-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.Kαλά ντάξει... άμα ο μύλος δεν έχει άλογα, μάλλον τον αλέθουν οι ανηφόρες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.
Kαλά ντάξει... άμα ο μύλος δεν έχει άλογα, μάλλον τον αλέθουν οι ανηφόρες
Τώρα που θα ρθει το τουρμπίσιο GP θα δούμε ποιος αλέθει ποιον..
-
Colorado Springs των Κολημένων Πολιτειών Αμερικανίας... Όπως μας δείχνει ο τοπογραφικός χάρτουλας του Earth Wind 1.3.3.1 της Nasa...
Συγκεκριμένα, η ανάβαση της περιβόητης Λογχοκορυφής (Pike's Peak, ντε...), όπως καταμαρτυρεί το αντίστοιχο πρόγραμμα του Google, το Earth...
H παρακάτω Φραντζέζα εικονιζόμενη, η Μιχάλω με τ'όνομα...
...πρόκειται, εν έτει 1985, να λάβει για δεύτερη φορά μέρος μ'ένα τέτοιο θεριό, όχι ακριβώς καλόβολο...
Ο παρακάτω Γερμανούχτεν όμως, επίσης συμμετέχων, και διατελέσας ξυλοφορτωμένος από τη Μιχάλω σε προηγούμενο Ακρόπολις...
...δεν πάει τη Φραντζέζα με τίποτα και αναφωνεί το περιφημώδες:
-Αυτή η ανάβαση είναι για οδηγούς με απίδια!Η Μιχάλω όμως, πάντα ετοιμόλογη και μη χαρίζουσα κάστανα, ανταπαντά:
-Αν είχατε απίδια, θα την κάνατε κατάβαση!!(Και νίκησε και με ρεκόρ διαδρομής! Ας ήταν κι ανάβαση... )
-
Μα τι ωραίες δημοσιεύσεις αυτό το παιδί . Βασικά προτιμώ τις αναβάσεις επειδή είμαι χ@στης, αλλά και τις καταβάσεις επειδή το αυτοκίνητό μου είναι ψιλοψόφιο. Αλλά πιο πολύ από όλα αυτά, προτιμώ τον ίσιο δρόμο με άπλετη ορατότητα. Μόνο πάνω και κάτω έχει η ζωή μπρε;
-
Κατηφορα φυσικά.
Και όχι γιατί είναι αδύναμο το polo και στην κατηφόρα βάζει τα γυαλιά σε κάτι χάφτες...'Real men do it downhill' - Keichi Tsuchiya
-
Ρε παιδιά, ο Τσουτσούνης είναι real man. Εμείς είμαστε;
-
Όχι, αλλά δε δικαιούμαστε να μας αρέσει η κατάβαση, επειδή δεν έχουμε χέρια; Δηλάδη στο ring δεν αξίζει να μπεις αν δεν είσαι ο Stuck;
-
Δίκιο έχεις σε αυτό (όπως και σε όλα, κατάρα ). Απλά εγώ προτιμώ την ανάβαση γιατί είναι πιο ασφαλής=χέζομαι εν ολίγοις .
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όχι, αλλά δε δικαιούμαστε να μας αρέσει η κατάβαση, επειδή δεν έχουμε χέρια; Δηλάδη στο ring δεν αξίζει να μπεις αν δεν είσαι ο Stuck;Είχες δεν είχες πάλι στο Ring το γύρισες! Απίστευτο
Εμένα πάντως μου αρέσουν και τα δύο. Βέβαια, στην ανάβαση πιέζω σαφώς περισσότερο γιατί νοιώθω πιο ασφαλής
-
Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και γίνομαι κουραστικός με το ring...αλλά τι να κάνω...δεν το θέλω
-
Και γιατί να μην γίνεις δηλαδή; Εκτός απο τεράστια ποικιλία στροφών το κατάστημα διαθέτει και ανηφόρες-κατηφόρες όλων των κλίσεων πάντα φυσικά με τα απαραίτητα χασίματα ενδιάμεσα για να δέσει το γλυκό
Απορώ βέβαια τι καθόμαστε και φιλοσοφούμε για πέντε ολόκληρες σελίδες τη στιγμή που τα πράγματα είναι απλά. Μόλις τελειώσει η δεδομένη ανάβαση-κατάβαση κάνεις μια στροφή 360' και έχεις μία διαφορετική άποψη της ίδιας διαδρομής.
Επαναλαμβάνεις μέχρι να μείνεις από βενζίνη (ή φρένα και αγοράσεις κανά οικόπεδο με θέα) ή βαρεθείς . -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Απορώ βέβαια τι καθόμαστε και φιλοσοφούμε για πέντε ολόκληρες σελίδες τη στιγμή που τα πράγματα είναι απλά. Μόλις τελειώσει η δεδομένη ανάβαση-κατάβαση κάνεις μια στροφή 360' και έχεις μία διαφορετική άποψη της ίδιας διαδρομής. -
Ελπιζω μονο να κανεις στροφη 180 μοιρων,γιατι αλλιως θα λες :
'αυτη η διαδρομη δεν μου θυμιζει τιποτα,ενω εχω την αισθηση οτι ακομα ανηφοριζω(η κατηφοριζω)......Μπα,ιδεα μου θα ειναι,....α,η πρωτη στροφη περναγε 4η σανιδα,για παμε.....' iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiΤΣΙΓΚ ΜΠΑΓΚ ΜΠΟΝΓΚ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ.............. 'Κατι δεν θυμομουν καλα φαινεται.....'......... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ελπιζω μονο να κανεις στροφη 180 μοιρων,γιατι αλλιως θα λες :
'αυτη η διαδρομη δεν μου θυμιζει τιποτα,ενω εχω την αισθηση οτι ακομα ανηφοριζω(η κατηφοριζω)......Μπα,ιδεα μου θα ειναι,....α,η πρωτη στροφη περναγε 4η σανιδα,για παμε.....' iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiΤΣΙΓΚ ΜΠΑΓΚ ΜΠΟΝΓΚ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ.............. 'Κατι δεν θυμομουν καλα φαινεται.....'......... -
Ανάβαση (αν έχεις άλογα)
Κατάβαση (αν έχεις ΜΟΝΟ φρένα)Συμφωνώ ότι η κατάβαση θέλει @@, αλλά δεν έχει ενδιαφέρον (απλώς να εκκρίνεις αδρεναλίνη).
-
Γεια σου ρε Αμαξόπουλε .
-
-
Φυσκά κατάβαση!
Αλλά τι κατάβαση όμως???
Με 'κοντή' πρώτη για φρένο βλεποντας μπροστά σου χώμα!
Έτσι λέει!!! -
Κι έτσι λέει βέβαια. Να μια άλλη πλευρά στο παραπάνω ερώτημα .
-
Η ανάβαση οδηγικά μου ταιριάζει περισσότερο. Θεωρώ οτι μου δίνει μεγαλύτερα περιθώρια ασφαλείας και αντιδράσεων ενώ σε αρκετές στροφές ένα πάτημα ή άφημα του γκαζιού είναι αρκετό για πετύχεις την ιδανική ταχύτητα εισόδου.
Μια γρήγορη κατάβαση είναι πιο απαιτητική και τουλάχιστον στην περίπτωσή μου συνεπάγεται σχεδόν βέβαιο στράβωμα δίσκων οπότε το αποφεύγω.
Ανάβαση ή κατάβαση?