-
περι σκι...
τελειως για το χαβαλε ασχολουμουνα απο τα 14 μεχρι τα 20
1.90-2.00 εγραψα γιατι εχει περασει πανω απο 10 ετια και δεν 8υμαμαι ακριβως. 8υμαμαι ομως οτι ορισμενες φορες χρησιμοποιησα πειλα ελαφρως μακρυτερα απο εμενα τα οποια ομως δεν ειχανε μεση...
-
ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από απλή περιέργεια, γράφεις ότι είσαι 1,87 και έκανες σκι με 2,00. Πόσα χρόνια πριν; Τα σύγχρονα πέδιλα, δεν τα παίρνουμε ποτέ τόσο μεγαλύτερα από το ύψος μας. Το πολύ πολύ να τα πάρεις στο ύψος σου.Και τα δικά μου, τα πήρα το 99 ( ) 2.00 και είμαι 1.92. Είμαι λίγο παλιατζούρας (και ήταν και πανάκριβα τότε ).
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
:ysterical:
Το μόνο που μένει τώρα είναι κανένα 'βελτιωμένο' με αεροτομή απλώστρα και 2-3 σώβρακα να κρέμονται με μανταλάκια.
4Τ φόρουμ και η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
4Τ φόρουμ και η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα.Μια 997 κάτω από το σπίτι μου και τα κλειδιά μέσα στο σπίτι μου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μια 997 κάτω από το σπίτι μου και τα κλειδιά μέσα στο σπίτι μου..
Ok.
Αλλά δε το ζήτησες σωστά. Οπότε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι, τα κλειδιά μέσα στο σπίτι και εσύ να μην έχει τα κλειδιά του σπιτιού.
-
greo you are my hero!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια 997 κάτω από το σπίτι μου και τα κλειδιά μέσα στο σπίτι μου..
Ok.
Αλλά δε το ζήτησες σωστά. Οπότε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι, τα κλειδιά μέσα στο σπίτι και εσύ να μην έχει τα κλειδιά του σπιτιού.
Εδώ θα χω 997 ready for use και θα κολώσω να σπάσω μια πόρτα?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οτι κατεγραψε η παρα-καμερα του greo:
Ποιος ειπε πως δεν εχουμε λαο;
http://img.photobucket.com/albums/v631/greo/N073a.jpgΔεν μπορειτε να πειτε. Ειχα τις καλυτερες θεσεις στο γηπεδο
http://img.photobucket.com/albums/v631/greo/N063a.jpgΚαι για να μη σας βγαινουν τα ματια, ολιγο ζουμ
http://img.photobucket.com/albums/v631/greo/100_013.jpgRES-PECT!!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μόνο που τα θέλω χωρίς ντομάτα....!!!
Τazio, μπορώ να έχω αυτά τα πιτόνια στο σπίτι μου χωρίς καθυστέρηση;;!!
-
Παλιόπαιδα πείνασα....
-
Ε οχι ρε παιδιά!
ΟΟΟ
ΧΧΧ
ΙΙΙΈχει 55 σελίδες το θέμα, εγώ ζήτημα να έχω κάνει 3-4 κλικ εδώ, ανοίγω σήμερα που αποφάσισα να κάνω δίαιτα, ανοίγω τώρα που πεινάω ΤΡΕΛΑ και πέφτω πάνω σε ΦΑΙ!!!
Εε ΟΧΙ, ΟΟΟΟΟ ΧΙ!!!!!!!
Ντροπή σας! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
-
Καλή όρεξη.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλή όρεξη.Κουνουπίδι με παξιμαδάκι...
-
'Η μεγαλύτερη παραγγελία ειναι 13.386 πίτσες και έγινε απο την VF Corporation στην Νότια Καρολίνα της Αμερικής. '
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και τα δικά μου, τα πήρα το 99 ( ) 2.00 και είμαι 1.92. Είμαι λίγο παλιατζούρας (και ήταν και πανάκριβα τότε ).
Προτείνω να πάρεις καινούργια τα οποία φυσικά θα είναι κοντύτερα. Σου εγγυώμαι ότι θα ανακαλύψεις το σκι από την αρχή. Από το 99 μέχρι σήμερα έχει συντελεστεί μια μικρή επανάσταση στον σχεδιασμό των πέδιλων και στην ευκολία με την οποία επιτρέπουν ακόμα και σε ένα μέτριο χιονοδρόμο να γνωρίσει την συγκίνηση του carving.
-
Επειδή έχουν πληθύνει τα ποστ για το σκι, να τα σπάσω σε νέο θεματάκι? Καλοκαιριάζει βέβαια πλέον, αλλά...
-
'Nürburgring Nordschleife'
-
Γιατί όχι; Καλό είναι να υπάρχει και ένα νήμα για σκι
-
Για όσους κάνουν δίαιτα
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (θεμα ελευθερο - πολλες φωτος)