τον Άρη υπήρχαν οι δικοί του παίκτες,μισθοφόροι της Κάκιας ώρας και κάποιοι Έλληνες(Ασημακόπουλος,Χαρισόπουλος,Ορφανός(κάθε ομάδα της συμπρωτεύουσας που σέβεται τον μπασκετικό εαυτό της έχει στις τάξεις της κι έναν γιο/ανήψι πολιτικάντη) ),οι οποίοι στο μόνο που χρησίμευσαν ήταν καθισμένοι στον πάγκο να σηκώνουν τα χέρια τους για να ξεσηκώσουν τον λαό από πίσω τους.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο που τα πράγματα σοβάρεψαν,4-5 επιθέσεις(συνεχόμενες )ήταν σαν να μην έγιναν..
Όσο για εκείνον τον Τζεπέτο(Μαντσόν και ξερόν)που κινούσε τα χέρια του σαν να κουμάνταρε μαριονέτα,πολύ λίγος για τον Άρη.
Και μια καλή κουβέντα για τον προπονητή των νικητών:Αχώνευτος ήταν μια ζωή,αχώνευτος παραμένει και τώρα.Μουμιοποιημένος από το 1ο ως το 40ολεπτό,πανηγύρισε στο τέλος γιατί έπρεπε(το γράφει το συμβόλαιό του).
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........